Dodaj do ulubionych

Komis samochodowy Częstochowa i okolice

06.09.11, 11:03
Jest coś godnego polecenia czy wszędzie kręcą ile się da i wciskają kit i lepiej próbować szczęścia w prywatnych ogłoszeniach ? Z góry dzięki za odpowiedzi :)
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.alfanet24.pl 06.09.11, 17:51
      Komis zawsze kreci, przeciez musza zarobic?
      • Gość: janek Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.11.11, 18:37
        czy ktos bral samochodzik z komisu liscars z wilsona dobry komis czy walenie w konia
        • Gość: do janek Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.loqal.no 14.11.11, 11:15
          kupiłem tam auto, a wcześniej sprawdzałem w aso, nie narzekam
      • Gość: mati Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 21:49
        Oj nie zawsze nie przesadzaj
    • Gość: ZYCZLIWYYY Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 13.11.11, 19:43
      na pewno omijaj szerokim łukiem AUTO -KOMIS RAKOWSKI !!!!
    • Gość: az Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 12:21
      Zdecydowanie najlepiej od sąsiada, znajomego itp. - czyli tam gdzie na co dzień widujesz auto i wiesz o pojeździe prawie tyle samo co właściciel ;) .
      Komisów bym nie skreślał definitywnie, ale trzeba zachować daleko idącą ostrożność. Standard to dokładne zbadanie takiego auta w ASO lub u zaufanego diagnosty.
      • Gość: lekarka Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.11.11, 08:57
        ok
        • Gość: o.k Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.connect.netcom.no 17.11.11, 14:18
          o.k
          • Gość: aga Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.11.11, 16:29
            podbijam
            • Gość: mieszkaniec Re: Komis samochodowy Częstochowa -Backo! IP: *.meb801.vic.optusnet.com.au 21.11.11, 04:11
              Polecam ten komis ! Solidny i rzeczowy !
              mieszkaniec
    • Gość: mały Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.prenet.pl 23.11.11, 02:10
      Ja polecam komis MPOWER na warszawskiej kupiłem tam autko i jestem zadowolony
      • Gość: lekarka Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 09.12.11, 09:51
        ok
      • Gość: szybki Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.alfanet24.pl 09.12.11, 22:11
        Z innej beczki-kto w tym kraju kupi uczciwe auto?! Takie które ma uczciwy przebieg,ma rysę na błotniku i ślady korozji? Auto musi mieć 100 w przypadku starszego 197tyś przebiegu a karoseria ma błyszczeć jak w salonie. Więc co się czepiacie komisantów jak oni po prostu dostosowują oferty do Waszych potrzeb. A ten rynek to jeden wielki blamaż jak miałem Passata w super stanie to musiałem go sprzedać za bezcen bo u nas już auta tańsze niż w zachodniej Europie z kąt są sprowadzane. Wniosek jacy klienci taki rynek niestety.
    • Gość: Ciekawy Poltrop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.11, 22:50
      Co sadzicie o poltropie na ludowej? Kupowal ktos z was tam samochod?
      Jakie opinie?
      • Gość: Bieniek78 Re: Poltrop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.11, 23:13
        Witam !!!
        Polecam Salon/Komis "MALUCH" dlaczego ? Sprawdzcie sami bo naprawde warto...
        Pozdrawiam
      • Gość: K2 Re: Poltrop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 14:27
        heh tak poltropowi wszystkie samochody robią u lakiernika w kusiętach:D
      • Gość: maria kulik Re: Poltrop IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.12, 16:12
        kupuje tam w ciagu 4 lat drugi samochod. Jeden zostawilam i go odkupili.Oni sami woza auta zfrancji, belgii.Radze przyjechac na kisielewskiego i zobaczyc jakie stoja autka.A nie sluchac .moze konkurencji albo jakiegos zwolnionego.Ja ten komis polecam
        • Gość: do w/w Re: Poltrop IP: *.adsl.inetia.pl 10.02.12, 20:36
          Gość portalu: maria kulik napisał(a):

> kupuje tam w ciagu 4 lat drugi samochod. Jeden zostawilam i go odkupili.Oni sam
          > i woza auta zfrancji, belgii.Radze przyjechac na kisielewskiego i zobaczyc jaki
          > e stoja autka.A nie sluchac .moze konkurencji albo jakiegos zwolnionego.Ja ten
          > komis polecam

coś z rodziny czy z tego komisu ?
          piszesz głupoty aż żal to czytać takie badziewia.
        • Gość: Alfa 159 Re: Poltrop IP: *.wtvk.pl 08.06.13, 21:40
          Bardzo dziękuje Panu przez który telefoniczne zapewnieniał mnie o niezawodności samochodu i przez którego straciłem cały dzień jazdy i paliwa na 600km aby obejrzeć auto które traci moc przy 3500 obrotach/min i nie da się nim jeździć. Pozdrawiam również Pana komisu, który poinformował mnie ze jeździłem za energicznie Alfa 159 i powinienem takim autem jechać spokojnie to wtedy nie traciłby mocy :) bardzo profesjonalne podejście do klienta. nie polecam
        • Gość: lex Re: Poltrop IP: *.adsl.inetia.pl 10.06.13, 00:37
          NIE KŁAM

PRZYJEDŹ NA HALE I ZOBACZ CO TAM KLEPIĄ !!!

WSZYSCY MOWIA, ZE ŻADEN KOMIS NIE JEST UCZCIWY !
          • Gość: Alfa 159 Re: Poltrop IP: *.wtvk.pl 11.06.13, 20:35
            PROSZĘ MI POWIEDZIEĆ, W KTÓRYM MIEJSCU W MOJEJ WYPOWIEDZI KŁAMIE ?? WIDZIAŁEM CO "KLEPIĄ" W TYM KOMISIE I PO HALACH NIE MUSZĘ JEŹDZIĆ.
          • Gość: jolka Re: Poltrop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 18:34
            KLEPIA CI CHYBA MOZG. w POLTROPIE NIE MA ZADNEJ HALI,
    • Gość: MANIEK Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 17:39
      MOGĘ CI POLECIC SALON SAMOCHODOWY MALUCH PRZY UL JESIENNEJ KUPIŁEM TAM 3 SAMOCHODY I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY.
      POZDRAWIAM
      • Gość: lack Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.play-internet.pl 15.12.11, 19:24
        Przestan się reklamowac bo to juz twoj ktorys wpis, a komis Maluch mozna sobie w du.pe wsadzic, syf jak w kazdym innym!
        • Gość: maniek Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: 212.87.238.* 16.12.11, 12:48
          a mam pytanko po czym tak sądzisz ???? forum jest po to zeby odpisywac na zadane pytanie więc odpowiedziałem i nie ma tu mowy o żadnej reklamie i następnym razem poprosiłbym o troszeczke kulturalniejszy wpis
        • klient188 Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice 19.11.15, 10:31
          dokładnie tak ten komis to h...nia!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: just Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.net.stream.pl 19.12.11, 10:44
        Ja polecam Liscar, sprowadzali dla nas auto z Francji, konkretnie, pomoc na każdym etapie - przy rejestracji, wszelkich opłatach, wszystko wytłumaczone, auto b.zadbane, zgodnie z naszym zamówieniem, b.miły i rzeczowy kontakt, cena ok. Z góry odpowiadam na zarzut - to nie jest reklama
        • Gość: ryry Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.prenet.pl 05.01.12, 22:46
          Auto pośrednictwo w Porębie koło Zawiercia ul armii ludowej 75 same auta po solidnych dzwonach, zrobione przez jakiś paprochów, liczniki pewnie też cofane, fałszują rocznik samochodów w badaniach technicznych (o zgrozo robi to diagnosta)
    • Gość: K2 a w maluchu może IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 14:25
      na jesiennej, nazywa się chyba maluch kupiłem tam już dwa samochody i jak na razie złego słowa powiedzieć nie mogę
      • Gość: kasia Re re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.11, 16:44
        Polecam salon samochodowy Maluch kupilam tam ostatnio Toyote Raf 4 bylam z wlascicielem na serwisie i wszystko wyszlo tak jak wlasciciel powiedzial. Polecam
        • Gość: K2 Re: Re re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.11, 10:56
          Polecam bo widać że właściciel nie "dziaduje" i ma stosunkowo nowe samochody a zresztą wiele ich nie ma za to ponoć sprawdzone, pewnie i tak są tam po drobnych retuszach ale ale słowo "drobne" gra tutaj kluczową rolę. Czego nie moge powiedzieć o poltropie gdzie naprawdę sprzedają zmasakrowane samochowy:/
    • Gość: zmk Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.12.11, 10:56
      Kupiłem tam autko 2,5 roku temu i wszystko w porządku. Auto dostałem do rejestracji. Jest z kim porozmawiać. Znajomi też tam kupowali. Także POLECAM!
      • Gość: zmk Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.12.11, 10:57
        LISCARS oczywiście :) !
        • Gość: rolni Re:A gdzie mozna kupic konia ? IP: 114.78.168.* 30.12.11, 10:23
          A gdzie ?
          rolnki
          • Gość: Tomek Re:A gdzie mozna kupic konia ? IP: *.prenet.pl 30.12.11, 22:49
            Zależy czego szukasz. Bo jak jeżdżadełka za 10 tysięcy to cudów nie oczekuj i licz na szczęście z popularnych serwisów ogłoszeniowych. Jak masz do zainwestowania konkretną gotówkę to warto popytać po znajomych, ASO itp.
    • Gość: drrudy Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.net.stream.pl 02.02.12, 12:25
      jeśli chodzi o Poltrop to samochody przygotowane do rejestracji są po przejściach,albo były rozbite i zostały odrestaurowane albo miały nakręcone liczniki i są cofane do zadawalającego stanu( dla klienta oczywiście). Często wstawiane są ćwiartki.Auta naprawiane są solidnie w większości ale cena nie jest adekwatna do bezpieczeństwa.Powiem tak macie dzieci nie kupujcie rozbitych aut,bo ich bezpieczeństwa nie zapewni samochód wcześniej rozbity.Takie auta tracą bezpieczną strefe zgniotu.A skąd mam te informacje bo trochę w tej branży spędziłem czasu a Poltrop znam od podszewki.Wiem gdzie naprawia się blacharskie rzeczy,mechanike i gdzie są malowane.Kupujesz auto w Poltropie napisz e-mail..powiem gdzie zobaczyć samochód zanim trafi do sprzedaży,wtedy wiesz jak naprawde wygląda a dodam tylko tyle że będzie tańszy nawet do 70% sam wyciągaj wnioski..tajemniczy gość...:-) Nie lubie jak się oszukuje ludzi.Ale mam faceta godnego zaufani..i chętnie go polece
      • Gość: drrudy Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.net.stream.pl 02.02.12, 12:27
        zapomniałem o adresie drrudy@poczta.onet.pl pozdrawiam
        • Gość: K2 Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.12, 12:47
          heh co do poltropu 100% racji za chiny bym stamtą samochodu nie kupił....heh są nawet nie można powiedziec pięknie odrestaurowane topielce rozbitki zgnitki
          • Gość: pedał Wszystkie komisy w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.12, 22:19
            Jak można polecać jakiś komis?
            Kup sobie czujnik do pomiaru grubości lakieru-przez internet- koszt około 34 zł.
            Sprawdzisz sobie sam, że 99 procent samochodów w komisach - to auta "bite"!!!!!!!!!!!!
            • Gość: mati Re: Wszystkie komisy w Polsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.12, 21:55
              Kolego z tym czujnikiem z 34 zl. Jesli sprawdzales tym czujnikiem wszystkie auta w komisach to niedziwota ze wszystkie BITE. Normalny czujnik do pomiaru lakieru kosztuje minimum 4tys.zl. A nie 34 zl, wez sie nie osmieszaj.
          • Gość: bliski sasiad Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 17:48
            drutty i k2 to ta lzawistna lekarka i dyrektor sanepidu ci zniszczyla wielu ludzi .My w KIEDRZYNIE sie szanujemy a takiej osoby nie tolerujemy
      • Gość: bliski sasiad Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 17:41
        Ta : drutty: to sasiadka z naprzeciwka.Jest lekarzem, pozniej pracowala w sanepidzie i wieu ludziom zrobila krzywde, terz pracuje w Funduszu Zdrowia i jkast przed emerytura.Osoba konfliktowa , sklocona ze wszystkimi z ulicy. Nikt nie chce z nia utrzymywac kontaktow, dlatego chce sprzeda c dom i sie wyprowadzic.Teraz sie wziela za komis.Radze wlascicielowi komisu aby zglosil za ten wpis donos oficjalny na policje aby potwierdzili z jakiego portalu nadala{ albo z domu albo z biura funduszu. A pozniej do sadu o odszkodowanie.Babe co skrzywdzila duzo ludzi trzeba przywolac do porzadku i nauczyc uczciwosci.OSOBA ZAWISTNA I ZLA DLA LUDZI
      • Gość: ja z kiedrzyna Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 17:53
        K2 i drutty to ta sama lekarka.My z kiedrzyna sie szanujemy i lekarke osmierszymy
        • Gość: jakub Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.12, 13:36
          Polecam przy Kisielewskiego Poltrop, Szefem komisu jest Mirek. Uczciwie doradzi. jak sie go inteligentnie podejdzie to i spusci z ceny.A tak od siebie to same dobre auta. Plac w kostce utwardzony biuro nowoczesne anie jakis komis na golym placu z melamina.
    • Gość: robert Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.centertel.pl 17.02.12, 23:15
      Polecam salon samochodowy Maluch gosciu naprawde sprowadza samochody pewne, jesli chcesz to CI przemiezy czujnikiem tak jak mi, kupilem tam focusa tak jak wlasciciel powiedzial tak wszystko jest.
      Pozdrawiam
      • Gość: pinia północ Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.net.stream.pl 18.02.12, 16:00
        A ja polecam AUTO KOMIS LIDER,na ul.Jagiellońskiej.To naprawdę jeden z najuczciwszych komisów w naszym mieście.Właściciel pan Robert to konkretny gość,sam wyszukuje autka pewne za które po sprzedaniu nie musi się wstydzić.Moje pierwsze autko jakie kupiłam w tym komisie 4lata temu spisuje się wzorowo,oryginalny przebieg jak zapewniał mnie właściciel okazał się zgodny z prawdą,autko było drogie ale dziś nie żałuję tego,bo przez cały okres kiedy mi służy nic nie nawaliło.W tym roku planuję zmienić autko więc również pierwsze kroki skieruję do Lidera,na pewno i tym razem Pan Robert mnie nie zawiedzie i doradzi mi zakup którego nie będę żałowała.
        • Gość: stanislaw Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.12, 11:14
          W grudniu 2011 kupilem w komisie przy kisielewskiego poltrop re4nault scenic.Auto w bardzo dobrym stanie. sprawdzalem przebieg na komputerze wszystko ok. dali mi nawet belgijska ksiazke pojazdu.Ogladalem w innych komisach ale tu mi sie podobalo. POLECAM TEN KOMIS
          • Gość: ~~ Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: 195.205.171.* 07.04.12, 16:40
            Oglądałem te autka w poltropie pare razy, ciężko tam znaleźć cokolwiek, jeśli ja jako laik widzę gołym okiem cuda wianki..., z drugiej strony żeby nie było podczas zakupu nie napalajcie się każde auto należy SPRAWDZIĆ NIEZALEŻNIE OD KOGO SIĘ KUPUJĘ!!!. Nie żałujcie tych 2-3 stówek bo można sobie niezłą Skarbonkę kupić, a kupujący powie wszystko...
            Ot taka moja refleksja wesołych świąt życzę :).
            • Gość: klient Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 18:47
              Jakis miesiac temu nabylem tam 7-letnia Merive Jak na te lata stan przyzwoity.W serwisie sprawdzili i i niechetnie ale potwierdzili ze autko nie ma wad. Obsluga mila ,sami zaproponowali wyjazd do serwisu.W tym czasie sprzedawali kilka aut. Widac ze maja sporo swoich klientow.Odpowiadajac grzecznie na poprzedni wpis nie widzialem zeby tam byly <cuda wianki>.Akurat podjechal ich TIR i przywiozl 10 aut ktore od razu nadawaly sie do handlu
              • Gość: gość Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 22:44
                Wszystko nadaje się do handlu!
                Każda potwora ma swojego amatora- tak mówi moja babcia.
                • Gość: ślepy Leon Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 08:40
                  chciałem kupić w komisie samochodowym przy u. Kisielewskiego w "Poltropie" Megankę podobała mi się,facet bałach wciska ze głowa mala kupuj pan bo dużo klientów o nią się pyta umówimy się w serwisie Renault jak wszystko będzie o key to auto kupię mówię właścicielowi za dwa dni podjechaliśmy do serwisu na Krótką pan Robert na podnośnik Megankę okazało się że samochód jest zrobiony 2 sztuk i to jeszcze niechlujnie zapłaciłem 150zł a 24tyś zostało mi w kieszeni taki to uczciwy właściciel jak i jego tatuś komis ten omijać z daleka , drugi frajer z komisu przy ul.Barbary co ma komis na placu przy Grabowskim to nawet nie chciał jechać do serwisu wszędzie ale nie do serwisu. kupiłem autko z ogłoszenia z" Pośrednika" od osoby prywatnej ja zadowyolny z zakupu i sprzedający też
                • Gość: sasiad Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 20:36
                  Slepy Leon to sasiadka z naprzeciwka Komisu na Kisielewskiego. Wypisuje bzdety i ma na pienku ze wszystkimii sasiadami. To stara 65 letnia baba. Mowilem szefowi komisu kto wypisuje bzdety ale powiedzial ze jak nie ma co robic to niech pisze. I smial sie.Ja co dzien widze jakie cacka za niezla cene przywoza Tirami z zagranicy a Slepy Leo to znerwicowana sasiadka
                  • Gość: alfa 159 Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.wtvk.pl 08.06.13, 21:43
                    Bardzo dziękuje Panu przez który telefoniczne zapewnieniał mnie o niezawodności samochodu i przez którego straciłem cały dzień jazdy i paliwa na 600km aby obejrzeć auto które traci moc przy 3500 obrotach/min i nie da się nim jeździć. Pozdrawiam również Pana komisu, który poinformował mnie ze jeździłem za energicznie Alfa 159 i powinienem takim autem jechać spokojnie to wtedy nie traciłby mocy :) bardzo profesjonalne podejście do klienta. nie polecam
                    • Gość: miałczyński Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.dynamic.chello.pl 15.09.13, 11:40
                      tutaj możecie poczytać jak komisy traktują klientów - wypowiada się handlarz.
                      www.wykop.pl/link/1068027/ama-auto-komis-handel-autami-importowanymi/
                      • Gość: re Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice IP: *.42.5.46.alfanet24.pl 15.09.13, 21:04
                        chcecie zobaczyc ile kosztuja dobre auta do sprowadzenia to prosze poszukac na np.autoscout24.de.be.nl itd lub mobile.de tyle tylko że zaznaczcie w wyszukiwarce ze od prywatnego własciciela kupujecie.90%aut w komisach kupowane jest od turka lub innego araba w berlinie,itd itp.byłem ,widziałem taki komis wlasnie w berlinie auta rano przyjezdzały na lawetach z całej europy chłopaki miedzy innymi z czestochowskich komisów kupowali te pewne auta zanim zjechały na ziemie,reszta to zdolnosci naszych mechaniko,czyscicieli.pozdrawiam
                    • manie-k1321 Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice 14.07.15, 13:35
                      Polecam salon samochodowy Maluch tydzien temu kupiłem tam volvo i jestem bardzo zadowolony.pozdrawiam
                      • onekeron Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice 14.07.15, 23:22
                        hahaha!
    • klient188 Re: Komis samochodowy Częstochowa i okolice 19.11.15, 10:30
      Witam,
      dziś koleszka z tego komisu próbował mi wmówić że w że w niemczech w fabryce forda montują montują w fordzie mondeo z 2008 roku szyby z 2007 ( wszystkie prócz jednej lewej tylniej z 2008 tylko jedna z 2007 dobre) Zgadzam się z opiniami że im lepiej samochód wygląda w tym komisie, tym więcej ukrytych ma wad. W tym samochodzie: otomoto.pl/oferta/ford-mondeo-2-0tdci-140km-sliczny-jeden-wlasciciel-z-niemiec-ID6ydO45.html, wsadzono alufelgi 19" żeby jakiś młodzian się podpalił, a wszystkie tarcze tak skorodowane jak po powodzi, do wymiany od razu. Jak zapytałem o czujnik lakieru to powiedział że dzisiaj nie ma czasu a wcześnie dysponowa takim ł, nikt w komisie nie miał kluczyków żeby zobaczyć auto odpalić i sprawdzić datę na szybach przednich. Jeśli ktoś jedzie z daleka NAWET NIECH NIE TRACI CZASU, chyba ,że jasną górę chce zwiedzić. Oszuści!!! stoi tam jeszcze jedne mondeo z 2007 roku uwaga śmiech ze niby 130 tyś. ma przejechane, tylnia klamka tak wyjebana od zewnątrz co wskazuje na taxi stan zlochany wogóle nie adekwatny do kilometrów. Teraz kupuje się auto w niemczech kręci licznik kupuje podrobione książkę i przepisuje się wpisy z orginalnej, potem wjeżdża sie do salonu w niemczech na wymianę płynów eksploatacyjnych ( płyn do spryskiwaczy i dolewają płynu do chłodnicy) koszt od 70 euro. Podaje się podrobioną książkę już z przebiegiem 130 tys, i już zrobiona nowa historia auta, do potwierdzenia w Polskim salonie. Tak właśnie działają oszuści. ODRADZAM KAŻDEMU, niby że wszystkie auta od pierwszego właściciela i że wszystkie bezwypadkowe- no nie kłamia kolizje miały ale wypadku śmiertelnego nie było.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka