Dodaj do ulubionych

Zrobi ktoś porządek ?

29.07.14, 19:14
Czy jest jakaś osoba która jest w stanie zrobić porządek na tym forum?
Sam spam.
Gdzie są osoby odpowiedzialne?
Do d... z takim forum. ŻENADA.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: Zrobi ktoś porządek ? 29.07.14, 20:43
      Nie jęcz, weź sprawy w swoje ręce.Forum@angora.pl
      • taniarada Re: Zrobi ktoś porządek ? 29.07.14, 20:48
        Sorry agora poprawnie .Ja żyć wiecznie będę.
        • kolter Re: Zrobi ktoś porządek ? 29.07.14, 21:04
          taniarada napisał(a):

> Sorry agora poprawnie .Ja żyć wiecznie będę.

heh w jednym kotle piekielnym z Rydzykiem :))
      • n-jurek do taniarada 30.07.14, 18:25
        Był już taki jeden co też radził o braniu spraw w swoje ręce i co?
        Od tego są chyba odpowiednie osoby. Nareszcie zadziałali. Każdy wie o co chodzi.
        • kolter Re: do taniarada 30.07.14, 20:23
          n-jurek napisał:

> Był już taki jeden co też radził o braniu spraw w swoje ręce i co?
          > Od tego są chyba odpowiednie osoby. Nareszcie zadziałali. Każdy wie o co chodzi
          > .

Jak rozumiem donosicielstwo , tylko dlatego ze nie zgadzasz się z czyimiś poglądami ??
          • n-jurek do kolter 30.07.14, 20:49
            wszystkie poglądy szanuje, chociaż nie muszę się z nimi zgadzać.
            Jakie donosicielstwo ?
            Chodziło mi o tego spamera i działania moreratorów, którzy usunęli te spamerskie wpisy.
            • kolter Re: do kolter 30.07.14, 21:04
              n-jurek napisał:

> wszystkie poglądy szanuje, chociaż nie muszę się z nimi zgadzać.
              > Jakie donosicielstwo ?
              > Chodziło mi o tego spamera i działania moreratorów, którzy usunęli te spamerski e wpisy.

Jest to jedyne forum gdzie w co którymś poście ktoś odpowiada imiennie , sądzę ze tak naprawdę pisze tu jedna osoba pod wieloma nickami
            • taniarada Re: do kolter 30.07.14, 21:04
              Facet od rana wieczora siedzi na necie .Z czego żyje nie wiadomo .Stracił poczucie czasu .Jęczy u moderatorów o kasowanie postów katolików .Bezczelność przechodzi wszelkie granice .Sam mnie zakapował ,że go obraziłem.Nie z takimi tu radziłem .Pistolecik tu chodzi o głoszenia spamerskie ,którymi zaspał gościu" optimus i jego drukarki .Otrzyj pot i spadaj.
              • kolter Czy katolik zawsze równa się :kłamać ?? 30.07.14, 22:49
                taniarada napisał(a):

> Facet od rana wieczora siedzi na necie .

Czemu znowu kłamiesz katoliku ?? nie ma problemu żeby sprawdzić ile dana osoba napisał i w jakim czasie.

> posty Z czego żyje nie wiadomo .

No a co cię to interesuje ? kablujesz do skarbówki ??

>Stracił poczucie czasu .

Nacpany jesteś katoliku ??

>Jęczy u moderatorów o kasowanie postów katolików .

Znowu kłamiesz niedawno dałeś sam swojemu klonowi rade gdzie zakablować , przypomnieć ??

>Bezczelność przechodzi wszelkie granice .Sam mnie zakapował ,że go obraziłem.Nie z takimi tu radziłem .

Bezczelny katolicki łgarzu ja napisałem w otwartym forum gdzie każdy może to skomentować , ty mnie kablujesz do agory , cichaczem zapytałem czemu mi na kilka godzin dali bana. Odpisali ze to z powodu wykasowania moich postów do ciebie

>Pistolecik tu chodzi o głoszenia spamerskie ,którymi zaspał gościu" optimus i jego drukarki .Otrzyj pot i spadaj.

Motyczko im bardziej będziesz mi tak głupio odpyskowywał , tym bardziej licz na to ze będę odpisywał na wszystko co tu spłodzisz. Jak sam twierdzisz jestem bezlitosny !!
                • kolter Re: Czy katolik zawsze równa się :kłamać ?? 30.07.14, 22:51
                  kolter napisał:

> >Bezczelność przechodzi wszelkie granice .Sam mnie zakapował ,że go obraził
                  > em.Nie z takimi tu radziłem .
                  >
                  > Bezczelny katolicki łgarzu ja napisałem w otwartym forum gdzie każdy może to s
                  > komentować , ty mnie kablujesz do agory , cichaczem zapytałem czemu mi na kilka
                  > godzin dali bana. Odpisali ze to z powodu wykasowania moich postów do ciebie
                  >
                  > >Pistolecik tu chodzi o głoszenia spamerskie ,którymi zaspał gościu" optimu
                  > s i jego drukarki .Otrzyj pot i spadaj.
                  >
                  > Motyczko im bardziej będziesz mi tak głupio odpyskowywał , tym bardziej licz na
                  > to ze będę odpisywał na wszystko co tu spłodzisz. Jak sam twierdzisz jestem be
                  > zlitosny !!
                  >

Słowo cichaczem miało być przed przecinkiem
        • taniarada do n-jurek 30.07.14, 20:54
          Sami nie zadziałali .Ja żyć wiecznie nie będę.Nie szlochaj , bo duży chłopiec z ciebie .I musisz sobie radzić .Pyskowaniem na necie nic nie zbudowano .Zapisz sobie złotą myśl Papieża J.P.II :Chociaż nie jestem wśród was na co dzień,
          jak bywało przez tyle lat dawniej -
          to przecież noszę w sercu wielką troskę.
          Wielką, ogromną troskę.
          Jest to, moi drodzy, troska o was.
          Właśnie dlatego,
          że od was zależy jutrzejszy dzień.
          • n-jurek do taniarada 31.07.14, 14:47
            taniarada napisał(a):

> Sami nie zadziałali .Ja żyć wiecznie nie będę.Nie szlochaj , bo duży chłopiec
            > z ciebie .I musisz sobie radzić .Pyskowaniem na necie nic nie zbudowano .Zapisz
            > sobie złotą myśl Papieża J.P.II :Chociaż nie jestem wśród was na co dzień,
            > jak bywało przez tyle lat dawniej -
            > to przecież noszę w sercu wielką troskę.
            > Wielką, ogromną troskę.
            > Jest to, moi drodzy, troska o was.
            > Właśnie dlatego,
            > że od was zależy jutrzejszy dzień.

Czy czasem czytasz to co piszesz ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka