glupi-jasio 26.09.11, 09:57 Witam wszystkich. Mam następujące pytanie. Otóż chciałbym oddać do naprawy maszynkę elektryczną do włosów , który serwis mi polecacie? Za odpowiedzi serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaa Re: Pytanie - serwis. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.11, 10:08 A opłaca Ci się naprawiać patrząc na ceny firmowych maszynek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Pytanie - serwis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 12:36 Maszynkę jakiej marki? Jest kilka punktów serwisowych, ale odpowiadają za sprzęt konkretnego producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościuuu Re: Pytanie - serwis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.11, 15:00 www.agdczestochowa.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Pytanie - serwis. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.11, 13:34 AGD zelmera naprawiałem kilka razy w bramie, przy ul. Wolności 11. Z tego co się orientuję to jest to tylko zamiejscowa filia dużego serwisu z Krakowa (odsyłają tam większość sprzętu). Ale naprawiali fachowo i dobry był z nimi kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfaniak Re: Pytanie - serwis. IP: 85.202.144.* 27.09.11, 11:30 A jaka najlepsza maszynka do strzyżenia takich cienkich paseczków na brodzie ? Odpowiedz Link Zgłoś