tuts4you 12.09.11, 20:12 możecie mi coś o nim powiedzieć - za kogo go uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alik Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.dynamic.chello.pl 12.09.11, 20:19 Sądząc po imieniu - jest facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:25 ale chodziło mi o to jakim jest człowiekiem - kim siebie reprezentuję...co o nim myślicie i za kogo go uważacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.2.9.182.tvksmp.pl 12.09.11, 20:26 ja bym powiedział, że to taki mały penisik. Odnośnie gościa - jeżeli to jest ten sam gość co prowadzi knajpę na ulicy ludowej - to knajpy na imprezę nie polecam z wielu powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:26 czytałem w jednym wątku na tym forum że za czasów PIS załatwił swojemu bratu jakąś kamienicę. Czytałem też o tym że gościu naruszył zasady panujące w PIS przez co został wydalony. Czy to prawda co o nim piszą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.54.172.224.tvksmp.pl 12.09.11, 20:27 skoczek z PISu do PO Odpowiedz Link Zgłoś
tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:28 widziałem też ostatnio jego plakat wyborczy do PO che che:) Odpowiedz Link Zgłoś
tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:31 wiecie że ja z tymi pinisami też miałem problemy - to chyba rodzinne ale ci ludzie lubią cudze mieszkania - jak mieszkałem we Wrocławiu to też mi się chcieli wpier.do.lić do moich włości. Tylko że ci we wrocku to rodzina powstała z genów niejakiego Józefa Pinisa. Odpowiedz Link Zgłoś
tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:34 powiedzcie mi coś więcej o tej rodzince - kim oni są - czym się zajmują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.play-internet.pl 12.09.11, 20:36 Skoro jesteś taki ciekawy to pogadaj z panem Henrykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
tuts4you Re: Kim jest Pinis Henryk? 12.09.11, 20:38 wolałbym nie rozmawiać z Panem Henrykiem - nic do niego nie mam - tak tylko chciałem się dowiedzieć kim jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Kim jest Pinis Henryk? IP: *.play-internet.pl 13.09.11, 23:00 już nikim, przez własną głupotę i brak wyczucia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
panijadzia5 Re: Wolny człowiek 13.09.11, 23:27 Pan Pinis to człowiek niezależny i wolny. Wiem, że jako jeden z niewielu w lokalnym PIS odważył się głośno mówić o kabotynizmie w parti kierowanej przez Pana Szymona . Jego słynny list do prezesa PIS opisujący stan partii w terenie na długo pozostanie w pamięci wielu z nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: Wolny człowiek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.11, 19:59 Człowiek wolny, faktycznie wolny od wyobraźni . Chęć władzy, na którą nigdy sobie nie zasłużył, bo nie ma zdolności przywódczej, wręcz odwrotnie- wywiodła go w pole. Chyba psychika wysiada. Odpowiedz Link Zgłoś