Dodaj do ulubionych

Czy Agata Duda..

28.03.16, 08:37
...wstydzi sie poczynan swojego męża?:-):-):-)

Prof. Godzic twierdził, że Agata Duda nie jest widoczna w mediach i nie angażuje się wszystkie zwyczajowe działania pierwszych dam.

I dodaje, że „tam musi się dziać coś niedobrego". Przypomina, że przez cały okres kampanii Agata Duda stała przy mężu. Udzielała wywiadów, była aktywna. Dziś Agata Duda zniknęła.

www.fakt.pl/politycy/dlaczego-agaty-dudy-nie-ma-w-mediach-tajemnica-milczenia-agaty-dudy,artykuly,621093.html
Obserwuj wątek
    • dyziek_o Re: Czy Agata Duda.. 28.03.16, 08:50
      No i czemu się tu dziwić?!
      Ty byś się z takim chłopem/babą afiszował?!
      Facet/mąż, - musi mieć "jaja" a nie cały czas trzymać przed sobą matkie boskie częstochowskie i więcej czasu spędzać na rybach/polując czy nawet na piwie a nie na klęczkach.........?!
      Dyzio.
      • jaquline1 Re: Czy Agata Duda.. 28.03.16, 09:12
        dyziek_o napisał:

> No i czemu się tu dziwić?!
        > Ty byś się z takim chłopem/babą afiszował?!
        > Facet/mąż, - musi mieć "jaja" a nie cały czas trzymać przed sobą matkie bosk
        > ie częstochowskie i więcej czasu spędzać na rybach/polując czy nawet na piwie
        > a nie na klęczkach.........?!

Ot, święta racja! Ale to już pokolenie niestety na wymarciu mające przysłowiowe "jaja". Dzisiejsza męska część widowni, to takie chłopczyki, delikatne, fochowate, do niczego. (opinie wielu kobiet) W razie kryzysu wiać do pieczary i nie ma ich. Najlepiej głaskać, chwalić (jeszcze gdyby było za co)! Kobiety muszą dzisiaj pełnić rolę głowy rodziny. A gdzie tam mowa choćby o łowieniu ryb, po ryby niech kobieta idzie...do sklepu i na talerzu położy i poprosi, aby spożył:-D
        Mo wpis nie dotyczy absolutnie Prezydenta- ze względu na mój szacunek dla Głowy Państwa.
        > Dyzio.
    • taniarada Re: Czy Agata Duda.. 28.03.16, 09:46
      dyzio ma takie jaja ."Od nieba samego do dołu ziemi.Obiecuje od lat ,że wyjedzie i zniknie z tego forum.I co jajco.Nawija ciągle to samo .I wpisuje się w durnych postach niedrogiego włodka.Po jakiego grzyba pani Agata pchać ma się ciągle na afisz.Była ostatnio przy mężu jak składał życzenia.Mieliśmy już prezydenta z poparciem 70% i jego żonę ,gdzie ciągle wpychała się do mediów.Ostatnio dziennikarz z "Regionalnej zadał pytanie Komorowskiej na pochodzie KODu.A gdzie mąż .Czyżby się wstydził.Jak się ma nie wstydzić .Wystarczy spojrzeć na rodowód Komorowskiej i kim byli jej rodzice.
    • jaquline1 Re: Czy Agata Duda.. 28.03.16, 14:19
      Pani A. Duda, to klasa sama w sobie. I nie kieruję się moimi względami politycznymi. Wreszcie nie ma zażenowania, jak to było wcześniej. Pojawia się tyle, na ile trzeba.
    • polskawolnaodkaczora Re: Czy Agata Duda.. 28.03.16, 14:43
      Niezle wiaderko jedzenia, podzielil sie chociaz z potrzebujacymi?

www.fakt.pl/politycy/prezydent-andrzej-duda-ze-swieconka-byla-z-nim-kinga-a-gdzie-agata-,film,621160.html
      • taniarada Re: Czy Agata Duda.. 28.03.16, 16:12
        Powoływać się na Fakt to odrazu palnij sobie w łeb.I to bez żadnej zwłoki.Człowieku jeśli tak cię można nazwać.Zarobiłeś dzisiaj.Spadaj.
    • pluto37 Re: Czy Agata Duda.. 30.03.16, 09:34

dyziek_o 28.03.16, 08:50

No i czemu się tu dziwić?!
      Ty byś się z takim chłopem/babą afiszował?!
      ...............
      Dyzio.
      =========================================================
      Dyźku!
      Kobita zadaje się z Dudą kiedy musi. Z prostego powodu. Wie przecie, że teściowa urzęduje na Nowogrodzkiej, to co sie będzie wtracać:):):)
      No i oczywiście musi zdawać sobie sprawę, że wyszła za marnego chłopinę kombinatorka, a po metamorfozie wyborczej okazało się, że koło niej plącze się człowieczek z ....galarety:):):)
    • polskawolnaodkaczora Re: Czy Agata Duda.. 31.03.16, 08:48
      Albo przestrzeganie Konstytucji, albo rozwod:-):-):-)

www.fakt.pl/politycy/kryzys-w-malzenstwie-andrzeja-dudy-i-agaty-kornhauser-dudy-,artykuly,621706.html
    • pluto37 Re: Czy Agata Duda.. 31.03.16, 10:46
      Coś się uparł na boguduchawinną kobitę.
      ileś lat temu pomyłkowo zadała się z Dudą i cierpi teraz z tego powodu.
      Każdy się może pomylić.
      Jeszcze rok temu miała fajną pracę, zarabiała jakieś grosiwo, cieszyła się przyzwoita reputacją w okolicy itd.
      A teraz co? Inteligentna kobita przez głupotę i charakter ślubnego robi za paprotkę albo inne kwiecie używane na okolicznościowe wiązanki.
      Bądź przyzwoity i okaz współczucie kobicie trafionej brzydko przez los..
    • sspieprzajdziadu Re: Czy Agata Duda.. 31.03.16, 14:26
      A co najciekawsze jest zakochana w znienawidzonym przes PIS, a szczegolnie Frau Pawlowicz jezyku niemieckim:-):-):-)

P.S. Jest ,,nowa procedura'' dla chcacych wystapic z sekty.

www.apostazja.info/index.php/procedura-b
    • pluto37 Re: Czy Agata Duda.. 31.03.16, 15:34
      Nie wiem czy ...zakochana, ale na 100% tym m.in. różni się od Kaczyńskiego, że ....umie.
      I pisać I czytać I ...rozumieć.
      A ten z niemieckiego zna jedynie ......kartofel:):):)
      • jaquline1 Re: Czy Agata Duda.. 01.04.16, 16:19
        No bardzo śmieszne, wręcz ktoś się wspiął na (SIC!) wyżyny...żartu!;-) Jak wam ma to ulżyć, to śmiało dalej, niech się tylko ta klawiatura zapali, bo cóż innego może:-P
    • koyod Re: Czy Agata Duda.. 01.04.16, 19:03
      @jaquline1
      nicki polskawolnaodkaczora/pluto37/sspieprzajdziadu tudzież optio11/smolenskiterrorysta/jarolaviczius to jeden i ten sam użytkownik włodek, a przywołane nicki to tylko te aktywne w ostatnim czasie.
      Jak widać osobnik ten balansuje na granicy obłędu podbijając ostatnio swe własne wypociny będące w przewadze wycinkami prasowymi o tematyce napastliwej wobec PiS-u i kościoła.
      A dzieje się tak za przyzwoleniem administratora tegoż forum, co wynika z otrzymanej przeze mnie odpowiedzi od zespołu serwisu Agory.
      • angrusz1 Re: Czy Agata Duda.. 01.04.16, 19:27
        Taak, masz rację koyodzie . Świrów tu pełno i dlatego coraz mniej , ba !!! bardzo mało dyskutantów .
        Ja też bardzo rzadko tu bywam .
      • jaquline1 Re: Czy Agata Duda.. 02.04.16, 08:12
        Aaa, no to trochę jestem spokojniejsza:-), aż dziwne byłoby, aby tylu ludków tak miało pstro w główkach. Jest nadzieja jeszcze dla tego narodu.
    • taniarada Re: Czy Agata Duda.. 01.04.16, 20:24
      Angrusz napisał ,ale tolerujesz wpisy oszołomów plutów,hutów,dyziów walnientych.I reszty kutzów.Mogbyś przestać ,być grzeczny.I wspomóż nas w walce z trollami.Tym bardziej ,iż my rządzimy,a nie oszołomstwo.Pod różnymi nickami.Pozdrówka.
    • storima Re: Czy Agata Duda.. 04.05.16, 18:35
      koyod napisał:

> nicki polskawolnaodkaczora/pluto37/sspieprzajdziadu tudzież optio11/smolenskite
      > rrorysta/jarolaviczius to jeden i ten sam użytkownik włodek, a przywołane nicki
      > to tylko te aktywne w ostatnim czasie.
      > Jak widać osobnik ten balansuje na granicy obłędu podbijając ostatnio swe własn
      > e wypociny będące w przewadze wycinkami prasowymi o tematyce napastliwej wobec
      > PiS-u i kościoła.
      > A dzieje się tak za przyzwoleniem administratora tegoż forum, co wynika z otrzy
      > manej przeze mnie odpowiedzi od zespołu serwisu Agory.

Twoje oskarżenie Agory forum.pl, iż Pluto uprawia za przyzwoleniem administracji forum"pacynkowanie", czyli wpisywanie się na tym samym wątku pod rozmaitymi nickami , jest kolejnym z Twej strony oszczerstwem.
      Zarówno wobec Pluto jak i administracji.

Wygląda na to ze głównym Twoim zajęciem nie jest merytoryczne uczestnictwo w dyskusji na FCz ale prowadzenie korespondencji z administracja w celu usunięcia z FCz forumowiczów wobec których, delikatnie mówiąc, nie odczuwasz sympatii, więc prowokujesz, po raz kolejny bezzasadnie, oskarżając forumowiczów o łamanie regulaminu forum, i ubliżasz.
      • taniarada Re: Czy Agata Duda.. 05.05.16, 00:14
        Celem tego forum jest rzeczowa dyskusja.A nie dominacja oszołomów politycznych plutów ,dyżków i całej sfory trolli jednej i tej samej osoby.Zaślepionej nienawiścią.
        • ku-tz Re: Czy Agata Duda.. 05.05.16, 11:56
          Jasiek złożył samokrytykę, jest postęp.
    • koyod Re: Czy Agata Duda.. 05.05.16, 20:42
      storima, gość co sam używa na tym forum kilku nicków próbuje mi wmówić, iż niemożliwym jest, iż jego kompan włodek robi to samo, czyli wprowadza w błąd forumowiczów dokonując wpisów spod kilku nicków.
      Ja się na taki sztuczny miód nie dam złapać, za cwany misiu jestem.
      A co wybiórczego traktowania zapisów dotyczących tegoż forum i netykiety na nim obowiązującej to posiadam korespondencję na tę okoliczność.
    • storima Re: Czy Agata Duda.. 05.05.16, 22:49
      PS
      a propos
      pacynkowania mam takie pytanie, powtarzam, pytanie,
      czy cos ci to mowi ?

winyl7 20.01.16, 09:58
      Kursy walut w górę

• koyod Re: Czy Agata Duda.. 06.05.16, 21:19
      Nick to taka wirtualna tożsamość, a więc storimo wyjaśnij po co przyzwoitej osobie kilka tożsamości.
      Zupełnie inaczej jest w przypadku klakiera bądź hejtera, oni wręcz muszą posiadać po kilka tożsamości aby wywiązać się ze zobowiązań /w przypadku klakiera/ bądź na wypadek zablokowania /w przypadku hejtera/ Tobie z tego co zauważyłem kolejne nicki były potrzebne w tym drugim przypadku.
      Ja zaś piszę tu zawsze z jednego i tego samego nicku - koyod.
      A opinię dotyczącą pluto37 i dyżka_o wobec zamieszczanych przezeń wpisów nawołujących do przemocy podtrzymuję.
    • storima Re: Czy Agata Duda.. 06.05.16, 21:22
      Chyba kpisz.
    • obserwator1-2013 Re: Czy Agata Duda.. 06.05.16, 23:47

Człowiek myśli, a Bóg kreśli.
    • storima Re: Czy Agata Duda.. 07.05.16, 08:19
      obserwator1-2013 napisała:

>
      > Człowiek myśli, a Bóg kreśli.

Simon Weil:
      Bo byłem głodny, a daliście mi jeść." Bóg może prosić o chleb dla nędzarzy, ale nie może go im dać.

Donald Tusk posłużył się ostatnio tym cytatem, dopełniając go:
      Ale to człowiek może podać drugiemu chleb.
    • koyod Re: Czy Agata Duda.. 07.05.16, 22:29
      I co storima, nie jesteś w stanie sklecić krótkiego zdania z uzasadnieniem dlaczego używasz na tym forum kilku tożsamości, znów przerosło cię me krótkie pytanie?
    • brat_niedzwiedz Re: Czy Agata Duda.. 07.05.16, 22:34
      Agata Duda może tyle na ile jej pozwoli prezes ( bo mąż też nie wiele może )
      bo to takie przedłużenie długopisu
    • storima Re: Czy Agata Duda.. 09.05.16, 19:42
      koyod napisał:

> I co storima, nie jesteś w stanie sklecić krótkiego zdania z uzasadnieniem dlac
      > zego używasz na tym forum kilku tożsamości, znów przerosło cię me krótkie pytan
      > ie?

Rozgraniety forumowicz zauważyłby iz kilkakrotnie udzieliłem na ten temat wypowiedzi.

Ale życzliwie powtórzę:

Niczyj to interes ile ktoś ma nicków.

To prywatna, gwarantowana regulaminem forum ANONIMOWOŚĆ.

Ja co prawda niestety, nie jestem tu ANONIMOWY.
      Mimo wielu prób i błędów.

PS
      "znów przerosło cię me krótkie pytan
      > ie?"

Tak. Przerasta mnie jak zwykle chamsko prowokowana Twa pyskówka i BUTA, kłamstwa i arogancja.
      --
      Proszę mi wybaczyć ale nie rozumiem frazy "cwany miś".
      Miś, to przytulanka, ale dlaczego "cwana"?
      Czy to argot dresu, czy więźniarskie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka