Dodaj do ulubionych

Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórskic...

23.09.11, 18:27
Kościół w swojej obłudzie sięgnął już szczytów. Oficjalnie nie prowadzi kampanii, ani nie popiera PiS-u, ale nieoficjalnie w każdej sytuacji, czy to podczas kazań czy tego typu "show" jak teraz w Częstochowie staje za PiS-em i wcale mu taka dwuznaczna moralnie postawa nie przeszkadza!
A Jarosława wraz z cała jego ferajną nie życzę sobie w moim mieście i wstyd mi, że to "coś" się tutaj pojawiło !!!!
Obserwuj wątek
    • dinkflurple Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórskic... 23.09.11, 18:36
      Przypominał słowa Jana Pawła II: demokracja bez wartości bardzo łatwo przekształca się w ukryty albo jawny totalitaryzm. I obiecywał, że on i jego formacja staną w obronie tych wartości.

Uff, całe szczęście, że PiS Stanie w obronie totalitaryzmu.
      • Gość: t Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.net.stream.pl 23.09.11, 18:43
        ja też to tak zrozumiałem.
        • Gość: przemo Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.alfanet24.pl 23.09.11, 18:50
          Gość portalu: t napisał(a):

> ja też to tak zrozumiałem.

typowe dla debila
          • Gość: Wacław Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 19:08
            Lech był w porządku za to na Jarka głosował nie będę. Poziom polityki się nie podnosi a katolicyzm nadal nie jest wyznaniem a partią polityczną z której dobrze by było się wypisać.
            ps. Kiedy ten tydzień apostazji?
          • Gość: Staszek Alcatraz Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.netcominternet.pl 23.09.11, 19:34
            Typowe dla wyborcy PiSu.... obrażać kogoś, kto wyraża swoje zdanie nie obrażając innych... a Jarka nie lubię za to że jest taki fałszywy.
    • nuovo11 Jarek, Jarek, Jarek 23.09.11, 20:19
      reszta chłam!!!!
    • Gość: zyx Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: 193.138.241.* 23.09.11, 20:28
      martin102 napisał:

> Kościół w swojej obłudzie sięgnął już szczytów. Oficjalnie nie prowadzi kampani
      > i, ani nie popiera PiS-u, ale nieoficjalnie w każdej sytuacji, czy to podczas k
      > azań czy tego typu "show" jak teraz w Częstochowie staje za PiS-em i wcale mu t
      > aka dwuznaczna moralnie postawa nie przeszkadza!
      > A Jarosława wraz z cała jego ferajną nie życzę sobie w moim mieście i wstyd mi,
      > że to "coś" się tutaj pojawiło !!!!

I kto o tym wiedział wcześniej poza wąską grupką przydupasów?
      Pojawił się po tajniacku ze strachu przed mieszkańcami tego miasta,
      którzy mogliby pokazać mu gdzie raki zimują.
      I to jest Polak,który się boi lub wstydzi rodaków?
      Potajemna wizyta świadczy tylko o braku szacunku dla mieszkańców Częstochowy!!!

• anetta153 Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk 23.09.11, 21:08
        bo jak by częstochowiacy wiedzieli ze ta "menda "przyjeżdza do nas to by rozkopali drogę żeby nie mógł przejechać a jakby wjechał z rozgłosem to by go szybko wywieżli razem z czarnym ptactwem częstochowy
    • Gość: Lech Profanacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 20:46
      Przecież ten smyk sprofanował naszą Jasną Górę. Jakim prawem tego bezbożnika, tego największego łgarza i niszczyciela kościoła i Polski te klechy wpuściły do klasztoru!!
      Tego obłudnika. Z niego katoliki jak z koziej d trąba. Wstyd!!!!!
      • Gość: Wierutt Re: Profanacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 20:25
        Czy ktos widzial zdjecie Prezesa w Jego parafialnym kosciele na Zoliborzu? Wstyd ze na Jasnej Gorze robi sie przedwyborcze spotkania.A malo pamieta sie o tych ktorzy przychodza modlic sie a nie sluchac wyborczych obietnic.
    • Gość: jaro szkoda IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.11, 20:49
      Szkoda że nie wiedziałem że on u nas jest. Spuściłbym wszystkie psy. Na pewno by go przegoniły. Wiał by że aż miło było by patrzeć.
      • nuovo11 Re: szkoda to jak teściowa ... 23.09.11, 20:55
        a daj spokój psy a człowiek...coś nie tak!!!
        • Gość: dezet Re: szkoda to jak teściowa ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 21:46
          ... psy przyjacielem człowieka, a poza tym nieźle ponoć rozpoznają złych ludzi... taki crash test ...

A wracając do meritum - od dawna już, niestety, "Jasna-instytucja" steruje ku prywatnej spółce życia publicznego - ma swoje interesy, cele i strategie... ma swoich politycznych pupilów, chciała by ich widzieć na tronie, bo nic tak nie nakręca koniunktury jak sojusz tronu i ołtarza...
          Trafia na podatny grunt, bo większość wyznawców często rozum ma w pogardzie, żyje uczuciami, emocjami, mitami i urojeniami czyli zabobonem...

PiS z Jarem to największa ściema polskiego życia publicznego lat ostatnich - to przekleństwo Polski, z której uczynili ryjowisko cynicznych graczy i hipokrytów strojnych w szatki prawdziwych patriotów - lokalnie... taki Giżyński, Wiśniesko... ucieleśnienie cnót wszelakich - rodzima bufonada - zarozumialstwo i pyszałkowatość - i kołtuneria, że aż strach...
          Tylko trzeba poznać formę i "beztreść" tych osobników, samodzielnie i krytycznie ocenić efekty ich działalności publicznej - oddzielić ziarno od plew i... w kolejnym rozdaniu wybrać roztropnych - ważących racje, przyjmujących inne perspektywy i punkty widzenia, kulturalnych, z dystansem do siebie i świata, radosnych... nie wiem gdzie ich szukać, ale wiem na pewno, że nie w PiSie i PeJoteNie... to cieniasy nad cieniasy...

No i ostrożnie z tymi z lewa, co to mają serce - wiedzę - charakter... to dopiero, tu i teraz, ludzie bez właściwości - to cynizm i hipokryzja w najwyższym stężeniu...

Czyli trzeba wiedzieć swoje... wybierać mniejsze zło i nie rezygnować z różnych form wpływu na lepszą przyszłość, która jest możliwa, ale i śmiertelnie zagrożona...
    • Gość: xxx Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 23.09.11, 21:11
      przeraża mnie ten człowiek !!! powiem tylko tyle
      • Gość: christ Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 22:40
        Według mnie ten człowiek zrobi w Polsce taką dyktaturę, że ludzie później będą każdego kto od niego kraj wybawi po nogach całować. Zagłosujmy na PiS - 2 lata i jesteśmy wszyscy śledzeni i mamy znowu godziny policyjne, urząd bezpieczeństwa i ZOMO. 4 lata a mamy króla Jarosława I. I królową Alika. Mnie dziwi jedno, w PiS jest wielu mądrych i naprawdę porządnych polityków, ale dlaczego wybrali do władz takich idiotów jak Kaczyński, Ziobro, Fotyga a nie kogoś rozważnego, np. Cymańskiego?

Kościół nigdy nie był apolityczny i to chyba wiadome wszystkim. Lecz ludzie, niestety, nadal ślepo idą za wiarą. Kościół katolicki powinien być wolny od polityki, powinien nauczać ludzi jak żyć a nie robić krucjaty pod pałac prezydencki. Jak dla mnie to, co się działo wtedy i to, jak Kaczyński nakręca ludzi to profanacja krzyża a za takie coś ludzi nawet wykluczano z Kościoła, a temu kretynowi jeszcze reklamę robią.

I wątpię, że "przypadkiem" wpadł do Częstochowy. I nie chodziło tu o nauczanie ani o kampanię wyborczą ale o darmową reklamę w świątyniach Bożych.

PiS krętacze, PO po dorwaniu się do koryta też zaczęło więcej żreć niż pożytku dawać, SLD ma za luźne podejście, chcą być "fajowi" ale chyba nie zdają sobie sprawy jaki byłby koszt laptopa dla każdego ucznia oraz w jaki sposób doprowadzi to do zanikania myślenia oraz analfabetyzmu. PSL się nie liczy, mała partia jedynie do koalicji. I na kogo tu głosować?
      • Gość: emeryt Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.adsl.inetia.pl 24.09.11, 08:06
        Kolego ciebie przeraża , a mnie odbiera chę do wszystkiego jak go widzę to ziemniaki w piwnicy usychają a moj pies chowa się pod łóżkiem
    • johny5678 jarek 23.09.11, 23:49
      Spieprzaj, dziadu!!!
      Tylko tyle powiem.
      A Jasna Góra niby nie popiera PiS-u...
      Żal słuchać.
      • Gość: umcs Re: jarek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 07:35
        Ta kanalia kacza , będzie z NASZYCH podatków spłacał poparcie wyborcze sukienkowym kanaliom- o ile dojdzie do KORYTA- patrz Miechów w dniu wczorajszym- 200 k zł na miejscowy kościół -, pisiory jak rządziły obiecały a teraz przy korycie chyba lsd i płaci dalej , fajne !!!

Jg jest już dokładnie upaprana w tym politycznym GÓ..nie !!- TYLKO KASIORA SIĘ LICZY !!!
        • Gość: Do umcs Re: jarek IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 25.09.11, 11:29
          Co to jest lsd??? A druga sprawa to czytaj dokładnie, bo w Miechowie rządzi teraz PO.
    • aussie1inc Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórskic... 24.09.11, 04:20
      I bardzo dobrze ze Kaczynski bronil wartosci na Jasnej Gorze. Ten facet tak ma ze jak czegos broni, to to cos szlag trafia. Mowi kaczynski nieustannie na wszystkie tematy mow i o Kosciele i o biskupach pisowskich i o tych wartosciach oddanych przez panstwo w gotowce i w ziemi, o pedofilii wsrod sukienkowych tez mow, o alkoholizmie i glupocie. Mow, bo to twoj obowiazek.
      • 6.smiech Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk 24.09.11, 10:09
        aussie1inc napisał:

> I bardzo dobrze ze Kaczynski bronil wartosci na Jasnej Gorze. Ten facet tak ma
        > ze jak czegos broni, to to cos szlag trafia. Mowi kaczynski nieustannie na wszy
        > stkie tematy mow i o Kosciele i o biskupach pisowskich i o tych wartosciach odd
        > anych przez panstwo w gotowce i w ziemi, o pedofilii wsrod sukienkowych tez mow
        > , o alkoholizmie i glupocie. Mow, bo to twoj obowiazek.

Jak zwykle trafne !
    • Gość: stary wiarus Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórskic... IP: 62.148.70.* 24.09.11, 07:50
      Ten tzw. ojciec Jasiulewicz albo jest kretynem, albo udaje kretyna.
      Popierają PIS , a klamie, że nie popierają. Ojczulku grzeszysz, idź do spowiedzi.
      Spowiednik odpuści, ale czy Ten na wysokości odpuści ???????
      • Gość: Zka Oni /czarni/ nie wierzą w Boga. IP: *.ngm.net.pl 24.09.11, 10:24
        Wiedzą, że go nie ma i nigdy nie było - to tylko czarny biznes /pecunia non olet/.
    • 6.smiech Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórskic... 24.09.11, 10:07
      Wpierw zbeszczescil Wawel a teraz z Jasnej Gory zrobil razem z rydzolem i klerem Ciemna
      Gore. Do tego teraz przez odleciala Foch.tyge pewno przygotowuje sobie samemu grunt do dalszego zasmiecenia Wawelu. Zenada i wstyd dla Polski !
      • Gość: droid Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 16:04
        Ale tu mądrali... hooooo hoooo no po prostu sami fachowcy polityczno społeczno nie wiadomo jacy! Wszyscy wiedzą lepiej co mówił i myślał, co chciał powiedzieć i co zamierza od zainteresowanego. :)
        Tak sobie myślę panowie fachmani, że niebawem podkulicie ogony i zwiejecie do budy.
        • Gość: jaś Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.play-internet.pl 24.09.11, 17:00
          A ja się bardzo cieszę,że PiS nie wstydzi się wiary i Kościoła,że nie poddaje się prowokacjom. PiS zawsze wyznaje te same zasady i nikt nie może temu zaprzeczyć.
        • Gość: danka Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 21:25
          droid - choćbyś wyskoczył z majtek, choćbyś błysnął ptakiem... nie zaimponujesz mi...
          Niechby Jaro wygrał, niechby Ziober z Kamińskim wrócił... niech Ojczyzna narobi sobie kupę na własne życzenie... nie obudzisz we mnie entuzjazmu...
          Nie interesują mnie psychiczni, tym bardziej nie intersują mnie psychiczni, bezformatowi u "władzy" - przeżyłam Bieruta, Gomułkę, Gierka i Grygla... przeżyję nawet takich tyfusów jak Jaro, Ziobro, Kempa i Brudziński, byle Polska myśląca, samodzielnie myśląca, krytycznie myśląca... górą...

• Gość: Memory Re: Martin102 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:06
      Masz czlowieku slaba pamiec
      Przypomnij sobie co bylo za komuny?
    • Gość: zenon pan prezes cytował słowa Jana Pawła II: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.11, 18:30
      " ...demokracja bez wartości bardzo łatwo przekształca się w ukryty albo jawny totalitaryzm."- to słowa mające doskonałe odniesienie do 2 lat nieudanych rządów PiS i prób stworzenia karykaturalnej "Czwartej RP"....
      • Gość: pikny lolo Re: pan prezes cytował słowa Jana Pawła II: IP: *.54.169.185.tvksmp.pl 25.09.11, 10:45
        A ja lubię jak Jarek do nas czasem wpada robi się weselej na tym zadupiu coś się dzieje jest fajnie wszyscy się opluwają .
    • Gość: kaz Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 12:41
      "Naród który zabija własne dzieci pozostaje nardem bez przyszłości" Jan Paweł II Na katolickim cmentarzu Św. Krzyża, tuż przy Grobie Nienarodzonego
      Dziecka, rozbił się samolot właściciela największej sieci aborcyjnej
      w USA. Zginęły jego dzieci i wnuki.

Siedmioro dzieci i tyle samo dorosłych zginęło podczas niedawnej
      katastrofy prywatnego samolotu, który rozbił się w stanie Montana –
      to pierwsza informacja, jaką podały amerykańskie media. Po dwóch
      dniach zaczęły wychodzić na jaw kolejne fakty. Układają się one w
      szokującą całość. Oto szczegóły, których nie podała mainsteamowa
      prasa.

Właściciel samolotu

Pieniędzy na samolot dorobił się na zabijaniu. Będąc właścicielem
      największej sieci klinik aborcyjnych w USA Irving Moore 'Bud'
      Feldkamp III zarobił miliony. Firmę Family Planning Associates kupił
      cztery lata temu. W należących do niego siedemnastu klinikach w
      Kalifornii zgładzono więcej nienarodzonych dzieci, niż we wszystkich
      pozostałych klinikach w tym stanie, łącznie z zakładami Planned
      Parenthood. Aborcja – pełen "serwis" – do piątego miesiąca włącznie.

Dla niego była to kolejna inwestycję na drodze do budowy małego
      medycznego imperium. Posiadał już przecież dwie sieci klinik
      dentystycznych i udziały w kilku innych. Prywatnie to kochający
      ojciec dla swoich dwóch córek i dziadek dla piątki ich dzieci.

Okoliczności wypadku

Córki Feldkampa leciały tego dnia na wakacje. Dwie rodziny z dziećmi
      i znajomi. Narty, basen, golf w kurorcie dla milionerów z
      Yellowstone Club - tak miały spędzać wolny czas. Samolot jednak nie
      doleciał. Przyczyny nieznane. Oblodzenie skrzydeł - mówi początkowo
      jedna z hipotez. Eksperci jednak zaprzeczają. Doświadczony pilot,
      dobra pogoda, żadnych problemów – wynikało z ostatniej rozmowy z
      wieżą kontroli lotów. Świadkowie nie widzieli nic nadzwyczajnego.
      Tylko nagły krach. Samolot wbił się dziobem w ziemię i stanął w
      płomieniach. Runął trzysta metrów od lotniska. Gdzie znaleziono
      spalony wrak?

Na cmentarzu Św. Krzyża

Parafianie przychodzą tu często. Ktoś dawno temu zainicjował
      odmawianie w tym miejscu różańca za ofiary biznesu aborcyjnego:
      nienarodzone dzieci, ich nieszczęsne matki i wszystkich lekarzy,
      którzy mają krew na rękach. Obok cmentarnego kościoła postawili
      symboliczny nagrobek - Grób Nienarodzonego. Może ktoś przechodząc
      zmówi „Wieczny odpoczynek”. Ludzie modlili się tutaj także o
      nawrócenie Buda Feldkampa. Podobno w dzień po tragedii awionetki
      przyjechał na cmentarz. Stał tam wpatrzony w zmiażdżone śmigło. Czy
      widział też Grób Nienarodzonego?
      • Gość: Lux Re: Kampania Jarosława Kaczyńskiego na jasnogórsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.11, 12:52
        Każdy ma prawo i obowiązek moralny wypowiadać się w obronie swoich wartości. Pan Jezus rozmawiał z wszystkimi ludźmi nawet z diabłem ( oczywiście w trybie rozkazującym-precz szatanie...) za wyjątkiem Heroda, milczał jedynie przed nim. Hitler też podobnie uważał, że jest wrogiem przykazań bożych, dlatego wypowiedział wojnę dekalogowi i zaczął wojnę od zbombardowania Kościoła w Wieluniu następnie szpitala niedaleko Kościoła. Zaskakująca inteligencja i strategia działania szatana. ( Kościół w wkrótce szpital) Dziś szatan działa nowocześniej, postępowo, usuwa Krzyż w imię poprawności politycznej,wolności pod płaszczem tolerancji i miłości a następnie wabi poprzez świecidełka sprawiające wrażenie dobrego nastroju i swobody. Inżynierowie budując Tytanica chełpiąc się logiem "Ani Boga, ani Pana"Na jednej z burt Titanica był następny napis :"Ani sam Chrystus nie zatopi tego.."Wielki muzyk Don Lennon wypowiedział słowa, "że jesteśmy bardziej popularni od samego Jezusa Chrystusa" a wkrótce został zamordowany przez swojego fana. Dziś jego polski fan budując zespół na Lennonie "uniwerse" ( Universe - Mr Lennon ) w 2007r.popełnia samobójstwo. Tak właśnie wygląda strategia działania szatana. Radzę poszukać w necie co mówi egzorcysta ks.dr Włodzimierz Cyran na temat satanizmu i skutków podobnych zboczeńców

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka