akante 17.02.15, 01:11 Witam pilnie poszukuję dobrego dentysty w częstochowie !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
arion78 Re: Dobry Dentysta ! 17.02.15, 08:15 Galeria Uśmiechu i Zdrowy Uśmiech. Zależy co chcesz robić. Kanałowe leczenie u doktora Sikorskiego w Zdrowym droższe. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_vv Re: Dobry Dentysta ! 16.07.16, 14:26 Medor na Waszyngtona, tani i dobry stomatolog, tutaj masz namiar medor.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
tennka01 Re: Dobry Dentysta ! 25.07.16, 23:01 Również polecam Medor, pierwszą wizytę miałam za darmo, co dość mocno zredukowało koszty leczenia trójki medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
damian9141 Re: Dobry Dentysta ! 27.04.16, 22:56 Ostatnio byłem w Centrum Medor przy Waszyngtona. Co prawda był to tylko przegląd doraźny, jednak od razu zrobili mi czyszczenie z osadu i kamienia. Ceny ok, w sumie można się umówić przez ich stronę medor.pl/. Możesz zapytać wtedy z góry o cenę jak krótko opiszesz co masz do zrobienia. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga_51 Re: Dobry Dentysta ! 12.05.16, 19:31 Pytanie do czego konkretnie, pewnie każdy z nas tutaj na forum robił co innego u swojego dentysty (stomatolog / ortodonta / leczenie profilaktyczne / prostowanie zębów / wybielanie zębów, różnie). Ja chodzę do Medoru. Mam blisko, gabinet w centrum, ceny rozsądne, z usług jestem zadowolona. Gdybyś chciał do nich kontakt to na ich stronie jest wszystko medor.pl/ . Odpowiedz Link Zgłoś
gann26 Re: Dobry Dentysta ! 14.06.16, 19:00 Skrzyżowanie Stryjeńskiej z Waszyngtona, zaraz koło podstawówki czternastki. Ostatnio jak byłam to mieli promocję 25% chyba. Możesz dopytać czy jeszcze mają medor.pl/ , ewentualnie jak będę za miesiąc na kolejnym badaniu kontrolnym to dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
garia10 Re: Dobry Dentysta ! 25.08.16, 18:41 Ja też polecam Medor medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
honorata_sz Re: Dobry Dentysta ! 12.09.16, 18:12 Sprawdź Medor medor.pl/ korzystam z ich usług już jakiś czas i jestem zadowolona. Cenowo to trudno powiedzieć, zależy co robisz, w moim przypadku miałam leczone 4 zęby, teraz fajnie bo mieli promocję 25% medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
baska_sz1 Re: Dobry Dentysta ! 23.09.16, 20:12 Jak pilnie to może być problem, chyba że akurat trafi się termin, bo najlepiej zadzwoń do Medor medor.pl/ korzystam i polecam Odpowiedz Link Zgłoś
w_kwiecie_wieku Re: Dobry Dentysta ! 25.07.21, 15:37 Polecam centrum medyczne medidens na ul. brata alberta 42 - na ich stronie: medidens.pl można poczytać więcej o zakresie usług - sam po kilku rozmowach i upewnieniu się co do swojego wyboru wstawiałem górną piątkę i jestem bardzo zadowolony. Mają wielu specjalistów i nie naciągają na jakieś niepotrzebne rzeczy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
koniuska123 Re: Dobry Dentysta ! 30.09.21, 20:17 dr Tomasz Olek - ja chodzę do niego do Olmedical na Krynickiej. Według mnie to najlepszy dentysta w Częstochowie. Z podejście do pacjenta, sympatyczny, ale i doświadczeniem oraz wiedzą. A i ceny ma normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
annushka123 Re: Dobry Dentysta ! 14.11.21, 23:49 Wszystko zależy od tego co chcesz zrobić, ale ja z czystym sumieniem mogę polecić klinikę Olmedical. Według mnie mają tam najlepszych dentystów, którzy kompleksowo zadbają o twój uśmiech. Ja kilka miesięcy temu byłam tam na wybielaniu zębów. Doktor Tomasz Olek dobrał odpowiednią metodę wybielania do moich zębów, dzięki temu efekt jest maksymalnie dobry. Odpowiedz Link Zgłoś