Dodaj do ulubionych

Komandosi z Lublińca mają nowego dowódcę. Już o...

29.11.12, 23:23
Byłem na detoksie w Lublińcu :-) Tam to dopiero byli komandosi..
Obserwuj wątek
    • filopolityk Symboliczny nóż do obierania ziemniaków? 30.11.12, 09:09

• Gość: zen127 Re: Symboliczny nóż do obierania ziemniaków? IP: *.Netcominternet.pl 06.01.13, 16:13
        Dziwię się takim komentarzom, formułowanych przez ludzi nie z tej planety i totalnych idiotów. Cwaniaczku jeślibyś przynajmniej powąchał swojego potu w walce bojowej czy na forsownych szkoleniach to komandosom oddawał byś cześć i szacunek.
    • Gość: blee A to wyjaśnia Twoje wpisy na forum...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 09:26
      j.w.
      • Gość: wi fi Re: A to wyjaśnia Twoje wpisy na forum...... IP: *.42.4.227.alfanet24.pl 30.11.12, 10:03
        Znany w srodowisku "ZMECH" czyli wyzsza szkola oficerska wojsk zmechanizowanych we wroclawiu goscila za mojej kadencji kilkunastu ochotnikow z lublinca i jednego z krakowa. Wiekszych fajdłapów jak te "komandosy" to nawet w druzynach sprzatajacych kuchnie nie było :D
        • Gość: x Re: do wi fi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.12, 22:24
          I twoje szczęście. że się z tego snu wybudziłeś bo jak tak mocno za ten worek ciągnąłeś to jaja byś sobie chłopie urwał. Co ty wiesz o zmechu... ty w d... byłeś i g... widziałeś....
          • Gość: wi fi Re: do x IP: *.42.5.20.alfanet24.pl 01.12.12, 10:38
            to moze mi pajacu coś o zmechu opowiesz ? :D
    • angrusz1 Komandosi z Lublińca mają nowego dowódcę. Już o... 30.11.12, 10:07
      Studia !! Podyplomowe !! W Londynie !!
      To coś niezwykłego , bo już myślałem , że poszedł na emeryturę w wieku ... emerytalnym .
    • kicha3 Jak taka dobra to Jednostka 30.11.12, 15:01
      to niech spróbują zdobyć plebanie księdza.Bo każdy klecha to wróg Polski i zdrajca Narodu Polskiego.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka