Dodaj do ulubionych

Kim jest Pinis Henryk?

12.09.11, 20:12
możecie mi coś o nim powiedzieć - za kogo go uważacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alik Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 20:19
      Sądząc po imieniu - jest facetem.
    • tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:25
      ale chodziło mi o to jakim jest człowiekiem - kim siebie reprezentuję...co o nim myślicie i za kogo go uważacie?
    • Gość: hehe Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.2.9.182.tvksmp.pl 12.09.11, 20:26
      ja bym powiedział, że to taki mały penisik.

Odnośnie gościa - jeżeli to jest ten sam gość co prowadzi knajpę na ulicy ludowej - to knajpy na imprezę nie polecam z wielu powodów.
    • tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:26
      czytałem w jednym wątku na tym forum że za czasów PIS załatwił swojemu bratu jakąś kamienicę. Czytałem też o tym że gościu naruszył zasady panujące w PIS przez co został wydalony. Czy to prawda co o nim piszą?
    • Gość: s Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.54.172.224.tvksmp.pl 12.09.11, 20:27
      skoczek z PISu do PO
    • tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:28
      widziałem też ostatnio jego plakat wyborczy do PO che che:)
    • tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:31
      wiecie że ja z tymi pinisami też miałem problemy - to chyba rodzinne ale ci ludzie lubią cudze mieszkania - jak mieszkałem we Wrocławiu to też mi się chcieli wpier.do.lić do moich włości.
      Tylko że ci we wrocku to rodzina powstała z genów niejakiego Józefa Pinisa.
    • tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:34
      powiedzcie mi coś więcej o tej rodzince - kim oni są - czym się zajmują?
      • Gość: mim Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 20:36
        Skoro jesteś taki ciekawy to pogadaj z panem Henrykiem.
        • tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:38
          wolałbym nie rozmawiać z Panem Henrykiem - nic do niego nie mam - tak tylko chciałem się dowiedzieć kim jest?
          • Gość: gosc Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.play-internet.pl 13.09.11, 23:00
            już nikim, przez własną głupotę i brak wyczucia politycznego.
            • panijadzia5 Re: Wolny człowiek 13.09.11, 23:27
              Pan Pinis to człowiek niezależny i wolny. Wiem, że jako jeden z niewielu w lokalnym PIS odważył się głośno mówić o kabotynizmie w parti kierowanej przez Pana Szymona . Jego słynny list do prezesa PIS opisujący stan partii w terenie na długo pozostanie w pamięci wielu z nas.
              • Gość: jasiek Re: Wolny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 19:59
                Człowiek wolny, faktycznie wolny od wyobraźni . Chęć władzy, na którą nigdy sobie nie zasłużył, bo nie ma zdolności przywódczej, wręcz odwrotnie- wywiodła go w pole. Chyba psychika wysiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka