poz54 17.09.12, 19:33 Mam pytanie.Czy ktoś pracował w firmie emo-neon?Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bry_bry Re: emo-neon IP: 204.45.133.* 18.09.12, 20:53 ja tam robie od 3 lat, spoko załoga i fajna atmoswera :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: emo-neon IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 11.11.12, 10:19 Ja pracuję na produkcji i jest tam coraz lepiej, na warunki pracy i płacy nie można narzekać zresztą troche się zmienia na lepsze. Ogólnie mówiąc fajny zakład i miła atmosfera pracy dla tych którym chce się pracować a jak w Cz-wie z praca jest to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary68 Re: emo-neon IP: *.biznes-host.pl 17.12.12, 21:30 nie wiem z ktorej strony lepiej ... :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: emo-neon IP: *.play-internet.pl 18.12.12, 16:01 Emo neon ciągle ogłasza nabór na jakieś stanowiska pracy, a jak ktoś cały czas daje ogłoszenia to musi coś być nie tak. Przez ten zakład to chyba pół Częstochowy się przewinęło. A to szukają magazyniera, a to operatora plotera cnc, a innym razem grafika lub konstruktora nie wspominając o operatorze prasy krawędziowej. Musisz znać program AutoCAD albo CorelDRAW jeśli chcesz pracować w biurze za komputerem. Umowy na czas nieokreślony raczej tam nie dostaniesz, byłem tam na rozmowie. Mają wymagania a jak się dowiesz ile dostaniesz kasy za miesiąc pracy to sam im powiesz DO WIDZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś