cambria.live 25.09.14, 16:53 WITAM...poszukuje dobrego fotografa na chrzciny.CHodzi mi o zdjecia w studiu w którym moze powstac ciekawy album z chrzcin.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
winniczka79 Re: FOTO 26.09.14, 15:01 ładny album stworzysz z większej ilości zdjęć - kilka fotek ze studia nie stworzą efektownego fotoalbumu. Przemyśl czy nie wziąć fotografa do kościoła, na przygotowania do domu, na przyjęcie, na którym cyknie kilka pozowanych zdjęć - z tego można będzie stworzyć nawet fotoksiążkę, a cena nie będzie się wiele róznila od kilku fotek studyjnych - uwierz mi - zwłaszcza ze fotograf, który nie ma studia ma niższe ceny bo odchodza mu koszty utrzymania lokalu. Ze swojej strony polecam Karolinę Zbień fotograf Częstochowa - to moja dobra znajoma, więc znam dobrze jej portfolio;) Odpowiedz Link Zgłoś
gluchy8 Re: FOTO 02.10.14, 13:09 Polecam Dominik Tamioła, profesjonalny sprzęt i studio FOTOBLAST.PL / DominikTamiola.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abkruszynka Re: FOTO 14.10.14, 19:38 Ja polecam Paulinę Lasek. Doradziła, napracowała się i efekt jest zarąbisty. Fotoksiążki, płyta i zdjęcia w ładnej oprawie. Nic dodać, nic ująć, a do tego przystępne ceny. Podaję zainteresowanym kontakt: 660 407486 Odpowiedz Link Zgłoś
jarekkwik Re: FOTO 18.08.17, 23:16 NIE POLECAM! nieprofesjonalny, amatrorszczyzna Odpowiedz Link Zgłoś