jedwabnymajdanek 06.05.13, 15:12 no to był czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: naprzód Polsko! Ułańska fantazja. Polska siła! IP: *.arbelon.com.pl 06.05.13, 15:36 ułanska fantazja. naprzód husario! Polska siła! jakoś tyle partii, tyle kadencji sejmu, tyle dyskusji i dumny polski naród nie potrafi poradzić sobie z alkoholizmem za kółkiem. DZIWNE. wszyscy widzą problem, i chyba nikt nie chce go rozwiązać? a wystarczyłoby wprowadzić konfiskatę pojazdu, utrata prawka na lat 15, obowiązkowe kursy półroczne o szkodliwości alkoholu w cenie 5 tys zł organizowane w komendzie. Część pazernych i skąpów Polaków szybko utraciłaby pociąg do wódy. Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznicazpomidorami Re: Ułańska fantazja. Polska siła! 06.05.13, 16:02 Gość portalu: naprzód Polsko! napisał(a): > ułanska fantazja. naprzód husario! Polska siła! > jakoś tyle partii, tyle kadencji sejmu, tyle dyskusji i dumny polski naród nie > potrafi poradzić sobie z alkoholizmem za kółkiem. DZIWNE. wszyscy widzą problem > , i chyba nikt nie chce go rozwiązać? a wystarczyłoby wprowadzić konfiskatę poj > azdu, utrata prawka na lat 15, obowiązkowe kursy półroczne o szkodliwości alkoh > olu w cenie 5 tys zł organizowane w komendzie. Część pazernych i skąpów Polaków > szybko utraciłaby pociąg do wódy. RE>>>>>>> zapomniałeś dodac coś o Rydzyku ,Polaku katoliku , homofobii itd Odpowiedz Link Zgłoś
anty-pisda Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał po... 06.05.13, 15:59 Oj tam, oj tam. Ja też często jeżdżę na takim haju i daję radę. Na trzeźwo ciężko ogarnąć to co anty-kierowcy wyprawiają na drogach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzem Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.pl 06.05.13, 17:17 to masz czym sie chwalić, jak zabijesz człowieka kogoś obcego to może po tobie anty-bohaterze spłynie jak po kaczce, pomyśl jak Ty byś sie poczuł gdyby ktoś potrącił lub zabił któregoś z twoich członków rodziny ( na szczęscie nikt w tym zderzeniu nie ucierpiał) a sprawcą byłby PIJAK NA HAJU któremu prawo jazdy w ogóle nei powinno być dane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzem Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.pl 06.05.13, 17:21 to masz czym sie chwalić, jak zabijesz człowieka kogoś obcego ty anty-bohaterze to ciekawe czy spłynie to po tobie jak po kaczce. A teraz odwrotna strona - gdyby ktoś potrącił lub zabił któregoś z twoich członków rodziny (na szczęscie nikt w tym zderzeniu nie ucierpiał) a sprawcą byłby PIJAK NA HAJU (taki jak Ty bo zresztą sam sie chwalisz) któremu prawo jazdy w ogóle nei powinno być dane jak byś sie poczuł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 14:46 Najgorsze to bedzie jak koles to jakis synalek lokalnego prominenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.13, 16:12 Widziałem to i się sam zastanawiałem skąd ta szara bema znalazła się na tych torach ... ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lojalny lewy Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.13, 16:37 Uważaj o czym marzysz bo marzenia sie spelniaja. Szcegolnie jak ktos od dziecka marzy zeby zostac motorniczym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 212.59.254.* 06.05.13, 16:53 Było, było najlepsze jest to że nie było aż takiej dramaturgi jak w tym tekście. Koleś zwyczajnie wyjeżdżał ze Stanisława Worcela, tyle że miał sporego laga na mózgu bo zaczął skręcać dopiero jak najechał na ostatni pas po drugiej stronie drogi, wtedy podczas brania "zakrętu" rozjechał lustro. Potem miał drugiego laga bo zamiast skręcić zawrócił i dał po gazie prosto na torowisko, wybiło go na pierwszym torowisku i klapnął na drugim. Tyle w historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 212.87.227.* 06.05.13, 17:17 Wiadomo.... kierowca rozpadającego się BMW - ci najwiecej mogą!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadek Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 195.205.171.* 06.05.13, 18:06 Czytaj tekst z zrozumieniem. A po za tym coś cicho siedzą ci co tak ujadają na forach o kierowcach innych numerów rejestracyjnych niż SC.Czyżby widok SC zamkną im gęby bo sami nie mają się czym pochwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
dektaa Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa 06.05.13, 18:57 > A po za tym coś cicho siedzą ci co tak ujadają na forach o kierowcach innych n > umerów rejestracyjnych niż SC.Czyżby widok SC zamkną im gęby bo sami nie mają s > ię czym pochwalić? Dlatego,że koleś miał SC na blachach to nikt nie zginął,SKL,SCZ i SLU w tych okolicznościach spowodowałyby prawdziwe spustoszenie wśród pieszych,aut,tramwajow itp.A tak tylko lustro poszło:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadek Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 195.205.171.* 06.05.13, 21:16 dektaa napisał: > > A po za tym coś cicho siedzą ci co tak ujadają na forach o kierowcach inn > ych n > > umerów rejestracyjnych niż SC.Czyżby widok SC zamkną im gęby bo sami nie > mają s > > ię czym pochwalić? > Dlatego,że koleś miał SC na blachach to nikt nie zginął,SKL,SCZ i SLU w tych ok > olicznościach spowodowałyby prawdziwe spustoszenie wśród pieszych,aut,tramwajow > itp.A tak tylko lustro poszło:) SCZ to też może być częstochowianin,całe szczęście ,że debilowi zawieszenie siadło,dzięki temu nie wjechał na chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 212.59.252.* 06.05.13, 18:59 ...nie ważne jest czy to był klient spod znaku SC,SKL,SCZ,EPJ czy nawet HPP. Dureń zawsze będzie durniem niezależnie od miejsca pochodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsadek Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 195.205.171.* 06.05.13, 21:20 My o tym wiemy ale inni widzą złych tylko po numerach rejestracyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 21:17 > A po za tym coś cicho siedzą ci co tak ujadają na forach o kierowcach innych n > umerów rejestracyjnych niż SC.Czyżby widok SC zamkną im gęby bo sami nie mają s > ię czym pochwalić? Wielka mi rzecz że SC. Można to zresztą całkiem łatwo wytłumaczyć. Koleś mieszka w Cz-wie, jednak całe życie marzył, by mieszkać w Kłobucku. Miał pecha, podobnie zresztą jak 250 tys. pozostałych Częstochowian. W końcu jednak gość zaczął realizować swe marzenia. Kupił więc 30 letnie BMW, a następnie zajadając się kanapką ze smalczykiem z wiadomo czego ruszył w miasto z piskiem opon i bez tłumika, po drodze wyrzucając swe śmierci do pobliskiego lasu. I tak pijany nie tylko od procentów, ale również ze szczęścia że mógł choć przez chwilę poczuć się jak rodowity kłobucczanin, będąc przekonany że wjeżdża na kłobuckie rondo, wjechał w tory tramwajowe... Odpowiedz Link Zgłoś
martik68 Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa 07.05.13, 04:03 ale dobre, uśmiałem się nieziemsko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorizsadek Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.onlinesc.net 07.05.13, 13:29 A ty wez lepiej slownik ooprawnej polszczyzny,zanim naklepiesz klawiatura co popadnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w. Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 78.30.117.* 07.05.13, 19:24 Gość portalu: dorizsadek napisał(a): > A ty wez lepiej slownik ooprawnej polszczyzny,zanim naklepiesz klawiatura co po > padnie!! Szkoda buraku SC, że ty sam z tym słownikiem na bakier jesteś, ćwoku częstochowski. Popatrz analfabeto na swój wpis barani łbie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 07:39 Uwaga Częstochowianie! Folklor z Kłobucka atakuje. Zatkajmy swe nosy. Odpowiedz Link Zgłoś
oszrany Zezlomowac auto i wymierzyc 15 tys zl kary 06.05.13, 18:34 Tak sie koncza takie glupie wybryki na zachodzie, czemu my w PL tak sie cackamy z takim półgłówkami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzikus Re: Zezlomowac auto i wymierzyc 15 tys zl kary IP: 109.95.31.* 06.05.13, 19:40 Bo w tym kraju, wszystko jest postawione na głowie, tutaj potrafią zgnoić uczciwego obywatela mandatami, a taki uchodzi bez żadnej kary. Dziki kraj po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ormo czuwa Re: Zezlomowac auto i wymierzyc 15 tys zl kary IP: *.net.stream.pl 06.05.13, 20:48 Typowa częstochowska kicha czyli czerwona menda vel kapuś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.s. Re: Zezlomowac auto i wymierzyc 15 tys zl kary IP: *.Netcominternet.pl 06.05.13, 23:50 Dlaczego tylko 15 tysia??? A nie 150 tysia? Możesz wymyślac tak w nieskończonośc, a pewnie i tak dostanie w zawiasach. Bo to niska szkodliwośc była. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELLA. Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.rev.inds.pl 06.05.13, 18:39 Kolejny raz kierowca ALKOHOLIK udowodnił wszystkim, kto RZĄDZI w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.13, 18:47 Kluczyk do ręki, tylko nie zasłoń LOGO BeMki... Wszystko w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 18:50 Władek S. rządzi w tym kraju ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.dynamic.chello.pl 06.05.13, 18:49 Nr rej. SC5113K. Dobrze że jest widoczny! Gdyby tak jeszcze na stronie GW można było obejrzeć łeb "bohatera" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 212.59.252.* 06.05.13, 19:03 >Gdyby tak jeszcze na stronie GW można było obejrzeć łeb "bohatera" < szczególnie bezpośrednio po wypadku,w pijackim widzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Biskup do pierdla nie poszedł, to i on nie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 20:41 powinien. W końcu równość mamy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
aludwik78 Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał po... 06.05.13, 20:53 Dobrze, że nic poważnego się nikomu nie stało. Surowo bym go potraktowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miastowy Rejestracja IP: *.centertel.pl 06.05.13, 20:58 Fajnie zrobiły pismaki z minety. Na dwóch pierwszych zdjęciach doskonale widać numery rejestracyjne pojazdu a na kolejnych fotach, robionych z daleka, już są zasłonięte czarną krechą. Nie pochwalam takich pijaków na drodze i życzę mu jak największego wyroku, ale uważam, że może wnieść pozew do sądu przeciw gazetce (ściennej) o opublikowanie numerów jego pojazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: Rejestracja IP: 195.205.171.* 06.05.13, 21:27 A po co komu jego numer rejestracyjny,to nie żadne firmowe logo,nie widzę potrzeby zakrywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SC Rejestracja - SC samo mówi!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 22:10 SC Który to już przypadek jazdy po torach, ale barany i nic więcej, jaja mi ze śmiechu pękają jak tych ćwoków widzę z SC !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Rejestracja - SC samo mówi!! IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 15:18 Gość portalu: SC napisał(a): > SC > Który to już przypadek jazdy po torach, ale barany i nic więcej, > jaja mi ze śmiechu pękają jak tych ćwoków widzę z SC !!! Ty się ciesz że w Kłobucku tramwajów nie macie, a dworzec PKP jest daleko od centrum. Wtedy takie sytuacje by były normalnością w waszym nowoczesnym "mieście" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: medalik Re: Rejestracja IP: *.96.244.159.tvksmp.pl 06.05.13, 22:56 Zauważ, że zdjęcia z "czarną krechą" pochodzą z KMP. BTW po czym wnosicie, że ten ch...j miał kiedykolwiek prawko i że był z Częstochowy? 5 promili to chyba walił od wtorku zj..b 30 lat wtf? Odpowiedz Link Zgłoś
keri35 Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał po... 06.05.13, 21:09 Dobry gość :D Opatrzność Boża, że nikomu nic się nie stało! Idioci są wśród nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. SC !!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 06.05.13, 22:13 SC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczcie jak ci frajerzy jeżdżą, tory to co niektórych ulubiona po nich przejażdżka. Ale ćwoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ww Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: 91.210.242.* 07.05.13, 10:46 keri35 napisał: > Dobry gość :D Opatrzność Boża, że nikomu nic się nie stało! Idioci są wśród nas > ... a zwłaszcza idioci jak widzimy z SC !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 22:51 Dzięki GW wiemy że BMW może latać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dede Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: 109.95.28.* 06.05.13, 22:54 ale co był czy nie? sprecyzuj swoje pytanie moze bo raczej nikt tego nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Tylko kara bezwzględnego więziaenia dla pijanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 23:43 za kółkiem, inaczej nigdy nie pozbędziemy się ich z naszych ulic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romiak Re: Tylko kara bezwzględnego więziaenia dla pijan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.13, 23:58 tytuł "bmw wleciało..." - wyjątkowej urody polszczyzna. Autor też miał pewnie z pięć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re:Brawurowo po browarach IP: 204.45.133.* 07.05.13, 00:37 ja zawsze jeżdzę brawurowo po browarach i nigdy mi z tego powodu nie spadł włos z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
hexadecimal2 Bez litości dla pijaków... 07.05.13, 00:52 ...dwa lata bezwzględnej odsiadki! Kiedy polskie sądy przestaną pobłażać pijanym szmatom za kierownicami?! Ja jeżdżę samochodem ale zawsze jak to robię jestem trzeźwy jak skowronek, a jak piję to zawsze zostawiam kluczyki w szafce. Czemu tylu debili tak nie potrafi?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicha Re: Bez litości dla pijaków... IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 07:38 -a gdzie Twoje katolickie pomiłowanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexadecimal2 Re: Bez litości dla pijaków... IP: *.183.130.103.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.05.13, 13:15 Jestem ateistą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dragon Re: Bez litości dla pijaków... IP: *.doplaty.gov.pl 07.05.13, 07:57 Bo debile nie myślą. Tak samo jak kierowcy motocykli. Tylko czekam ile śmiertelnych wypadków będzie na trasie Częstochowa-Olsztyn. Pozdrawiam dwóch debili z niedzielnego popołudnia i życzę szybkiego oddania narządów, a Policji... dalej siedźcie za biurkiem i wyjeżdżajcie tylko na akcje i zatrzymujcie kierowców jadących 20-30km za szybko bo tych +200 nie macie zielonego pojęcia jak zatrzymać. PS. Pozdrowienia dla wszystkich "dawców". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S-me C-woki SC IP: 91.210.242.* 07.05.13, 08:31 Widać większość baranów uwielbia tory i pijackie wyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: SC IP: 91.210.242.* 07.05.13, 08:33 I jeszcze to: czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,13855438,Za_smierc_dziecka_prokuratura_obwinia_rodzicow__Czy.html prawdziwa Cz-wa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SC IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 08:57 Sam Kłobuck: www.dziennikzachodni.pl/artykul/149194,makabra-w-klobucku-psy-byly-przerabiane-na-smalec,id,t.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: SC IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 09:04 niedziela pod Castoramą ,SKL ,SCZ SLU,zaorali pola i wyjechali na miasto ,burakiiiiiiii na pole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!! Re: SC IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 15:33 Gość portalu: ja napisał(a): > Sam Kłobuck: > > rel="nofollow">www.dziennikzachodni.pl/artykul/149194,makabra-w-klobucku-psy-byly-przerabiane-na-smalec,id,t.html i wieśniactwo z Cz-wy się tym zajadało! a tfuuuu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SC IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 15:56 A wiesz kiedy w Kłobucku pies ostatni raz widział kość? Jak go przerabiali na smalec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w. Re: SC IP: 78.30.81.* 07.05.13, 19:13 Gość portalu: ja napisał(a): > A wiesz kiedy w Kłobucku pies ostatni raz widział kość? > Jak go przerabiali na smalec. Tak mówią ci co go uwielbiali żrąc go jak ty baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SC IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 19:55 > > Tak mówią ci co go uwielbiali żrąc go jak ty baranie. Taaa, a ty jeździsz samochodem po torach tramwajowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
marc_pl Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał po... 07.05.13, 09:39 Kiedyś pracowałem z gościem który zawsze jeździł na bani i wcale się tym nie przejmował, miał tylko osobno w 2 kieszeniach przygotowane po 500 zł jak mówił na wszelki wypadek. Obecnie już facet nie stanowi zagrożenia gdyż wątroba się rozleciała i zmarł. Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek-the-best na wszelki wypadek 07.05.13, 16:55 na wszelki wypadek. , to ma ksiądz Odpowiedz Link Zgłoś
marc_pl Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał po... 07.05.13, 09:57 Na ulicach Częstochowy znowu zaczęło się motocyklowe szaleństwo - czy ci ludzie wsiadając na motocykl wyłączają mózgi, aby w centrum miasta wśród poruszających się pieszych i samochodach rozwijać szybkość przekraczającą dobrze 100 km/godz. Jest pewne że wielu z tych szaleńców końca sezonu nie doczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
mlody1988beauty Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał po... 07.05.13, 11:45 Na pewno to gość z platformy także mogą mu nadmuchać bo swojego buhaja towarzysza z partii wybronią i będzie po sprawie hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotar Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 16:30 Tak sądzisz? To ciekawe, bo wioskując po tym rupieciu, którym jeździł to jakiś burak, a oni zazwyczaj są kibiami PIS lub PSLu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w. Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: 78.30.81.* 07.05.13, 19:11 Gość portalu: Lotar napisał(a): > Tak sądzisz? To ciekawe, bo wioskując po tym rupieciu, którym jeździł to jakiś > burak, a oni zazwyczaj są kibiami PIS lub PSLu. "rodowód" na tablicy mówi skąd ten rupieć i właściciel jest, wioska to Cz-wa a barany po torach jeżdżą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 20:05 > "rodowód" na tablicy mówi skąd ten rupieć i właściciel jest, wioska to Cz-wa a > barany po torach jeżdżą. Skoro nie zrobiłeś przysługi swoim rodzicom, i jednak wyszedłeś na ten świat z matczynego łona, to chociaż zrób przysługę nam, Częstochowianom i zrób sobie kromkę ze smalcem i skwarkami, obejrzyj dobranockę, potem przygotuj śmieci na rano do wyrzucenia na blokowisko, a następnie opuść to forum. Zajmij się problemami swojej "metropolii" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.free.aero2.net.pl 07.05.13, 20:31 Gość portalu: ja napisał(a): > > "rodowód" na tablicy mówi skąd ten rupieć i właściciel jest, wioska to Cz > -wa a > > barany po torach jeżdżą. > > Skoro nie zrobiłeś przysługi swoim rodzicom, i jednak wyszedłeś na ten świat z > matczynego łona, to chociaż zrób przysługę nam, Częstochowianom i zrób sobie kr > omkę ze smalcem i skwarkami, obejrzyj dobranockę, potem przygotuj śmieci na ran > o do wyrzucenia na blokowisko, a następnie opuść to forum. Zajmij się problemam > i swojej "metropolii" :)))) smalec to już wszystki właśnie bydło z cynstochówy wyżarło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 22:15 > > smalec to już wszystki właśnie bydło z cynstochówy wyżarło. I pewnie słowniki języka polskiego też bydło wykupiło z księgarni w Kłobucku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do durnia Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.free.aero2.net.pl 08.05.13, 21:33 Gość portalu: ja napisał(a): > > > > smalec to już wszystki właśnie bydło z cynstochówy wyżarło. > > I pewnie słowniki języka polskiego też bydło wykupiło z księgarni w Kłobucku :) > )) Czym sie szczycisz ty męska dziwko, czesto kapucyna marszczysz? a smalec smakowal ty pi....lizaczu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Bmw wleciało na tory tramwajowe. Szofer miał IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.13, 07:36 > Czym sie szczycisz ty męska dziwko, czesto kapucyna marszczysz? > a smalec smakowal ty pi....lizaczu? Nie obracaj kota.... tzn. psa ogonem :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madmayk Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 13:31 a ja jestem ciekaw jak on wsiadł do tego auta przy takim stężeniu... przy 3 promilach nie jeden juz ustać prosto nie moze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SC SC IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.13, 15:35 Sama Ciemnota po torach jeżdżąca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: SC IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.13, 15:58 A co ty tak gościu z Kłobucka się żywo interesujesz naszym miastem? Nasze tory to jeździmy czym chcemy i jak chcemy, a tobie nic do tego. Mnie tam nie interesuje twoja wichura, no chyba że się pośmiać z niej można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.13, 20:17 Eh te BMW ..... auta fajne w sumie a takie świry nimi jeżdżą ......... już kiedyś taki jeden łysy kark chciał po szynach przejechać ..... tylko bliżej centrum ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do w.w. Re: Na torach utknęło bmw! Wstrzymało ruch tramwa IP: *.free.aero2.net.pl 07.05.13, 20:37 Gość portalu: d napisał(a): > Eh te BMW ..... auta fajne w sumie a takie świry nimi jeżdżą ......... już kied > yś taki jeden łysy kark chciał po szynach przejechać ..... tylko bliżej centrum > ..... Ano widzisz, ślepotki pochlali, smalcu kłobuckiego pożarli i takie wyczyny pozniej w tych cynstochowskich łbach świtają baranom. Odpowiedz Link Zgłoś