Dodaj do ulubionych

Dobry Dentysta !

17.02.15, 01:11
Witam pilnie poszukuję dobrego dentysty w częstochowie !!
Obserwuj wątek
    • arion78 Re: Dobry Dentysta ! 17.02.15, 08:15
      Galeria Uśmiechu i Zdrowy Uśmiech. Zależy co chcesz robić. Kanałowe leczenie u doktora Sikorskiego w Zdrowym droższe.
      • adam_vv Re: Dobry Dentysta ! 16.07.16, 14:26
        Medor na Waszyngtona, tani i dobry stomatolog, tutaj masz namiar medor.pl/
      • tennka01 Re: Dobry Dentysta ! 25.07.16, 23:01
        Również polecam Medor, pierwszą wizytę miałam za darmo, co dość mocno zredukowało koszty leczenia trójki medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
    • damian9141 Re: Dobry Dentysta ! 27.04.16, 22:56
      Ostatnio byłem w Centrum Medor przy Waszyngtona. Co prawda był to tylko przegląd doraźny, jednak od razu zrobili mi czyszczenie z osadu i kamienia. Ceny ok, w sumie można się umówić przez ich stronę medor.pl/. Możesz zapytać wtedy z góry o cenę jak krótko opiszesz co masz do zrobienia.
    • jaga_51 Re: Dobry Dentysta ! 12.05.16, 19:31
      Pytanie do czego konkretnie, pewnie każdy z nas tutaj na forum robił co innego u swojego dentysty (stomatolog / ortodonta / leczenie profilaktyczne / prostowanie zębów / wybielanie zębów, różnie). Ja chodzę do Medoru. Mam blisko, gabinet w centrum, ceny rozsądne, z usług jestem zadowolona. Gdybyś chciał do nich kontakt to na ich stronie jest wszystko medor.pl/ .
    • gann26 Re: Dobry Dentysta ! 14.06.16, 19:00
      Skrzyżowanie Stryjeńskiej z Waszyngtona, zaraz koło podstawówki czternastki. Ostatnio jak byłam to mieli promocję 25% chyba. Możesz dopytać czy jeszcze mają medor.pl/ , ewentualnie jak będę za miesiąc na kolejnym badaniu kontrolnym to dam znać
    • garia10 Re: Dobry Dentysta ! 25.08.16, 18:41
      Ja też polecam Medor medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
    • honorata_sz Re: Dobry Dentysta ! 12.09.16, 18:12
      Sprawdź Medor medor.pl/ korzystam z ich usług już jakiś czas i jestem zadowolona. Cenowo to trudno powiedzieć, zależy co robisz, w moim przypadku miałam leczone 4 zęby, teraz fajnie bo mieli promocję 25% medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa
    • baska_sz1 Re: Dobry Dentysta ! 23.09.16, 20:12
      Jak pilnie to może być problem, chyba że akurat trafi się termin, bo najlepiej zadzwoń do Medor medor.pl/ korzystam i polecam
    • w_kwiecie_wieku Re: Dobry Dentysta ! 25.07.21, 15:37
      Polecam centrum medyczne medidens na ul. brata alberta 42 - na ich stronie: medidens.pl można poczytać więcej o zakresie usług - sam po kilku rozmowach i upewnieniu się co do swojego wyboru wstawiałem górną piątkę i jestem bardzo zadowolony. Mają wielu specjalistów i nie naciągają na jakieś niepotrzebne rzeczy, polecam.
    • koniuska123 Re: Dobry Dentysta ! 30.09.21, 20:17
      dr Tomasz Olek - ja chodzę do niego do Olmedical na Krynickiej. Według mnie to najlepszy dentysta w Częstochowie. Z podejście do pacjenta, sympatyczny, ale i doświadczeniem oraz wiedzą. A i ceny ma normalne.
    • annushka123 Re: Dobry Dentysta ! 14.11.21, 23:49
      Wszystko zależy od tego co chcesz zrobić, ale ja z czystym sumieniem mogę polecić klinikę Olmedical. Według mnie mają tam najlepszych dentystów, którzy kompleksowo zadbają o twój uśmiech. Ja kilka miesięcy temu byłam tam na wybielaniu zębów. Doktor Tomasz Olek dobrał odpowiednią metodę wybielania do moich zębów, dzięki temu efekt jest maksymalnie dobry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka