ja_pani_nie_przerywalem 20.07.14, 18:03 Jaką inwestycję na terenie parafii zapowiedział jako pierwszą? Garaż na dwa samochody dla siebie i wikarego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cream_0 Re: nowy proboszcz w Rędzinach 20.07.14, 18:34 To ta inwestycja będzie przy kościele chociaż, a taki jeden w W...ch to nie musi nic budować przy kościele, bo...ani jednej nocy tam nie nocowal ,za to zrobił sobie inwestycje pod Cz-wa też ma 2garaze dla siebie i matki swoich dzieci, no i ładny domek. I tam sobie wiedzie spokojne życie, przemykając aby go nikt nie przyuważył. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-nr Re: nowy proboszcz w Rędzinach 20.07.14, 18:43 ja_pani_nie_przerywalem napisał: > Jaką inwestycję na terenie parafii zapowiedział jako pierwszą? Garaż na dwa samochody dla siebie i wikarego. No a co ma jadłodajnie dla biedoty budować ? Odpowiedz Link Zgłoś
cinkibolek Re: nowy proboszcz w Rędzinach 21.07.14, 10:23 Chyba źle słyszałeś. Garaż owszem , ale później. Najpierw cieknący dach. I niech ogarnie ten bałagan po poprzedniku. Pierwsze kroki poczynił. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: nowy proboszcz w Rędzinach 21.07.14, 20:53 Już nie napiszą sorry ,przepraszam że wkleiłem mordkę niepotrzebnie .Języki obciąć by nie plugawiły.I jako wota nowemu proboszczowi w Rędzinach podesłać. Odpowiedz Link Zgłoś