Dodaj do ulubionych

Alert--------giną zwierzęta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 10:30
Zwracam się do Was wszystkich czy coś wiecie na temat wyłapywania kotów w
innej niż Tysiąclecie dzielnicy. Unas giną koty właśnie moja najukochańsza
przepadła.Bezpańska , ale ukochana przez wszystkich .Od dwóch dni jej nie
ma , mało tego..... giną koty lokatorów przepadają jak kamień w wodę. A na
osiedlu grasuje sfora szczurów(robią kanalizację i uciekają z kanałów)Boże co
się dzieje ........, już pół bloku płacze za kotką . Jestem przerażona . Do
Filipa w razie jego elokwentnej odpowiedzi ,,,tak wiem przerobiono ją na
smalec. Jak coś wiecie to podzielcie się wiadomościami Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: Angela Re: Alert--------giną zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 11:13
      Ruda, co ty piszesz? Jak to gina koty? Czy ktos nie ma za grosz wyobraźni co
      się stanie jeśli nie bedzie tych uroczych czworonogów wśród nas? Przecież można
      im podawac w pokarmie środki antykoncepcyjne i nie będą się rozmnażać. Liczę na
      to, że znajdzie się Twoja kotka, a jak ona wyglądała? U mnie na Niepodległości
      pojawiła się nowa kotka, biała w bure łatki. Jest młoda i bardzo pogodna.
      Dzieci ją uwielbiają. Pozdrawiam.
      • Gość: Ruda Re: Alert--------giną zwierzęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 22:01
        hej moja kotka jest właśnie biała w bure równomiernie rozłożone plamki, ale
        takich kotów jest mnóstwo.Ma już dwa lata i jest przeukochana nie mogę sobie
        wyobrazić jak ktoś mógł ją śpiącą na parapecie zabrać, Była ona z tych
        podwórzowych ale pierwsza i ukochana.To był taki mój malutki bodygard wszędzie
        za mną i ze mną . Siedzę i ryczę , bardzo ją kochałam pozdrowienia Ruda
        • Gość: Er Re: Alert--------giną zwierzęta IP: 213.199.204.* 09.07.04, 23:53
          wietnamcy przerabiaja koty na żarcie
          • Gość: Ruda Re: Alert--------giną zwierzęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 09:23
            Szkoda że nie żrą ludzi nadawałbyś się
            • Gość: Angela Re: Alert--------giną zwierzęta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.04, 09:37
              Ruda, a może to jest właśnie Twoja kotka? Ona biedaczka cały czas miałczy,
              jakby kogoś szukała. Tylko komu chciałoby się przywozić kota az tak daleko? Ale
              jak to mówiła pani Dykiel:"podłośc ludzka nie ma granic". Pozdrawiam.
              • Gość: Ruda Re: Alert--------giną zwierzęta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 14:44
                Jeśli będzie miała dobrze to się przyzwyczai, kotów podobnych jest dużo .Napisz
                gdzie ona jest to w wolnej chwili podjadę i zobaczę .Jak moja to ekstra a jak
                nie to niech jej u Was będzie dobrze Pozdrawiam i życzę pogody i wypoczynku
                super Ruda
    • Gość: Judyta Re: Alert--------giną zwierzęta IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 10.07.04, 14:52
      Czesc Ruda. Nic sie nie przejmuj kotkiem!! Wiem ze łatwo się mówi...ale jak
      ktoś ją sobie wziął i nie spodoba mu się opieka nad niewinnym zwierzaczkiem to
      może ja wypuści tam skad ją zabrał.Te kochane stworzonka są tak wierne, że do
      swojego miejsca i właściciela trafią z zamkniętymi oczkami. I znowu grzeczna
      potulna kotka bedzie siedziała na parapecie przygladając się
      przechodnim...rozwrzeszczanym dzieciakom...zielonym drzewkom... No cóż nadzieje
      trzeba miec...mała ale trzeba. Ktoś bardzo mądry kiedyś powiedział ze "Nadzieja
      jest jak cukier w herbacie, mała ale i tak wszytsko osłodzi" :))

Z poważaniem
      Judyta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka