Dodaj do ulubionych

Webmastera/programisty/grafika/pozycjonera Cz-wa

05.03.13, 19:00
Cześć.
Sprawa jest taka: mam co jakiś czas zlecenie, za które nie chcę się brać osobiście. Z różnych powodów: brak czasu, nie umiem, nie mam ochoty siedzieć akurat nad takim, itp.

Szukam osób, którym mógłbym takie zlecenie oddać:
- koderów (dowolny język używany w internecie)
- grafików (zarówno webowych jak i do druku)
- pozycjonerów
- czy ogólniej: webmasterów

Nie obiecuję zleceń, ale co jakiś czas pisze do mnie osoba, którą chętnie bym odesłał do kogoś innego. W tym momencie odpisuję takiej osobie: "niestety, nie podejmę się tego", a wolałbym napisać: "ja tego nie zrobię, ale znam kogoś, kto chętnie się podejmie". :)

Jeśli więc umiesz robić coś związanego z grafika lub projektowaniem stron (albo zarządzaniem nimi), to zapraszam do kontaktowania się ze mną. Czekam na osoby z Częstochowy, ewentualnie bliskich okolic.

Jeśli się zdecydujesz - napisz proszę czym mógłbyś się zająć, żebym wiedział kogo mogę Ci podsyłać. Portfolio mile widziane, ale nie ja go oceniał specjalnie nie będę.

Nie szukam tylko super profesjonalnych speców z siedemdziesięcioletnim doświadczeniem w branży ;-). Czasem będzie też zlecenie dla kogoś z mniejszymi umiejętnościami.

Aha, najlepiej osoby 18 lat lub prawie - czasem klient chce podpisywać umowę.

Dzięki i pozdrawiam,
Michał
Obserwuj wątek
    • Gość: Xrn Re: Webmastera/programisty/grafika/pozycjonera Cz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.13, 19:56
      Witam

Mam na imię Marcin jestem studentem Elektrotechniki na AGH. Ukończyłem technikum informatyczne. Przeczytałem Pana opis i wydaję mi się, że idealnie do niego pasuje. Jestem grafikiem komputerowym wykonuje grafiki zarówno te do druku (ulotki, wizytówki, banery, karty menu itp) jak i te przeznaczone do sieci. Zajmuję się pozycjonowaniem jak i optymalizacją stron. Znam biegle css i html - php biegle modyfikuje jednak pisać skryptów nie potrafię. Jedyna rozbieżność z opisem to fakt iż mieszkam w Krakowie.

Jeżeli jest Pan zainteresowany i dalej poszukuję takiej osoby proszę o kontakt.

Z uszanowaniem
      Marcin Rabenda
    • Gość: Dapi Re: Webmastera/programisty/grafika/pozycjonera Cz IP: 91.210.242.* 07.03.13, 16:22
      Witam.
      Jestem uczniem Technicznych Zakładów Naukowych w Częstochowie na profilu informatycznym (II klasa). Projektowaniem stron zajmuję się już kilka lat, stale pogłębiając swoje umiejętności. Kodując strony dużą wagę przywiązuję do zgodności z obowiązującymi standardami W3C oraz szybkości działania. Zajmuję się zarówno projektowaniem i kodowaniem stron, jak i ich optymalizacją pod kątem szybkości wczytywania.

Znam:
      - HTML 4.01, 5 (poziom zaawansowany)
      - CSS 3 (poziom zaawansowany)
      - JavaScript/jQuery (poziom średnio zaawansowany)
      - PHP (czysty, strukturalny) / MySQL (poziom podstawowy)

Potwierdzeniem moich umiejętności i kompetencji jest m.in. zdany w ubiegłym roku na 100% certyfikat ECDL WebStarter.

Zapraszam do zapoznania się z moim portfolio (www.dapi.net.pl), w którym znajdują się niektóre wykonane przeze mnie prace.

W razie pytań, z chęcią na wszystkie odpowiem.

Pozdrawiam - Dariusz Pisula

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka