stonka6 11.06.12, 11:17 Gdzie do dermatologa z dzieckiem 3 letnim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyz Re: dermatolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.12, 14:53 Dr Gutowska. Przyjmuje prywatnie na Worcela. Dobry dermatolog i wizyta niedroga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: dermatolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.12, 16:11 Dr Dorota Rychter specjalista dermatolog - Przychodnia Kolejowa,-przyjmuje też na Zana w przychodni. Ja jestem dla niej pełna uznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: dermatolog dziecięcy IP: *.Netcominternet.pl 11.06.12, 20:08 Ja chodziłam do dr Kubackiej, poleciła mi ją pediatra już kiedy córka miała 3 miesiące. Porównując z innym lekarzem dermatologiem u którego byłam to ona naprawdę ma doświadczenie w problemach typowo dziecięcych. Poza tym przyjmuje na Sobieskiego, gdzie ma stały kontakt z dzieciakami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: dermatolog dziecięcy IP: *.xdsl.centertel.pl 11.06.12, 22:57 Polecam dr Gałkowską z przychodni na ul. Sobieskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: dermatolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.12, 07:22 w polsce nie ma takiej specjalizacji jak dermatolog dziecięcy... oj polacy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andzia Re: dermatolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.12, 08:36 A ja polecam dr Gostkowską z Przychodni i Matki Dziecka. niesamowita jest i maści po 5 zł serwuje. wiem co mówię mje dziecko ma atopową skórę. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.81 Re: dermatolog dziecięcy 12.06.12, 11:48 Jak sobie radzicie z atopową skórą? Moja córka też podobno ma i niestety te maści po 5zł nie dały rady. Piszę podobno bo co dermatolog to inna diagnoza ;) Odpowiedz Link Zgłoś