Gość: Ronnie 9 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 15:51 III LIGA III LIGA RKS!!!!!!!!!! Do boju czerwono-niebiescy!!!!!! Zawsze wierni wasi kibice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przemo23 Re: Piłka nożna: gra IV liga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:31 BYŁ BEDZIE JEST RAKÓW RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś ....................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 22:47 Z czego się cieszycie z czwartej ligi? To tak jakby się cieszyć z dna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Re: ....................................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:38 Mama się z ciebie cieszy czyli można się cieszyć z dna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: ....................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:45 Nie znam żadnego majstra z olejem w głowie ale czwartoligowy zespół ma czwartoligowych fanów czyli nieskończone dno , jak cały stary zażulowiony Raków . Dobrze że żużel ma pierwszoligowych kibiców . Pełna kultura i porozmawiać można ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś -------------------------------------------------- IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:46 Trzymam kciuki za szustą ligę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kulturalny Re: ....................................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 13:27 A wyruchal Cie ktos kiedys w dupala ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: ....................................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 17:22 A co mam moze byc taka chorągiewka jak Ty pajacu ? Jak 1 liga to wielki kibic, ale jak popłyną nizej to pewnie pierwszy odwracasz morde w drugą strone !!! I po tym poznaje sie kibiców kaktusie, nawet w 4 lidze jezdzimy za swoja druzyną ! BYŁ BEDZIE JEST RAKÓW RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tata sadzi kupę H H RKS G B G J IP: *.czestochowa.cn.net.pl 28.08.04, 17:52 hej hej RKS gówno było gówno jest!! Dawno nie byłem na tym zardzewniałym stadionie ale słyszałem że nawet ptaki jak przelatują nad nim to machają tylko jednym skrzydłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1bhar Re: H H RKS G B G J IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 09:36 ehh caly czas ale to caly na Rakow bluzga jeden zakompleksiony azedesiak - czestochowa.cn.* - commercial networks - wkoncu maja siedzibe w komobexie ... chodz sobie na ten slabiutki siatkarski klubik , widac ze kompleksy cie zzeraja gdy widzisz jak wielu kibicow ma taki "4 ligowy" klub , wy nigdy nie bedziecie miec takich dlatego nie pozostaje ci nic innego jak probowac wyladowac swoja frustracje na necie ... BYL BEDZIE JEST !!! RAKOW RKS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Migus Re: H H RKS G B G J IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 10:18 Tata..zaprawde powiadam ci ,bedziesz jebany w dupsko ... Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majster Re: H H RKS G B G J IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.04, 14:49 Może i zardzewiały stadion ale przynajmniej wiernych kibiców ma. Zobaczymy ilu "hoolsów" będzie chodzić w tym sezonie na AZS bueheheheheheheheh. Był, będzie, jest! Raków RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś