Dodaj do ulubionych

awaria inernetu NETIA od 4 dni !!!

26.06.13, 09:42
Od 23.06 nie mam internetu z Netia, co ciekawe telefon działa normalnie. Na infolonii mówią że zaraz ktoś sie tym zajmie, ale nie potrafią powiedzieć kto :( Czy ktos w mieście ma podobny problem? czy ktoś wie jaka firma zajmuje sie w Częstochowie obsługą Netii ? Ja juz nawt nie mam siły sie denerwoać dzwoniłem na infolinie ponad 10 razy i zawsze słysze coś podobnego.
Obserwuj wątek
    • Gość: adwers Re: awaria inernetu NETIA od 4 dni !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.13, 13:33
      Netia z tego słynie. Proszę pytać o dokładną godzinę naprawienia awarii, inaczej będą tak Pana zbywać w nieskończoność. Ja korzystając z Neostrady mam takie problemy załatwiane w przeciągu godziny, nawet w przypadku potrzeby przyjazdu technika.

Jeśli w dalszym ciągu się Pan z nimi nie dogada, polecam ten namiar:

Miejski Rzecznik Konsumentów
      ul. Sląska 11/13 tel. 34 370 73 50

Oczywiście sugeruję zmianę dostawcy internetu po wygaśnięciu umowy. Netia nie jest monopolistą na rynku.
    • Gość: Centrino Re: awaria inernetu NETIA od 4 dni !!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 27.08.13, 15:03
      Ja mam problem z Dialogiem teraz grupa netia. Awarię zgłosiłem 30.07 i do teraz nie mam telefonu. Internet działa
      • mar-cin-ka Re: awaria inernetu NETIA od 20 dni !!! 12.06.14, 14:50
        Ja czekam na naprawę internetu od 23 maja czyli 20 dni. Były sms, że dział techniczny pracuje, była wymiana gniazdka (jeszcze w maju), telefony z mojej strony co kilka dni, obietnica monitorowania sprawy ze strony przełożonego pań w telecentrum, reklamacja złożona po tygodniu oczekiwania (ja naiwna uważałam ze tydzień to długoo) i nic... nadal nie mam internetu.
        Czy mam jeszcze szanse na internet z Netii? Dziś rano kolejny raz odbyłam rozmowę z telecentrum Netii i czekam na telefon z działu technicznego, zbliża się godz. 15, a ja nadal czekam..
        Internet z Dialogu (teraz Netia). Korzystam z usługi wiele lat, bywały awarie, ale nigdy dłużej niż 24h. Netia postępuje z klientem skandalicznie. Wszystkim odradzam z korzystanie z ich usług.
    • Gość: miałczyński Re: awaria inernetu NETIA od 4 dni !!! IP: *.static.chello.pl 27.08.13, 17:33
      Pamiętaj żeby nie płacić za dni w których nie było neta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka