Dodaj do ulubionych

Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dostał...

02.01.12, 15:08
Jak by tak wszyscy reagowali nie było by zniszczonych tramwajów ,bazgrołów na siedzeniach i ścianach w autobusach . Brawo za bez interesowność.
Obserwuj wątek
    • Gość: mieszkańcy Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost IP: *.ip.netia.com.pl 02.01.12, 15:27
      Dziękujemy BOHATEROM!
    • Gość: róbta co chceta Reagujesz, wpier.... załapujesz IP: *.ice-net.pl 02.01.12, 15:41
      Policja twierdzi: "nie reagujesz, akceptujesz". a ja twierdzę: reagujesz, wpier..... załapujesz. i chyba niestety mam rację.
      A tym dzieciom nikt nic nie zrobi. są poza prawem. takie ustawodastwo dorosłych w Polsce.
      osądzeni powinni być twórcy modelu wychowawczego: "róbta co chceta" i "bezstresowego wychowania".
      najpierw dorośli i media robią dzieciom z mózgu gów..... a potem mają pretensje do dzieci, że zachowują się tak a nie inaczej.
      • Gość: kurator Wesoły autobus. IP: 91.210.242.* 02.01.12, 16:15
        Był wesoły tramwaj, a mógł być smutny pogrzeb !

Częstochowa to jednak nie Warszawa.
        W poprawczaku się przeludni i tam dopiero dostaną szkołę życia - oby do 18 roku życia.
      • Gość: TYM do róbta co chceta pitolisz IP: *.dynamic.chello.pl 04.01.12, 09:30
        jak nic nie do zrobienia a straty materialne rodzice poniosa.oni nawet ja teraz sa malolatami toi tak prawem cywilnym MPK moze dochodzic strat poneisionych wiec poco taka jalowa dyskusja twa
        • Gość: do TYM wróć do gimnazjum na jęz. polski IP: *.ice-net.pl 04.01.12, 17:32
          1)wróć do gimnazjum i zapisz się na lekcje jęz. polskiego. trudno zrozumieć to, co piszesz.
          2)masz problem ze składnią (chyba, że jesteś obcjokrajowcem) a to może być objaw poważnej choroby, zrób usg głowy.
    • dyziek_o Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost 02.01.12, 15:47
      No i tu jest pies pogrzebany.
      Odpowiedzą przed sądem rodzinnym ?! - znaczy co się stanie ?!
      Pogrożą im paluszkiem ?!
      Przecież to potencjalni bandyci. Jeśli 13latek startuje z metalowym prętem do zwracającego im uwagę dorosłego człowieka, - znaczy on jest już tak zdemoralizowany, że należy go traktować / i sądzić / jak pełnoletniego.
      Pogrożenie paluszkiem to on ma głęboko w dupie.
      W takim przypadku, interweniujący z "dwójki" policjanci nie powinni sprawy kierować do "sądu " tylko zebrać gó...arzy do siebie na dołek a tam, za pomocą pały wyjaśnić im niestosowność ich zachowania.
      Wszelkie inne metody są diabła warte. Znaczy, - mało skuteczne.
      Pozdrawiam,
      Dyzio.
    • marc_pl Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dostał... 02.01.12, 15:58
      Miałem podobną sytuację zaatakowała mnie grupa wyrostków gdy zwróciłem im uwagę o zachowanie ale gdy pokazał się radiowóz zbiegli. Zapytałem policjanta czy mi coś grozi gdybym uszkodził któregoś z tych wyrostków ( mam warunki ) wtedy policjant stwierdził aby unikać takich sytuacji gdyż mogę narobić sobie kłopotów. Prawo bardziej chroni takiego młodocianego bandytę jak mnie.
      • Gość: brukselka Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost IP: 91.210.242.* 02.01.12, 16:10
        Teraz to ten 15 letni brzdąc będzie kolejnym konfidentem na swoim osiedlu.
        Kto z nim teraz będzie pił piwo ?

To na Groszu obrodziło kapustą i konfidentami ;))
        • Gość: pismatolek Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.12, 16:25
          Nic im nie zrobią.Zaręczy za nich Kaczyński lub inna Kempa i pójdą do domu.A po wyborach wygranych przez pis dostana po medalu "za walkę z reżymem Tuska"
        • Gość: ? Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 16:27
          rodziców i gnoi solidnie ukarać,bo na Groszu bandytyzm nieletnich to plaga
    • Gość: fer teraz powinni ich pozadnie ukarac!!! IP: *.home.aster.pl 02.01.12, 16:59
      bardzo dobrze! karac gnoi!!!
      • Gość: asa Re: teraz powinni ich pozadnie ukarac!!! IP: *.realestate.net.pl 02.01.12, 17:03
        Nic by społeczeństwo nie straciło gdyby tych czterech młodocianych bandytów się nie urodziło.
        Zero straty dla społeczeństwa.
        Ukarc tak aby w pięty wlazło, ale w tym chorym kraju nic im nie zrobią.
        • Gość: hyh pisze się "porządnie", a nie "pożądnie" ;P IP: *.Netcominternet.pl 02.01.12, 18:15
    • Gość: iro Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 18:31
      po co, jak jedyną karą dla gó...arzy jest kurator a interweniujący albo ma sprawę za uderzenie dziecka ( jest dużo takich przykładów ) albo ląduje na bezrobociu ponieważ bez przerwy jest nieobecny w pracy z powodu zeznań i procesu.
      Jedynie co można zrobić to anonimowo zadzwonić na policję
    • Gość: gajka Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost IP: *.183.135.86.dsl.dynamic.t-mobile.pl 02.01.12, 18:38
      Tłuku.....BEZINTERESOWNOŚĆ....pisze się razem !!!!!! Paciorek i spać albo słownik ortograficzny w rękę...DZIECIAKU !!!!!
      • Gość: Bartek Re: Dewastowali tramwaj, zareagował pasażer. Dost IP: 199.48.147.* 02.01.12, 20:44
        Zamknij sie gimbusie, bo tu mowa o takich jak ty!
    • ciotka_ltd Oczywiscie, ze to nieletni bandyci... 02.01.12, 19:30
      Rozumiem, ze grupie calkiem normalnych malolatow moze strzelic do lba jakas demolka, ale normalne malotaty - zlapane na owej demolce - wieja, az sie za nimi kurzy, nie zas napadaja na osobe, co im zwroci uwage. Co najwyzej sie z daleka odszczekna...
      Dziwi mnie w Polsce brak najlepszej kary na taka nieletnia holote, ktora - co juz stwierdzono - dziala w praktyce na Wyspach: monitorujaca 'obroza' na nozke (daje znac policji, gdy malolat probuje ja sciagnac), zaraz sadowy bywania w pewnych mioejscach i po okreslonej godzinie (zalezy od wieklu) i iles tam godzin pracy spolecznej tak, by cala dzielnica mogla ich przy niej widziec.
      • Gość: zyx Re: Oczywiscie, ze to nieletni bandyci... IP: 188.95.29.* 02.01.12, 20:53
        ...no to fajnie będzie jak puszczą nowe tramwaje
        na Raków a na stadionie będzie mecz piłkarski.
        To była taka mała przymiarka,tego co może
        nas czekać w niedalekiej przyszłości.
      • Gość: do CIOTKA Itd Ciotka ma racje IP: 46.115.2.* 02.01.12, 21:02
        TAKA OPASKA NA NOZCE TO REWELACJA
        I W SZKOLE WIEDZA I W DOMCIU MAMUSKA PILNUJE
        I SZCZENIE MUSI PRACOWAC W MIEJSCU PUBLICZNYM, gdzie kazdy widzi i wskazuje gnoja palcem.
        Proponuje jeszcze wycieczki dzieci z przedszkola i szkol w czasie takiej pracy, gdzie nauczyciel stojac przed takim szczeniako-chuliganem wyjasnial by dzieciom, ze
        postepujac niegodziwie i nie zgodnie z prawem bedziecie w przyszlosci pracowac jak ten chlopak To ma byc dla was przestroga

Nic tak nie dziala na wyobraznie jak widok czegos na wlasne oczy

OSOBISCIE SFINANSUJE KAMIZELKI Z NAPISEM

JESTEM CHULIGANEM ODRABIAM ZLO, KTORE UCZYNILEM
        P R Z E P R A S Z A M

Powinno sie jeszcze zawiadamiac zaklady pracy RODZICOW, ze maja chuligana, ktory podlega kontroli sadu i kuratora.

to by pomoglo i rodzicom i szczeniakom.

to by byla najlepsza kara dla mlodocianych szczeniako-huliganow.
        • dyziek_o Re: Ciotka ma racje 03.01.12, 18:38
          Ciebie chyba pogięło ?!
          Widziałeś kiedykolwiek mamusię, która uwierzy w to, że jej ukochane dziecię to smyk i małoletni bandzior ?!
          Toż parę postów wyżej jest artykuł o gó...arzu, który na oczach rodziców skopał radiowóz.
          co nie do pomyślenia by było za czasu " słusznie minionego ".
          Co potwierdza jedynie mój pogląd w temacie.
          A na pomoc rodziców nie ma co liczyć. Większość z nich albowiem o wychowaniu ma pojęcie
          - powiedzmy sobie otwarcie, - takie sobie.
          pozdrawiam,
          Dyzio.
        • Gość: obywatelka Re: Ciotka ma racje IP: 212.87.237.* 04.01.12, 09:15
          Ciotka ma racje po 1000 kroć- całkowicie popieram takie karanie chuliganów i wandali.Rodzice powinni ze swoimi chuligankami tez pracowac
          • Gość: ej Re: Ciotka ma racje IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 04.01.12, 12:05
            akcja działa sie na przystanku Bór a nie na Niepodległosci ! Pretem dostał nie pasazer a broniacy własnosci mieszkańców motorniczy ! " By nam jezdziło sie lepiej " bysmy nie musieli jak w Indiach poruszac sie taborem bez drzwi ,bysmy nie musieli jak w Pakistanie smigac na dachu autobusu .
            Chwała im za stawienie czoła smykom , wiecej takich !
            Apropo kary . hmmm bekną rodzice a maluchy zapomna i ponownie po jakims czasie rusza w teren sie zabawic.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka