Dodaj do ulubionych

paznokcie akrylowe

13.12.11, 22:32
Dziewczyny podpowiedzcie prosze gdzie ladne paznokcie akrylowe moge zrobic? w ktorym gabinecie, ewentualnie moze kosmetyczka przyjazdzajaca do domu? Poprosze o namiary i ceny. z gory dzieki i pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: paznokcie akrylowe IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.11, 08:30
      a rusz swe zasiedziałe du-psko pochodź po punktach popytaj, sama sprawdź ceny a nie szukaj tu reklam niedojdo czestochowska.
      • Gość: onaxx Re: paznokcie akrylowe IP: *.apus-net.pl 15.12.11, 10:07
        nie szukam tu krytyki zbednej, tylko konkretow na ww temat. up
    • Gość: lol Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 10:45
      paznokcie akrylowe to wies tanczy i spiewa! kobieto - zadbaj o swoje naturalne - moga byc krótkie - kup porzadna odzywke i porzadny lakier i az miło patrzec na takie dłonie a nie na wioche!
      • Gość: lol Re: paznokcie akrylowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.11, 10:49
        aaa teraz akryle to sobie robia tylko panny młode z wioch pod Bździeszynem Małym
        • Gość: onaxx Re: paznokcie akrylowe IP: *.apus-net.pl 16.12.11, 22:27
          uparcie: nie interesuje mnie krytyka tylko adresy!
          • Gość: m Re: paznokcie akrylowe IP: *.netcominternet.pl 17.12.11, 13:51
            wpisz w google durna pało to c wyskocza adresy!
    • Gość: paznokietki Re: paznokcie akrylowe IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 23:37
      Osobiście polecam salon kosmetyczno -fryzjerski Strefa Urody można tam zrobić super paznokcie za niewygórowaną cenę zarówno tipsy jak i hybrydy sama jestem stałą klientką i bardzo chwalę sobie to miejsce!
    • Gość: SKL Re: paznokcie akrylowe IP: 188.95.29.* 05.02.12, 23:52
      TYLKO WIESNIARY TAKIE ROBIĄ !!

:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka