Gość: Zefirek IP: *.trustnet.pl 28.09.04, 23:38 Czekaliśmy na to tylko 4 lata :D W końcu normalne kino a nie filharmonia..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WW Re: Kino - początek końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 23:50 Prawda? Osiem sal zamiast jednej. Nigdy tyle w Czestochowie nie było. I to sie dzieje przy wspólpracy z Wroną. Jak lewica to przezyje? A młodzieżówka? A Gazeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brendan Re: Kino - początek końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:02 dobry film-dobre kino...osiem sal to nie wszystko.Zobaczymy CO nam jeszcze zaoferują.Myśle, że nagłośnienie będzie miało standardy Cinema City... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolor Re: Kino - początek końca IP: *.proxy.aol.com 29.09.04, 11:39 poprzednie rzady czerwonych komuchow nic nie robili,tylko kradli na lewo i prawo!!!rozliczyc bande czerwonych zlodzieji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Kino - początek końca 29.09.04, 11:40 Przepraszamy, ale - zgodnie ze swoją zapowiedzią - prezydent w sprawę kina w ogóle się nie zaangażował. Ograniczył się tylko do kurtuazyjnego spotkania z inwestorami. Tak jak powiedział, w chwili kiedy Czytelnicy „Gazety” wysyłali kupony z prośbami o kino, inwestycja jest wyłącznie prywatnych inwestorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kino - początek końca IP: *.icis.pcz.pl 29.09.04, 16:20 Ja bym dodal jeden "maly" czynnik ktory byc moze nie mial znaczenia, ale kto wie :))) wiadomosc o kinie pojawila sie po organizacji imprezy "Zydzi-Czestochowianie". przezwladze miasta. Biorac pod uwage pochodzenie kapitalu najwazniejszego inwestora .. . Odpowiedz Link Zgłoś
pappi Re: Kino - początek końca - Do REDAKCJI 29.09.04, 16:39 tak nawiasem sprostowania. Z tego co wiem to CC nie jest wlascicielem kina lecz dzierzawca, podobnie jak innego kina w sieci (wspomnianego zreszta w artykule CC Krewetka dawniej Superkino Krewetka) w Gdansku. Wlascicielem obu jest Vision Film Distribution, badz jakas od nich firma zalezna. CC dzierzawi od nich oba kina i zajmuje operatorstwem obu (dodatkowo w czestochowie wylozylo pieniadze na dokonczenie inwestycji). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 00:15 ja juz zapomnialem co to jest kino :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Kino - początek końca IP: 212.87.232.* 29.09.04, 08:28 No nareszcie, w Częstochowie mieszka prawie 260 tyś. ludzi, a w powiecie kolejne 150 i do tej pory nie było kina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz fotele 4-osobowe !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 09:02 fotele 4-osobowe powinny być dla tych co przyjdą grupa w celu uzyskania znizek. No i jakies lodóweczki z piwkiem :P pozdrawiam panów remontowników i budowlańców, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kino a po co Re: fotele 4-osobowe !!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:21 Po co u nas kino nie wystarczy wam filharmonia.Ja mam te filmy na komputerze zanim wejdą do kin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greedy boy Dobrze, że to nie Multikino! IP: 212.87.240.* 29.09.04, 12:01 Z radością odbieram fakt, iż nie będzie to Multikino - śmierdzące sale i obrzydliwy wystrój - nie wspominając juz niewygodnych foteli i zbyt wysokich cen biletów... Bywam w Cinema-City w Katowicach oraz Multikinie w Zabrzu więc wiem, że Multikino jest do kitu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neneh Re: Kino - początek końca IP: *.com.pl / *.com.pl 29.09.04, 12:16 to zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOLiBEER Re: Kino - początek końca IP: *.mofnet.gov.pl 29.09.04, 12:39 Mysle ze siedzac w ktorejs z 8 sal kina nic mi sie na glowe nie zawali bo z tego co czytalem i slyszalem stacherczak wykozystal inne materialy niz byly w projekcie. A co do naglosnienia to napewno bedzie standart cinema city. Bo domowego kina napewno nie zamontuja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 13:26 Cieszy mnie fakt, ze dalej to bedzie 'Wolnosc', jedak szkoda ze nie bedzie podwojnych foteli... :> dla tych co chodza do kina a nie na film oczywiscie... ;))) Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 23:59 takl, jasne. mysle, ze wladze nie powinny miec pretensji do mlodych ludzi ze zapijaja sie na dekabrystoof. chodze tam, bvo nie mam nic ciekawszego do roboty to na serio swietniwe,. ze za 7 lat bedziemy miec kino. zajebiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kino - początek końca IP: *.icis.pcz.pl 30.09.04, 00:02 Skad te 7 lat ? Chyba rzeczywiscie za duzo troche sprobowales na Dekabrystow :)) Teraz powinnismy pomyslec o Parku Wodnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krakoo Re: Kino - początek końca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.04, 09:25 Park Wodny... Hmm, niezly pomysl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PARK WODNY'S FAN KOMITET NA RZECZ BUDOWY PARKU WODNEGO IP: 194.145.131.* 04.10.04, 12:11 LUDZIE MOZE STWORZYMY SWEGO RODZAJU KOMITET NA RZECZ YTWORZENIA W CZ-WIE BPARKU WODNEGO. CO WY NA TO. MUSIMY SIE JEDYNIE JAKOS ZGADAC NA CZACIE JAK TO ZORGANIZOWAC. W PLANIE MAM MIEDZY IN. NEKANIE PREZTYDENTA, RADNYCH I UINWESTOROW. JAK ZOBACZA JAKIE POPARCIE MA TEN PROJEKT TO ZROBIA TO!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: KOMITET NA RZECZ BUDOWY PARKU WODNEGO IP: *.icis.pcz.pl 04.10.04, 14:05 To dobry pomysl. Czas na realizacje. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś