dziki_pikol 12.04.02, 09:56 czy wie ktoś o której jutro Raków gra z Ruchem II Radzionków? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kibol Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 10:45 O ile sie orientuje to chyba o 16.30 ale sprawdz jeszcze sobie. Pozdrowionka dla wszystkich sympatyków Rakowa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: mecz Rakowa IP: 192.168.1.* 12.04.02, 16:52 Mecz jest o 16.30.Wiecie że wybiera się nawet mój ojciec-ostatni raz był na Legii :) pamiętacie? było 1-1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 22:05 Zauwazyłem, ze znowu cos sie zaczęło dziac wokół Rakowa. Ludzie znowu przychodza na stadion. Ostatnio na derbach jak zobaczyłem kolejke przed kasą to mi gały wyszły na wierzch, tyle ludzi. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
dziki_pikol Re: mecz Rakowa 12.04.02, 23:42 Gość portalu: Jontek napisał(a): > Mecz jest o 16.30.Wiecie że wybiera się nawet mój ojciec-ostatni raz był na > Legii :) pamiętacie? było 1-1. Ja też ostatni raz (nie licząc meczu RKS - Lotnik) byłem na Legii :), przeczytałem na forum o meczu wybrałem się i chyba będę tam częściej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 12:24 juz tylko 4 godziny do kolejnego zwyciestwa rakowa!!!!!!!!! do zobaczenia na stadionie przy ulicy limanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 11:07 Ale jazda była wczoraj co chłopaki? 3-0 do przodu i tak trzymać !!!!!!!! Nasi juz na 9 miejscu. Wreszcie cos sie dzieje !!!!! Pozdrowionka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.02, 13:33 widac jak cos sie ruszylo teraz tylko troche lepszego sponsora i tylko wypatrywac I ligi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Immortal Re: mecz Rakowa IP: 217.96.1.* 14.04.02, 18:47 Gość portalu: postac napisał(a): > widac jak cos sie ruszylo teraz tylko troche lepszego sponsora i tylko > wypatrywac I ligi Slyszalem ze Goliard jest zainteresowany sponsoringiem. Interesowalo by go sponsorowanie w 4 lidze jak i przy awansie na 3 froncie. Jednak podstawowy warunek - pieniadze beda ale nie przy tym zarzadzie. Czyli chyba nic z tego :-( Aha gdyby jednak cos z tego wyszlo to najprawdopodobniej Goliard zrezygnowalby ze sponsorowania Lotnika albo trzymalby oba kluby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: mecz Rakowa IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 20:43 No to rzeczywiscie chyba nici ze sponsora. Obecny zarząd Rakowa do wymiany natychmiast!!! Przeciez oni nic nie robia dla naszego klubu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KONIU82 Re: mecz Rakowa IP: 192.168.1.* 15.04.02, 00:08 JEBAC ZARZAD! ZLODZIEJE!! ,RAKOW TO MY KIBICE!!CZESTOCHOWA JEST RAKOWA!! Odpowiedz Link Zgłoś