kicha3 01.10.13, 18:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gienek emeryt Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.net.stream.pl 01.10.13, 19:09 Kolejny zboczeniec z Rakowa...przecież tam same gady żyją... - pamięta ktoś może księdza Andrzeja z parafii Floriana? Mojego wnuczka też chciał zachęcać do kolonii letnich + dalem mu laska po lbie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gimbuska Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.13, 10:21 Pozdrawiam księdza Tomka ............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świetlica Środ. Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.13, 12:16 Z pewnością nie była to pedofilia tylko zwykły seks ! Te gimnazjalistki to szkoda mówić , w seksie oblatane są lepiej niż ich matki , zdemoralizowane i rozpuszczone latawice. Praca z nimi to najgorszy kawałek chleba. Nie bronię księdza , bo powinien się powstrzymać.......stało się ,jednak późniejsza jego nieobecność dowodzi,że poczuł swoją winę i pewnie poniesie karę ,ale moim zdaniem tylko w połowie zasłużoną. Tak przy okazji dodam,że dziewczyny w gimnazjum często zakładają się , której się uda poderwać księdza, albo nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.spidernet.pl 02.10.13, 20:26 Potwierdzam w 100%. Takowy ksiądz uczył w tym gimnazjum, potem zniknął. Ale ta dziewczyna chciała. Kochała go, o ile miłością można to nazwać. Szkoda mi jej głupoty, jestem pewna, że się nie przyzna. Jestem absolwentką tej szkoły, ksiądz Fałkowski uczył mnie religii, albo raczej nie uczył. Nie było go na większości lekcji, co chwilę miał jakieś telefony. Młodzież go lubiła, był "lajtowy" , ale no cóż. Wyszło na jaw. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Do tanga 01.10.13, 19:18 trzeba dwojga . Grzebiąc w księgach parafialnych w poszukiwaniu korzeni nie raz natknąłem się na śluby 17 latek a nawet i 16 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Chrobrego Re: Do tanga IP: *.42.5.31.alfanet24.pl 01.10.13, 19:41 sprawdzałeś kiedy przodkowie przechrzcili się z judaizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Do tanga 01.10.13, 20:29 Gość portalu: miecz Chrobrego napisał(a): >" sprawdzałeś kiedy przodkowie przechrzcili się z judaizmu? " W ciągu ostatnich 7 pokoleń żaden ale będą drążył temat . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: Do tanga IP: *.net.stream.pl 01.10.13, 20:42 No to ta miała pecha, bo ksiądz się z nią nie ożeni... Mówienie "do tanga trzeba dwojga" w kontekście domniemanego seksu z dzieckiem wskazuje na nieźle zryty beret autora tego tekstu. Wybacz - ale taka jest moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Do tanga IP: 212.87.246.* 01.10.13, 20:58 a ty ile miałeś/łas lat jak rozpoczęłaś współżycie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptic Re: Do tanga IP: *.net.stream.pl 01.10.13, 21:54 Księży w bliższym otoczeniu nie było więc w normalnym czasie, nie przedwcześnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Do tanga IP: *.rev.inds.pl 01.10.13, 22:11 W XIX w. moja praprababka brała ślub będą 15 latką. W akcie ślubu pisało, że miała lat 16, ale jak cofnąłem się wstecz i natknąłem się na jej akt urodzenia to wyszło, że miała jednak 15. Ponieważ wtedy jak i obecnie prawo zabraniało ślubów poniżej 16 roku życia, więc pewnie w akcie nieco naciągnięto jeden rok i zapisano 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to Re: Do tanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 09:42 a były to śluby z księdzem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: - po pół roku brania diety ożyła i przemówiła IP: *.worldunlimitedhost.com 01.10.13, 19:40 a co mądrego wymyśliła? Czy to jest sprawa dla rady miasta? Czy może dla służb mundurowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Ksiądz jest niewinny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 20:21 to pewnikiem ta diablica go skusiła. Prawda mohery?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Ksiądz jest niewinny... IP: *.42.5.31.alfanet24.pl 01.10.13, 20:25 a jak było naprawdę? opowiedz, przecież byłeś przy tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: Ksiądz jest niewinny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 09:32 Gość portalu: amen napisał(a): > a jak było naprawdę? opowiedz, przecież byłeś przy tym --------------- Nieprawda moherku. To ty tam byłeś, a nie ja... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amen Re: Ksiądz jest niewinny... IP: *.42.7.52.alfanet24.pl 02.10.13, 19:38 Gość portalu: pierre_dollinsky napisał(a): > To ty tam byłeś, a nie ja... :) nie byłeś? no popatrz, a tak bredzisz jakbyś przy tym był i wszystko wiedział najlepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Ksiądz jest niewinny... IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.13, 08:10 Żebyś wiedział ! Przecież nie brał siłą................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: Ksiądz jest niewinny... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 09:30 Brał - siłą woli ją wziął... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Ksiądz jest niewinny... IP: *.96.234.51.tvksmp.pl 02.10.13, 17:13 nie podszywaj się pod kolo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja007 Re: Ksiądz jest niewinny... 02.10.13, 17:16 JAKIE KOŁO CO TY GADASZ!!! Po prostu opinia normalnego obywatela tego katolandu > nie podszywaj się pod kolo !!! Odpowiedz Link Zgłoś
han-ss Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 01.10.13, 21:14 oczywiście że takie zachowania trzeba tępić z całą surowością, ale to co wyprawia to goebbelsowskie GWówno to już jest jakaś paranoja, w zrujnowanej gospodarczo RP, nie ma ważniejszych tematów jak pedofilia księży, i czy ksiądz współżył z uczennicą czy nie, aż się qu... żygać chce, codziennie po kilka artykułów na ten temat, a najgorsze jest to że takie przypadki są raczej odosobnione, bo zawsze w każdej grupie znajdzie się jakiś zbok, to jednak GWówno robi z tego sensacje na najjaśniejszą RP, a czy wśród policjantów, sędziów, lekarzy, polityków są same kryształy może przyjdzie kiedyś następna kryształowa noc to z GWównem się zrobi porządek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Radna bezradna IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.13, 21:48 Jeżeli ksiądz to zrobił, trzeba go ukarać. Ja mam jednak pytanie, kiedy pani radna Balt zacznie sumiennie wykonywać swoje obowiązki? Kiedy podejmie jakąś skuteczną interwencję dla mieszkańców? Kiedy przestanie zajmować się tylko PR'em jak jej mąż i prezydencik? Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz_czwa Re: Radna bezradna 01.10.13, 21:51 Może pani zaradna jeszcze jakiś projekt uchwały w tej sprawie by tak napisała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5r 5 etatów oznacza brak czasu na uczciwą pracę IP: *.pytohost.com 02.10.13, 08:27 i chyba na jakąkolwiek. Bo chcąc się nawet tylko pokazać w każdej zapełnimy sobie cały dzionek. Odpowiedz Link Zgłoś
angrusz1 Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk 01.10.13, 22:15 Han-ss napisał : "...może przyjdzie kiedyś następna kryształowa noc to z GWównem się zrobi porządek " Taak, w 2015 będzie okazja . Odpowiedz Link Zgłoś
n.u.d.a cenzura PiS? 01.10.13, 23:58 czyżby PiS po ewentualnym objęciu władzy wprowadziła ustawę o nietykalności księży? czy tylko zakaz publikacji negatywnych artykułów dotyczących przestępstw księży? Han-ss, jak nie chcesz to nie czytaj. Przerzuć się na radiomaryja.pl Tam wulgaryzmy przechodzą (o ile obrażają "przeciwników politycznych jedynej słusznej partii, która optuje za łamaniem V Przykazania", obrażanie innych przechodzi, nawoływanie do agresji przechodzi, nawoływanie do czytania Pisma Św. - nie przechodzi :( pisanie merytorycznych postów - nie przechodzi. Kwalifikujesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arsene Lupin Re: RADNA BALT IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.13, 22:53 Co pisał tygodnik 7 dni W tym tygodniu prezentujemy ostatnią bohaterkę naszego cyklu "Jak kupić radnego?". Jest nią Ewelina Balt z SLD, młoda wiekiem a także stażem w Radzie Miasta, żona posła Balta. Mandat radnej objęła niedawno bo dopiero w kwietniu, po Januszu Adamkiewiczu, który zrezygnował z tej funkcji na rzecz zarządzania częstochowskim pogotowiem. O radnej Ewelinie Balt niewiele można powiedzieć. Skoro radną trudno rozliczyć z osiągnięć dla Częstochowy, udajemy się do źródła z pytaniem o pomysł na miasto. W odpowiedzi usłyszeliśmy: - Chce Pani o kochankach mojego męża rozmawiać? Nie mam nic do powiedzenia! – urwała rozmowę. Radna SLD Ewelina Balt podczas poniedziałkowej sesji częstochowskiej rady ujawniła, że ksiądz Piotr F. uczący religii w katolickim gimnazjum przy parafii św. Józefa miał odbyć stosunek ze swoją uczennicą. Doszło do tego na szkolnej wycieczce pod koniec ubiegłego roku szkolnego. Jeśli wypowiedź radnej okaże kłamliwa przypomnę co napisała gazeta: radna SLD Ewelina Balt ujawniła, że ksiądz Piotr F. uczący religii w katolickim gimnazjum przy parafii św. Józefa miał odbyć stosunek ze swoją uczennicą, to straci mandat radnej. Mąż poseł może być wtedy nieutulony w żalu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kochanki Balta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 23:01 To mąż pani Baltowej , pan Balt ma kochanki ?- ale jaja !- większe od torby - musiała go złapać na "łóżkowym uczynku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Też mi się chce żygać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 10:58 A inne grupy zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
boznik1 Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk 02.10.13, 11:54 Nie, to nie sa sporadyczne przypadki, tylko sporadycznie sa ujawniane i wyglada na to, ze jest poczatek konca zamiatania rozwiazlosci i bezkarnosci kleru pod dywan. Starzy bezdzietni kawalerowie jak na ironie nazywani ojcami(pedofilianami) beda w RP(n) szli do kryminalow za swoje przestepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniusko Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.opera-mini.net 03.10.13, 00:16 A widziales kidys kleche w kryminale??? Odpowiedz Link Zgłoś
jarizabalaga-3 Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 01.10.13, 21:52 Dla księżula 15 lat więzienia, dla dyrekcji szkoły bezrobocie, dla kurii wstyd.A jeżeli to wszystko jest kłamstwem?To ile księżulo dostanie odszkodowania?I od kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.13, 23:03 Odszkodowanie dostanie od Baltowej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.96.234.51.tvksmp.pl 02.10.13, 17:17 Raczej od Nas jako podatników :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja007 Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk 02.10.13, 17:18 No też w końcu wszyscy ich utrzymujemy To prawda ale reszta podtrzymuje Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Żal mi go. 01.10.13, 22:14 Współczuję wszystkim, bo: "Wszyscy bowiem musimy stanąć przed trybunałem Chrystusa, aby każdy otrzymał zapłatę za uczynki dokonane w ciele, złe lub dobre." 2Kor 5: 10 Dlatego polecam rady praktyczne jak uniknąć piekła. Kto chce skorzystać niech skorzysta a kto nie, to jego sprawa. tradycja-2007.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej Re: Żal mi go. IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 01.10.13, 23:42 kara smierci dla tych sqrw..synów !! Moze to odstraszy jak nie pedoilów to innych zboczenców ! Pora zaczac wyrywac chwasty Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Żal mi go. 05.10.13, 18:44 Pomyśl o wieczności. Masz do wyboru niebo albo piekło. Nie dbasz o zbawienie duszy? tradycja-2007.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
andrjufree Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 01.10.13, 23:57 dobrze jej zrobil i tyle sama nadstawiala tak samo jak kasa za chrzest wesele czy pogrzeb niech dra z ciemniakow ile wejdzie, sami tam ida a potem placza, lupic baranow alleluja i do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
xkx2 re 02.10.13, 06:24 Po pierwsze skąd Radna wie o zajściu? Po drugie w tym przypadku chyba wina leży po obu stronach bo jakoś nie słyszałem aby Zainteresowana się skarżyła. Może należałoby z Zainteresowaną porozmawiać na ten temat? Bo jak to mawiają wypadki chadzają po ludziach. Po trzecie jestem jak najbardziej za ukaraniem księdza jeśli faktycznie zrobił to co zrobił - bez względu na to jaka była sytuacja jeśli zrobił to co zrobił jest winny bez 2 zdań. Można się zastanawiać nad % podziałem winy ale to już inna sprawa i nie zdejmuje z księdza stosownej odpowiedzialności za popełniony czyn (o ile zostanie mu udowodniony). Po czwarte sprawa śmierdzi na kilometr. I dziwnym jest iż wyszła na jaw tak nagle i to jeszcze w tak dziwnym miejscu jak sesja Rady Miasta która jest ostatnim miejscem do analizowania takich spraw. Bo jeśli Pani Radna miała informacje o takim zajściu to miejscem do przekazania takiej informacji jest Policja lub Prokuratura a nie sala sesyjna RM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0-0 mści się na facetach po zachowaniu meża IP: *.pytohost.com 02.10.13, 08:31 opisywanym w artykule: www.7dni.com.pl/Aktualnosci/?id=1472&addComment=no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebowsky Ten katecheta jest dobrym pedagogiem!!! IP: *.42.12.42.alfanet24.pl 02.10.13, 07:09 ..... on tylko stosował się do wspóuczesnych standardów i wytycznych WHO! ... więc o co właściwie chodzi, Pani Baltowej? :-/ >>> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13793437,Edukacja_seksualna_od_przedszkola__Tak_zaleca_WHO_.html Odpowiedz Link Zgłoś
speleus Re: Ten katecheta jest dobrym pedagogiem!!! 02.10.13, 08:08 Ciekawi mnie fakt dlaczego dopiero teraz sprawa wyszła na jaw, a nie od razu. A może dziewczynka w ciąży po wakacjach i zgania na plebana? Odpowiedz Link Zgłoś
4dagome1 Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 02.10.13, 09:20 Chciałbym zauważyć że samo mówienie to jeszcze nie wyrok .Winny jest po ogłoszeniu wyroku ..Można np .przypuszczać różnerzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 09:35 4dagome1 napisał: > Chciałbym zauważyć że samo mówienie to jeszcze nie wyrok .Winny jest po > ogłoszeniu wyroku .. No proszę - jak to język łagodnieje, gdy chodzi o funfla... :) > Można np .przypuszczać różne rzeczy Można, wielebny. Najlepiej, że to szatan, a nie dziewczyn(k)a, co?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magmam dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 09:54 przecież to dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża przez co musiał poprosić o roczny urlop zdrowotny ! Idąc dalej kuria może podać do sądu rodziców małolaty żądając finansowego zadośćuczynienia za absencje kapłana ! Amen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.as13285.net 02.10.13, 10:35 Jak było to wie pleban i małolata,jeśli do czegoś doszło to pleban powinien w pasiaki pierdzieć bez dwóch zdań. Dziwne miejsce sobie pani radna wybrała na złożenie doniesienia,czy tak się martwi dzieckiem czy tylko błysnąć chciała .Właściwie nie poinformowała odpowiednich organów o popełnieniu przestępstwa co jest jej obowiązkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 10:47 Gość portalu: Pik napisał(a): > Jak było to wie pleban i małolata,jeśli do czegoś doszło to pleban powinien > w pasiaki pierdzieć bez dwóch zdań. ------------- Nie da się ukryć. A już na pewno nie powinien być księdzem, bo skoro coś Bogu ślubował, a nie potrafi dotrzymać i utrzymać fujary w rozporku nawet przy nieletnich, tzn. że słaba ta jego silna wola i słaba wiara, której ma być krzewicielem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.13, 10:50 Ksiądz ślubuje celibat a nie czystość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierre_dollinsky Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 11:26 Gość portalu: ... napisał(a): > Ksiądz ślubuje celibat a nie czystość. ---------------- Aha, czyli z dziećmi może "urzędować"... Ale rzeczywiście - jak się tak przyjrzeć, to chyba tylko celibat ślubują :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.as13285.net 02.10.13, 13:55 Zgoda i dlatego powinni mieć rodziny,ewentualnie po złożeniu ostatnich ślubów kapłańskich sterylizacja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: کچ Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.42.5.175.alfanet24.pl 02.10.13, 11:07 Gość portalu: Pik napisał(a): > jeśli do czegoś doszło to pleban powinien w pasiaki pierdzieć bez dwóch zdań. nie znasz sprawy, nie znasz prawa, a gardłujesz Podobno nastolatka miała się chwalić tym, co robiła z katechetą. Na wycieczce miała już ukończone 15 lat. - Mężczyzna mógłby być pociągnięty do odpowiedzialności w sytuacji, gdyby udowodniono, że wykorzystał swoją pozycję zawodową w stosunku do nastolatki - tłumaczy Tomasz Ozimek. - Ale tylko na wniosek ofiary. czestochowa.naszemiasto.pl/artykul/2015990,czestochowa-czy-ksiadz-katecheta-uprawial-seks-z-uczennica,id,t.html#369542eb27741d6f,1,3,11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojoj Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 12:47 To księża mają teraz zaliczać wszystkie podopieczne , które skończyły 15 lat ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pułarot Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.dynamic.chello.pl 02.10.13, 13:25 Wygląda na to ,że dziewczyna się nie skarży, a tylko usłużne koleżanki coś podpatrzyły i wypaplały. Odpowiedz Link Zgłoś
speleus Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża 02.10.13, 15:05 Gość portalu: ojoj napisał(a): > To księża mają teraz zaliczać wszystkie podopieczne , które skończyły 15 lat ? > Tak było w średniowieczu. Najpierw pleban sprawdzał cnotę, a później dopiero wieśniak mógł się ożenić. " Dzieje rycerstwa polskiego" Przeczytajcie, a znajdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.96.234.51.tvksmp.pl 02.10.13, 17:20 Dodaj, że jednak nie wszytskie panie były sprawdzane :))) Odpowiedz Link Zgłoś
speleus Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża 02.10.13, 18:14 Gość portalu: kolo napisał(a): > Dodaj, że jednak nie wszytskie panie były sprawdzane :))) Zgadza się, ale w chłopskich chatach na pewno. A kiedy wprowadzono spowiedź? Przecież tez w średniowieczu, żeby pleban miał przegląd tego, co się wokół niego dzieje. Pozdrawiam i polecam lekturę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.as13285.net 02.10.13, 13:59 Nie znam sprawy bo mnie przy tym nie było,materacem również nie byłem,czy gardłuje?!Chyba cie pojebało koleś!Jeśli nie miała ukończonych 15 lat prokurator wchodzi z urzędu chyba nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: کچ Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.42.5.84.alfanet24.pl 02.10.13, 15:55 Gość portalu: Pik napisał(a): >Jeśli nie miała ukończonych 15 lat prokurator wchodzi z urzędu chyba nie? czytać osoba potrafi? przecież stoi jak byk, że miała skończone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.as13285.net 02.10.13, 19:32 Osoba jakoś sobie radzi z czytaniem tylko czy miała skończone te 15 lat w chwili zdarzenia czy może 14 i 364 dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoc Re: dziewczę 15 letnie skusiło świętobliwego męża IP: *.opera-mini.net 03.10.13, 00:28 Oj -zgroza-co sie dzieje....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z debilami Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.adsl.inetia.pl 03.10.13, 20:53 spadaj debilu Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 02.10.13, 11:11 Najprzykrzejsze w tej sprawie jest to jak dyrekcja szkołą odpędza od siebie myśl i możliwość, że to się stało w szkole. Byle nie tutaj, byle nie tutaj, byle nie tutaj... Komu zależy na tej dziewczynie, na stosowaniu pewnych standardów wobec dzieci i młodzieży....jasne....najważniejsze żeby "szkoły nie szarpali"...ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.internetia.net.pl 02.10.13, 11:35 topiramax napisała: > Najprzykrzejsze w tej sprawie jest to jak dyrekcja szkołą odpędza od siebie myś > l i możliwość, że to się stało w szkole. Byle nie tutaj, byle nie tutaj, byle n > ie tutaj... > Komu zależy na tej dziewczynie, na stosowaniu pewnych standardów wobec dzieci i > młodzieży....jasne....najważniejsze żeby "szkoły nie szarpali"...ehh Bo w szkolnictwie obowiązuje zasada: "Choćby cię smażono w smole, nie mów, co się dzieje w szkole". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech mnie smaza Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.opera-mini.net 03.10.13, 00:48 A w moim gimnazjum,na lekcji wdż,przy calej klasie, pani powiedziala-:jakby chlopak mnie zostawil,to powidzialabym,spierd...j albo spadaj"Co Ty na to???!!!Usmaza mnie???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebowsky Re: Bez obaw! IP: *.42.12.42.alfanet24.pl 02.10.13, 11:27 ....choinkę bedziesz mógł jak zwykle ubrać w wigilię, potem połamiesz sie opłatkiem i zaspiewasz kolendę! ..... dla Ciebie nic sie nie zmieni (?);-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jutka ksiadz wspoolzyl z gimnazjalistka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.13, 11:33 tez czlowiek i cos mu sie od zycia nalezy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monarchista Re: ksiadz wspoolzyl z gimnazjalistka IP: *.internetia.net.pl 02.10.13, 11:40 "Do lekarza przychodzi facet w sile wieku i skarży się na pogarszające się samopoczucie. Lekarz pyta: - Pali pan? - Nie. - To dobrze. Pije pan? - Nie, tylko czasem trochę wytrawnego wina. - To dobrze. A co pan je? - No, dużo warzyw i owoców, razowe pieczywo, czasem trochę chudego mięsa, dużo ryb... - To dobrze. A jak tam z seksem? - Tak gdzieś 2 - 3 razy w miesiącu. - Otóż to! To za mało. Trzeba częściej! - To będzie trudne, bo jako proboszcz małej, wiejskiej parafii nie mam tylu okazji..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawsze-inna Re: ksiadz wspoolzyl z gimnazjalistka IP: *.42.12.173.alfanet24.pl 02.10.13, 11:41 Zastanawiam się czy ta gimnazjalistka zastanowiła się co robi rozkładajac nogi???.Pomijam juz fakt komu sie podłozyła. Później dzieci rodzą dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
kalasanty18 Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 02.10.13, 11:48 Jeżeli była to wycieczka do swiętego łojca w Toruniu to spoko,ale jeżeli w inne miejsce to dlaczego nie pojechał pan od geografii lub historii? Uczennica gimnazjum lat 14 do 16,ksiądz wyswięcany w 1996 roku to facet po 40-tce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodzic Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.183.134.98.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.10.13, 06:32 oczywiście szkoła nic nie wie bo skąd dyrektorka nauczyciele nikt wypisuje dziecko z tej pedofilsko czarnej mafi Odpowiedz Link Zgłoś
roro777 Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 02.10.13, 11:58 Aż strach myśleć ile jeszcze takich przypadków jest! I nie wiem czy jest się w stanie wyczyścić kościól z tych zbok... bo myslę że oni są od dołu do samej góry hierarchicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Targanko Żegnamy cię Kicha IP: *.net.stream.pl 02.10.13, 13:19 Jeśli PiS dojdzie do władzy i nałoży promowany przez nich zakaz wstępu do internetu do 18 roku życia, to wreszcie stąd znikniesz razem ze swoimi lewackimi postami trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebowsky Re: a znicze już kupiłeś? IP: *.42.12.42.alfanet24.pl 02.10.13, 14:20 ... niedługo Wszystkich Świetych!!! :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebowsky Re: Lubicie ten uduchowiony sex? IP: *.42.12.42.alfanet24.pl 02.10.13, 14:24 ... Ty chyba lubisz najbardziej! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebowsky Re: Lubicie ten uduchowiony sex? IP: *.42.12.42.alfanet24.pl 02.10.13, 15:04 .... a Ciebie kicha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capix Prawnik radzi: IP: 212.59.252.* 02.10.13, 15:55 Jestem prawnikiem, bo studiowałem prawo, ale choć tylko maluję ściany radzę pozamykać te gimnazja katolickie i prywatne, bo nie ma tam praktycznie żadnej kontroli, a bez niej jest BURDEL. A ja jest burdel to musi tam być i seks jak napisała gazeta: "radna SLD Ewelina Balt ujawniła, że ksiądz Piotr F. uczący religii w katolickim gimnazjum przy parafii św. Józefa miał odbyć stosunek ze swoją uczennicą." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebowsky Re: a znicze już kupiłeś? IP: *.42.13.223.alfanet24.pl 02.10.13, 16:08 ... znowu fantazjujesz! :-)) Lepiej pomyśl o prezentach na Świetego Mikołaja! .... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kocifan Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 02.10.13, 16:48 Tak się składa że znamy i szkołę i księdza. Ta szkoła to jedna wielka rodzina, dyrekcja stworzyła tam taka atmosferę ,że nauczyciele i uczniowie wspierają się wzajemnie. Nawet jak sie okazało po zakończeniu nauki w tym gimnazjum wspieraja się wzajemnie.Fantastyczny pedagog,który nigdy nie wykazywał zainteresowania małolatami i uczennicami. Córka szkołę tam skończyła, młodzież szkolna zwłaszcza absolwenci stoją murem za księdzem. Aby komuś coś zarzucić trzeba mieć pewność, że to zrobił nie wolno niszczyć mu życia nie mając dowodów. Ktoś komuś coś powiedział. Do dziś nie wiadomo kogo to dotyczy kiedy się stało. Koleżanka koleżance na tej zasadzie a etykietka nadana. Jak widzę opinie Wasze już też świadczą o tym, że Wiecie najlepiej zanim jeszcze prokuratura zbada sprawę. Jakbyście się czuli i jakbyście się bronili gdy to Was tak potraktowano. Jak się ma bronić przed niewiadomym? Czas i spokój tego potrzeba aby poznać prawdę. I wiecie co, nie mam mohera w domu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.as13285.net 02.10.13, 19:46 Dokładnie pierdoły,domysły i wywoływanie sensacji przez radną z przypadku! Nie jestem zwolennikiem kleru ale i brzydze się pomówieniami,na tym forum wszyscy zajmują się małolatą i księdzem a nikt nie pomyśli czemu akurat ta radna to zgłosiła i gdzie?W jakim celu?A skąd 30 latka ma majątek jaki ma ,jak to się stało,że pracuje tam gdzie pracuje i na takim stanowisku na jakim jest?Ta pani wali mi na kilometr post PRL-owskim układem,jeśli kiedyś nadejdzie ta kryształowa noc(jak ktoś wcześniej napisał) to proponuje zacząć od dzieci i wnuków byłych działaczy PZPR bo oni akurat gó... robiąc dobrze sobie żyją zgodnie z układem okrągłostołowym!Chwasty się wyrywa z korzeniami a nie ukręca tylko to co nad ziemie wystaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 19:56 Święta prawda , "Pik" ! Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja007 Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 02.10.13, 16:50 To co mówi pani dyrektor to wierutna bzdura.Cała szkoła huczy od tego tematu zaraz po rzyjeżdzie z tej wycieczki.Ksiądz podobno pijany kupował alkohol dla innych no i obmacywał dziewczyny.Jeżeli nic nikt nic nie wiedział to czemu z dwa m-ce temu zostało wydane polecenie nauczycielom tegoż gimnazjum o rozmowę z dziewczynkami???JEDNA WIELKA SZAJKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Kto w Częstochowie rządzi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 18:04 Mój wywiad donosi, że jest to dobra szkoła i "czerwoni" postanowili ją zniszczyć ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Kto w Częstochowie rządzi ! IP: *.net.stream.pl 02.10.13, 19:29 W Częstochowie rządzą gady z Rakowa i ich pobrartymcy...zboczeńcy...lesbijki...niespełnione żony i karierowicze...nikt nie ma konkretnych programów...i w taką Polskę mam wierzyć? W TAKĄ Częstochowę - gady z Rakowa... wolę nie mieć pracy....Na starść pojadę do syna do Nowej Zelandii...ale miasto doprowadziliście!!! GADY POLITYCZNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pik Re: Kto w Częstochowie rządzi ! IP: *.as13285.net 02.10.13, 19:55 100% racji same nieudaczniki w tym mieście rządzą co to ich na stołki powciskali familianci niespełniona żona co jej rogi przyprawił ślubny niczego dla miasta zrobić nie potrafi to afere rozkręca cy prawdziwą?To wiedzą zainteresowane strony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gienka Re: Kto w Częstochowie rządzi ! IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.10.13, 21:51 robuś, wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Kto w Częstochowie rządzi ! IP: *.net.stream.pl 03.10.13, 08:29 No wreszcie jesteś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rym Re: Kto w Częstochowie rządzi ! IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 12:34 Tak jest , Jacusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyy Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.net.stream.pl 02.10.13, 20:06 To bzdura. Jestem matką jednej z dziewczynek, która uczestniczyła w tej wycieczce i nic takiego nie miało miejsca. Nikt dzieciom nie kupował alkoholu, nie było żadnych pogadanek po wycieczce. Co do księdza, to wszystko jest możliwe. Mam nadzieję, ze sprawa się wyjaśni. Szkoda tylko dziecka..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: کچ Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.42.7.52.alfanet24.pl 02.10.13, 20:13 dlaczego szkoda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxyy Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.net.stream.pl 02.10.13, 20:37 Przecież to jeszcze dziecko, cały rozgłos na pewno odbije się na jej psychice. Nie wiem kto tu zawinił i czy ta sytuacja miała miejsce, ale opinia publiczna dawno wydała wyrok. Możliwe, że nigdy się nie dowiemy jak było na prawdę (bo niby jak to udowodnić ?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 21:11 "Podobno nie ma już Francji" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL KICHA IP: *.net.stream.pl 02.10.13, 16:52 CZY WIECIE Z KIM WSPÓŁZYJE KICHA?NIESTETY ZAL MU BO ON JUŻ NIE MOŻE -NO CÓŻ TYLE CO WYCHLA I CHLA CODZIENNIE TO JAK MA MU STANĄC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KICHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.13, 17:56 Co mu ma stanąć, jak dał sobie obciąć jak "ania" ! Odpowiedz Link Zgłoś