Dodaj do ulubionych

Gdzie i jak najkorzystniej zdobyc KREDYT na auto?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 20:44
Powiedzmy chciałbym kupić sobie samochodzik za 12 tysięcy złotych, może ktoś
wie gdzie załatwić sobie najkorzystniejsze raty/kredyt/pożyczkę , w jakim
banku itp, jeśli oficjalnie zarabiam tylko 1000 zł netto (na rękę). Może ktoś
sobie kupował auto na raty niedawno i wie jak najlepiej to załatwić... Proszę
o odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mark Re: Gdzie i jak najkorzystniej zdobyc KREDYT na a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 23:21
      Wciąż czekam na sugestie.....
      • Gość: Inna Bajka Konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 10:45
        Jest to firma współpracująca z kilkoma bankami, więc nie będziesz musiał latać
        po mieście z dokumentami. Mieszcząsię w budynku przy Energetyku, chyba ul.
        Armii Krajowej 1/3. Przez kilka lat wspólpracowałam z nimi i jest to
        najbardziej profesjonalna firma. A i uważaj na Faktora w Pasażu , jak sie
        postarasz, to pracownicy Cie nawet nieźle opieprzą i nawymyślają.
        • Gość: Kubiś Re: Konkret IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 17:15
          Lepiej człowieku daj sobie spokój z autkem na kredyt ,bo zarobi na tobie bank
          ,dealer będzie się cieszył że jeszcze jedno dziadostwo sprzedał a ty nie
          będziesz mial i tak żadnego pożytku tylko strach że ktoś ci to buchnie !!! radzę
          się zastanowić bo moim zdaniem to głupota. Pozdrawiam.......Kubiś
          • Gość: Inna Bajka Do Kubusia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 18:56
            Kubuś jest konserwatystą, który woli trzymac kase w skarpecie , zapieprzac na
            nogach i czekać aż mu tą kase wpieprzy inflacja.
            Doradzą Ci tam takze zwolnienie z opłaty skarbowej i kożystny pakiet
            ubezpieczen w ratach. Teraz nie opłaca sie brać np. w euro, bo nisko stoi, ale
            we frankach szwajcarskich sie opłaca. Od dłuższego czasu kurs franka do złotego
            jest dosyc stabilny.a kredyt zaczyna się od 8 %. Niech Ci takze zrobią
            symulację spłaty kredytu.
            • Gość: Kubiś DO BAJKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.04, 22:25
              Nie chodzi mi o trzymanie kasy w skarpecie , tylko odradzam koledze kupowania
              byleczego.Mam na myśli różne fiaty lub inne gówienka małe i produkowane jak
              najtaniej.
              > Kubuś jest konserwatystą, który woli trzymac kase w skarpecie , zapieprzac na
              > nogach i czekać aż mu tą kase wpieprzy inflacja.JEŻDZĘ NIESTETY CAŁY CZAS AŻ
              MI BRZUCH ROŚNIE!!!........Kubiś

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka