Dodaj do ulubionych

mecz Rakowa

12.04.02, 09:56
czy wie ktoś o której jutro Raków gra z Ruchem II Radzionków?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kibol Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:45
      O ile sie orientuje to chyba o 16.30 ale sprawdz jeszcze sobie. Pozdrowionka
      dla wszystkich sympatyków Rakowa!!!!!
      • Gość: Jontek Re: mecz Rakowa IP: 192.168.1.* 12.04.02, 16:52
        Mecz jest o 16.30.Wiecie że wybiera się nawet mój ojciec-ostatni raz był na
        Legii :) pamiętacie? było 1-1.
        • Gość: Przemo23 Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 22:05
          Zauwazyłem, ze znowu cos sie zaczęło dziac wokół Rakowa. Ludzie znowu
          przychodza na stadion. Ostatnio na derbach jak zobaczyłem kolejke przed kasą to
          mi gały wyszły na wierzch, tyle ludzi. Tak trzymać.
        • dziki_pikol Re: mecz Rakowa 12.04.02, 23:42
          Gość portalu: Jontek napisał(a):

> Mecz jest o 16.30.Wiecie że wybiera się nawet mój ojciec-ostatni raz był na
          > Legii :) pamiętacie? było 1-1.

Ja też ostatni raz (nie licząc meczu RKS - Lotnik) byłem na Legii :),
          przeczytałem na forum o meczu
          wybrałem się i chyba będę tam częściej :)
    • Gość: postac Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 12:24
      juz tylko 4 godziny do kolejnego zwyciestwa rakowa!!!!!!!!!
      do zobaczenia na stadionie przy ulicy limanowskiego
      • Gość: Przemo23 Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 11:07
        Ale jazda była wczoraj co chłopaki? 3-0 do przodu i tak trzymać !!!!!!!!
        Nasi juz na 9 miejscu. Wreszcie cos sie dzieje !!!!! Pozdrowionka !!!
        • Gość: postac Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 13:33
          widac jak cos sie ruszylo teraz tylko troche lepszego sponsora i tylko
          wypatrywac I ligi
          • Gość: Immortal Re: mecz Rakowa IP: 217.96.1.* 14.04.02, 18:47
            Gość portalu: postac napisał(a):

> widac jak cos sie ruszylo teraz tylko troche lepszego sponsora i tylko
            > wypatrywac I ligi

Slyszalem ze Goliard jest zainteresowany sponsoringiem. Interesowalo by go
            sponsorowanie w 4 lidze jak i przy awansie na 3 froncie. Jednak podstawowy
            warunek - pieniadze beda ale nie przy tym zarzadzie. Czyli chyba nic z tego :-(
            Aha gdyby jednak cos z tego wyszlo to najprawdopodobniej Goliard zrezygnowalby ze
            sponsorowania Lotnika albo trzymalby oba kluby...
            • Gość: Przemo23 Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 20:43
              No to rzeczywiscie chyba nici ze sponsora. Obecny zarząd Rakowa do wymiany
              natychmiast!!! Przeciez oni nic nie robia dla naszego klubu.
      • Gość: KONIU82 Re: mecz Rakowa IP: 192.168.1.* 15.04.02, 00:08
        JEBAC ZARZAD! ZLODZIEJE!! ,RAKOW TO MY KIBICE!!CZESTOCHOWA JEST RAKOWA!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka