fsh 15.03.02, 14:27 W ciagu ostatnich kilku miesięcy bylo tam naprawdę gorąco: Lenny Valentino, Hey, Habakuk... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matkowki Barmanka!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 17:30 Najlepsza w "Filutku" jest pani barmanka, której niewyobrażalne wręcz cierpienia widziałem podczas jednej z sesji typu "jam", kiedy to tłumy rozwrzeszczanych i podpitych małolatów demonstrowały na scenie swoją znajomość tekstów Metalliki i innych "trzeszczących" zespołów. Ostatnio nawet rozebrano diżeja do naga!! Jednak studencka alternatywa tam się chowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fsh Re: Barmanka!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.03.02, 22:17 Mi najbardziej podoba się napis na drzwiach wejściowych: "K...A ZAMYKAĆ DRZWI!" i bajecznie kolorowe kible. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Barmanka!!! IP: *.xtreme.net.pl 17.03.02, 15:36 A mi najbardziej podobaja sie koncerty hh! PFK, Fisz... to jest to! No i ta nazwa FILUTEK!!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś