Dodaj do ulubionych

Automat do papierosów?

10.05.13, 22:54
Witam. Dziś w Częstochowie na Al. Wolności na wprost dworca PKS pomiędzy budkami zauważyłem dość ciekawy punkt, a mianowicie automat, który robi papierosy? Wielki szyld "PALIMY TANIEJ". Ktoś może mi przybliżyć o co mniej więcej chodzi? Wiem, że na drzwiach pisze, że paczka 6,50 - 20szt. Nigdy wcześniej nie widziałem takiej rzeczy, stąd moje zdziwienie, kolejka prawie na dwór. Może ktoś miał z tym już styczność?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Automat do papierosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 12:36
      chyba już tego nie ma, może przenieśli to gdzieś?
      • Gość: zawsze-inna Re: Automat do papierosów? IP: *.42.13.252.alfanet24.pl 14.09.13, 13:25
        wczoraj w telewizji pokazywali tylko nie pamietam, w którym miescie.jest to automat do robienia papierosów,srednio 20 papierosów robi w 3 minuty.Własciciel nie handluje papierosami a wynajmuje np. na te 3 minuty automat.tam paczka kosztuje 5 zł.
        • Gość: gość Re: Automat do papierosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.13, 14:16
          no właśnie też widziałem i właśnie znalazłem, że jest podobno w Częstochowie, ale nie wiem gdzie, orientuje się może ktoś gdzie to przenieśli? Chyba lepsze takie z automatu niż ruskie spod lady.
    • wladeczekk Re: Automat do papierosów? 15.09.13, 12:49
      nie palić i nie pić,
      to moja rada,
      a jak palić to właśnie korzystać z takich automatów, a jak pić to np winko własnej roboty, lub bimberek,
      nie dać zarabiać tej rządzącej bandzie
      • Gość: tico Re: Automat do papierosów? IP: *.play-internet.pl 15.09.13, 13:48
        Jest w klobucku na kilorowej/1
        • Gość: gość Re: Automat do papierosów? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 22:32
          w Kłobucku? w Kłobucku nie widziałem takiego automatu, tym bardziej nie znam nawet takiej ulicy w tym mieście, możesz dokładniej powiedzieć gdzie to jest?
          • Gość: qebek Re: Automat do papierosów? IP: 46.77.124.* 16.09.13, 11:38

Kolorowej
            • Gość: Gość Re: Automat do papierosów? IP: *.opera-mini.net 16.09.13, 16:08
              W kłobucku nie ma takiej ulicy:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka