Dodaj do ulubionych

Kino - początek końca

IP: *.trustnet.pl 28.09.04, 23:38
Czekaliśmy na to tylko 4 lata :D W końcu normalne kino a nie filharmonia.....
Obserwuj wątek
    • Gość: WW Re: Kino - początek końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:50
      Prawda? Osiem sal zamiast jednej. Nigdy tyle w Czestochowie nie było. I to sie
      dzieje przy wspólpracy z Wroną. Jak lewica to przezyje? A młodzieżówka? A
      Gazeta?
      • Gość: brendan Re: Kino - początek końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:02
        dobry film-dobre kino...osiem sal to nie wszystko.Zobaczymy CO nam jeszcze
        zaoferują.Myśle, że nagłośnienie będzie miało standardy Cinema City...
      • Gość: kolor Re: Kino - początek końca IP: *.proxy.aol.com 29.09.04, 11:39
        poprzednie rzady czerwonych komuchow nic nie robili,tylko kradli na lewo i
        prawo!!!rozliczyc bande czerwonych zlodzieji!!!
      • redakcja_czestochowa Re: Kino - początek końca 29.09.04, 11:40
        Przepraszamy, ale - zgodnie ze swoją zapowiedzią - prezydent w sprawę kina w
        ogóle się nie zaangażował. Ograniczył się tylko do kurtuazyjnego spotkania z
        inwestorami. Tak jak powiedział, w chwili kiedy Czytelnicy „Gazety” wysyłali
        kupony z prośbami o kino, inwestycja jest wyłącznie prywatnych inwestorów.
        • Gość: xx Re: Kino - początek końca IP: *.icis.pcz.pl 29.09.04, 16:20
          Ja bym dodal jeden "maly" czynnik ktory byc moze nie mial znaczenia, ale kto
          wie :)))

wiadomosc o kinie pojawila sie po organizacji imprezy "Zydzi-Czestochowianie".
          przezwladze miasta.

Biorac pod uwage pochodzenie kapitalu najwazniejszego inwestora .. .

• pappi Re: Kino - początek końca - Do REDAKCJI 29.09.04, 16:39
          tak nawiasem sprostowania. Z tego co wiem to CC nie jest wlascicielem kina lecz
          dzierzawca, podobnie jak innego kina w sieci (wspomnianego zreszta w artykule
          CC Krewetka dawniej Superkino Krewetka) w Gdansku. Wlascicielem obu jest Vision
          Film Distribution, badz jakas od nich firma zalezna. CC dzierzawi od nich oba
          kina i zajmuje operatorstwem obu (dodatkowo w czestochowie wylozylo pieniadze
          na dokonczenie inwestycji). pozdrawiam
    • Gość: adam Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:15
      ja juz zapomnialem co to jest kino :]
      • Gość: mm Re: Kino - początek końca IP: 212.87.232.* 29.09.04, 08:28
        No nareszcie, w Częstochowie mieszka prawie 260 tyś. ludzi, a w powiecie
        kolejne 150 i do tej pory nie było kina
        • Gość: tomasz fotele 4-osobowe !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:02
          fotele 4-osobowe powinny być dla tych co przyjdą grupa w celu uzyskania znizek.
          No i jakies lodóweczki z piwkiem :P pozdrawiam panów remontowników i
          budowlańców, powodzenia
          • youstynus Re: fotele 4-osobowe !!!!!!!!!! 29.09.04, 09:31
            Nareszcie kino!!!!
            • Gość: kino a po co Re: fotele 4-osobowe !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:21
              Po co u nas kino nie wystarczy wam filharmonia.Ja mam te filmy na komputerze
              zanim wejdą do kin.
    • Gość: greedy boy Dobrze, że to nie Multikino! IP: 212.87.240.* 29.09.04, 12:01
      Z radością odbieram fakt, iż nie będzie to Multikino - śmierdzące sale i
      obrzydliwy wystrój - nie wspominając juz niewygodnych foteli i zbyt wysokich
      cen biletów... Bywam w Cinema-City w Katowicach oraz Multikinie w Zabrzu więc
      wiem, że Multikino jest do kitu!
    • Gość: neneh Re: Kino - początek końca IP: *.com.pl / *.com.pl 29.09.04, 12:16
      to zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe ;)
      • Gość: COOLiBEER Re: Kino - początek końca IP: *.mofnet.gov.pl 29.09.04, 12:39
        Mysle ze siedzac w ktorejs z 8 sal kina nic mi sie na glowe nie zawali bo z
        tego co czytalem i slyszalem stacherczak wykozystal inne materialy niz byly w
        projekcie. A co do naglosnienia to napewno bedzie standart cinema city. Bo
        domowego kina napewno nie zamontuja ;)
    • Gość: Krakoo Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:26
      Cieszy mnie fakt, ze dalej to bedzie 'Wolnosc', jedak szkoda ze nie bedzie
      podwojnych foteli... :> dla tych co chodza do kina a nie na film
      oczywiscie... ;)))

Pozdrawiam :D
    • Gość: widz Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:59
      takl, jasne. mysle, ze wladze nie powinny miec pretensji do mlodych ludzi ze
      zapijaja sie na dekabrystoof. chodze tam, bvo nie mam nic ciekawszego do roboty
      to na serio swietniwe,. ze za 7 lat bedziemy miec kino. zajebiscie
      • Gość: xx Re: Kino - początek końca IP: *.icis.pcz.pl 30.09.04, 00:02
        Skad te 7 lat ? Chyba rzeczywiscie za duzo troche sprobowales na Dekabrystow :))

Teraz powinnismy pomyslec o Parku Wodnym.
        • Gość: Krakoo Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:25
          Park Wodny... Hmm, niezly pomysl...
          • Gość: PARK WODNY'S FAN KOMITET NA RZECZ BUDOWY PARKU WODNEGO IP: 194.145.131.* 04.10.04, 12:11
            LUDZIE MOZE STWORZYMY SWEGO RODZAJU KOMITET NA RZECZ YTWORZENIA W CZ-WIE BPARKU
            WODNEGO. CO WY NA TO. MUSIMY SIE JEDYNIE JAKOS ZGADAC NA CZACIE JAK TO
            ZORGANIZOWAC. W PLANIE MAM MIEDZY IN. NEKANIE PREZTYDENTA, RADNYCH I
            UINWESTOROW. JAK ZOBACZA JAKIE POPARCIE MA TEN PROJEKT TO ZROBIA
            TO!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: xx Re: KOMITET NA RZECZ BUDOWY PARKU WODNEGO IP: *.icis.pcz.pl 04.10.04, 14:05
              To dobry pomysl. Czas na realizacje.

Pozdrawiam,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka