malina-80 01.04.14, 06:09 Potrzebuję na działkę, taki drewniany domek ogrodowy 3mx3m, macie jakieś namiary na kogoś kto robi takowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aha123 Re: domki ogrodowe 01.04.14, 18:54 www.miedzinski.pl/nasza-oferta/domki-ogrodowe.html Można oglądać ich "wystawkę" przy DK1 w stronę Katowic na skrzyżowaniu vis a vis salonu POLACZEK. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: domki ogrodowe 01.04.14, 18:56 Przejdź się do OBI. W zeszłym roku wystawiali. Pewnie i w tym wystawią. Zajrzyj również do Castoramy. Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
piesc_boga Re: domki ogrodowe 01.04.14, 19:31 Popatrz również poza granicami kraju (Włochy, Hiszpania, Francja, Portugalia, Holandia). Będzie zdecydowanie taniej. Ja w 3 soboty 24m2 postawiłem altankę, deski z tartaku sam szlifowałem i impregnowałem. Z instalacją elektryczną i wodna koszt ok 4300 ale część rzeczy miałem. Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: domki ogrodowe 02.04.14, 05:23 Witaj Pieszczoch! Ale to kobitka pisze. Chcesz, żeby sobie siekierą nogi poobcinała? Albo pilarką palce?! Ja też, jak zobaczyłem ceny tych domków to zemdlałem. Za tą cenę to Ci górale parterówkę postawią. Jeszcze połowę z tego przepiją. A na poważnie: Za dwa i pół tysiąca to sobie garaż 7 x 7 postawiłem i 3m wysoki. Podejrzewam, że taniej by ją wyszedł ślub z jakimś stolarzem............! Nawet chwilowy, zanim domku nie skończy.........! Dyzio. p.s Chyba, że bogato za mąż wyszła. Wtedy odszczekam wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
aha123 Re: domki ogrodowe 02.04.14, 08:46 Dyziek -pogięło Cię??? Po co ślub od razu ;) BARTER jakiś w zupełności wystarczy... Odpowiedz Link Zgłoś
dyziek_o Re: domki ogrodowe 02.04.14, 10:53 Oczywiście! Masz rację. O tym nie pomyślałem......! Samemu bym się na ten barter pisał........jakieś dwadzieścia lat wcześniej. Dziś wolę przy łódce podłubać! Mniejsze ryzyko. Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
ryszard711 Re: domki ogrodowe 27.09.17, 12:50 Solidne i trwałe, nowoczesne domki ogrodowe z drewna o najwyższej jakości, na indywidualne zamówienie: www.geisser.pl/sklep/pl/content/7-nowoczesne-domki-ogrodowe Odpowiedz Link Zgłoś
maniekz555 Re: domki ogrodowe 19.01.18, 09:47 Wybierając domek ogrodowy, należy koniecznie zwrócić uwagę na drewno, z jakiego jest wykonany: musi być suszone: www.geisser.pl/domki-ogrodowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek744 Re: domki ogrodowe 19.01.18, 09:56 Szukając domku ogrodowe, należy koniecznie zwrócić uwagę na rodzaj drewna, z jakiego jest wykonane: www.geisser.pl/domki-ogrodowe/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek744 Re: domki ogrodowe 07.01.19, 09:59 Polecam nowoczesne domki ogrodowe rodzimej produkcji, inwestycja na lata: www.geisser.pl/sklep/pl/content/7-nowoczesne-domki-ogrodowe Odpowiedz Link Zgłoś