nowi-jka 30.03.12, 11:57 dla chłopca chorego na mukowiscytoze www.nikodem.muko.med.pl/ Jesli zaczna ci zlegac daj znać na gazetowego przyjade odebrać. Oczywiscie prosze o zgłaszanie np reklamówki/worka na smieci a nie 10szt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: prosba o nakretki IP: *.ice-net.pl 30.03.12, 12:11 to ja przyłączam się, od dziś zaczynam zbierać choć pewnie trochę czasu minie zanim uzbiera się worek:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: prosba o nakretki IP: *.play-internet.pl 30.03.12, 13:05 Zacznę zbierać i ja :) Nakrętki mają być tylko po butelkach (po napojach), czy np. po kremach, płynach do naczyń itp też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: prosba o nakretki IP: *.ice-net.pl 30.03.12, 14:11 z tego co pisze na stronce to cytuję: "Pomóż Nikodemowi zbierając plastikowe nakrętki od butelek po napojach, od mleka, środków czystości itp." więc jak widać nie tylko po butelkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pok Re: prosba o nakretki IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 18:24 oki,zbieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: prosba o nakretki IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.12, 19:36 O co chodzi z tymi nakrętkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: prosba o nakretki IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 30.03.12, 21:31 my zbieramy w szkole:) więc bardzo popieram tą akcję;) co roku na jakiś cel zbieramy;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: prosba o nakretki 30.03.12, 22:59 ja też zacznę :) chociaz chyba nie uzbieram tak szybko, bo mam plan nie kupować wody w plasitku, a zawsze najwięcej po wodzie właśnie było :) mimo to spróbuję Odpowiedz Link Zgłoś