Dodaj do ulubionych

Spa Relax w Częstochowie

04.05.12, 19:02
hej, szukam opinii na temat Spa Relax- Galeria Groovy na oś. Słonecznym w Częstochowie.
Czy któraś z was korzystała z depilacji laserowej u nich?
Ja jestem więcej niż rozczarowana, po prostu ZERO efektu!!!!!!!!!!!!!, parametry ustawione są tak że nawet nie czuć tak charakterystycznego momentu ukłucia połączenego z gorącem.
Po zabiegu super bo nie ma nawet minimalnego zaczerwienienia, skóra wygląda jak przed zabiegiem, tak jakby go w ogóle nie było.
Już od kilku lat korzystam z tej metody na różne części ciała ale ten gabinet wyciąga tylko kasę a efektu nie daje żadnego !!!!
Dziewczyny uważajcie, nie dajcie się nabarć
Mnie powiedzieli że pewnie włoski nie były w fazie wzrostu, a każdy kto ma choć minimalną wiedzę na ten temat wie, że przynajmnie około 30 % włosów jest w fazie wzrostu, pozostałe w uśpienia/spoczynku lub zastoju. To dletego trzeba powtarzać zabiegi żeby trafić w fazę wzrostu u jak największej ilości włosów, bo nigdy wszystkie włosy nie są w jedenj fazie, inaczej łysielibyśmy systematycznie co kilka lat.
Dziewczyny czy też macie podobne doświadczenia czy tylka ja "sparzyłam" się na niach tak bardzo. I jakie gabinety naprawdę polecacie w Ce-wie,
szukam takich co dobre i sparwdzone, fachowa obsługa która nie wciska kitu, i zabiegio które działają a nie wyciągają od nas kaskę
proszę dajcie znać
Obserwuj wątek
    • Gość: wiki net Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.cdma.centertel.pl 21.06.12, 08:48
      Witam. Byłam w tym gabinecie na zabiegach endermologii 10 i liposukcji 3 wielki kit zadnego efektu jedynie tyle ze na nogach popekały mi bardziej naczynka. Na depilacji laserowej tam nie byłam ale bardzo mnie Panie namawiały i cieszę się ze nie skozystałam. Bo mam przykre doswiadczenie z laserem z zamykaniem naczynek na twarzy bez efektów. Pozatym obsługa bardzo nie miła i mega problemowa. Nie polecam. Ceny jak dla mnie bardzo wygórowane a jakośc za ta cene żadna.
    • Gość: wujek Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.play-internet.pl 21.06.12, 09:08
      tak
      • Gość: wiśniawczekoladzie Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.96.239.21.tvksmp.pl 21.06.12, 09:48
        Sfera Urody. Mają tanio a laser naprawdę przynosi pożądane efekty u mnie. Panie bardzo miłe i o wszystkim informują od razu, widać że mają wiedzę. A parametry zwiększane są z zabiegu na zabieg. Naprawdę widać, że wiedzą co robią. I promocje duże mają cały czas. Ja jestem zadowolona a odwiedziłam dwa gabinety poza tym, bez większych efektów :/
    • Gość: Studentka Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.prenet.pl 30.07.12, 13:53
      A jakie mają mieć doświadczenie? Skoro szukają do pracy samych studentek za darmo i stażystek również za darmo gdyż Państwo pokrywa staże ? To że wnętrze jest piękne , ma nowe urządzenia to nie znaczy że się umie tym obsługiwać. Bo certyfikat to każdy zdobędzie od firmy z która się podpisuję kontrakt i nie trzeba mieć umiejętności. Właścicielka chce prowadzić SPA nie mając pojęcia i do tego wykwalifikowanych pracowników. Po najniższych kosztach prowadzi zakład zatrudniając stażystki i studentki, które dopiero uczą się do zawodu. Nikomu nie polecam!
      • Gość: aleale Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.146.30.249.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.12, 14:22
        Za to właścicielka ma wysokie loty,po prostu jak by ten salon był jedyny,śmieszna sprawa.
        • Gość: Studentka Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.prenet.pl 30.07.12, 19:17
          A przy rozmowie w sprawie pracy- oczywiście darmowej pracy jakie wymagania. Kasa to nie wyszytko, liczą się umiejętności , i miłe zachowanie do klienta bo przecież klient to pan :)
          • Gość: aleale Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.180.148.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 31.07.12, 16:57
            Dokładnie ,umiejętności ,dyspozycyjnosć i najlepiej jakbys jej na dzieńdobry zaserwowała ze 100 swoich klientek ,przerabiałam ten temat,ciekawe dlaczego się z aleji przeniosła w łaśnie tam pewnie liczyła na tamtejsze kobitki z dużą kasą,no cóż wszak każdy swoje marzenia ma .
            • Gość: ewez Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.Netcominternet.pl 20.09.13, 22:19
              Dokładnie bylam dzisiaj mialam wrazenie jakby babce chodzilo jedynie o kase...
    • oko894 Re: Spa Relax w Częstochowie 24.04.13, 19:18
      Akurat jako klientka nie mogę powiedzieć, żeby właścicielka była miła. Wręcz odwrotnie. Znerwicowana, nachalna i robi łaskę, że raczy przyjąć klienta.
      Oczywiście, że należy zrobić serię zabiegów (jeden z grupera nie jest zbyt wielkim zyskiem finansowym), a żeby do tego nakłonić można się np. uciec do tego, by powiedzieć klientce, żeby się przejrzała w lustrze i sama zobaczyła, że tych zabiegów potrzebuje. Dosyć niefortunne sformułowanie i naprawdę może się człowiekowi zrobić przykro, gdy wypowiadane jest tonem zniecierpliwionym i nieprzyjemnym. Na zwróconą uwagę pani się zdenerwowała i stwierdziła, że jestem chyba z konkurencji.
      Najzabawniejsze było to, że kosmetyczka po wykonanym zabiegu nie wytarła mi tuszu, który został na skórze pod oczami i taką rozmazaną wypuściła z gabinetu.
      Pierwszy raz spotkałam się z tak nieprzyjemną obsługą.

To na pewno nie była relaksująca wizyta!
      To była wielka pomyłka.
      • Gość: zdegustowana Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.13, 18:26
        ja rowniez zauwazyla, iz sama wlascicielka jest bardzo nieprzyjamna. stara sie naciagac na inne zabiegi i krytykuje aktualny wyglad. musze powiedziec, ze najbardziej zniechecilo nie wlasnie jej zachowanie.
        zaliczylam moze z 15 zabiegow masazu proznoiwego i jesli chodzi o same zabiegi przyniosly one ogromne efekty. wczesniej mialam bardzo wiotka skore pokryta cellulitem prawie do kolan przy wadze 80kg i dosc sporym wzroscie. dzieki zabiegom pozbylam sie cellulitu w prawie 90%!!! polecam endermologie.... lecz nie w tym salonie.
        • Gość: sylwia Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.Netcominternet.pl 30.08.13, 18:25
          Byłam tam i faktycznie nie mozna czuć się tam komfortowo tylko jak cytryna wyciskana z pieniedzy ,natomiast byłam na ul Barbary i tam nie dość że miło taniej to wydaje mi się że skuteczniej.
          • Gość: spawatcher Re: Spa Relax w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.13, 18:23
            Zapraszamy do Beauty Club Lemone, profesjonalnie i bez naciągania. Chętnie podejmiemy wyzwanie, aby polepszyć opinie o salonach SPA w Częstochowie :-)
            • 140ania Re: Spa Relax w Częstochowie 03.03.14, 19:40
              Najlepsza kosmetyczka z powołania i z wiedzą jest w Calispa Jesli nie wiecie gdzie iść to polecam Agnieszkę zresztą jest ona szkoleniowcem Clareny i szkoli kosmetyczki wiec to mówi samo za siebie
              pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka