condor 28.03.13, 16:20 Gdzie są ci wszyscy wróżbici którzy przepowiadali ocieplenie klimatu. Pewnie im dupy przymarzły do krzeseł ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zert Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta IP: *.wtvk.pl 28.03.13, 17:51 Jezu, jak ja jeszcze raz przeczytam debila, który o kwestiach klimatu ma pojęcie mniejsze niż mój syn w 1 klasie gimnazjum i nie rozumie, o co chodzi w ocieplaniu się klimatu i że nie ma to nic wspólnego z lokalnymi anomaliami pogodowymi to chyba przestane czytać w końcu komentarze. Ba na skutek GLOBALNEGO ocieplania się klimatu, lokalnie może się on nawet porządnie oziębić - nie chce mi się nawet tłumaczyć dlaczego, bo debilom nie przetłumaczysz i tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Miś Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta IP: *.icpnet.pl 28.03.13, 18:04 >lokalnie może się on nawet porządnie oziębić.... Jakie lokalnie, na całym kontynencie porządne ochłodzenie. Trzeba samemu czytać gazety ze zrozumieniem, zamiast obrażać innych, zwłaszcza, że - stary koniu - masz dziecko w 1-ej gimnazjum, które czyta te twoje naukowe komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
liber007 Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta 29.03.13, 14:23 miałbyś pewnie rację gdyby nie to że do tej pory pod śniegiem znajduje się większość Ameryki Północnej, Europy i Azji... co łatwo sprawdzić w dobie internetu nawet dla gimnazjalisty . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonnkaa Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta IP: *.204.61.77.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.03.13, 18:10 Wiosno, wiosenko nadejdź już uwielbiam seks na klombie wśród róż.... Odpowiedz Link Zgłoś
rjukan187 Re: Ktoś ukradł wiosnę? Meteorolodzy nie są w sta 29.03.13, 13:40 Pięknie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: de-bilek z tv "Zima o nas nie zapomniała". "I święta będą białe" IP: *.arbelon.com.pl 29.03.13, 13:46 ale "zima o nas nie zapomniała". "i święta będą białe". "i co to za zima bez śniegu". "i są świetne warunki narciarskie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka mam ochotę na chwileczkę zapomnienia..... IP: *.147.230.27.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 29.03.13, 14:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_corka Pochwa-ła anuska IP: *.30.120.113.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.03.13, 15:01 Do anusa Analny seks mnie nie przeraża Lubię jak twardy penis się tam wdraża Rozkoszy wachlarz mnie ogarnia Wiem, że jestem jedyna i niebanalna Gdy świt nadejdzie całuję jego jajka Wypręża się wtedy ta cudowna fajka Orgazmów moc już czuję w sobie Dziś w spermie chyba się utopię ja_corka Odpowiedz Link Zgłoś