Dodaj do ulubionych

Hajduszobszlo

14.05.12, 21:44
Witam. Zamierzam w te wakacje wraz z rodziną jechać do Hajduszoboszlo na Węgry. Czy ktoś ma jakieś namiary na ciekawe kwatery? Będę wdzięczny za napisanie kilka słów (jeżeli ktoś był) na temat wrażeń z pobytu w tym mieście.
Obserwuj wątek
    • angrusz1 Re: Hajduszobszlo 14.05.12, 21:46
      Jedzie się w ciemno i wybiera .Tam jest pełno kwater .A na miejscu taniej niż poprzez agenta w Polsce .
      • Gość: abc Re: Hajduszobszlo IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 14.05.12, 22:12
        Nuda ,nuda i jeszcze raz nuda.I to nie chodzi o jakieś dyskotekowe imprezy tylko że tam oprócz moczenia dupska w tych ichnich źródłach to trudno znaleźć jakąś inną atrakcję.A kwaterę powinniście znaleźć na miejscu -bardzo przydatna będzie znajomość języka niemieckiego .My jechaliśmy z biura podróży ale więcej już tam nie pojedziemy.
        • Gość: afd Re: Hajduszobszlo IP: *.loqal.no 15.05.12, 13:00
          forum.gazeta.pl/forum/f,806,Czechy_Slowacja_Wegry.html
          www.pensionhotel.pl/zakwaterowanie-wegry-pensjonaty-z081114.html
          • Gość: turysta Re: Hajduszobszlo IP: *.play-internet.pl 15.05.12, 19:59
            Trudno jest obecnie szukać wielkich atrakcji na Wegrzech czy Słowacji.Ale kto nie był to zawsze coś ciekawego znajdzie.Trzeba jechać i na miejscu szukać kwatery to raczej żaden problem.Na pośredników nie ma co liczyć.Oczywiście ,że ciekawa miejscowośc,ale ciekawsze zawsze ktoś może wymienić.Po drodze można odwiedzić tatralandię na Słowacji-atrakcyjna -lecz droga.Miszkolc-Topolca na Węgrrzech i Hajduszoboszlo.Chociaż po 2 dni -wszędzie urozmaicone ciekawe baseny z ciepłą wodą .Oczywiście to nie Grecja czy Włochy ,ale zawsze lepiej bo cieplej niż w Polsce.A krytykować to każdy potrafi.Warto jechać.Do basenu koło hali Polonia nie wypada porównywać.A km nie jest dużo więcej jak do świnoujścia.Byłem maluchem w Warnie <Mamai i Constancji w Rumuni i dojechałem oraz powróciłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka