onaxx 13.12.11, 22:32 Dziewczyny podpowiedzcie prosze gdzie ladne paznokcie akrylowe moge zrobic? w ktorym gabinecie, ewentualnie moze kosmetyczka przyjazdzajaca do domu? Poprosze o namiary i ceny. z gory dzieki i pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: paznokcie akrylowe IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.11, 08:30 a rusz swe zasiedziałe du-psko pochodź po punktach popytaj, sama sprawdź ceny a nie szukaj tu reklam niedojdo czestochowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaxx Re: paznokcie akrylowe IP: *.apus-net.pl 15.12.11, 10:07 nie szukam tu krytyki zbednej, tylko konkretow na ww temat. up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 10:45 paznokcie akrylowe to wies tanczy i spiewa! kobieto - zadbaj o swoje naturalne - moga byc krótkie - kup porzadna odzywke i porzadny lakier i az miło patrzec na takie dłonie a nie na wioche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 10:49 aaa teraz akryle to sobie robia tylko panny młode z wioch pod Bździeszynem Małym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onaxx Re: paznokcie akrylowe IP: *.apus-net.pl 16.12.11, 22:27 uparcie: nie interesuje mnie krytyka tylko adresy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: paznokcie akrylowe IP: *.netcominternet.pl 17.12.11, 13:51 wpisz w google durna pało to c wyskocza adresy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paznokietki Re: paznokcie akrylowe IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 23:37 Osobiście polecam salon kosmetyczno -fryzjerski Strefa Urody można tam zrobić super paznokcie za niewygórowaną cenę zarówno tipsy jak i hybrydy sama jestem stałą klientką i bardzo chwalę sobie to miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKL Re: paznokcie akrylowe IP: 188.95.29.* 05.02.12, 23:52 TYLKO WIESNIARY TAKIE ROBIĄ !! :D Odpowiedz Link Zgłoś