Dodaj do ulubionych

Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w stani...

28.03.13, 16:20
Gdzie są ci wszyscy wróżbici którzy przepowiadali ocieplenie klimatu. Pewnie im dupy przymarzły do krzeseł ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: zert Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta IP: *.wtvk.pl 28.03.13, 17:51
      Jezu, jak ja jeszcze raz przeczytam debila, który o kwestiach klimatu ma pojęcie mniejsze niż mój syn w 1 klasie gimnazjum i nie rozumie, o co chodzi w ocieplaniu się klimatu i że nie ma to nic wspólnego z lokalnymi anomaliami pogodowymi to chyba przestane czytać w końcu komentarze. Ba na skutek GLOBALNEGO ocieplania się klimatu, lokalnie może się on nawet porządnie oziębić - nie chce mi się nawet tłumaczyć dlaczego, bo debilom nie przetłumaczysz i tak.
      • Gość: Mały Miś Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta IP: *.icpnet.pl 28.03.13, 18:04
        >lokalnie może się on nawet porządnie oziębić....

Jakie lokalnie, na całym kontynencie porządne ochłodzenie. Trzeba samemu czytać gazety ze zrozumieniem, zamiast obrażać innych, zwłaszcza, że - stary koniu - masz dziecko w 1-ej gimnazjum, które czyta te twoje naukowe komentarze.
      • liber007 Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta 29.03.13, 14:23
        miałbyś pewnie rację gdyby nie to że do tej pory pod śniegiem znajduje się większość Ameryki Północnej, Europy i Azji... co łatwo sprawdzić w dobie internetu nawet dla gimnazjalisty .
    • Gość: iwonnkaa Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta IP: *.204.61.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.13, 18:10
      Wiosno, wiosenko nadejdź już
      uwielbiam seks na klombie wśród róż....
      • rjukan187 Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta 29.03.13, 13:40
        Pięknie....:)
    • Gość: de-bilek z tv "Zima o nas nie zapomniała". "I święta będą białe" IP: *.arbelon.com.pl 29.03.13, 13:46
      ale "zima o nas nie zapomniała".
      "i święta będą białe".
      "i co to za zima bez śniegu".
      "i są świetne warunki narciarskie".
      • Gość: ja_corka mam ochotę na chwileczkę zapomnienia..... IP: *.147.230.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.03.13, 14:50
    • Gość: ja_corka Pochwa-ła anuska IP: *.30.120.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.13, 15:01
      Do anusa

Analny seks mnie nie przeraża
      Lubię jak twardy penis się tam wdraża
      Rozkoszy wachlarz mnie ogarnia
      Wiem, że jestem jedyna i niebanalna

Gdy świt nadejdzie całuję jego jajka
      Wypręża się wtedy ta cudowna fajka
      Orgazmów moc już czuję w sobie
      Dziś w spermie chyba się utopię

ja_corka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka