n-jurek 29.07.14, 19:14 Czy jest jakaś osoba która jest w stanie zrobić porządek na tym forum? Sam spam. Gdzie są osoby odpowiedzialne? Do d... z takim forum. ŻENADA. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taniarada Re: Zrobi ktoś porządek ? 29.07.14, 20:43 Nie jęcz, weź sprawy w swoje ręce.Forum@angora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Zrobi ktoś porządek ? 29.07.14, 20:48 Sorry agora poprawnie .Ja żyć wiecznie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Zrobi ktoś porządek ? 29.07.14, 21:04 taniarada napisał(a): > Sorry agora poprawnie .Ja żyć wiecznie będę. heh w jednym kotle piekielnym z Rydzykiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
n-jurek do taniarada 30.07.14, 18:25 Był już taki jeden co też radził o braniu spraw w swoje ręce i co? Od tego są chyba odpowiednie osoby. Nareszcie zadziałali. Każdy wie o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do taniarada 30.07.14, 20:23 n-jurek napisał: > Był już taki jeden co też radził o braniu spraw w swoje ręce i co? > Od tego są chyba odpowiednie osoby. Nareszcie zadziałali. Każdy wie o co chodzi > . Jak rozumiem donosicielstwo , tylko dlatego ze nie zgadzasz się z czyimiś poglądami ?? Odpowiedz Link Zgłoś
n-jurek do kolter 30.07.14, 20:49 wszystkie poglądy szanuje, chociaż nie muszę się z nimi zgadzać. Jakie donosicielstwo ? Chodziło mi o tego spamera i działania moreratorów, którzy usunęli te spamerskie wpisy. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: do kolter 30.07.14, 21:04 n-jurek napisał: > wszystkie poglądy szanuje, chociaż nie muszę się z nimi zgadzać. > Jakie donosicielstwo ? > Chodziło mi o tego spamera i działania moreratorów, którzy usunęli te spamerski e wpisy. Jest to jedyne forum gdzie w co którymś poście ktoś odpowiada imiennie , sądzę ze tak naprawdę pisze tu jedna osoba pod wieloma nickami Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: do kolter 30.07.14, 21:04 Facet od rana wieczora siedzi na necie .Z czego żyje nie wiadomo .Stracił poczucie czasu .Jęczy u moderatorów o kasowanie postów katolików .Bezczelność przechodzi wszelkie granice .Sam mnie zakapował ,że go obraziłem.Nie z takimi tu radziłem .Pistolecik tu chodzi o głoszenia spamerskie ,którymi zaspał gościu" optimus i jego drukarki .Otrzyj pot i spadaj. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Czy katolik zawsze równa się :kłamać ?? 30.07.14, 22:49 taniarada napisał(a): > Facet od rana wieczora siedzi na necie . Czemu znowu kłamiesz katoliku ?? nie ma problemu żeby sprawdzić ile dana osoba napisał i w jakim czasie. > posty Z czego żyje nie wiadomo . No a co cię to interesuje ? kablujesz do skarbówki ?? >Stracił poczucie czasu . Nacpany jesteś katoliku ?? >Jęczy u moderatorów o kasowanie postów katolików . Znowu kłamiesz niedawno dałeś sam swojemu klonowi rade gdzie zakablować , przypomnieć ?? >Bezczelność przechodzi wszelkie granice .Sam mnie zakapował ,że go obraziłem.Nie z takimi tu radziłem . Bezczelny katolicki łgarzu ja napisałem w otwartym forum gdzie każdy może to skomentować , ty mnie kablujesz do agory , cichaczem zapytałem czemu mi na kilka godzin dali bana. Odpisali ze to z powodu wykasowania moich postów do ciebie >Pistolecik tu chodzi o głoszenia spamerskie ,którymi zaspał gościu" optimus i jego drukarki .Otrzyj pot i spadaj. Motyczko im bardziej będziesz mi tak głupio odpyskowywał , tym bardziej licz na to ze będę odpisywał na wszystko co tu spłodzisz. Jak sam twierdzisz jestem bezlitosny !! Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: Czy katolik zawsze równa się :kłamać ?? 30.07.14, 22:51 kolter napisał: > >Bezczelność przechodzi wszelkie granice .Sam mnie zakapował ,że go obraził > em.Nie z takimi tu radziłem . > > Bezczelny katolicki łgarzu ja napisałem w otwartym forum gdzie każdy może to s > komentować , ty mnie kablujesz do agory , cichaczem zapytałem czemu mi na kilka > godzin dali bana. Odpisali ze to z powodu wykasowania moich postów do ciebie > > >Pistolecik tu chodzi o głoszenia spamerskie ,którymi zaspał gościu" optimu > s i jego drukarki .Otrzyj pot i spadaj. > > Motyczko im bardziej będziesz mi tak głupio odpyskowywał , tym bardziej licz na > to ze będę odpisywał na wszystko co tu spłodzisz. Jak sam twierdzisz jestem be > zlitosny !! > Słowo cichaczem miało być przed przecinkiem Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada do n-jurek 30.07.14, 20:54 Sami nie zadziałali .Ja żyć wiecznie nie będę.Nie szlochaj , bo duży chłopiec z ciebie .I musisz sobie radzić .Pyskowaniem na necie nic nie zbudowano .Zapisz sobie złotą myśl Papieża J.P.II :Chociaż nie jestem wśród was na co dzień, jak bywało przez tyle lat dawniej - to przecież noszę w sercu wielką troskę. Wielką, ogromną troskę. Jest to, moi drodzy, troska o was. Właśnie dlatego, że od was zależy jutrzejszy dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
n-jurek do taniarada 31.07.14, 14:47 taniarada napisał(a): > Sami nie zadziałali .Ja żyć wiecznie nie będę.Nie szlochaj , bo duży chłopiec > z ciebie .I musisz sobie radzić .Pyskowaniem na necie nic nie zbudowano .Zapisz > sobie złotą myśl Papieża J.P.II :Chociaż nie jestem wśród was na co dzień, > jak bywało przez tyle lat dawniej - > to przecież noszę w sercu wielką troskę. > Wielką, ogromną troskę. > Jest to, moi drodzy, troska o was. > Właśnie dlatego, > że od was zależy jutrzejszy dzień. Czy czasem czytasz to co piszesz ? Odpowiedz Link Zgłoś