Dodaj do ulubionych

Godny następca Teddy'go

27.01.15, 16:52

W Sądzie Rejonowym w Częstochowie rozpoczął się proces Lecha M. Prokuratura oskarżyła go o seksualne wykorzystanie dwóch młodych kobiet. Gdy miało dojść do przestępstwa, M. był miejskim radnym.
M. to znany działacz sportowy. Był radnym Wspólnoty Samorządowej w latach 2006-2010. W sierpniu 2011 r. przejął mandat byłego prezydenta miasta Tadeusza Wrony, gdy ten zrezygnował z funkcji radnego. W minionych wyborach samorządowych nie kandydował, wycofał się też z działalności publicznej.
Cały tekst: czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,35271,17317937,Byly_radny_Czestochowy_przed_sadem__Jest_oskarzony.html#ixzz3Q2NfrjW8

...................................................................................
Sam se chłopina chciał porządzić panienkami bez pozwolenia. Jak jaki Ziemkiewicz, albo inny Korwin Mikke.

Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Godny następca Teddy'go 01.02.15, 14:18
      Zawsze powtarzam: - jak skorzystasz - zapłać.
      Bo to i uczciwe i nikt się nie przyczepi. Ja tam zawsze płaciłem
      Można też uregulować sprawę w barterze co nawet czasami taniej wychodzi.
      Jak widać, możliwości jest wiele. Trzeba tylko chcieć.
      Pozdrawiam kolegę serdecznie,
      Dyzio.
      • kchrzanka Re: Godny następca Teddy'go 01.02.15, 16:21
        "dyziek-o", -po co płaciłeś ?- wiesz przecież, że ja jestem miss mokrego podkoszulka i teraz
        to już nie jestem o Ciebie zazdrosna, wszak możesz mieć jakiegoś "adidasa" albo innego "trypla" .
        • taniarada Re: Godny następca Teddy'go 01.02.15, 17:20
          kchrzanka napisał:

> "dyziek-o", -po co płaciłeś ?- wiesz przecież, że ja jestem miss mokrego podkos
          > zulka i teraz
          > to już nie jestem o Ciebie zazdrosna, wszak możesz mieć jakiegoś "adidasa" albo
          > innego "trypla" . Nie widzisz ,że dyziek o dziwnie się ostatnio zachowuje.Ja myślę ,że on ma .
        • dyziek_o Re: Godny następca Teddy'go 01.02.15, 18:47
          Krzanka!
          Nie pisze się trypla jeno trypra.
          Nie bierz przykładu z taniochy.
          Chyba, - że obaj do tej samej klasy chodziliście..........?!
          Musi, - ta wasza polonistka się w grobie ze wstydu przewraca.
          Mogli byście jej tego oszczędzić. Co ona winna, że na takie głąby trafiła?!
          Ech! - szkoda gadać.
          Dyzio.

p.s
          Na marginesie:
          Za trypra też powinniście zapłacić. W końcu to też jakiś nabytek.
          • kchrzanka Re: Godny następca Teddy'go 01.02.15, 21:54
            "dyziek-o",
            skoro dermatolog-wenerolog Cię tak dokładnie uświadomił, co do tego co masz i za co zapłaciłeś
            -trypra -, nie będę tego kwestionowała, ja mało biegła w tych tematach oparłam się na przysłowiu: " gdyby kuśka nie skakała, to by trypla nie złapała ".
            • dyziek_o Re: Godny następca Teddy'go 02.02.15, 09:55
              Widzę "krzanka", że z tobą problem jest większy aniżeli przypuszczałem. Chodzi o to, że aby wiedzieć jak coś się nazywa czy jak wygląda, niekoniecznie należy to " złapać".
              Ponieważ - w odróżnieniu od niektórych moich interlokutorów tu piszących, piszesz w miarę poprawnie, dam ci za darmo radę abyś tych swoich metod / sprawdzania organoleptycznie /
              nie stosowała. One albowiem do niebezpiecznych należą.
              Otóż, wystarczy co nieco do książek zajrzeć albo i jakiś mądry program w telewizji obejrzeć i już nie musisz sprawdzać na sobie, co i jak.
              Wtedy zarówno nazewnictwo jak i gramatyka wraz ze stylistyką od razu ci podskoczy powyżej przeciętnej. Naprawdę! Z autopsji to znam.
              Dyzio.
              • storima Re: Godny następca Teddy'go 02.02.15, 15:44
                dyziek_o napisał:

> Widzę "krzanka", że z tobą problem jest większy aniżeli przypuszczałem.
                > aby wiedzieć jak coś się nazywa czy jak wygląda, niekoniecznie należy
                > to " złapać".

Dyziu, dlaczego od razu zakładasz że jest tu "problem"?

Dla dzieci poniżej 14 roku życia tego argumenty na takim poziomie nie dość że wydają się dorastającej młodzieży być super skutecznymi to i uchodzą za nadzwyczaj zabawne.

Dlatego ceni się Twoją cierpliwość i kulturę osobistą odzwierciedloną stylem w jakim dorastającą młodzież częstochowską uświadamiasz.
                • taniarada Re: Godny następca Teddy'go 02.02.15, 18:06
                  storima napisał:

> dyziek_o napisał:
                  >
                  > > Widzę "krzanka", że z tobą problem jest większy aniżeli przypuszczałem.
                  > > aby wiedzieć jak coś się nazywa czy jak wygląda, niekoniecznie należy
                  > > to " złapać".
                  >
                  > Dyziu, dlaczego od razu zakładasz że jest tu "problem"?
                  >
                  > Dla dzieci poniżej 14 roku życia tego argumenty na takim poziomie nie dość że w
                  > ydają się dorastającej młodzieży być super skutecznymi to i uchodzą za nadzwyc
                  > zaj zabawne.
                  >
                  > Dlatego ceni się Twoją cierpliwość i kulturę osobistą odzwierciedloną stylem w
                  > jakim dorastającą młodzież częstochowską uświadamiasz.
                  Trzeba przyznać ,że dyziek o jest cierpliwy to fakt.Martwi mnie jedno ,że nie odróżnia zdań w cudzysłowie .Kłopoty ze wzrokiem ,czy nasilenie choroby.Ale to nie mój problem .
            • taniarada Re: Godny następca Teddy'go 02.02.15, 09:57
              kchrzanka napisał:

> "dyziek-o",
              > skoro dermatolog-wenerolog Cię tak dokładnie uświadomił, co do tego co masz i z
              > a co zapłaciłeś
              > -trypra -, nie będę tego kwestionowała, ja mało biegła w tych tematach oparłam
              > się na przysłowiu: " gdyby kuśka nie skakała, to by trypla nie złapała ". Może to tylko zwykła rzeżączka .Skutki uboczne to zapalenie opon mózgowych .Nie ma co chłopa straszyć ,ale wszystko na to wskazuje.
            • pluto37 Re: Godny następca Teddy'go 02.02.15, 21:47
              krzanko!
              Coś ci się rypło, bo to nie Dyziek został się następca Teddy'ego Wrony i nie Dyźka za sromotę po sądach ciagają.
              To co się chłopa czepiasz?
              • kchrzanka Re: Godny następca Teddy'go 03.02.15, 07:41
                To z "miłości" do "dyźka-o ;kichy3;" i Ciebie "pluto37" też. wszak jesteście solą tego forum.
                • dyziek_o Re: Godny następca Teddy'go 03.02.15, 10:27
                  Pacz Pan, drogi Pluciński:
                  Doceniła nas.
                  A myśmy myśleli, że to złośliwe babsko/chłopsko.............!
                  Pozdrawiam,
                  Dyzio. .

• pluto37 Re: Godny następca Teddy'go 08.02.15, 18:25
                    Bo w innym przypadku musiałaby rozprawiac o tym gdzie kupic pieluchomajtki, pytac gdzie gdzie zrobic manicure, albo gdzie wywabia się plamy na sumieniu:):)
                    A w najgorszym razie klaskać bredzącym głupoty tandeciarzom.
                    • kchrzanka Re: Godny następca Teddy'go 08.02.15, 21:48
                      "pluto37", - Ty masz prawdopodobnie klawiaturę do wymiany albo braki w wykształceniu .
                      Nie przejmuj się tym, "bul" Komorowski też tak ma, pewnie bierzesz przykład z niego i chcesz zostać prezydentem .
                    • pluto37 Re: Godny następca Teddy'go 08.02.15, 22:54
                      kchrzanko!
                      Nie masz większych zmartwień życiowych niż moja klawiatura?
                      Czegos nie zrozumiałaś?
                      Jesli tak to powtórzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka