Dodaj do ulubionych

Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?...

• Gość: lebowsky Re: a znicze już kupiłeś? IP: *.42.11.73.alfanet24.pl 02.10.13, 20:06
      Kicha! wiesz co w Tobie lubie? .... to, że każdą swoja fantazję "niechcący" upubliczniasz ... zboczeńcu jeden!:))
    • Gość: Pik Re: KICHA IP: *.as13285.net 02.10.13, 20:33
      A ty swojego czerwonego dupska
    • kocifan Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 02.10.13, 20:40
      I tak łatwo zniszczyć komuś życie. Stek bzdur poszkodowany i ksiądz i dziewczyna. Mam nadzieję że wystąpią teraz na drogę sądową. Najwyższy czas aby za puste słowa ktoś zaczął odpowiadać. Tragedia dziecka i księdza naznaczono ich oboje a tu nawet skazano.
      • Gość: rodzic Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.183.144.107.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.10.13, 08:04
        do kociofan widac że jestes za czarnymi jak byk oczywiscie biskup petz też jest nie winny i szczęsliwy na emeryturze nie pociągnięty do odpowiedzialnosci karnej a wymieniac można by bez końca oczywiscie proboszcz z alei pokoju tez jezdzi co roku na ferie do zakopca pojezdzic na nartach ale i pograc w pokera to tak przy okazji nikt nic nie wie a wszyscy wiedzą az zygac się chce na to całe zakłamanie
        • kocifan Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk 05.10.13, 09:42
          Po pierwsze nie rób tyle błędów w pisowni.
          Po drugie bronię szkołę bo ją znam.
          Po trzecie jeśli to zrobił to ukarać i to konkretnie dla przykładu. Ale co jeśli nie?
          Dziewczynę naznaczono to dziecko jeszcze ktoś pomyślał o jej psychice? Gdzie są rodzice dlaczego nie zgłosili się do prokuratury i nie walczą o dziecko?
          Spokoju tu potrzeba a nie pustej paplaniny śledztwo jest prowadzone czekajmy na wynik.
          • Gość: rodzic Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.183.144.107.dsl.dynamic.t-mobile.pl 05.10.13, 13:34
            pisze prosze księdza czy prosze siostry jak mi jest wygodnie ukarac kogo dowody jakie dowody przeniosą kolesia w inny zakątek kraju i będzie spoko człowieku sprawiedliwosc nie w tym czerwono czarnym kraju
    • Gość: ksionc Re:Gienek ty baranie moherowy IP: *.nycmny.east.verizon.net 02.10.13, 21:12
      Widze ze chcesz byc kiszkowany. Daj namiary.
    • angrusz1 Co się dzieje 02.10.13, 22:25
      kto to tak podgrzewa i rozdmuchuje .
      W TVP słyszę o molestowanym jak to teraz nie może poradzić sobie w życiu, ba !! pije, rozwodzi się itp .
      Hmm, moi rodzice przeżyli II wojnę światową i wiele złego widzieli , ba !!! sami odczuli w Hasagu , w Radogoszczy , Altengrabow ,ale nigdy nie przedstawiali się jako załamani z powodów okropieństw wojny .Znałem starszego pana - lata 60-te , którego cała rodzina została zamordowana na Ukrainie . W kontaktach ze mną nie wspominał tego , nie rwał włosów . Żył normalnie , ożenił się .Może w sobie dusił . Może .
      Może teraz inne pokolenie .

Co się teraz dzieje z ludźmi .
      • Gość: ango7 Re: Co się dzieje IP: *.play-internet.pl 03.10.13, 17:51
        naprawdę, straszne czasy nastały, same tragedie, świętości nie uznają, niewinnych oskarżają, koniec świata po prostu, nie dziwi więc desperacja wielu piszących, co by chwasty wycinali i do piekła spychali, kiedyś to było jednak pozamiatane, ład, porządek
        • Gość: amen Re: Co się dzieje IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.13, 18:06
          A to jest całkiem możliwe ,na Rakowie taki kler istnieje.Kilka lat temu była podobna afera w pobliskim kościele tylko tamten ksiądz wolał chłopców a za kare został przeniesiony na Wieluńską i myśle że tam ma większe pole do popisu ,no wiecie chłopcy na pielgrzymkach itd.....
    • Gość: Pik Re: KICHA IP: *.as13285.net 02.10.13, 23:41
      Od lizania to masz towarzyszy no i tęczowych oczywiście ja tam wole kobiety zboku.
      • Gość: manius Re: KICHA IP: *.net.stream.pl 03.10.13, 13:56
        Przykro to pisac dla miłośników kichy--------------kicha został wykastrowany wczoraj,a dzis juz lezy nachlany koło sezamu
    • Gość: lebowsky Re: Co się dzieje IP: *.42.12.59.alfanet24.pl 03.10.13, 08:23
      jestes obleśnym, zboczeńcem .... jarasz sie na myśl o nastolatce i imputujesz to każdemu kto sie nawinie! ... 1/6 wpisów w tym wątku to twoje niezdrowe podniety! a udzielasz sie tak intensywnie, bo zazdrościsz temu równie obleśnemu jak ty, katechecie z gimnazjum .... LECZ SIĘ CZŁOWIEKU!!!!
    • Gość: lebowsky zniknęło 19 postów! IP: *.42.12.59.alfanet24.pl 03.10.13, 09:13
      co sie stało z wpisami kichy?
      • Gość: ksiundz Re: zniknęło 19 postów! IP: *.158.216.140.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.10.13, 09:21
        Współżyłem czy nie współżyłem ale co sem se zaru...chał to moje.
      • kicha3 Re: zniknęło 19 postów! 03.10.13, 11:18
        Jak to co-święta inkwizycja je skasowała.A dlatego że dbałem o Twój odwłok i po przeczytaniu moich wpisów nie udostępnił byś go kościołowi świętemu.I wielu świętym mężom włosy na dłoniach włosy by wyrosły.Bo już dawno nawoływałem żeby tych katabasów kastrować sekatorem,gdyż są to zboki w mniejszym lub większym stopniu.W tej sekcie to podobnie jak w pierdlu,z powodu braku kobiet i głupich zakazów to się dźgają miedzy sobą.
        • Gość: lebowsky Re: zniknęło 19 postów! IP: *.42.12.246.alfanet24.pl 03.10.13, 11:40
          JESTEŚ CHORY!!!
          • Gość: kicha Re: zniknęło 19 postów! IP: *.dynamic.chello.pl 03.10.13, 11:50
            Ty też ,ale na AIDS.
    • marablada Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 03.10.13, 17:54
      Kochani,pracowałam w tej szkole. I cieszę się,że było to w przeszłości i już nigdy więcej nie nastąpi.Nazwę to krótko:szkoła-pomyłka!Nauki zero, dzieci ciągle gdzieś wychodzą w godzinach zajęć (i nie myślcie,że do kościoła).Są to wyjścia np. na kręgle! Samowolka okropna.I niby szkoła katolicka, gdzie młodzież ma być rzekomo wyselekcjonowana. Straszny bałagan panował w szkole.A pani dyr.? Ech, długo by tu opowiadać. Nawet jeśli NIC uczeń nie robi cały rok, nie chodzi na zajęcia, to i tak zda z oceną dopuszczającą! Byle nie robić sobie kłopotów i z roku na rok werbować jak najwięcej nowych gimnazjlistów. Co do księdza,dla mnie on nigdy nie zachowywał się zgodnie z etykietą kościoła. Nie przychodził na lekcje, dzieciom wciskano kity,że wyjechał, a tak naprawdę siedział w zamknietym gabinecie dyrekcji i pili sobie razem kawę.Parę razy widziałam go popołudniami po cywilu w dość dziwnym damskim towarzystkie ( kiedyś w różowym sweterku).Coż, nic dodać, nic ująć. A resztę pozostawię Wam, odbiorcy mojej wiadomości, do przemysleń.Pozdrawiam wszystkich i radzę: z dala od tej szkoły, gdyż w niej przysłowiowa ręka rękę myje!
      • Gość: xxyy Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.net.stream.pl 03.10.13, 21:25
        Faktycznie, zdarzało się wyrzucić kilku "dziwnych" nauczycieli z tej szkoły.

Byłam bardzo zadowolona z tego gimnazjum. Dzieci miały dobrą opiekę, a dyrektorka mimo, iż była trochę nadgorliwa - zawsze dbała o ich dobro.
        • Gość: gość Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.13, 10:23
          Mojego znajomego również wyrzucili z prywatnej szkoły bo był "dziwny"- nie chciał stawiać pozytywnych ocen za brak wiedzy.
      • Gość: ika Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 10:12
        Odnoszę wrażenie, że Szanowna , uczciwa była pracownica tej szkoły, Pani „Marablada” ma swój interes w "wieszaniu psów" na szkole, w której pracowała i niszczeniu opinii dyrektorki. Chce jej dołożyć?, a może zemścić się? Za co? Domyśleć się nietrudno…Pewnie nie wywiązywała się ze swoich obowiązków i została zwolniona . Jak bardzo musi być zakłamana i podła pani „Marablada”, skoro sprawia jej przyjemność publiczne opluwanie ludzi, z którymi kiedyś współpracowała, była ich koleżanką a może też piła z nimi kawę ? Łatwo jest szkalować, łatwo jest zniszczyć opinię człowieka, kiedy ma się do dyspozycji narzędzie, jakim jest internet, gdzie każdego można anonimowo bezczelnie opluć i dokopać mu, a tym samym odwrócić uwagę od własnych grzechów.
        • angrusz1 Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk 07.10.13, 10:56
          Ika napisała :

" Łatwo jest szkalować, łatwo jest zniszczyć opinię człowieka, kiedy ma się do dyspozycji narzędzie, jakim jest internet, gdzie każdego można anonimowo bezczelnie opluć i dokopać mu, a tym samym odwrócić uwagę od własnych grzechów."

Taak, masz rację ale tak samo łatwo jest zniszczyć nauczyciela , który nie chce stawiać stopni zawyżonych a odwrotnie stawiać je - nawet jeśli to są same jedynki - tylko dlatego, że taka jest wiedza ucznia , uczniów .
          Są dyrektorzy , którzy tak postępują i chociaż nie niszczą nauczyciela na internecie , to także niszczą zawodowo . To nie są jednostkowe przypadki .
          Można powiedzieć , że to jest powszechna patologia .
          Dlatego twoje zapewnienia o świetności tejże szkoły są mało przekonujące dla kogoś , kto uczył w wielu szkołach i dłużej .
          Taki doświadczony nauczyciel wie , co sądzić , nawet jeśli szkoła ma w nazwie słowo " katolicka " .Zawsze jednak jest pewien margines błędu .
      • Gość: rodzic Re: Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistk IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 16:46
        Guten Tag, Pani Marablada, Przez internet łatwo wyładować swoje złości i kąsać niczym żmija, ale tym razem nie udało się pani pozostać anonimową. Widocznie wcześniej ujawniała pani te obrzydliwe cechy , skoro uczniowie od razu zidentyfikowali swoją lieblingslehrer. Gratuluję opinii wśród pani podopiecznych (na szczęście byłych). Żal mi pani , pani Marablada. Nie chcę prorokować, ale zazwyczaj tak w życiu bywa, że zło wyrządzone innym wraca z podwójną mocą. Auf Wiedersehen
    • angrusz1 Co się stało ? 04.10.13, 09:56
      O ile się stało .

Mężczyzna dorosły odbył stosunek z młodą kobietą .
      Kobieta mia ponad 15 lat a więc prawo jej pozwala na własną decyzję w tej dziedzinie - współżycie seksualne .
      A więc to nie jest przestępstwo .
      Owszem mężczyzną był nauczyciel a kobietą uczennica z tej samej szkoły . To nie etyczne .Ktoś może powiedzieć , że i naganne .

Nie przeczę .

Ale trzeba widzieć sprawę w odpowiedniej proporcji .
      Młode dziewczyny na i po dyskotekach często współżyją z młodymi mężczyznami .
      Można ubolewać ale jakoś nic szczególnego w państwie się nie dzieje .

Mężczyzna jest księdzem a kobieta młoda .
      Według religii katolickiej i księdzu nie wolno współżyć i osobie niezamężnej też nie . To grzech .

Każdy jest grzesznikiem i ja też . Każdy może się podnieść z grzechu . I św Paweł i Augustyn i wielu innych było zatwardziałymi grzesznikami zanim się nie nawrócili .

A i Kościół nie upada od tego .
      Około sto lat temu też wybuchła afera na samej Jasnej Górze : afera księdza/ zakonnika Macocha . Sto lat minęło a Jasna Góra stoi , ma zakonników i pielgrzymi przychodzą tam modlić się .
      A też podłożem afery był seks , ba !!! i morderstwo .

To co się wydarzyło w tej szkole to incydent .

Gorszą patologią - może i w tej szkole - jest jak pisze osoba o nicku " marablada " :

"Nawet jeśli NIC uczeń nie robi cały rok, nie chodzi na zajęcia, to i tak zda z oceną dopuszczającą! Byle nie robić sobie kłopotów i z roku na rok werbować jak najwięcej nowych gimnazjlistów."

Bo to jest powszechne w szkołach , jak widać i w katolickich .Przepuszczanie , promowanie do kolejnej klasy nieuków , żeby tylko nie zniechęcić ucznia , żeby tylko zechciał pozostać w tej szkole , bo za tym uczniem idzie subwencja oświatowa a to warunek zachowania miejsca pracy w szkole .

Takich i podobnych patologii jest pełno i ja o tym od lat piszę a jakoś niewiele się zmienia .

Takich , jak ta niżej patologia , jest też wiele :

forum.gazeta.pl/forum/w,68,146883970,146883970,Dyrektorki_skazane_za_podpowiadanie_uczniom_Na_.html
      To jest to , co najbardziej zagraża oświacie .
      • pluto37 Re: Angrusz 05.10.13, 08:53
        Powtórzę pytanie.
        Czy gdyby rzecz dotyczyła twojej CÓRKI to też uznałbyś to za incident?
        A twoich męskich potomków w podobnych sytuacjach z osobnikami w sutannach też?
    • szymon.englert Czy katecheta . . . .?... 09.10.13, 15:02
      W związku z publikacją wypowiedzi Abp Michalika z dnia 08 października 2013 roku o pedofilii wobec nieletnich, czy nie należało by postawić pytania z prośbą o udzielenie odpowiedzi na pytanie Co by powiedział Abp Michalak na temat 15-letniego Andrzeja Tubackiego, co myśli o sprawie Andrzeja Tubackiego? Czy też to co spotkało Andrzeja Tubackiego, czy jest wynikiem grzechu ? Czy katechetka grzeszy gdy ukrywa molestowanie seksualne dziecka?
      więcej:
      - You Tube: www.youtube.com/watch?v=JEVoDVXDRN0 ,
      - Postanowieniem z dnia 18.07.2008r. sygn. akt 3 Ds. 1035/08/AB PR w Bielsku-Białej odmówiono wszczęcia śledztwa i ścigania sprawców molestowania seksualnego;
      - Prawomocne Postanowienie z dnia 15 grudnia 2009r. sygn. akt VII Ko 192/09 SO w Bielsku-Białej i są kolejne nazwiska w SO w Bielsku-Białej: Ryszard B., Leszek F., Prezes Andrzej G., Andrzej J., d. Prezes Elżbieta L., Wojciech O., Zofia P., Prezes Piotr W., Anna S. oraz w SR w Bielsku-Białej: Anna G., Bernadetta S..
      - www.pomocy.przy.pl
    • angrusz1 Czy ksiądz katecheta współżył z gimnazjalistką?... 14.10.13, 10:20
      polskalokalna.pl/wiadomosci/wielkopolskie/kalisz/news/nauczycielka-urodzila-dziecko-14-letniego-ucznia,1956604,4537

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka