Dodaj do ulubionych

MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ?

IP: *.21.pl / 213.199.204.* 15.09.04, 10:56
Mam prośbę właśnie jestem przed szukaniem sali na wesele w Częstochowie i pobliżu.
Czy możecie mi doradzić gdzie jest super wystrój,obsługa, jedzenie i jakie ceny?i czy właściciele nie sa burakami tylko czekającymi na kase!
Bedę miała ok 70 osób.
Obserwuj wątek
    • Gość: Angela Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:17
      Polecam La Torre - trasa na Katowice lub ten za nimi, nie pamietam dokładnie
      nazwy, chyba Beata. Łatwy dojazd i klimatyzacja na sali.
      • Gość: Gość weselny Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.com.pl / *.com.pl 09.11.04, 12:29
        ODRADZAM !!!
        Chciałem się przyłączyć do walki z takimi ludźmi ....
        Otóż byłem gościem na imprezie weselnej w sali nazwanej LA TORE we Wrzosowej
        Wszystko było ok zespół dawał naprawdę czadu , zabawa w najlepsze....
        Goście tak świetnie się bawili, że zespół chociaż miał grać tylko do 22
        zakończył poprawiny o 22.20 czyli 20 minut po gdzinie 22.... ale wiadomo
        najlepsza zabawa jest już na końcu imprezy :) Niestety "Właściciel" tej sali
        okazał się typowym nabijaczem kasy i skasował za te 20 minut Parę Młodą na
        dodatkową kwotę w wysokości 500 zł ( za 20 minut !!! ).
        Mam nadzieje że wiedząc o takich manewrach tego gościa potencjalni klienci będą
        z daleka omijać jego "fioletowy budyneczek"...
        może wtedy się gość zastanowi jak się traktuje Parę Młodą oraz gości weselnych
        w przeciwnym razie oglądać będzie wesela ale tylko z kaset, które nagrał przez
        te swoje kamerki na weselach które już były .....

• dudi_82 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 13.09.05, 10:41
          Chciałbym zarobić kiedyś 500zł w 20 minut.
        • Gość: zzz Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 11:23
          gdybys czytal umowe wiedzialbys ze od godz.22 za kazda godzina placi sie
          500zl.nie jest to kasa dla wlasciciela.jest to dodatkowy prad,dodatkowe
          kilkadziesiat zl.dla kucharek,dodatkowe dla kelnerow.i watpie zeby tak bylo jak
          piszesz.ja mialem tez ok15-20minut poslizgu i nie potraktowano mnie tak.
          • Gość: kelner Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.05, 23:44
            jaki dodatkowy prąd, jaka dodatkowa kasa dla kucharek .... przeciez kucharek
            juz nie ma o tej porze ... a prąd ... bez przesady ... sam obsługuję imprezy
            okolicznościowe.... i najlepiej pracuje się poza Częstochową. W Częstochowie i
            przy trasie dk1 coraz gorzej traktuje się klientów ... a szkoda bo ładne sale
            tutaj są sale.
    • Gość: Angela Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 11:18
      Zapomniałam - Rik obok giełdy samochodowej, bardzo sympatyczna obsługa i
      kucharz z niesamowitą ilością pomysłów.
      • Gość: Stanisław Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 19:40
        Błagam Cię! Tylko nie na Zaciszańskiej.
      • monia78c Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 14.12.04, 09:19
        RICK robi na minimum 100 osob, a kolezanka ma miec okolo 70.Polecam La Tore
      • monia78c Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 14.12.04, 09:38
        Rick robi na minimum 100 osob a kolezanka ma miec okolo 70.Polecam la Tore.
        • Gość: Agalew Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:39
          Polecam również Rika koło giełdy, to nieprawda że właściciel robi imprezy tylko
          na minimum 100 osób. Sama miełam tam wesele na 60 osób :))
          • cudziewcze Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 10.02.06, 15:51
            Nie robi juz tam, teraz tylko mozna na Rydza Smiglego, na Poselskiej juz nie
            organizuje.
      • Gość: eMcE Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.darkstar.pl 11.02.05, 21:41
        to na Poselskiej. Zmieści się tam 90 osób?
      • Gość: Amadeusz1981 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.man.czest.pl 13.09.05, 20:43
        Zapomnij o Riku tam kroi ludzi jak się tylko da nawet na paczkach które tylko przechodzą przez jego łapy np. Paczka z ciastem kosztuje u cukiernika max 8zł. a w Riku na Poselskiej już 12-13zł. prawda że biznes czego ten facet jeszcze nie robi?
      • Gość: J.M. Re: miejsce na przyjęcie weselne IP: *.wip.pcz.pl 22.03.06, 15:24
        Tylko nie Rick, Facet strasznie oszczędza na jedzeniu, pozatym jak ja chciałam
        z moim jeszcze wtedy narzeczonym zeby nam powiedział co jest w usłudze to nam
        tylko pokazazał jadłospis (pokazał!!! nie dał!!) za kazdą pierdułkę typu
        dodatkowo sie płaci, pozatym wtedy koszt od osoby był 176zł
        Ja miałam przyjęcie weselne w GIGANCIE, ale tu tez jest minus - własna kucharka
        i własny wystrój wnętrza(za to napewno taniej - nas wyniosło wesele w taki
        sposób około 90 zł za osobę)
        pozdrawiam
        J.M.
    • Gość: Sylwia Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.darknet.com.pl 15.09.04, 12:10
      Slyszalam wiele dobrego o "Beacie".Ja mialam w Kleopatrze na Makuszynskiego w
      duzej sali,ale na 70 osob ona jest za duza, a mniejsza nie jest taka
      ladna.Jesli szukasz tez ladnego bukietu to polecam Bukieciarnia na
      Dabrowskiego.Bardzo oryginalne kompozycje.
    • agnieszka71 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 15.09.04, 12:41
      Polecam Bonaparte na ul. Osada Młyńska, wszystko można tam dogadać, obsługa
      super.
      • babeczkaa Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 15.09.04, 13:19
        a ja o bonaparte słyszałam same złe opinie, serio, ktoś z moich znajomych miał tam wesele,pozdro
        B.
        • agnieszka71 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 15.09.04, 13:44
          babeczkaa napisała:

> a ja o bonaparte słyszałam same złe opinie, serio, ktoś z moich znajomych
          miał
          > tam wesele,pozdro
          > B.
          >
          Trudno mi powtórzyć inne opinie sama tam organizowałam imprezę , może teraz
          zmienił się właściciel, o Rik-u zaś ja słyszałam niepochlebne oceny , myśleę że
          jedank trzeba samemu pojeźdxić po salach i mieć tyci rozeznania . Pozdrawiam.
          • babeczkaa Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 15.09.04, 14:10
            zgadzm sie z Tobą. najlepiej samemu pojeździć i porozmawiać, wszystko jest kwestia gustu, co jednemu się może podobać wcale nie musi drugiemu,pozdrawiam
            • Gość: Pimmel Karczma IP: *.u.mcnet.pl 15.12.04, 09:03
              Najlepsza sala Radomsko-Zameczek, ale jak robisz na 70 osób musisz odwiedzić
              KArczmę na Łódzkiej.
              • agent211 Re: Karczma 21.02.05, 13:56
                a jak jest z cenami w Zameczku (Radomsko)???
            • Gość: aga Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 09:21
              znacie jakies opinie o sali eweselnej Zaciszańska? na ul podkolejowej? pilnie
              potrzebuje opinii
              • Gość: katarzyna Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 11:14
                Mialam wesele w Centrum Zaciszańska w 2005r. Profesjonlni,urocza, kulturalna
                właścicielka, dobre jedzenie,świetna obsługa.
                • ma_lina2 Re: miejsce na impreze weselna 02.03.06, 01:29
                  co za BZDURA!!!!!!!!!! chyba jak jestes synem albo znajomym wlascicieli.
                  Z autopsji: Pan na Zaciszańskiej powiedział parze młodej trzy tygodnie (tak 3
                  tygodnie) przed weselem ze sala byla zarezerwwana przez kogos innego i oni nie
                  moga tam mieć. Ja bym chyba zwariowałajakby mi ktoś w takim terminie
                  oznajmij "grobową nowinę". A w szczególności teraz (patrz data posta) kiedy
                  dobrą salę rezerwuje się z półtorarocznym wyprzedzeniem.
                  UNIKAJCIE ZACISZAŃSKIEJ:-[
          • Gość: megi AGATA na Narcyzowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 22:35
            Dom Weselny "Agata" na ul. Narcyzowej w Kiedrzynie jest bardzo fajny.
            • ma_lina2 Re: AGATA na Narcyzowej 02.03.06, 01:31
              Nic tu nie napiszę, żeby nie myślano że wszystkie sale źle oceniam. Ale jak
              ktoś odwiedzi tę salę, to PROSZĘ oceńcie ą tu.
    • Gość: slawus Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 212.160.234.* 15.09.04, 14:27
      Niedawno miałem ten sam problem. Podobna ilośc gości. La Torre i Beata fajnie
      tyle że na 70 osób nie zrobią. Setka musi być. Mogę polecić Amorek ul. Różana i
      Poker - tam zgodzą się na tyle ludzi i jest całkiem fajnie. Co do buraków - nie
      wiem czy buraki czy nie ale na kasę na pewno czekają:) Cena za sensowne posiłki
      130zl-140zł 1 dniowe 30zł drożej 2 dniowe. Oczywiście można taniej ale nie ma
      co się czarować stoły nie będą suto zastawione. Powodzenia bo decyzja jest nie
      łatwa
      • Gość: gonia Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.09.04, 15:46
        Tylko nie Amorek. Sala beznadziejna, gorąco zero wentylacji, a Państwo młodzi
        po weselu nie dostali jredzenia za które zapłacili(bo zabrała je obsługa) i
        nie mogli dostać swoich rzeczy które zostawili w pokoju gościnnym bo pani...
        zapomniałam klucza i musieli jeździć kilka razy.
        • Gość: art Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 82.160.8.* 07.02.05, 11:01
          Ciekaw jestem czy te bzdury wyssałaś z palca GONIU czy też jesteś z konkurencji
          Amorka
        • kasiaaa85 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 06.01.06, 22:55
          Dokladnie tylko nie amorek.Totalne dno...Nie bede sie wypowiadala bo szkoda
          czasu.Polecam greg-bis.
          • Gość: Ela Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:56
            Napisz co Ci tam sie nie podobało?Konkrety proszę! Ja robiłam tam przyjecie i
            było okey, czyzby zmieniło się, chcę polecic tę salę mojej kolezance i teraz
            mam obawy!
      • Gość: Baja Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 01.10.04, 23:51
        Ja polecem Sale Kinga koło ul Barbary. Mają klime, jest fajnie udekorowana,
        ogródek, miła obsługa, jedzenia jest dużo i bardzo smaczne zwłaszcza za cene
        którą proponują. Ja rok temu miałam tam swoje wesele na 120 osób.Za dwa dni
        zapłaciłam 150zł/os. Właściciele się bardzo starają i na prawde warto za tą
        cenę. Moim zdaniem ważna jest cena, klima, by sala taneczna była na tym samym
        poziomie co stoły z jedzeniem oraz obsługa. Polecam
      • ma_lina2 Re: AMOREK 02.03.06, 01:36
        Jedynym minusem Amorka jest kiczowaty wystrój - nawalone wszystkiego i
        wszędzie, ale przecież to zawsze mozna zmienić, a poza tym podobno ma być tam
        remont. A jeśli na weselu stawiacie na dobre jedzonko i miłą obsługę - to nie
        pożałujecie. Jedzenie nie do przejedzenia, a właścicielka zgadza się na
        zabranie całego jedzenia, które zostaje (na pewno nie traficie na stare
        jedzenie - zostało ono zabrane przez poprzedników) Rozpisałam się troszkę z
        jednego powodu - mało informacji na temat Amorka na forum, a na prawdę warto
        polecić
        Do 100 osób będzie ok, ale jeśli przekroczona jest ta liczba to będzie tłok.
        To tyle.:-)
    • Gość: antyburak Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 212.160.234.* 15.09.04, 14:42
      Stanowczo wszystkim odradzam salę BEATA. Właściciele sa nastawieni tylko na
      skasowanie klienta. Owszem sala ładna (ktoś napisał, że klimatyzowana - to
      nieprawda, lub bardzo słaba), ale próba przedłużenia przyjęcia kończy się
      nieprzyjemnymi utarczkami z właścielami. jeżeli planujesz poprawiny np. do
      21.00 to licz się z tym, że o tej godzinie na pewno się skończy. Słyszałem
      również o dziwnych zniknięciach powierzonego alkocholu oraz nieświeżych
      wędlinach na poprawinach.
      Biorąc pod uwagę ilość gości jaką zamierzasz zaprosić ze znanych mi sal polecam
      RIK oraz POKER.
      • Gość: Gość weselny Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.com.pl / *.com.pl 09.11.04, 12:27
        Chciałem się przyłączyć do walki z takimi ludźmi ....
        Otóż byłem gościem na imprezie weselnej w sali nazwanej LA TORE we Wrzosowej
        Wszystko było ok zespół dawał naprawdę czadu , zabawa w najlepsze....
        Goście tak świetnie się bawili, że zespół chociaż miał grać tylko do 22
        zakończył poprawiny o 22.20 czyli 20 minut po gdzinie 22.... ale wiadomo
        najlepsza zabawa jest już na końcu imprezy :) Niestety "Właściciel" tej sali
        okazał się typowym nabijaczem kasy i skasował za te 20 minut Parę Młodą na
        dodatkową kwotę w wysokości 500 zł ( za 20 minut !!! ).
        Mam nadzieje że wiedząc o takich manewrach tego gościa potencjalni klienci będą
        z daleka omijać jego "fioletowy budyneczek"...
        może wtedy się gość zastanowi jak się traktuje Parę Młodą oraz gości weselnych
        w przeciwnym razie oglądać będzie wesela ale tylko z kaset, które nagrał przez
        te swoje kamerki na weselach które już były .....

• Gość: do antyburaka Re: miejsce na imprezę weselną? IP: 82.160.21.* 28.02.06, 14:58
        Chyba troche przesadzasz!! Sama gram po weselach i dobrze znam właścicieli tej
        sali. To nie prawda, że jak masz skończyć wesele o 21.00 to się kończy. Już nie
        raz graliśmy po 2 - 3 godziny dłużej. I nikt nie robił z tego problemu. A co do
        wędliny to nie zdażyło mi się trafić na nieświeżą a alko.. zajmują się sami
        Młodzi więc ciężko żeby im zginęło... PS. W riku fajnie ale drogo. W Pokerze
        małe porcje nie tylko obiadowe
        • ma_lina2 Re: miejsce na imprezę weselną? 02.03.06, 01:44
          NIe Rik lecz RICK - to nowa sala - wszyscy ją mylą z tą na poselskiej. w Ricku
          na Rydza Śmigłego jest klima i działa dosonale. Nie poleciłabym tej sali gdybym
          nie zaklepała sobie terminu - bo rzuciliby się na mój i byłyby nici:-) Tej al
          nie trzeba polecać - jak wchodzisz to padasz z wrażenia - oby więcej takich
          powstawało w Częstochowie, wtedy właściciele pozostałych sal zaczną się bać
          prawdziwej konkurencji.
    • Gość: milena009 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.04, 15:10
      Ja proponuje Studnie na Jaskrowskiej, klimatyzowana, bardzo ladna sala, ceny
      ok. 150 zl od osoby
      • babeczkaa jeszcze mia się przypomniała ... 15.09.04, 16:29
        Karczma na Łódzkiej, taka ilośc ludzi się zmieści, mój kolega robił tam przyjęcie weselne i był bardzo zadowolony,pozdrawiam
        B.
        • Gość: kia Re: jeszcze mia się przypomniała ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 18:38
          Karczma nadaje się na przyjęcie, ale nie na weselicho. Są tam dość niskie
          pomieszczenie (tańcząc, można strącić żyrandol)
          • Gość: Narzeczona Re: jeszcze mia się przypomniała ... IP: *.21.pl / 213.199.204.* 15.09.04, 20:56
            Dzieki za wszystkie opinie. Powiemszczerze że nadal nie ma jedznoznacznych wskazań.Zawsze cos sie znajdzie nie tak.
            Wiec prosze o jeszcze jakieś info za które z góry dziękuje.
            • Gość: znajoma Droga narzeczona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.04, 21:45
              jak świat światem zawsze ludzie mają odmienne opinie, trudno bedzie nam tu wskazać coś co zadowloli wszystkich, musisz sama poszukać, naszym zadaniem jest tylko wskazać Ci miejsca,, które nam odpowiadają. A to że nam odpowiadają to nie znaczy, że zachwyca Ciebie, Twojego przyszłego męża, rodziców,teściów i gości weselnych.
      • Gość: Amadeusz1981 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.man.czest.pl 13.09.05, 20:45
        Studnia to kicha!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: gosssc Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 217.96.15.* 13.09.05, 21:02
          możesz coś mapisać co było nie tak i wogóle
    • Gość: Kw Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 16.09.04, 11:39
      Jest jeszcze Zornica...
      • Gość: Angela Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 12:42
        Jeszcze się taki nie urodził, który by wszystkim dogodził. Kochana, musisz
        zabrać sie za oglądanie sal sama. Możesz jak najbardziej kierowac sie tymi
        radami, które tu wszyscy wpisaliśmy, ale to akurat nam odpowiadało, a tobie
        może sie nie podobać. A termin oczekiwania na wolna salę są długie, podobno
        rok. Pozdrawiam serdecznie.
        • Gość: blabla Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 13:20
          polecam lokal o nazwie Kinga mieści sie na ulicy stanisławy,lokal super,dwie
          odzielnie dzialajace klimatyzatory jeden na sale drugi na parkiet,super
          jedzenie w super ilosciach,bardzoo ladnie i efektownie podane i wiele wiele
          innych udogodnien ktore napewno docenicie,własciciele to ludzie na poziomie z
          którymi mozna sie spkojnie dogadać, wiem bo sam tam miałem wesele:) takze
          polecam
          • Gość: lew Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.u.mcnet.pl 23.09.04, 09:01
            jak wyżej
            ja też miałem wesele w Kindze (3 miechy temu)i wyszło super
            żarcie ok właściciele ok obsługa ok apartament ok można wynająć pokoje dla
            gości za niedużą kasę -tylko trzeba duuużo wcześniej zarezerwować
            bardzo polecam
          • ma_lina2 Re: miejsce na impreze weselna Kinga 02.03.06, 01:49
            Ja szukałamtej wymażonej sali 2 tyg (czy wymarzonej okaże się po weselu, ale
            póki co same dobr strony - Rick) Ale jak Gość portalu: blabla pisze, cytuję:
            "lokal super,dwie
            > odzielnie dzialajace klimatyzatory"
            To wątpię że pisał to pan młody:
            Oceńmy to:-)
            • ma_lina2 Re: miejsce na impreze weselna Kinga 02.03.06, 01:52
              wymarzonej:-) ah ta klawiatura:-)
        • Gość: przyszła żona Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 10:30
          Jeśli chcesz salę w okresie wakacyjnym na przyszły rok to zapomnij. Byłam,
          dowiadywałam się.Najlepiej zacząć planować już w gimnazjum :-)
    • Gość: kolec Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 15:44
      Witam!
      mam już to za sobą... polecam VEGAS - hotel VEGAS na 70 osób w sam raz ...tanio
      super mila obsługa nic nie ginie bardzo elastyczna pani kierowniczka (o wszystko
      mozna sie dogadac) początkowo mialem bardzo sceptyczną opinie na temat tego
      hotelu-restauracji co do robienia wesela ale teraz jak najbardziej polecam! a
      teraz czego nie polecam:
      - BLACK JACK właścicielka jest strasznie cięta na pieniądze , niezbyt miła
      atmosfera , kelnerzy mają dziurawe rece (srednio raz na 15 minut coś im
      wypadało), częste zaniki prądu , i okrągłe stoły które bardziej nadają sie na
      komunię niż na wesele,pozatym sala nie należy do najładniejszych.
      - La Torre w przypadku 70 osób odpada za duża sala no i troszkę drogo.
      - Kleopatra ładna ale i droga.
      - KINGA właściciel straszny sęp jesli chodzi o małe wesele to musi być wszystko
      tak jak on chce a nie klient, co do właściceili bo ktoś taam napisał że to ludzi
      na poziomie to zostawie to bez komentarza!!!
      - KARCZMA na łódzkiej raczej impreza do 30 osób
      zycze udanej imprezy
      • Gość: polo Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 16.09.04, 17:50
        W Vegasie jest mało miejsca do tańczenia, no i są płytki na podłodze. Byliśmy
        tam na weselu. Stoły zastawione dekoracjami, a zjeść nie było właściwie co.
        • Gość: kolec Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:12
          moze po prostu tyle sobie jedzenia zarzyczyli organizatorzy!? nie było miejsca
          do tańczenia bo była stara sama a teraz jest SUPER.Jedzenia fuul :)))
      • Gość: bla Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:10
        odnosnie wypowiedzi kolca co do kingi to bym polemizował, właściciela nie
        nazwał bym sępem tylko dbającym o dobra reputacje swojego lokalu- poniżej
        pewnego poziomu jakości usług nie schodzi,czyli nie zgadza sie na mniejsze
        porcje, mniej jedzenia itp,a co do reszty to sprawa otwarta i do
        negocjacji;pozdro i miłego szukania sali-bo to cięzka praca:)
      • Gość: Baja Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 02.10.04, 00:20
        Moim zdaniem właściiel Sali Kinga był bardzo miły. To co oferuje za ta cene
        jest naprawdę super. Jedzenie świerze, w ilosciach nie do przejedzenia... W
        Riku czy Pokerze było ok, ale moim zdaniem nie ma co porównywac do Sali Kinga,
        która dla mie wypadła na ocene celujacą. Nie każą Ci wyjść o 5 rana, czy o 21
        na poprawinach. Ludzie bawia się do końca.
    • Gość: no Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 80.51.233.* 17.09.04, 09:04
      a co sadzicie o Trojkacie na Komendzie Policji?
      • Gość: kolec Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 12:08
        co do trójkąta to jest tam jedna wada...są dwie sale i na obu dwóch jednego dnia
        mogą odbywać sie dwa wesela...pozniej zaczynają się mieszać goście ....zespoły
        zagłuszają siebie na wzajem i zaczynają sie problemy!
    • Gość: no Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 80.51.233.* 17.09.04, 12:09
      Bardzo prosze o informacje dot.sali na Komendzie bo mamy zamiar wlasnie tam
      zorganizowac wesele.
      jesli ktos ma jakies doswiadczenia z ta sala to prosze o informacje.
      z gory dziekuje

pozdrawiam
      No
      • Gość: ona Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 13:49
    • Gość: Milena009 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:43
      A co sadzicie o sali " Agata" i "Kleopatra"?
    • Gość: LO Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 01:11
      polecam nowego ricka na rydza smiglego lokal wspanialt przyjecie z klasa troche
      drozej niz u innych ale wspaniale i czas oczekiwania na sale bardzo dlugi ale
      warto podobno i nawet 2latA
      • Gość: gość Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 17:24
        PRAWDA JEST TAKA ŻĘ KAŻDY WYBIERA I MA TO NA CO GO STAĆ.Bo jeśli chcesz mieć
        wesele "piękne"(piękny restauracyjny stonowany wystrój), wyśmienite jedzonko i
        do tego jesteś zamożną osobą napewno warto wybrać hotel Patria. Obsługa rodem
        XXI wiek w tym podawanie potraw, posiłków itd. (warto dodac że kucharze rok w
        rok zdobywają liczne nagrody na wielu konkursach kulinarnych) ale licz się z
        tym że za to słono zapłacisz. I to było do tematu wesel organizowanych w
        hotelach bo napewno nigdy nie osiągnie takiego poziomu taki hotel jak opisywany
        wcześniej Vegas który jeszcze pamięta w wielu rzeczach czasy komuny i napewno
        wiele innych hoteli które organizują zabawy sylwestrowe długo będą w tyle za
        patrią. Do sal lepszych (czyt. miła bsługa, jedzonko, itd.) napewno można
        zaliczyć Rika na rydza smigłego i na poselskiej, na rocha (chyba 260 numer, są
        to sale w pełni klimatyzowane)Jeśli zaś chcesz przeznaczyć średnią cenę to
        takich sal jest mnóstwo w naszym mieście (czytać domy weselne, remizy, itd.)
        jedną mają większa markę inne mniejszą. Napewno takimi salami sa te wszystkie
        które wyrosły jak grzyby po deszczu przy trasie we wrzosowej, Blak Jack,
        Penelopa w dawnej panoramie, na sabinowie, i może jeszcze pare. Wszystkie bym
        wrzucił do jednego wora (nieźle ale czegoś tam brakuje jak jest jedzonko dobre
        to już obsługa kiepska itd.) Kolejną kategorię tworzą remizy nie wiem czy
        jeszcze istnieje remiza w mirowie ale ta zasługuje na szczególne uznanie pod
        względem wygody gości (sala dwó piętrowa, gdzie na dole się tańczy a u góry
        jest sala do konsumpcji rewelacja wielka remiza) napewno jeszcze warto
        wspomnieć o trójkącie (wiele osób sobie bardzo chwali duża sala, bardzo dobre
        jedzonko naprawde warta polecenia) mniejszych remiz jest wiele wystarczy wziąć
        dodatek GW częstochowski i tam sie ogłasza wiele sal. Tak pozwoliłem sobie na
        rozwinięcie tematu bo jest to mój zawód obsługuję od wielu lat imprezy
        weselnemiałem okazje z wieloma właścicielami sal pracować i wiele sal napewno
        obejrzeć nie tylko od zaplecza. Prawda jest taka musisz sama sobie wybrać sale
        bo mimo wielu sal, domów weselnych w naszym mieście każda sala inna na swój
        sposób. Sama najlepiej wiesz na ile cię będzie stać i napewno to będzie
        przodowało w wyborze twojej sali na ten wyjątkowy dzień w twoim życiu. A
        gadaniem ludzi się nie przejmuj niejednokrotnie ludziska chcą za cenę 80 zł od
        osoby wykwintne menu, obsługę i tak dalej, jak tego nie dostają to się mszczą
        mówiąc ta sala jest be a ten właściciel to złodziej. Myśle że sprawa właścieli
        sal leży po środku nie ma co ukrywać my jesteśmy klijentami a ich to jest
        interes i oni mają tak robić żeby zarobić i nie splajtować a my mamy tą
        mozliwość że jak jest za drogo lub nam nie odpowiadają to wybieramy inną sale i
        tyle.Klijent też pozostaje bez winy zapomnicie ludziska o jednym nikt za darmo
        wam nie zrobi czegoś co będzie powalało z nóg płacisz to wymagasz dajesz grosze
        masz to na co cię stać i tyle. KOńczac optymistycznie życzę ci powodzenia w
        niełatwym wyborze sali na ten wyjątkowy wieczór w twoim życiu.:)))))
        • Gość: nie ważne kto Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.04, 20:45
          klient pisze się klient a nie klijent, żenada co to za ludzie tu pisza! i nie mówcie mi ze kazdemu moze sie zdarzyć bo pisze szybko, jak sie wie co sie pisze to sie pisze dobrze!!!!!!!
          • Gość: gośc Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.realestate.net.pl 18.09.04, 22:39
            Fakt "gościu" jak się pisze dwa zdania to ciężko zrobić w nich błąd. Zgadzam
            się ale to chyba nie w temacie. A poza tym nie o to chodzi w tym temacie:)) I
            jeśli polszczyzna jest u ciebie na tak wysokim poziomie jak piszesz sprawdz
            się, niedługo w Katowicach odbędzie się "Dyktando 2005" i tam bedziesz mógł,
            mogła sprawdzić się bez żenady!!!:))
            • Gość: Narzeczona Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 20.09.04, 12:53
              Dzięki za wszystkie wypowiedzi i nie wazne kto jakie robi błędy w końcu nie o to tu chodzi.
              Pytanie do "Gościa" ja myślę ze tak 150-160 zł za dwa dni weselne to moge przeznaczyć pytanie moje dot.sal miało na celu, zorientowanie sie co do opinii.
              Wiem że w wielu miejscach jest tak,że wszystko jest pieknie jak sie chodzi pytać a później okazuje sie że gości siedza jak śledzie(własciciel mowi"oczywiscie spokojnie wejdzie 90 osob a jak sie później okazuje to przy 70 jest strasznie ciasno a ja chce tego uniknac. Co do jedzenia to chciałabym żeby nie wystapiła sytuacja że cos znika ze stołu (bo jest dobre i ludziki jedzą)a okazuje sie ze nie ma mozliwosci dokładki itp.
              • Gość: hj Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:13
                w rick na rydza smiglego 180 zl od osoby + dodatki za prosiaka udzce pieczone
                napoje wodka tort ewentualnie barek z drinkami , piwem . za 2 dni ,siedzi sie
                przy okraglych stolach 8- 10 osobowych super klimat . ceny z poprzedniego roku
                • Gość: Mis Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 21.09.04, 15:26
                  Dzieki!
              • Gość: Antyburak Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 212.160.234.* 22.09.04, 14:09
                Jeszcze raz ostrzegam wszystkich przed salą BEATA - własciciele są fatalni i po
                całej imprezie zostaje niesmak.
    • mayessa Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 21.09.04, 16:58
      Tak, o "Beacie" słyszałam pozytywnie no i oczywiście "Agata " na Narcyzowej-za
      Realem-super
      • bombany_przez_mirke Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? 22.09.04, 12:12
        a co powiecie na lokal w Wikłowie (trasa na radomsko , po lewej stronie.
        samolot)?? Będę tam miał wesele. Słyszałem że fajnie....
    • Gość: AA Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.04, 14:08
      Polecam ZORNICĘ, przy DK1 (Mercedes). Wbrew pozoreom nie drogo, a miejsce jest
      SUPER, jedzenie TEŻ!!!
    • Gość: Aga Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.magma / *.magma-net.pl 22.09.04, 16:59
      ja mialam wesele w restauracji Penelopa na Promenadzie (dawna Panorama)
      Placilismy po 110 zl/os ale to bylo w ubieglym roku, nie wiem jakie teraz tam
      maja ceny)za jednodniowe wesele, jedzenia bylo mnostwo i bylo super
      smaczne,wszystko co zostalo dostalismy na wynos do domu, obsluga mila i
      kompetentna, wlascicielka tez, sala ladna - w sumie bylismy bardzo zadowoleni!!
      • Gość: Narzeczona Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 24.09.04, 18:37
        Jeszcze raz dziękuje za opinie!
        • Gość: ja Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:46
          stanowczo odradzam Kleopatrę na ul. Muszyńskiego. Sala ładana, otoczenie sali
          też kelnerzy mili i to wszystko właścielka jest 100 % burakiem miła jest przed
          imprezą w trakcie i po już nie jest miłą. Nie są wystawiane posiłki w takich
          ilościach jak są zapłacone. Mięsa krojone są jak opłatek - takie cieńkie. Z
          rozliczeniem właścicielka robi przekręty pozostawia po sobie duży niesmak to
          burak i tyle. Lepiej wynająć coś innego.
    • Gość: niuna Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 28.09.04, 19:02
      Podobno na rydza śmigłego jest fajowo. A czy ktos tam robił?
    • Gość: Ulo Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 30.09.04, 21:49
      a masz jakis zespół?
    • Gość: Alonzo Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:15
      nie czytałem wszystkich postów więc moge sie wpowtarzać.Ja ostatnio bawiłem się
      na weselu siostry w lokalu za Olsztynem(lokale w mieście były juz zajęte więc
      szukali poza) w zajeżdzie u Hermanów.Znajduje się on jeszcze w Olsztynie na
      drodze wylotowej z tegoż w ierunku Kielc,jakieś 900 metrów od rynku.Jeśli
      chodzi o koszta to przedstawiało się to tak-90 zeta za osobe bez ciacha i
      tortów,100 z ciachami i tortem.Sala powinna pomieścić te 70 osób bez
      problemu,mają parking na ok 20 samochodów,budują pokoje dla gości(oj to
      bolączka dla tych którzy mają wesele poza miastem) lecz jeszcze nie skończone
      lecz mozna bardziej zmęczonych gości o ile nie mamy autokaru ulokować w
      miejścowych,olsztyńskich pokojach dla agroturystów za ok. 20-25 zeta od osoby
      (warto się targować przy wiekszej liczbie osób bo wiadomo,hurt i po
      sezonie).Lokal przyjemny,obsługa zyczliwa,nie kradnie jak to się czasem
      zdarza,donoszą dania dla spóźnialskich czy entuzjastów papierosów,a talerzyki
      układane sa jak od linijki.ogólnie ciekawe miejsce za nieduże pieniądze,warto
      się nad tym zastanowić.Jesli chodzi o telefon to nie znam,trzeba
      poszukać.Pozdrawiam.
      • Gość: Alonzo Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 00:25
        Przeczytałem opisywane poprzednie lokale i chciałbym dodac że "u Hermanów" nie
        ma problemów z chamstwem,złym żarciem i w małych ilościach,jest estetycznie i
        tanio,podejrzewam że dla tego że to nowy lokal i dopiero robią sobie klientele
        promocyjnymi cenami.Co do terminu-ok.3 miechy w przód.Po przeczytaniu
        poprzednich złapałem się za włosy słysząc ze jest tak duzo przeketów na
        salach.Fe.Pozdr.
        • Gość: iwa Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 01.10.04, 15:21
          Tez robiłam u Hermanów jest superowo!
    • Gość: Kinga Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:23
      Ja mam nieco inne pytanie (chociaż związane z weselem): czy zna ktoś dobry
      zespół, grający całkowicie na żywo i w miarę tani???.
      • Gość: Baja Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.71.107.41.213.rev.coltfrance.com 02.10.04, 23:06
        Ja na swoim weselu miałam "Skuze". Fajnie grają i nie piją alkoholu. Ja przy
        wyborze zespołu brałam pod uwagę: cenę, czy fajnie i na żywo grają, są trzeźwi
        i nie robią długich przerw. Jeśli chodzi o cene to mają średnią tak jak i
        przerwy, ale byłam zadowolona. :))
        • Gość: Usia Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 213.199.204.* 17.10.04, 00:01
          a masz może namiary do tego zespolu? bardzo bym prosila o jakis kontakt do
          nich,wielkie dzieki i licze na szybka odpowiedz,

Pozdrawiam
          • Gość: fbuer Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 18.10.04, 18:52
            Moja znajoma robiła wesele w Karczmie na Łódzkiej,135 zł od osoby.Babka po pierwsze nie podała wszystkiego co było zamówione a po drugie nic nie dostali bo podobno "wszystko zjedli"
            Ni poleca!
            • Gość: ja Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 212.87.240.* 08.12.04, 22:40
              W Karczmie na Łódzkiej jest super.Żarełko pycha,sala spora.Cena
              przystępna,można się dogadać.Terminy mają pozajmowane na dość daleki czas.
              SZCZERZE POLECAM.Bawiłam się tam nie raz.
              • Gość: mokika Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:01
                Ja Karczme tez jak najbardziej polecam, ma niesamowity klimat jedzenie
                przepyszne i nie zgodze sie ze nie oddaja jedzenia bo my dostalismy i to
                calkiem sporo, nadaje sie na wesele tak do 60 osob mysle, u nas bylo kolo 40 i
                bylo ekstra a sufity faktycznie nisko ale 2metrowemu panu mlodemu i gosciom to
                nie przeszkadzal :) Polecam
              • Gość: młody Poszukiwany zespół na wesele !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 22:24
                Cześć wszystkim!
                dużo tutaj informacji o salach weselnych (to już mamy z głowy) ale dalej
                szukamy dobrego zespołu... 'stokrotki" nie mają wolnych terminów :-)
                • Gość: Sylwia Re: Poszukiwany zespół na wesele !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 17:32
                  Zadzwoń sobie pod nr 0602368533 to nr. kamerzysty, on ma sporo telefonów do
                  różnych zespołów.
                  Ps. ktoś już tutaj wspominał o tym Panu, to prawdziwy zawodowiec
                  • Gość: Bea Re: Poszukiwany zespół na wesele !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.04, 18:53
                    Odradzam zakład fotograficzny Pana Kanawki, robi dużo zdjęć (tak na wszelki
                    wypadek) a potem za wszelką cenę próbuje wcisnąć je klientowi nawet te które są
                    nieudane. Jeśli chcę 5 póz to znaczy 5 a nie 8 czy 9. W dniu wesela było ok ale
                    rozczarowanie przyszło przy odbiorze.
                    • Gość: Tadek Re: Poszukiwany zespół na wesele !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 21:13
                      Popieram, Kanawka jest do bani.Pomyśl dwz razy zaczym tam zapukasz
              • Gość: Andrzej 11 Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: 212.87.240.* 12.02.05, 11:20
                Chłopie napisz lepiej ile dostałeś za tego posta!!!
                Łódzka to kicha baba niema pojęcia o imprezach powinna dalej sprzedawać tkaniny!! Niepolecam nikomu!!!
          • Gość: bongo Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 08:27
            Ja też ci polecam Skuzich. Naprawdę fajnie grają. Mogę ci Podać telefom 3611-
            412. Adresu nie pamiętam.
      • Gość: zonkos-mlody Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 14:26
        u mnie grał TOP SECRET, kurcze impra była na 102 albo jeszcze lepiej. Grają
        super (nie tylko moja opinia ale i pozostałych gości) no i - co bardzo ważne
        moim zdaniem - ilość promili byla identyczna na początku jak i na końcu
        imprezy. Miałem na sli trochę gości ze wsi to wszscy się dziwili co to za
        kapela która nie pije ;-)))))) namiar do nich 0602 246096 niestey nie pamiętam
        to którego z członków zespołu
    • Gość: Marzena Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.10.04, 10:51
      Witaj ja bralam slub w GALI teraz ta restauracja nazywa sie PENELOPA znajduje
      sie na ulicy sw.Rocha 300(ale nie jestem pewna) jest poprostu bosko moje wesele
      liczylo 77 gosci i bylo rewelacyjnie obslugajedzenie wystroj radze sie tam
      przejechac napewno bedziesz zadowolona :-)
      • Gość: Narzeczona Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.10.04, 16:00
        Dzieki wielkie za opinie! Pozdarawiam!
      • Gość: ania Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.ajd.czest.pl 13.09.05, 15:29
        Odnośnie Penelopy: jest jeden problem, uważam że bardzo istotny- sala składa
        się się właściwie z dwoch sal,na jednej z nich jest parkiet nieduży. Goście
        którzy są na drugiej części mają znaczny dyskomfort-przekonałam sie o tym sama.
        Tak więc sala dobra ale na ok 40 do 50 osób.
    • Gość: Pitura Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 19:38
      Stanowczo nie polecam sali TĘcza na ul.Legionów... Natomiast godna polecenia
      sala to RIK na Poselskiej... Byłem niedawno tam na weselu... i naprawdę jedzenie
      wyśmienite, sala super, obsługa rewelacyjna...
      • Gość: moloko Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 20.10.04, 14:53
        Tez polecam Rika
        • Gość: Niunia Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 25.10.04, 12:41
          Moze jeszcze jakis zespół co?
          • Gość: Jajja Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.21.pl / 213.199.204.* 08.12.04, 12:36
            W Ricku jest super slal śliczna, ale co z tego zjeta na caly przyszły rok.....
      • Gość: eMcE Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.darkstar.pl 11.02.05, 21:43
        ile było osób na tym weselu? ja planuje na 90, nie będzie za ciasno?
    • Gość: Asia Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:33
      Myślę że powinniście porozmawiać w tej sprawie z zawodowcami,mam na myśli
      zespoły i kamerzystów, oni wiedzą chyba najlepiej. Proponuję żebyście zadzwonili
      do Pana Roberta Nawrota (kamerzysta) on na pewno Wam pomoże. Nie mam niestety
      teraz nr. tel. do niego, ale jak poszukacie to bez trudu znajdziecie.
    • Gość: Paweł Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 11:41
      Proponuję też poczytać tekst " Ślub a wesele " znajdujący się na 3 lub 4
      stronie, wiele wyjaśnia.
      • Gość: iwona Re: MIEJSCE NA IMPREZE WESELNĄ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 14:05
        jeśli chodzi o zespół to polecam zespół "Stokrotka" - są świetni
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka