Dodaj do ulubionych

TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:00
Ile mamy przegrac meczow, by doszlo do zmiany wuefisty, o,
przepraszam, "trenera"Jak ktos ogladal ten mecz ( i poprzednie tez) mogl
zwrocic uwage na mysl trenerska u np Pana Krutikowa a u nas tej mysli brak.i
jeszzce chemia na lawce, u nich widac jednosc, a u nas... ech, przegrywamy 10
w plecy a tam smiechy, to chyba nie tak...
Obserwuj wątek
    • Gość: Piotrus Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:23
      "Gdybyśmy tak jak dzisiaj zagrali w Zielonej Górze czy Zgorzelcu," a kiedy
      graliscie w zgorzelcu?, bo jak patrze na tabele to nie widze tam takiej
      druzyny...
      • Gość: homo Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 12:11
        krutikow wiedział co robi. grał całą dziesiątką i w końcówce każdy jego gracz
        był gotowy do gry. A wuefista urbanczyk trzymał niektórych zawodników 3 kwarty
        na ławie i myślał że zagrają mu w końcówce. Teraz znowu będzie biadolił w
        gazetach że mamy syndrom 4 kwarty, a nie widzi że to jego wina. Nikt tego nie
        widzi i ten palant jest nadal trenerem.
      • Gość: uczciwy Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:30
        ja na miejscu pana Musia wyprowadziłbym urbańczyka za ucho z hali polonia i
        przykleił jego podobiznę obok tabliczki - zakaz wprowadzania na hale psów i
        kotów
        • Gość: shot Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:40
          umówmy się co do jednej kwestii. gdy już urbańczyka wyproszą od koryta, to
          nigdy, wierzcie mi nigdy nie pojawi sie na hali polonia. Powód jest prosty - on
          stał sie trenerem przypadkowo a nie z zamiłowania. teraz sie trzyma, ale
          później koszykówka go nie będzie obchodziła. Widzicie na meczu trenera Skalika?
          Jest na każdym, czy to liga szkolna, czy LAK, czy TYTAN. Jego też zwolniła
          kiedyś klika kolesi ale na meczu jest zawsze. A urbanczyk nie bedzie chodził bo
          go to mało interesuje. A teraz udaje ze sie awanturuje przy ławce i tupie nogami
          • Gość: graczyna Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:43
            muszyński miał charyzmę to fakt, dobrze też myszkował
            • Gość: DJ Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 15:31
              SKALIK NA TRENERA :P on zawsze powtarzał ze damy rade jezeli bedziemy ciezko
              pracować bo ten kto nie mam predyspozycji fizycznych właśnie to powinien robic
              pozdrawiam druzyne i kibiców
    • Gość: Kibic Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 09:36
      Na co czekamy ?
    • Gość: kubi Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 12:27
      co do zmiany trenera to musze was zmartwic. teraz przyjda łatwiejsze mecze i
      nasi chłopcy sobie poradzą. A jeśli będa wygrywac to nikt tego klnącego obok
      ławki pajacyka nie wyrzuci. Czy Prezes klubu p. Muś nie widzi że on tylko
      przeszkadza grac? MUŚ marnuje swoje pieniądze na niedoświadczonego trenerzyka.
      Szkoda że sie na tym nie zna
      • Gość: Kibic Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.hcz.com.pl 11.10.04, 13:01
        Byłem na meczu. Rzeczywiście mecz mógł się podobać i trzymał do końca. Co do
        kwesti naszego trenera. Zaszkoczył mnie podczas meczu paroma uwagami jakie
        dawał swoim podopiecznym, np. ZA ŁATWO - powiedział jak przeciwnicy zdobyli
        kosza bez obrony, dziecinna reakcja. A w kwestii brania czasu, cóż wszyscy w
        końcówce krzyczeli jak wpadła trójka - CZAS ale niestety nie posłuchał poczekał
        i wpadła druga trójka i po meczu. Powiecie łatwo jest krytykować, przegraliśmy
        mecz, sytuacja w klubie nie jest dobra. Jest jak jest, ale coś trzeba zrobić by
        się podnieśc z dna tabeli, każdy jest mocny w gębie a tu się liczą wyniki i
        konkretne decyzje. Ja proponuję panu Urbańczykowi konsulatcję z panem
        Muszyńskim, powiecie dlaczego? - bo brakuje mu ikry i charyzmy, którą posiada
        pan Muszyński. Co do spraw finansowych naszego klubu, mamy paru przedstawicieli
        ze składu drużyny w Urzędzie Miasta, jeśli zależy wszystkim na koszykówce w
        Częstochowie czas na konkretne działanie. Skład jest mocny naszej drużyny, tak
        przynajmniej jest na papierze, czas to wreszczie udowodnić by nie stracić
        kolejnego sezonu w lidze albo jeszcze fatalniej wypać z rozgrywek. ZACIĘTY
        KIBIC KOSZA :-)
      • Gość: prus Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 15:26
        helo fani basketu. Nikodem Dyzma częstochowskiej koszykówki trzyma się
        dobrze.Mówię o urbańczyku ma się rozumieć. Podobno buduje chałupę i pięniążki
        mu są potrzebne. Będzie się trzymał zębami dopóki ktoś nie pomyśli i go nie
        wydupczy. A to nie taka prosta sprawa - wuefista jest w zarządzie gdzie
        zasiadają jego fani - gajda i szynkiel. mają większość. Szkoda że prezes Muś
        nie gości na forum, może by otworzył oczy i rozgonił kolesiów.
    • Gość: xxx Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.man.czest.pl 11.10.04, 16:33
      Jak Wy nic nie rozumiecie. Az zal czytać to co piszecie. Nie znacie się to się
      nie odzywajcie. Tak będzie najlepiej. Szkoda że nie znacie sytuacji klubu. To
      by Wam wszystkim wile wyjaśniło. Prawda jest taka nie pasował wam Gajda nie
      pasował Kubaszczyk teraz nie pasuje Wam Urbańczyk. Przyjdzie ktoś nastepny to
      też Wam nie bedzie pasował. Skoro jesteście tacy dobrzy i wiecie co trzeba
      zrobić idźcie na Hale Polonia i ich trenujcie. Pozdrawiam. Cześć
      • agusia.z Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 11.10.04, 16:42
        zgadzam się z Tobą, dokładnie, każdy, z Was mija się z prawdą, nie wiecie jak
        jest i piszecie takie głupoty, że naprawdę. Czytając te komentarze to wydaje mi
        się, że piszecie o różnych klubach i o innych ludziach.
        • Gość: ziomal Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 20:36
          A co Ty możesz dziewczynko na ten temat wiedzieć? Ci co to piszą mają racje -
          wiedzą o tym też i panowie z zarządu i pan trener!
          • agusia.z Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 11.10.04, 21:32
            oj chłopczyku, na pewno wiem więcej nie Ci wszyscy razem co tutaj piszą te
            bzdury
            • eider Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 11.10.04, 22:31
              Hmmm.Generalnie nie trudno zauwazyc,ze w druzynie jest zle.Co do trenera
              Urbańczyk jest osoba,ktora ma zapewnic stabilizacje.Jest z druzyna od lat.Zna
              plusy i minusy chlopakow.Coz kwalifikacje to inny temat.To nie jest zabawa.To
              pierwsza liga...Ja tez jestem milosnikiem tego sportu i biernosc jest
              irytujaca.Wiem,ze latwo tu pisac zza szyby monitora.Ale jesli mamy wygrywac to
              pan U nie moze stac na meczu i trzymac sie za brode.Facetowi brakuje tego co
              poprzednim trenerom-charyzmy!!!Dlatego on moze byc tylko drugim
              trenerem,"bankiem informacji",doradca.Potrzeba nam kogos,kto bedzie umial
              zareagowac na sytuacje na boisku,motywatora.Bo koszykarzy mamy dobrych.
              Poza tym jesli sytuacja ze sponsorem faktycznie jest prawdziwa...pozostaje tylko
              wspierac chlopakow.Choc sam wiem jakie to frustrujace pracowac i nie dostawac za
              to wynagrodzenia.Coz,oby wszystko sie wyjasnilo,bo naprawde jest szansa na cos
              wiecej niz 1 wygrana w 5 meczach.A oni na to zasluguja i my tez.
              • Gość: xxx Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:29
                No i Adios Tytanie powodzenia w 3 kidze
                • Gość: xxx Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.04, 23:30
                  Sorry 3 Lidze :)
              • Gość: Dymczasem Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.04, 09:19
                Jest z druzyna od lat???!!! ilu, 2? ja jestem z druzyna od lat 12, czy 13 a on?
                • eider Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 12.10.04, 17:42
                  Picus to moze Ty zostaniesz trenerem co<lol>...z braku laku juz Szyne bym
                  obdazyl funkcja grajacego pierwszego trenera.Moze Darek nie balby sie na nich
                  krzyknac,zeby sie czasem ktorys nie rozplakal.
                  • Gość: homo Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 06:25
                    do Eidera i do Dymczasem - Masz racje stary, urbanczyk jest z druzyną 3 lata a
                    wiekszosc chłopaków około 13 - 18 lat. wiec niech tam ktos nie pierniczy ze u
                    zna plusy i minusy druzyny. powiem wiecej, on nie zna nawet swoich plusów i
                    minusów bo nie ma intuicji i inteligencji za grosz. ja go dobrze znam.
                    A co do eidera i jego pomysłu zebny trenerem był szynkiel - gość ma kłopoty z
                    psychiką, boi sie grac, boi sie odpowiedzialnosci. a trener brachu bierze
                    odpowiedzialność za całą drużyne. myslisz ze on by krzyknął na kogoś?
            • Gość: Dymczasem do agusi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:34
              chlopczykiem nazywasz mnie, czy syna? :) shukram
              • agusia.z Re: do agusi 13.10.04, 19:32
                chłopczykiem nazwałam osobę, dokładnie gościa na tym forum, podpisanego jako
                ziomal, bynajmniej nie Ciebie
    • Gość: kibic01 Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 12.10.04, 20:41
      Jestem kibicem POLPAKu. Bardzo bylem zaciekawiony jaki macie zespol i bylem na
      kazdym Waszym meczu na turnieju u nas. Jestem przekonany, ze macie dobrze
      przygotowany zespol do ligi a co do trenera Urbanczyka to pamietam go jako
      bardzo zywiolowo reagujacego na to co dzialo sie na parkiecie. Czytajac Wasze
      wpisy, przypomnielem sobie nasz poczatek w ubieglym sezonie - bylo podobnie.
      Mysle, ze przed Wami kilka zwyciestw bo pewnie zespol i trener sa bardzo glodni
      zwyciestw wiec nie lamcie sie tylko grajcie razem z druzyna.Macie dobry team
      (bylo widac na turnieju, ze dryzyna jest z trenerem), ktory jeszcze pokaze co
      potrafi i szczerze przyznaje, ze poczatkowo stawialem na Wasza wygrana w
      ostatnim meczu ale na szczescie mielismy farta na "3"naszych panow K, ktore Wam
      nie wchodzily.Trzymam za Was kciuki to dopiero poczatek ligi. pozdro
      • Gość: Dymczasem Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 08:33
        ja trenerem? e tam, za malo placa ;) a co do pozycji trenerskiej Szyny jest to
        niemozliwe, bo jest on zatrudniony na etacie w firmie "Namat" i nie wiem, czy
        on wogole znajduje czas na treningi.teraz wzmianka do kibica Polpaku- nie
        ćpaj ;) 3 wam zawsze siedza, a ostatnio wyjatkowo malo, pewnie dlatego, ze
        Gołab mial slabszy dzień, jestescie lesza druzyna i tyle.Swietny trener, staly
        sklad,a u nas pierwsza piatka jest ina co mecz, Eider-Klucha czy kto? ;)
        pozdro. ps kibice tytana z flaga, spalci ja ;) to nie jest tytan, lecz SKRA wel
        ISKRA czestochowa.salut ;)
      • Gość: kibic01 Re: Przypominam, ze bylo 79:86. To tylko 7 pkt IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.01.05, 20:42
        Witam ponownie i szczerze gratuluje ZA POZYCJE W TABELI, ze jednak macie
        druzyne i trenera, (na ktorych psioczyliscie). Dodam, ze nawet mam stracha
        przed sobotnim meczem ale jednak bedzie Wam trudno odrobic te 7pkt aby
        przeskoczyc nas w tabeli w przypadku rownej ilosci pkt duzych. Byloby bardzo
        milo, gdyby Wasza ekipa kibicow zajechala do Świecia - ten mecz bedzie na 100%
        hitem kolejki. Wygra lepszy i zapewne bedzie to POLPAK Świecie - ŻÓŁTO-ZIELONI.
        Dajcie jakis namiar to bedziemy slac sms po kwartach - www.um-swiecie.pl/polpak
        ZAPRASZAMY do naszego pieknego miasta nad Wisłą - zrobimy wspolny kociol. pa
        • Gość: bart z kk Re: Przypominam, ze bylo 79:86. To tylko 7 pkt IP: *.man.czest.pl 17.01.05, 21:47
          z kim mam sie kontaktowac www.kk-tytan.prv.pl
    • Gość: kibic01 Re: TYTAN Częstochowa - Polpak Świecie 79:86 IP: *.stk.pl / 193.19.104.* 17.01.05, 23:25
      wejdz na www.um-swiecie.pl/polpak na forum walnij to zobaczysz co sie bedzie
      dzialo; na 1005 bedziesz mial kumpli do kontaktu. pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka