Dodaj do ulubionych

Policyjne miasteczko

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 10:49
juwenalia.. widywałem weselsze pogrzeby
Obserwuj wątek
    • Gość: Shaman Galwin Policyjne miasteczko IP: *.net / 82.160.62.* 24.05.04, 10:55
      Jeśli chodzi o niewpuszczanie innych osób oprócz studentów to się zgadzam,
      ale za jaką cholere nie można wnieśc sobie piwa? Przecież jesteśmy dorośli i
      mamy prawo bawić się przy browarku...
    • Gość: mm Re: Policyjne miasteczko IP: 212.87.232.* 24.05.04, 11:27
      Dobrze, że ul.Dekabrystów tym razem się uchowała.
    • Gość: Student 3 rok Re: Policyjne miasteczko IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 24.05.04, 12:13
      Głupoty opowiadasz, pewnie nie jestes studentem i nie mogłes wejśc.Dobrze
      było,ze wejście na legite, wreszcie uczelnia przestała za swoje pieniądze
      organizowac miastu darmowe imprezy, co ograniczyło mozliwośc wejścia zadymiarzom
      i łepków mających po 16 lat i chęć tylko zrobienia czegoś głupiego.Studenci
      bawili sie super na koncertach, piwka sie można było napić pod akademikami do
      woli, kiełbaska sie piekła,dziewczyny jak zawsze piękne.Juwe, juwe,juwenalia
      ......... Następne juz za 365 dnii :)
      • Gość: byly student Re: Policyjne miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:19
        Odpowiem jednym slowem najgorsze juwenalia w Czestochowie czy ktos widzial
        takie juwenalia w Krakowie tam jest dla wszystkich
        • Gość: Student Re: Policyjne miasteczko IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 24.05.04, 12:22
          A czy w Krakowie lub innym mieście świata maja takiego fajnego i zapobliwego i
          nadgorliwego i przewrazliwionego i ........... prezydenta miasta ?:P
          • Gość: slater sami go wybralismy (spoleczenstwo) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:28
            moze spoleczenstwo nie popelni tego samego bledu przy okazji kolejnego
            glosowania
        • studencik22 Re: Policyjne miasteczko 24.05.04, 15:43
          Chyba nie byles w tym roku w Krakowie, ja akurat bylem
          i koncert VooVoo 1,2,3 za okazaniem legitymacji studneckiej
          i jeszcze biletu 5zl , wiec facet co narzekasz
          po co dla wszystkich żeby było jak rok temu :(
        • Gość: Kot Re: Policyjne miasteczko IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 24.05.04, 16:25
          Juwenalia w wiekszości miast Polski juz od kilku lat sa płatne, przez
          koniecznośc kupienia biletów.W Krakowie bilety były, we Wrocławiu i Warszawie
          również.Więc kolewgo po prostu kłamiesz.
      • Gość: studentka_23 Re: Policyjne miasteczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.04, 20:08
        to nie jest tak do konca, ze nie mozna bylo wejsc bez legitymacji, ja
        powiedzialam ze zapomnialam i oczywiscie mnie wpuscili, a alkohol... tez mozna
        bylo wniesc, jeden z ochroniarzy powiedzial do moich znjamomych, mozecie wniesc
        alkohol ale tak zebym ja nie widzial, takze ta ochrona nie za bardzo sie
        sprawdzala.
    • Gość: klara Re: Policyjne miasteczko IP: *.org 24.05.04, 17:44
      w zwiazku z juwenaliami ja i moja grupa postanowilismy opuscic to miasto i
      przez 4 dni bawilismy sie w Poraju. Z tego co tu czytam to dobrze zrobilismy
    • Gość: ssss Re: Policyjne miasteczko IP: *.pcz.pl 24.05.04, 18:29
      do akademika można było wejść tylko mieszkańcom?? kto pisał ten artykuł? pełno
      było pajaców niewiadomego pochodzenia
      • Gość: Stefen Do którego akademika? IP: 212.87.236.* 24.05.04, 18:39
        Bo naprzykład do "Skrzata" to nawet mieszkańców nie wpuszczali ,na ten przykład
        chłopaka który dostał w zęby ,dostal włańsnie dlatego ,że odważny i
        odpowiedzialny pan ochroniaż widząc za dobijającym się chłopakiem trzech
        dryblasów o wiadomych zamiarach pozwolił im zbutowac go na jego oczach w obawie
        o własny tyłek. cóż Pogratulować odpowiedzialności zawodowej.
        • Gość: Studentka I roku Re: Do którego akademika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 19:00
          No wiesz, ja akurat weszlam do "Skrzata" spokojnie, mimo ze nie jestem
          mieszkancem. Nawet nie musialam zostawiac legitymacji (tak weszli moi znajomi).
          Trzeba miec ten urok osobisty. Chociaz co tam, przeciez mnie nawet nie pytali,
          czy tam mieszkam. :) Pozdro. A tak w ogole to moim zdaniem Juwenalia byly
          ZAJEBISTE!!! Jak ktos mial ochote na piwko, mogl wypic sobie gdzie indziej.
          Zabawa przede wszystkim zalezy od tego, czy dana osoba potrafi bawic sie bez
          wspomagania procentami, a niestety nie wszyscy tak potrafia, wiec pozostaje im
          tylko narzekac na organizacje.
          • Gość: AB Re: Do którego akademika? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 19:23
            Jeśli myślicie, że na koncertach bawili sie tylko studenci to jesteście w
            wielkim błedzie. Przecież kadra dostała zaproszenia i mogla z nimi zrobić co
            tylko chciała. Tak więć na zaproszenia wchodzili nie wykładowcy lecz ich
            pociotki. I tak uczelnia fundowała miastu darmową imprezkę. Pozdrawiam.
            • Gość: xx Re: Do którego akademika? IP: 129.88.69.* 25.05.04, 10:23
              Jestem z kadry ale zadnego zaproszenia nie mialem i
              nawet nie wiedzialem ze sa. .

Na koncertach jednak bylem i jest to chyna normalne.

W ogole najlepiej by bylo gdyby imprezy Juwenaliowe
              byly dla wszystkich otwarte.

Pozdrawiam,
    • milka_21 Re: Policyjne miasteczko 24.05.04, 22:52
      Uwazam to za bzdure wpuszczanie za okazaniem legitymacji studenckiej!!do tego
      jeszcze taka ochrona,po pierwsze nie mieli uprawnien,po drugie wpuszczali ludzi
      z zewnatrz, nie chcieli wpuscic biednych studentów,którzy np zapomnieli
      legitymacji badz zostawili ja w dziekanacie,a takich gnojqw ze zewnatrz to i
      owszem,bo to oczywiscie koledzy,którzy cigneli za soba kolegów!bylo to jedno
      wielkie oszukanstwo!do tego oczywiscie oni weszli bez konsultowania tego z
      samorzadem ale dziennikarz musial zapytac o zgode!jakze by inaczej!!poza tym
      malo kto rzeczywiscie sie bawil,bo co to za juwenalia bez alkoholu!!!w kazdym
      innym miescie nie bylo takiego cyrq jak u nas!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka