Gość: v.ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:07 Co sądzicie o tym pomyśle ? Pochowalibyście swojego psa , kota czy innego ulubieńca na wydzielonym cmentarzu ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ruda Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:15 Oczywiście I NIEPODWAŻALNIE Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:53 Tak Zdecydowanie.To jest fajny pomysł.Tylko myślę,że trzeba miec zgodę na taką działalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:12 Kochami, kochani w tych ostatnich dyskusjach pies nam zginął !Dajmy spokój.Czy to ważne kto co miał na myśl.Jest dobrze.Choć powiem szczerze że temat nie jest mi miły. Niech ta moja psina żyje i niech mnie dalej wychowuje.Ja jestem podatna.A na cmentarz nie chcę. Ale niech sobie będzie.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tewika Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 10:48 Ja również jestem za. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodi Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:27 ciekawe jaki zaklad pogrzebowy zajmie sie pochowkiem.napewno concordia.he he he. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Smentarzysko mysli 21.10.04, 11:48 Gość portalu: bodi napisał(a): > ciekawe jaki zaklad pogrzebowy zajmie sie pochowkiem.napewno concordia.he he he > . taaaa, i jeszcze jaki bedzie obrzadek tych gupotek? c(i)ało palny czy częściowy.? Wiesz co v.ci , też zes se temat wybral ;)) tera jeszcze niech kto dowali ze miasto ma oddac teren na smentarz - najlepiej kolo Elei i huzia. To ja mam pytanie -bedziemy chowac tylko pieski i kotki czy tez np konie i krowy tez?a co z rybkami ?;))))). Wyznaczymy miejsce dla psich samobojcow za murem smentarza, czy tez wspanialomyslnie nie bedziemy wnikac w swiatopoglad ich wlascicieli? Głupota, Głupota i jeszcze raz głupota z tym pomysłem !!! Kargule&Pawlaki w Hameryce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Smentarzysko mysli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:22 Rację masz tylko w jednym głupota nas otacza.Reszty tłumaczyć nie zamierzam bo ci co chcieli zrozumieli, a ci których pomysł przerósł niech się o jego realizacje nie martwią.Są choroby na które nie ma lekarstwa.I w tym tez jestesmy zgodni Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Re: Smentarzysko mysli 21.10.04, 12:44 >Są choroby na które nie ma lekarstwa.I w tym tez jestesmy zgodni No o! o! o tym właśnie piszę ;))) Głupki co nie? ;))) No ale na szczęcia ty i ja jesteśmy mądrzy prawda? My to rozumiemy . Nie to co te gupki coto chcom kota na cmentarzu pochowac. Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jest ktos jeszcze taki jak ja. Masz racje Elzbietko - to dewiacja chowac swinie choc to tez zwierze kiedy mozna ja zjesc. Nie dlugo spod Mc Donalda beda wyruszac kondukty z resztkami Chickenow na miejsce spoczynku wiecznego. No rewelka. I to wszystko w naszym miescie tak znanym na swiecie. Jestem dumny z Czestochowy. Pozdrawiam cie serdecznie-ale tylko ciebie bo reszta to szkoda gadac. Musze juz konczyc bo sie obchod zaczyna. Pa gupole ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda RKto Wam pozwolił??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:57 Obrażać tych ktorzy mają inne zdanie ?/////////// Jakim prawem nazywacie mnie głupkiem???????????? Wasze zdanie Waszym zdaniem , nasze naszym................ A Wy obrażajcie się nawzajem to świadczy tylko o Waszej kulturze i Ty Elżbieto ..............wiadomo nauczyciel jeśli ktoś inaczej jak on to ................GŁUPEK.......... gRATULUJĘ KULTURY SŁOWA I ELOKWENCJI WYPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: RKto Wam pozwolił??????????????????? 21.10.04, 15:19 obawiam sie, ze wpis Elzbiety, nie zostal dobrze zrozumiany (jest tam duzo subtelnie podanej ironii) a z tym frazesem 'wiadomo nauczyciel...' to bylbym troszke ostrozniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rUDA Re: RKto Wam pozwolił??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:34 Drogi Storimo nienawidzę jak ktoś ocenia innych tylko na podstawie opinii jaką ma na dany temat , a już takie szafowanie nawet ukrytą ironią jest nie na miejscu . Mam w rodzinie kilku nauczycieli no cóż skażenie rodzinne i wierz mi TRUDNO mimo bardzo bliskiego pokrewieństwa się z nimi dogadać. Właśnie od razu głupek, brudas , nieuk, kretyn i debil.To są argumenty z bogatyego słownika nauczycielskiego ( na imprezach rodzinnych całe ciała pedagogiczne i grona ) A głupków to niech sukają bliżej ...może w lustrze....aj przedobrzyłam....... Na szczęście już nie boję się ..........oprócz Boga to niczego? Pozdrawiam serdecznie Wszystkich rozsianych po globiei dziękuję za pozdrowienia Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: RKto Wam pozwolił??????????????????? 21.10.04, 15:46 Droga Ruda, tyle tylko, ze Elzbieta ironizuje z wypowiedzi nowego Forumowicza. Pozdrawiam Serdecznie,Storima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:37 Wybacz Storimo widać inteligencji mi nie starcza lub nieco mi sę przycięła ale nie pozwolę na obrażanie nikogo kto śmiał inaczej niż owi najmądrzejsi. Ja NIGDY nikogo od głupka ........a ten nowy widać dopiero buty z podwórka wytarł w słomę i tyle . Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:44 A komputer pewnie na komunię dostał, ten nowy elokwentny gdyby chrzestni kilku ton buraków do skupu nie dowieżli to biedny by nie musiał męczyć się przy klawiaturze................. No cóż jak Kuba ...........Tak Kubie.............. Nieco zgryżliwa się tej jesieni stałam ..może to już TEN wiek? Pozdrawiam Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Re: a Nowy Forumowicz 21.10.04, 16:45 Gość portalu: Ruda napisał(a): >a ten nowy widać dopiero buty z podwórka wytarł w słomę i tyle . kurdeee jakpym zgat - no prorok jaki albo jak. Dawaj ruta powroze ci z renki- daj banknocik a prawde ci powiem - nim kurr zapieje czy razy pochowasz go na smentarzu zwierzat >;) Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Re: a Nowy Forumowicz 21.10.04, 16:41 przecież to dla kazdego obdarzonego rozumem misia oczywiste, że Elżbieta w subtelny sposób wyraziła ironiczną dezaprobatę dla mojego wpisu. trzeba mieć ten-teges pod kopułką pustkę aby tego nie dostrzec. Ale widać rude nie znaczy zawsze mundre ;))))) Zniszczysz sobie włosy- ależ co ty mamo - teraz nowa Palette Color .... nie jest już tak toksyczna ;)))) Zaraz nam się rudzielec popłacze jaki to on Och i ach i niezrozumiały przez otoczenie i w ogole no strach pisac. ide o zaklad ze zaraz bedzie bronilo ja smyczysko i reszta bandy intelygentney ynaczey/ turuuruum tuuuruuum - personel opuscil placowke - gupki gora - och nieee lewa-tywa 2x????? za cooo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:47 Od kiedy MY na TY ? Nowy forumowicz ................ Żegnam........................ Strzeż nas Boże.................... Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Re: a Nowy Forumowicz 21.10.04, 16:55 Gość portalu: Ruda napisał(a): > Od kiedy MY na TY ? A co moze na Pani ma ci mowic? uuaaaahhhaaaaa, Panie i Panowie to na bialych koniach jezdzili, mieli styl , klase i w ogole byli cool. Masz tak? - oszczedzaj wlasne nerwy i nie odpisuj mi coo? siem tak pyszczy znajomoscia Samych Swoich- wez se zacytuj ten fragmencik o zabie co nogi do kucia wyciagala i bedziesz miec odpowiedz :) no ale co poniektore ludzi to tylko i te koty w glowie maja co to z Lodzi pochodzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:45 TE ,MISIU PLUSZOWY NA ZAMEK ZAPINANY,JAK CI SIE COŚ NIE PODOBA TO MOZEMY SIE PRZESPACEROWAC GDZIES GDZIE MOZNA SOBIE POROZMAWIAC A I GRZECZNIE BEDZIESZ SIE ZWRACAŁ DO KOBIET Z KLASĄ KTÓRYCH TU NIE BRAKUJE. BARANQ ,NO DAJ GŁOS.... CZEKAM... SORRY ALE CAPS MI SIE POPSUŁ :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:42 pewnie Conncordia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:18 Wracając do tematu to też jestem za takim cmentarzem dla zwierząt .I to gdzieś stosunkowo blisko. Ale by huczały dewotki że TAKICH CZASÓW ZŁYCH DOŻYŁY . Zwierzętom też należy się szacunek chociażby dlatego że nie mają w sobie tyle mściwości co człowiek ....Głupek ..Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 17:26 Gość portalu: Kubiś napisał(a): > Wracając do tematu to też jestem za takim cmentarzem dla zwierząt .I to > gdzieś stosunkowo blisko. Ale by huczały dewotki że TAKICH CZASÓW ZŁYCH > DOŻYŁY . Zwierzętom też należy się szacunek chociażby dlatego że nie mają w > sobie tyle mściwości co człowiek ....Głupek ..Kubiś Czesc Kubis. Zgadzam sie z toba - jestes cool facio.Najlepiej by sie nadawal teren przy Elei - co nie? Blisko by bylo a i na zlosc dewotkom by sie zrobilo. Gupie baby nie? Nic ino sie modla stare flondry i mamroca ze ich wiara jest najwazniejsza :) A my tera w UE to juz swiatowe som i stare nam nie bedom nawijac jak ma byc. Wcale nie jestes gupek Kubi wcale a wcale ;) Jestes fajny, yntelygentny i w ogole spoko gostek - naprawde. Z powazaniem i te sprawy no szacunek - bo twoja wypowiedz swiadczy najlepiej o tobie. Musimy czymac sie razem bo nas tu te normalne ynaczej zjedzom. Widziales jak rudom zaatakowale jak tylko sie uklonila? no mowie ci hamstwo w bialy dzien sie szezy i no na psy (szacunek) schodzi fszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weterynarz Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:53 Przyjmę informacje o psich skórkach.0-700001001 Odpowiedz Link Zgłoś
kurcgalop Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 17:58 Gość portalu: weterynarz napisał(a): > Przyjmę informacje o psich skórkach.0-700001001 No co ty gupi jestes czy jak? Tak nie wolno, pochowac czeba w calosci i w ogole szacunek sie nalezy zwierzentom. Poczekaj jak cie banda rudej obskoczy . Ale oczywiscie pisze to z szacunkiem i takie tam no dla twoich podgladow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajęczyca Tekla Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:42 Chłopie ty chyba jesteś po nieudanej trepanacji czaszki, zwoje mózgowe ci zle powkladali.Lekarze chyba mieli zły dzień i to był błąd w sztuce, ale reklamacji nie uznaja.Jak sie ciebie czyta to ty i chcialbys i boisz sie.Masz pecha juz nigdy nie bedziesz wiedzial jak to jest byc normalny.No coż..........trudno bedzie.ale nie lam sie, medycyna idzie do przodu, najwyzej cie do formaliny jako przyklad bledu w sztuce Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 20:54 Coś Ty mi Ekspertum zalatujesz! A może Filip w nowym wdzianku? Nieee ani chybi Ekspertum ! Jeśli nie to nie i już I to by było na tyle! Już mnie TU nie ma . Szkoda na faceta cennego mojego rudego czasu nie ten poziom i klasa. Wypisuj co tylko Ci lotem pingwina myśl przyniesie , .....za ........inteligentny dla mnie jesteś i obce są mi Twoje klimaty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:37 No COOMENT..................................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zega Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: 212.87.240.* 21.10.04, 19:39 Zwierzęta zasługują na większy szcunek niż niektórzy ludzie nie są wredne, debilne jak niektórzy wypowiadający się na forum, a w niektórych wypadkach mądrzejsze, czytając wypowiedzi można dojść do wniosku że piszący ma dwa neurony w mózgu w tym jeden zatruty alkoholem lub innym rozweselaczem. jestem za cmentarzem dla zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:54 Ruda przepraszam za zamieszanie z moim wpisem.Rzeczywiście źle mnie zrozumiałaś. Chodziło mi o to aby nie wdawac się w polemikę z przedmówcą bo jak dyskutować z kims kto mam nadzieje żartuje.Przecież nie wierzysz, że tak można myśleć.Mój pies ma 11 lat i jest w świetnej kondycji.Nie wyobrażam sobie jeśli kiedyś przyjdzie koniec jego życia. Choć czasem za często mnie wyprowadza,szczeka kiedy nie trzeba to jest domownikiem na dobre i na złe.Jeszcze raz przepraszam, że zastosowałm taką ironię która Cię zdenerwowała. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 21:03 Ja też przepraszam nie powinnam takich argumentów.... Wybacz ..no poniosło mnie.... Kocham zwierzęta i już wielokrotnie serce pękało mi z bólu po stracie czworonożnego domownika, i naprawdę takie wpisy powodują wzrost mojej agresji.. Wybacz masz niewdzięczny zawód, ale ja tych nauczycieli mam w rodzinie kilku i zaprawdę prowadza oni takie rozmowy że nóz w kieszeni......... Ale nie generalizuję , poradziłas sobie jak dama z pazurem w wielu polemikach i stąd dziwne mi było że Ty tak? Najwazniejsze że już wyprostowane.. Pozdrawiam i życzę zdrowia i sił Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:14 Jeszcze raz dokładnie przeczytałam Twój wpis nielubisz nauczycieli.Trudno. Nie musisz.Oburzasz się na cudzą głupotę lub żart bo myśle że była to swojego rodzaju "prowokacja" Ale czy nie posłużyłaś się tą samą bronią.Emocje te emocje...A przcież całego świata nie dostosujesz do swoich przekonań i chyba byś tego nie chciała.Czasy takie, że człowiek za życia czasem mało znaczy i oburza się, że są ludzie dla których ma znaczenie zwierzę po śmierci.Nie wiń za to tylko uwrażliwiaj.Siłą i złością nic sie nie zrobi.I to mówię jako nauczyciel Moim zdaniem z powołania.Miłej dalszej dyskusji życzę.Cel jest szlachetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:18 Pisałyśmy równocześnie.Bardzo mi miło.Do pogadania w takich i innych tematach. Z sympatią i szacunkim za obronę tych co mniejsi i obrony potrzbują. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 22:20 Mam nadzieję ze nasze dyskusje też będą zajmujące, miło poznać babeczkę z fasonem.Gratuluję ...masz PAZUR i tak trzymaj . Śpij dobrze, dobranoc i ...dzięki spokojna zarzucę kotwicę na wyro Ruda t Odpowiedz Link Zgłoś
storima ja bym to nazwal inaczej, 21.10.04, 23:22 pazur kojarzy mi sie z zwierzeciem; dama z pazurem--jedno wyklucza drugie; dla mnie po prostu Elzbieta pisze z taktem i ceni sie jej subtelnie przekazywana ironie. (wpisy, ktore niejako zapraszaja do powolniejszego, przez co i dokladniejszego przeczytania) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: ja bym to nazwal inaczej, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:34 Zgadzam się z Tobą ....Ty nazwałbyś to inaczej, pozwól jednak że ja zostanę przy swojej terminologii .Każdy ma prawo do WŁASNEJ opinii i przy tym zostańmy. A ironia jakkolwiek podana moze być róznie odczytana, (no tak częstochowski ).Ja nigdy nie wyrazam kategorycznych opinii o kondycji psychicznej adwersarzy , chociaż czasem mi się ciśnie............. A co do tempa czytania to każdy ma swoją percepcję przyjmowania przekazu, moja jest ,jaka jest i dobrze mi służy................ Pozdrawiam bywalca Tajemniczych Ogrodów Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
storima oczywiscie kazdy wypowiada swoje opinie 22.10.04, 10:03 ja nigdzie nie kwestionowalem tego prawa. wyrazilem tylko moje odczucia--to wszystko. a 'subtelna ironie' odnosilem tylko i wylacznie do wpisu Elzbiety. a na koncu podalem tylko wpis Elzbiety jako przyklad wpisu, ktory zaprasza do wolnego i uwaznego czytania ( ja temu zaproszeniu, ze tak powiem, uleglem) Pozdrawiam Ciebie Ruda Serdecznie (wyluzowany Storima na wolnosci) czego i Tobie zycze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re:Szanowny Wolnościowcze............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:00 Nie mienię się detektywem ale bądż uprzejmy zerknąć na wątek o KURCGALOPCE Uważam ze mam rację i to nie Tobie grozi przepuklina uszu tylko Ekspertum ruptura mózgu Dygam grzecznie Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re:Szanowny Wolnościowcze............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:14 Kochami, kochani w tych ostatnich dyskusjach pies nam zginął !Dajmy spokój.Czy to ważne kto co miał na myśl.Jest dobrze.Choć powiem szczerze że temat nie jest mi miły. Niech ta moja psina żyje i niech mnie dalej wychowuje.Ja jestem podatna.A na cmentarz nie chcę. Ale niech sobie będzie.Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SsMyK Do Kurcgalop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=16879141&a=16917784 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 22.10.04, 11:44 subtelnie przywolany do porzadku przez Elzbiete: widzialem (z czystej ciekawosci) takie cmentarze w USA. nie wiem czy istnieja w Europie, w tym w Polsce. jesli komus taki cmentarz niesie ulge po smierci ukochanego czworonoga, to chyba normalne, ze takie miejsce moze powstac. nie wiem tylko z jaka spotkaloby sie to reakcja w kraju (obelgi, wandalizmy itd.). ja osobiscie chowalem mojego ukochanego psa, gdzies w lesie, w miejscu ktore tylko ja znam i tam sobie moge w samotnosci powedrowac, ale to juz moja osobista preferencja. ps zgadzam sie z Elzbieta: "Kochani jest dobrze." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:01 My zakopaliśmy ukochanego kota brnąc po kolana w śniegu , na miejscu odległym na zakolu dziewiczo porośniętej malowniczej rzeczki. I w życiu nam nie przyszło ze będą ją regulować............ Jak było nam przykro gdy robotnicy zapadli się w miejscu zakopania Mikusia Malo tego zobaczyli pudełko to myśleli że skarb........... Owszem był tyle że Nasz......................... Moi sąsiedzi już kopią swoich pupili gdzie popadnie, myśląc tak jak my ze spokojne miejsca............ Gdzież tam..................... A na terenie zrujnowanej posesji gdzie jest piękny plac z trawą już jest zakopanych;trzy psy (jeden ogromny) i około pięć kotów. Jak przyjedzie kopara to elegancko wszystko naruszy jedyna nadzieja ze już ulegną rozpadowi. Brr temat w sam raz na czasie Pozdrawiam serdecznie i słonecznie Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:03 A mój Budrysek żyje. Choć stary. Dlatego ten temat mnie tak nostalgicznie nastraja. Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 22.10.04, 12:19 I niech żyje jak najdłużej, pogłaszcz Go tak odemnie i ucałuj w mądrą mordkę Odpowiedz Link Zgłoś
v.ci A co Częstochowianie robią ze zwłokami zwierząt 13.11.04, 01:14 domowych ? Odpowiedzcie . Ja sam zastanawiam się , co zrobię z moją kotką , gdy kiedys zdechnie . Przecież nie wyrzucę jej na śmietnik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: A co Częstochowianie robią ze zwłokami zwierz IP: *.d2.club-internet.fr 13.11.04, 01:57 v.ci napisał: > domowych ? Odpowiedzcie . > > Ja sam zastanawiam się , co zrobię z moją kotką , gdy kiedys zdechnie . > > Przecież nie wyrzucę jej na śmietnik ! kieruj sie wlasnym odczuciem, sympatia, wspomnieniem, a znajdziesz miejsce lepsze niz 'smietnik'. P;S; prosze, nie histeryzuj. Odpowiedz Link Zgłoś