Dodaj do ulubionych

Gębski Ireneusz

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 23:18
Majątek pana odpowiada proporcji wielkości przedsiębiorstwa państwowego jakim
pan zarządzał. Było z czego brać ,stąd milion na koncie jest zgodny z ze
znanym hasłem - Pierwszy milion trzeba ukraść...
Obserwuj wątek
    • Gość: poinformowany Re: Gębski Ireneusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 16:26
      zdecydowanie sie zgadzam z tobą. 10 lat jako szef w zakładzie energetycznym.
      było co kraść. i takie to PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ. Dajcie im dojść do wałdzy to
      1000 takich ireneuszów zrobi z polski drugą Argentyne
      • Gość: Gal_anonim Re: Gębski Ireneusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:27
        Mam panowie inne zdanie niż wy. Bardzo dobrze się stało, że w radzie miasta zasiadają ludzie nie typu K. Matyjaszczyk...którzy po 6 latach w radzie miasta i pracy zawodowej nie mają praktycznie oszczędności. To świadczy tylko o tym, że są niezaradymi nieudacznikami. Jak nie panują nad swoją kasą...to jak mają panować nad miejską dużo większą kasą??
        Bardzo dobrze że są tacy radni jak I. Gębski
        Lepiej mieć jednego co nie kradnie...niż tysiąc czekających na okazje żeby coś zakosić!!
        • Gość: lewy Re: Gębski Ireneusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 18:41
          Dobrze się czujesz, czy twoje zdrowie psychiczne nie zwankuje przypadkiem?
          • Gość: Gal_anonim Re: Gębski Ireneusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:16
            Troszczysz się o moje zdrowie?...dziękuję. Informuję również, że zdrowie moje jest w dobrym stanie. Nic nie szwankuje.
            A jak ciebie razi uczciwa praca i przedsiębiorczość to twoje miejsce na lewicy jest właściwe.
    • Gość: NAT Re: Gębski Ireneusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:46
      Człowieku zazdrosny. Gdybyś miał dziesiątą część mądrości i uczciwości tego
      pana to sądząc z twoich słów i zarobiłbyś dziesięć razy tyle. Nie przyszło ci
      do głowy, że można uczciwie zarobić pracując tylko głową i niczego nie kraść?
      Spróbuj to zrozumieć a nie patrz tylko na cyfry. Gdybyś wszystko wiedział i
      widział nigdy byś tego nie napisał.
      • Gość: jotjot Re: Gębski Ireneusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 22:43
        A ja uważam, że Kustosz i jak mu tam jeszcze chyba sie nie zastanowił, że za
        takie pomówienie można odpowiadać, Jakie ty masz prawo tak osądzać ludzi?
        Jeżeli ktoś pracuje 35 lat na kierowniczych stanowiskach i nie był rozrzutny to
        mógł tyle zarobić. A nasza ukochana GW pozwala na takie oszczerstwa.
        Zastanawiam sie kogo powinien zaskarżyć - niejakiego kustosza, czy GW
    • Gość: całusek dla was bezmózgowcy internauci i operatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 01:55
      no i widzisz bezmózgowcu, za takie pomowienie:

1. bedzie znane twoje nazwisko bo prokuratura znajdzie w 5 minut skąd nadajesz
      a nadajesz z prywatnego telefonu przez modem.
      2. zapłacisz grzywienke na dom dziecka
      3. napisza o tobie wszystkie gazety
      4. i co wtedy zrobi twoja partia?
      5. a co zrobi Gazeta ktora takie tresci publikuje od dłuszego czasu i nie
      wyrzuca z forum?

PS zapisałem sobie to w komputerze, musze podać Panu Ireneuszowi
    • Gość: Dariusz Gembski Re: Gębski Ireneusz IP: *.brt.vectranet.pl / *.brt.vectranet.pl 30.08.04, 19:47
      Poszukuje informacji na temat historii rodziny Gębskich. Wiem ze, to nie to
      forum ale innego kontaktu z Panem Ireneuszem Gebskim nie posiadam.
      Dariusz Gembski
      dd_bart@interia.pl
      • Gość: Morning Calm Re: Gębski Ireneusz IP: *.com.pl 31.08.04, 00:46
        Bardzo przykre jest to, ze czlowieka osadza sie teraz po stanie jego konta.
        Zaluj, iz nie znasz calej prawdy o Panu Gebskim, bo gdybys ja znal to za pewne
        ten temat nigdy by sie na tym forum nie pojawil. Dlaczego? Poniewaz jest
        zwyczajnym oszczerstwem i klamstwem.
        Przykre jest to, ze czlowiek, ktory na prawde wiele chcial zrobic dobrego dla
        spoleczenstwa jest teraz przez nie tak osadzany.

Pozdrawiam J.M.C.
    • Gość: Wlodek Re: Gębski Ireneusz IP: *.vf.shawcable.net 31.08.04, 05:09
      Było z czego brać ,stąd milion na koncie jest zgodny z ze
      > znanym hasłem - Pierwszy milion trzeba ukraść...

A co z drugim i trzecim?
      A co z dowodami na kradziez?
      Czy to szczera prawda, czy tylko Klewki i talibowie w smiglowcach?
      Nie zebym specjalnie bronil bohatera postu, jak pytam tak z ciekawosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka