drugikkk22 22.01.13, 13:54 Poszukuję dobrego fryzjer z Częstochowy i okolic. Proszę o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kicha Re: Dobry fryzjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.13, 17:03 Ale nie napisalas dla kogo ten fryzjer przeciez moze byc fryzjer dla pieska-a wiec co ty na to'Ja strzyge ale wszystkie doły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.13, 17:09 Z droższych polecam salon Mosiołka ale tylko konkretnie jego a nie jego pracowników. Z tańszych równie dobrych - mały salon Abibi koło PKS-u , obcina młoda dziewczyna i to bardzo dobrze - uratowała moje włosy po pewnej nieudolnej fryzjerce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miła Re: Dobry fryzjer !! IP: *.205.5.161.dsl.dynamic.t-mobile.pl 23.01.13, 14:43 Abibi nigdy ,nie daj się wkręcić w ten niby salon ,ruina dla włosów i portfela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 09:47 Mosiołek to przeżytek a ceny z kapelucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misz Re: Dobry fryzjer !! IP: *.204.76.208.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.01.13, 09:52 Studio effect na Kościelnej i popytaj o szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 18:43 ''U JERZGO '' ul. Dąbrowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fifka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.01.13, 19:01 Nie dajcie się namówić na studio effect, rotacja pracowników jest straszna, poza tym idą na ilość. Cały czas mają oferty na Guponie i grupperze. Od pół roku próbuję doprowadzić do normalnego stanu moje włosy po farbowaniu w tym zakładzie, spalone do granic możliwości, tanie farby . Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxx Re: Dobry fryzjer !! IP: *.96.230.227.tvksmp.pl 24.01.13, 19:06 mosiolek panicho ,ceny z kosmosu ,nigdy wiecej tam nie pojde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyyyy Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 20:01 a ile razy tam bylas?? jednemu pasuje, drugiemu nie. to jedyny fryzjer , ktory potrafi nadac porzadny ksztalt moim grubym , gestym wlosom tak, zeby nie wisialy smętnie jak strąki.. cena 60 zł - tyle sie placi w salonach o sredniej renomie , tyle samo zaplacilam kiedys w Auchan i szalu nie bylo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Dobry fryzjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.13, 21:37 W Auchan za obcięcie biorą 30 zeta, więc nie kłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyyyy Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 23:14 Zależy od długosci i gęstości włosów czyli więcej pracy plus standardowo mycie i pani skasowała mnie na 60 zł, jak masz trzy włosy na krzyz do ramion to się nie dziwie ze płacisz 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobry fryzjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.13, 11:47 dla mnie najlepszy fryzjer to NICOL na jasnogórskiej obok obok szkoły tanio i super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kordian @onet.pl Re: Dobry fryzjer !! IP: *.180.56.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.01.13, 16:08 Deska siedzi w LUBLIŃCU i śmieje się ze wszystkich co mają do niego ,,coś''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 23:31 Nowowiejskiego 24 lub 26, blisko Sobieskiego. Pani Teresa, Magda, Aneta. Wszystkie bardzo dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.13, 22:37 Kup sobie maszynkę i przed lustrem się ostrzyżesz sam, potem Cię ktoś tam znajomy z tyłu poprawi i będzie gitara. Po co wydawać na fryzjera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nenyy Re: Dobry fryzjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.13, 22:25 Mariusz Perczak , salon Kameleon ul.G.Zapolskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 23:15 Kurcze, fryzjerzy, co Wy będziecie robić jak ludzie się będą strzyc sami maszynkami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rianna Re: Dobry fryzjer !! IP: *.146.57.24.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.01.13, 12:29 Auchan -szok,tesco -zagłada i zdarta kasa-Mosiołek to wyzyskiwcz kasiorki ,studio efekt to promocja za kolor do kolejnego mycia ,może salon na limanowskiego 152 przypadnie wam do gustu ?REVOLUSINO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trutka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.13, 15:01 Kopernika, w tej części bliżej pulaskiego, ok 50 m za przychodnia lekarska, nazywa się nasz salon. Cena ok 80zl za strzyzenie , jest facet od ścinania wlosow i dziewczyna od farbowania. Cicho, spokojnie a z fryzury jestem zawsze zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annetta Re: Dobry fryzjer !! IP: *.180.56.1.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.01.13, 16:05 Salon fryzjerski Mariola w Gnaszynie ,dojazd MPK linia12,serdecznie polecam ,ceny przyzwoite,produkty znanych markowych firm i super obsługa.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer !! IP: 212.87.244.* 28.01.13, 22:20 galeria jurajska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 10:55 Tak się jakoś złożyło że nigdy w salonie fryzjerski w GJ nie widziałam żadnej klientki.reklama nietrafiona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO W/W Re: Dobry fryzjer !! IP: *.180.253.142.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.01.13, 11:02 zGADZAM SIĘ 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracjano Re: Dobry fryzjer !! IP: 212.87.241.* 29.01.13, 11:59 tylko mosiołek jeżeli uważacie ze jest zadrogi idźcie do tańszego ale ten pan jak i jego córka wiedzą co robią i robią to dobrze zresztą poszukajcie u swoich fryzjerów dyplomów z konkursów międzynarodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stala klientka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.globitel.pl 29.01.13, 18:58 Tylko salon Magdy Kozuch na Waszyngtona! Uwielbiam ciecie Magdy- wlascicielki ale kamila i Ola tez sa swietne! Ceny przyzwoite. Szczerze polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
speleus Re: Dobry fryzjer !! 29.01.13, 19:17 Jerzy na Dąbrowskiego koło Skrzynki, ale ma te zabiegi robić właściciel Pan Jerzy Zielonka i drugi to Trendy na Dekabrystów róg Kiedrzyńskiej Pani Sylwia rude włosy ma na irokeza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.13, 20:39 Salon Motyl w Dźbowie na ul. Chłopskiej 16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Dobry fryzjer !! IP: 91.210.242.* 13.02.13, 23:28 Jak najbardziej polecam salon pani Marioli na Gnaszynie , Lwowska 198 , profesjonalne usługi , ceny bardzo przyzwoite , miła obsługa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.13, 16:25 Okropność nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewadabrowska1976 Re: Dobry fryzjer !! 02.12.14, 08:50 Najgorszy fryzjer w mieście TRENDY na ul. Dekabrystów! mam poparzoną skórę głowy po koloryzacji! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina0071 Re: Dobry fryzjer !! 02.12.14, 17:53 Nie !!! Poszłam na blond odrosty wyszłam z rudymi, paskudnymi włosami i to na całej długości !! Jedyne co je ratuje to, to że właścicielka położyła mi drugi kolor za darmo. Poza tym jak powiedziałam że usługa za 200 zł. jest kompletą porażka to jakaś dziwna zmowa fryzjerek tam pracujących : żadna nie chciała się wypowiedzieć co mi tam zrobiono !!! NIE NIE NIE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wisniewski66 Re: Dobry fryzjer !! 11.05.13, 11:40 No to faktycznie super ten fryzjer jak 80zł za strzyżenie ściąga..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wymagająca Re: Dobry fryzjer !! IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.13, 23:22 Niestety mnie pan Tomek bardzo rozczarował, a wręcz sfrustrował :( Cóż z tego, że podcina włosy bardzo dokładnie, jeśli jego "stylizacje" wyglądają mniej niż przeciętnie, włosy są trudne do jakiegokolwiek ułożenia, uczesania, fryzura bez koncepcji, kształtu, itp. Jeśli następnym razem będę chciała podciąć sobie włosy - spokojnie mogę w ciemno wybrać pierwszy lepszy zakład. Natomiast Mosiołek i Magda z Waszyngtona to bardzo bezpieczny wybór, wizyta u nich nie pozostawi niesmaku jak po odwiedzeniu naszsalon.pl Najbardziej byłam zadowolona z pani Dysiewicz - jest może 10zł droższa niż pan Tomek, ale po jej cięciu i zaledwie 5 minutach dziennie przeznaczonych na układanie fryzury wygląda się jak z pierwszych stron gazet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klientka Re: Dobry fryzjer !! IP: 91.210.242.* 13.02.13, 23:32 Salon Marii Nosalik na Lwowskiej 198 , Bardzo dobrze wykonane usługi za bardzo małą stawke . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry fryzjer !! IP: *.opera-mini.net 15.02.13, 21:36 salon kameleon mariusz perczak super polcam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: Dobry fryzjer !! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.02.13, 14:31 Studio effect na Kościelnej /dzielnicz /Stradom ,polecam serdecznie bo watro ,super ceny fachowa obsługa duże promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojciech Re: Dobry fryzjer !! IP: *.dynamic.lte.plus.pl 16.02.13, 14:32 Mała popraweczka -dzielnica Stradom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka stala Marcin od dysiewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.13, 18:06 swietnie scina , a przyjmuje w pierwszej bramie za placem Czerwonym , tam gdzie Apteka.Kasia tez dobrze robi tam paznokcie , ceny normalne i warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Dobry fryzjer !! IP: *.play-internet.pl 20.04.13, 17:06 Ja polecam Grzegorza , pracuje w M1 na Kisielewskiego na os tysiaclecia . Taki salon w pasażu ale fryzjer jest super ale tylko Grzesiek . Fachowo obciete wloski zawsze wiele miesiecy sie pieknie ukladaja , ogolnie gośc wie co robic zeby fryzurka byla super !!! przetestowalam juz ze 100 salonów bo jestem strasznie wymagajaca klientka i on jeden jedyny przypadl mi do gustu :) Zna sie na tym co robi .... nie wiem czy pracuje jeszcze w jakims innym salonie ale w M1 mozna zastac go praktycznie co dzie tylko trzeba wczesniej sobie godzine umówic ... a swoja droga takie pytanie jesli ktos wie i go zna czy mozna jeszcze gdzies indziej skozystac z jego uslug ?? bo zawsze jezdze do M1 ale troszke daleko mam bo jestem z poza miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Dobry fryzjer !! IP: *.30.109.43.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.04.13, 18:09 Jeżeli chodzi o Grzegorza z M1 to chyba nie jesteś zbyt wymagającą klientką, chyba, że podobają Ci się szopy na głowie bez składu i ładu. Podejrzewam, że w Kłobucku pewnie furorę robisz takim fryzem...hahahaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
waniliastudio.pl Re: Dobry fryzjer !! 10.05.13, 10:41 Witam, zapraszam do nowego salonu Wanilia Studio znajdującego się przy ulicy Sabinowskiej 29. Jako nieliczni w Częstochowie oferujemy zabiegi z użyciem naturalnych kosmetyków Logona (biologiczne kosmetyki bez syntetycznych dodatków). Do farbowania i stylizacji używamy także profesjonalnych kosmetyków L'Oréal Professionnel. Pozdrawiam :) www.waniliastudio.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Dobry fryzjer !! IP: *.Netcominternet.pl 10.05.13, 18:40 fryzjerka beata z ul Św Barbary wie co robi na przeciw seminarium koło przystanku autobusowego .Wiele salonów obeszłam tu zostaje pracują na inoa loreal jak gawronscy ale ceny niższe i profesjonalizm pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Dobry fryzjer !! IP: *.prenet.pl 14.05.13, 00:58 Nie wiem czy ktoś był, ale polecam Tomka Kozłowskiego, salon "Spa Qualite" czy coś w ten deseń, w budynku gdzie przedszkole Klepacza przy Łódzkiej. Ja jestem facetem, ale kobiety również wychodzą zadowolone. Cena umiarkowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAŁAMNE Re: Dobry fryzjer !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.13, 13:27 Nigdy nie chodźcie do salonu New Age na ul. Garibaldiego 30 w Częstochowie !!!! Proste obcięcie sprawia problem paniom z tego salonu, a szok przeżyty po tym doświadczeniu odbije się na Waszej psychice na długi czas. Czy jest fryzjer w Częstochowie, który jest w stanie poproawić to co pozostało z moich i nie tylko moich włosów ? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant Re: Dobry fryzjer !! IP: *.play-internet.pl 11.07.13, 16:24 Ja chodzę do salonu New Age od 10 lat i jakoś nigdy nie było problemu. Nikt nie umiał mi doradzić tak jak w tym salonie. Może miałaś za bardzo wygórowane oczekiwania. Bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Dobry fryzjer !! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 19.09.13, 11:45 Ja chodzę do New Age już od lat i zawsze wychodzę zadowolona. Moim zdaniem pełen profesjonalizm w zachowaniu Pań fryzjerek i w strzyżeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: styks Nigdy do M1 IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.13, 21:25 Poszłam do tego kolesia w m1 i spalił mi włosy! Masakra. Facet, który więcej gada o swojej różowej koszuli nie może być dobrym fryzjerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona tylko nie Grzesiu z M1 !!! IP: *.Netcominternet.pl 17.05.13, 00:00 mojej koleżance fryzjer z M1 zafundował taki melanż ,że wstydziła się wyjść z domu :/ koleś dobry tylko w gadce ,ale nie słucha o co prosi klientka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola Re: Dobry fryzjer !! IP: *.adsl.inetia.pl 15.07.13, 11:10 naszsalon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.dynamic.chello.pl 15.07.13, 14:21 Dobry fryzjer salon "VENUS" al.Wolności 22 w podwórzu pytaj o Sergiusza telefon 34/365 55 79 Widać ,że Facet robi to co bardzo lubi.Chodzę tam już bardzo długo i jestem bardzo bardzo zadowolona.Polecam wszystkim moje koleżanki też chodzą i są bardzo zadowolone POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikola Re: Dobry fryzjer !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.09.13, 18:18 idz do studia efect na kościelną ,właściciel już dostał wyrok i siedzi ,długo nie wyjdzie więc leć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I.L. Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.13, 18:49 Z czystym sercem polecam Tomka z Łódzkiej (kolo przedszkola Olka Klepacza) Chodzę do niego od 3 lat, nigdy nie miałam poprawki. Potrafi doradzić i chętnie podejmuje wyzwania ;) no i w salonie super atmosfera. Moje koleżanki tez do niego wysłałam i są b.zadowolone. Serdecznie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijentka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.42.15.2.alfanet24.pl 30.09.13, 21:59 www.studiofryzur.czest.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamilka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.10.13, 16:29 Czego potrzebujesz od fryzjera? Jeśli porady, to w Częstochowie jej nie uzyskasz. Dałam mojej fryzjerce proste zadanie- zrobić coś by moje włosy nabrały objętości. Owszem, zaczęła coś robić z moim włosami, ale nic jej z tego nie wyszło. Sama znalazłam w sieci szampon nadający włosom objętości hb i dzięki niemu moje włosy nabrały objętości. Czy dobre strzyżenie i porada nie należą do zadań fryzjera?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobry fryzjer !! IP: 188.95.28.* 14.10.13, 12:18 Czy może ktoś wie co się dzieje z Dominikiem który pracował w Suchecki studio? Proszę o jakąś informacje.PILNE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Dobry fryzjer !! IP: *.net.stream.pl 23.10.13, 14:16 Dominik Oberski - pracownia fryzjerska: Małopolska 49 w Częstochowie - Galeria Groovie. nr. tel: 518 182 405 pozdrawiam, stała klientka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKA Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 11:16 witam bardzo dobry fryzjer jest na Mazurskiej 15. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 11:21 polecam studio fryzjerskie na lisincu. super obsluga. mozna umowic si na telefon 538818333. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annetti Re: Dobry fryzjer !! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.13, 12:25 A ja polecam panią Mariole ul.Lwowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anima Re: Dobry fryzjer !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.13, 21:51 Atelier Fryzjerskie, u dołu ul. 7-kamienic, wreszcie ktoś mi godnie poświecił uwagę i czas, bez kolejek, natłoku ludzi i przemiału jak w fabryce, wysłuchano mnie kompletnie i do końca i spełniono moje indywidualne życzenia w 100%, profesjonalnymi produktami, a nie byle czym. Jeden klient - jeden fryzjer, bez nakładania się wizyt, Przestrzeń, cisza i spokój, i czujesz , że ktoś jest dla ciebie, a nie jesteś lalką na cholernym taśmociągu. Polot też mają. Polecam dla babek z kręconymi włosami, po latach znalazłam kogoś kto mnie obetnie i nada kształt mojej dziwnej "wiechci" i dobierze mi kolor z polotem :). Nie jest tanio , ale przesady też nie ma, na mój kołtun to i tak myślałam, że wyjdzie więcej. Wszyscy sa ok, bo jak mają wątpliwości to się siebie radzą i nawet potrafią przedyskutować propozycję dla klienta i co najważniejsze z klientem. I dlatego mi się podoba, bo nie cierpię tłoku i "przemiału", to ma byc chwila dla mnie, a nie odwalenie rutyny , bo czeka następna klientka i czas to pieniądz. Odpowiedz Link Zgłoś
ewitka-6 Re: Dobry fryzjer !! 03.04.15, 08:58 Mam wrazenie jak by opis tego lokalu nasmarowal sam wlascicel, na 7 kamienic- ktory jest bardzo nie mily a atmosfera jest tam wrecz grobowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry fryzjer !! IP: *.42.15.2.alfanet24.pl 25.10.13, 22:41 www.studiofryzur.czest.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Czy znacie fryzjera z dojazdem do klienta? IP: *.96.243.89.tvksmp.pl 26.10.13, 10:01 A czy znacie może jakiegoś fryzjera/fryzjerkę co dojeżdża do klienta i pracuje w poniedziałki? Będę wdzięczna za informację, sprawa dosyć pilna. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kar-rog Re: Czy znacie fryzjera z dojazdem do klienta? 02.12.14, 12:35 Polecam Izę Konieczko. Super dziewczyna. Bardzo dobrze strzyże, doradza. Nie pracuje w żadnym salonie tylko dojeżdża do klienta. Przede wszystkim polecam jej uczesania ślubne. BOMBA!!! tel: 604580543 Odpowiedz Link Zgłoś
basik_1984 kolor w kiedrzynie 21.11.13, 22:25 Ja ostatnio trafiłąm do fryzjerki Basi w Kiedrzynie, dziewczyna ma duzo pasji w tym co robi, potrafi doradzić, z moich cienkich włosów wyczarowała naprawdę fajną nowoczesną fryzurkę, jestem pod wrażeniem, zastanawiam się czy nie zrobić sobie u niej koloru, do tej pory fabowałąm w domu z powodu braku kasy, ale mam ochotę żeby ktoś profesjonalnie zajął się tematem, macie może jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
divaavida Re: Dobry fryzjer !! 09.02.14, 21:01 W Częstochowie polecam fryzjerkę z Afrodyta Studio Urody. Czesałam się tam na ślub, a wcześniej fryzjerka doradziła mi zmianę koloru przed ślubem. Efekt przeszedł moje oczekiwania tym bardziej, że obawiałam się najbardziej o fryzurkę... Tak więc gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
paulina0071 Re: Dobry fryzjer !! 02.12.14, 17:59 Tylko Beata Dysiewicz ! Chodzę tam na strzyżenie i farbę (jasny blond) jest okrutnie drogo ale po nikim innym nie byłam zadowolona. Pierwsza fryzjerka która potrafi ufarbować odrosty tak że nie widać odcinających się na głowie kolorów. Idę i wiem że będzie dobrze, za całe włosy do połowy pleców zapłaciłam 350 zł, odrost 200-250( wiem że to dużo ale ja wolę odżałować i uśmiechać się widząc moje włosy ) . Jedyne co mnie lekko denerwuje to kilkutygodniowe terminy...no ale cóż :) Odpowiedz Link Zgłoś
atunia7 Re: Dobry fryzjer !! 16.02.15, 16:47 czy ktoś był z was ostatnio w salonie fryzjerskim NATURA ul,Śląska u pani Irenki? Czy warto ? Chciałam zmienić kolor włosów Odpowiedz Link Zgłoś
ewitka-6 Re: Dobry fryzjer !! 03.04.15, 09:03 Tylko nie ANNA SUCHECKA na wielunskim rynku!!!! Dramat!!! Tak mi obciela wlosy ze wygladam jak .....nie sluchala wogole co do niej mówilam, powygryzala, z jednej strony inaczej z drugiej inaczej. Wlosy wogole sie nie ukladaja. Nie mowiac o atmosferze ktora panuje w lokalu. Mialam ochote uciekac przy wejsciu. Jakies satanistyczne symbole porozwieszane na scianach, muzyka jak z horroru, od jej wspolpracownika bije dziwna agresja, rozmawiajac przez tel wogole sie nie krepowal. Klient czuje sie tam jak intruz. Nie polecam dramat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pedziwiatr.michal1984 Re: Dobry fryzjer !! 17.08.16, 15:34 AGNES AGNES AGNES przy rondzie Mickiewicza Omijać jak Ognia najgorszemu wrogowi nie polecałbym. Panią robiących fryzury na wesela przestrzegam w szczególności, wyjdą z płaczem. Raz ze materiały wymieszane z głów.. To ceny z kosmosu razy 5. Pani Agnieszka właścicielka salonu obrosla w piorka nawet Łysego skanuje za modelowanie. Nie polecam odradzam. Odpowiedz Link Zgłoś