Dodaj do ulubionych

Przedszkole na Focha

09.04.12, 17:40
Witam,

Czy ktoś może miał bądź ma dziecko w przedszkolu Bajkowa Kraina na ul. Focha???? Bardzo prosze o opinie. Polecacie??? Odradzacie???Każda rada w cenie!
Obserwuj wątek
    • Gość: patka Re: Przedszkole na Focha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.12, 14:46
      Moja córka się tam nie dostała dwa lata temu, ale koleżanki dwie córki tam chodzą, koleżanka twierdzi, że jest super.
    • ala.81 Re: Przedszkole na Focha 10.04.12, 16:36
      mój syn chodził tam przez 1,5 roku. Byliśmy zadowoleni.
      • Gość: aga Re: Przedszkole na Focha IP: *.96.227.41.tvksmp.pl 12.04.12, 20:09
        Mój syn w zeszłym roku skończył to przedszkole.
        Jestem naprawdę zadowolona. Super dyrekcja i wychowawczynie. Dziecko miało zapewnioną opiekę a co najważniejsze wiele sę nauczyło i teraz bez problemu radzi sobie w szkole.
        • Gość: susel79 Re: Przedszkole na Focha IP: *.prenet.pl 13.04.12, 12:37
          Ja wlasnie slyszalam negatywne opinie ta temat tego przedszkola a chcialam tam dac dziecko dlatego chcilalam dopytac na forum. Ktos mi powiedzial ze puszczaja tam dzieciom bajki w telewizji i że cięzko cokolwiek sie dowiedziec. Ale moze to zalezy od Pani wychowawczyni.
          • ala.81 Re: Przedszkole na Focha 13.04.12, 12:49
            napisałam ogólnie, że byłam zadowolona bo jednak więcej było plusów niż minusów.
            Teraz moje dziecko chodzi do innego przedszkola, też jest fajnie, chociaż parę rzeczy mnie denerwuje. Jednak nie na tyle aby zmieniać, tak samo było z przedszkolem, o które pytasz.
            Tak, to prawda że są puszczane bajki, czego wcale nie rozumiem. Podobno dzieci oglądają bajki jak część z nich ma angielski.
            Przez pierwszy rok mieliśmy super panią, byliśmy bardzo zadowoleni. Później pani się zmieniła i mój entuzjazm ostygł, jednak nadal było poprawnie.
            Ciężko jest wybrać przedszkole, nie wiem czy znajdziesz takie w którym bedzie perfekcyjnie, może prywatne jakieś.
            • Gość: susel79 Re: Przedszkole na Focha IP: *.prenet.pl 14.04.12, 09:03
              Ala, masz racje...idealnego się nie znajdzie...Warto jednak wymienic się informacjami i za to bardzo dziękuję. Będe myśleć dalej. Co do tych bajek to ja mam informacje od Mamy Malucha który jeszcze angielskiego nie ma i mowi ze codziennie przed obiadem im wlaczaja telewizor-dla mnie chore(podobno dlatego ze lezaki trzeba rozlozyc-nie widze tu zwiazku;) jakoś w innych przedszkolach tez rozkladaja lezaki a dzieci nie sa przed telewizorem sadzane) Ps. A jeżeli mozna wiedziec to dlaczego przeniosłas swoje Dziecko do innego przedszkola?
              • ala.81 Re: Przedszkole na Focha 14.04.12, 12:27
                napisz do mnie na mejla ;)
                • susel79 Re: Przedszkole na Focha 14.04.12, 19:43
                  Napisałam:)
    • fazek81 Re: Przedszkole na Focha 24.11.18, 07:51
      Witam, chciałem odświeżyć temat, jak teraz wygląda sytuacja w przedszkolu? Moja córeczka ma ma iść tam od grudnia, a słyszałem pewne negatywne opinie. Ma ktoś z Was tam swoje dzieciaki?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka