Dodaj do ulubionych

Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 17:07
Co sądzicie o tym pomyśle ? Pochowalibyście swojego psa , kota czy innego
ulubieńca na wydzielonym cmentarzu ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ruda Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:15
      Oczywiście I NIEPODWAŻALNIE
      Ruda
      • Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:53
        Tak Zdecydowanie.To jest fajny pomysł.Tylko myślę,że trzeba miec zgodę na taką
        działalność.
      • Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:12
        Kochami, kochani w tych ostatnich dyskusjach pies nam zginął !Dajmy spokój.Czy
        to ważne kto co miał na myśl.Jest dobrze.Choć powiem szczerze że temat nie jest
        mi miły. Niech ta moja psina żyje i niech mnie dalej wychowuje.Ja jestem
        podatna.A na cmentarz nie chcę. Ale niech sobie będzie.Pozdrowienia
    • Gość: Tewika Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 10:48
      Ja również jestem za.
    • Gość: bodi Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 11:27
      ciekawe jaki zaklad pogrzebowy zajmie sie pochowkiem.napewno concordia.he he he.
      • kurcgalop Smentarzysko mysli 21.10.04, 11:48
        Gość portalu: bodi napisał(a):

> ciekawe jaki zaklad pogrzebowy zajmie sie pochowkiem.napewno concordia.he he
        he
        > .
        taaaa, i jeszcze jaki bedzie obrzadek tych gupotek? c(i)ało palny czy
        częściowy.?

Wiesz co v.ci , też zes se temat wybral ;)) tera jeszcze niech kto dowali ze
        miasto ma oddac teren na smentarz - najlepiej kolo Elei i huzia.
        To ja mam pytanie -bedziemy chowac tylko pieski i kotki czy tez np konie i
        krowy tez?a co z rybkami ?;))))). Wyznaczymy miejsce dla psich samobojcow za
        murem smentarza, czy tez wspanialomyslnie nie bedziemy wnikac w swiatopoglad
        ich wlascicieli?

Głupota, Głupota i jeszcze raz głupota z tym pomysłem !!!

Kargule&Pawlaki w Hameryce
        • Gość: Elżbieta Re: Smentarzysko mysli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:22
          Rację masz tylko w jednym głupota nas otacza.Reszty tłumaczyć nie zamierzam bo
          ci co chcieli zrozumieli, a ci których pomysł przerósł niech się o jego
          realizacje nie martwią.Są choroby na które nie ma lekarstwa.I w tym tez
          jestesmy zgodni
          • kurcgalop Re: Smentarzysko mysli 21.10.04, 12:44
            >Są choroby na które nie ma lekarstwa.I w tym tez jestesmy zgodni

No o! o! o tym właśnie piszę ;))) Głupki co nie? ;))) No ale na szczęcia ty i ja
            jesteśmy mądrzy prawda? My to rozumiemy . Nie to co te gupki coto chcom kota na
            cmentarzu pochowac. Nawet nie wiesz jak sie ciesze ze jest ktos jeszcze taki jak
            ja. Masz racje Elzbietko - to dewiacja chowac swinie choc to tez zwierze kiedy
            mozna ja zjesc. Nie dlugo spod Mc Donalda beda wyruszac kondukty z resztkami
            Chickenow na miejsce spoczynku wiecznego.

No rewelka. I to wszystko w naszym miescie tak znanym na swiecie. Jestem dumny z
            Czestochowy.
            Pozdrawiam cie serdecznie-ale tylko ciebie bo reszta to szkoda gadac. Musze juz
            konczyc bo sie obchod zaczyna.
            Pa gupole ;))
            • Gość: Ruda RKto Wam pozwolił??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:57
              Obrażać tych ktorzy mają inne zdanie ?///////////
              Jakim prawem nazywacie mnie głupkiem????????????
              Wasze zdanie Waszym zdaniem , nasze naszym................
              A Wy obrażajcie się nawzajem to świadczy tylko o Waszej kulturze i Ty
              Elżbieto ..............wiadomo nauczyciel jeśli ktoś inaczej jak on
              to ................GŁUPEK..........
              gRATULUJĘ KULTURY SŁOWA I ELOKWENCJI WYPOWIEDZI
              • storima Re: RKto Wam pozwolił??????????????????? 21.10.04, 15:19
                obawiam sie, ze wpis Elzbiety, nie zostal dobrze zrozumiany (jest tam duzo
                subtelnie podanej ironii)
                a z tym frazesem 'wiadomo nauczyciel...' to bylbym troszke ostrozniejszy.
                • Gość: rUDA Re: RKto Wam pozwolił??????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:34
                  Drogi Storimo nienawidzę jak ktoś ocenia innych tylko na podstawie opinii jaką
                  ma na dany temat , a już takie szafowanie nawet ukrytą ironią jest nie na
                  miejscu . Mam w rodzinie kilku nauczycieli no cóż skażenie rodzinne i wierz mi
                  TRUDNO mimo bardzo bliskiego pokrewieństwa się z nimi dogadać. Właśnie od razu
                  głupek, brudas , nieuk, kretyn i debil.To są argumenty z bogatyego słownika
                  nauczycielskiego ( na imprezach rodzinnych całe ciała pedagogiczne i grona )
                  A głupków to niech sukają bliżej ...może w lustrze....aj przedobrzyłam.......
                  Na szczęście już nie boję się ..........oprócz Boga to niczego?
                  Pozdrawiam serdecznie Wszystkich rozsianych po globiei
                  dziękuję za pozdrowienia Ruda
                  • storima Re: RKto Wam pozwolił??????????????????? 21.10.04, 15:46
                    Droga Ruda, tyle tylko, ze Elzbieta ironizuje z wypowiedzi nowego Forumowicza.
                    Pozdrawiam Serdecznie,Storima
                    • storima a Nowy Forumowicz 21.10.04, 15:49
                      ironizuje rowniez i z samego siebie.
                      • Gość: Ruda Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:37
                        Wybacz Storimo widać inteligencji mi nie starcza lub nieco mi sę przycięła ale
                        nie pozwolę na obrażanie nikogo kto śmiał inaczej niż owi najmądrzejsi.
                        Ja NIGDY nikogo od głupka ........a ten nowy widać dopiero buty z podwórka
                        wytarł w słomę i tyle .
                        Ukłony Ruda
                        • Gość: Ruda Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:44
                          A komputer pewnie na komunię dostał, ten nowy elokwentny
                          gdyby chrzestni kilku ton buraków do skupu nie dowieżli to biedny by nie musiał
                          męczyć się przy klawiaturze.................
                          No cóż jak Kuba ...........Tak Kubie..............
                          Nieco zgryżliwa się tej jesieni stałam ..może to już TEN wiek?
                          Pozdrawiam Ruda
                        • kurcgalop Re: a Nowy Forumowicz 21.10.04, 16:45
                          Gość portalu: Ruda napisał(a):
                          >a ten nowy widać dopiero buty z podwórka wytarł w słomę i tyle .

kurdeee jakpym zgat - no prorok jaki albo jak. Dawaj ruta powroze ci z renki-
                          daj banknocik a prawde ci powiem - nim kurr zapieje czy razy pochowasz go na
                          smentarzu zwierzat >;)
                      • kurcgalop Re: a Nowy Forumowicz 21.10.04, 16:41
                        przecież to dla kazdego obdarzonego rozumem misia oczywiste, że Elżbieta w
                        subtelny sposób wyraziła ironiczną dezaprobatę dla mojego wpisu. trzeba mieć
                        ten-teges pod kopułką pustkę aby tego nie dostrzec. Ale widać rude nie znaczy
                        zawsze mundre ;))))) Zniszczysz sobie włosy- ależ co ty mamo - teraz nowa
                        Palette Color .... nie jest już tak toksyczna ;))))
                        Zaraz nam się rudzielec popłacze jaki to on Och i ach i niezrozumiały przez
                        otoczenie i w ogole no strach pisac.
                        ide o zaklad ze zaraz bedzie bronilo ja smyczysko i reszta bandy intelygentney
                        ynaczey/ turuuruum tuuuruuum - personel opuscil placowke - gupki gora - och
                        nieee lewa-tywa 2x????? za cooo?
                        • Gość: Ruda Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:47
                          Od kiedy MY na TY ?
                          Nowy forumowicz ................
                          Żegnam........................
                          Strzeż nas Boże....................
                          Ruda
                          • kurcgalop Re: a Nowy Forumowicz 21.10.04, 16:55
                            Gość portalu: Ruda napisał(a):

> Od kiedy MY na TY ?

A co moze na Pani ma ci mowic? uuaaaahhhaaaaa, Panie i Panowie to na bialych
                            koniach jezdzili, mieli styl , klase i w ogole byli cool. Masz tak?
                            - oszczedzaj wlasne nerwy i nie odpisuj mi coo?
                            siem tak pyszczy znajomoscia Samych Swoich- wez se zacytuj ten fragmencik o
                            zabie co nogi do kucia wyciagala i bedziesz miec odpowiedz :) no ale co
                            poniektore ludzi to tylko i te koty w glowie maja co to z Lodzi pochodzom
                            • Gość: SsMyK Re: a Nowy Forumowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:45
                              TE ,MISIU PLUSZOWY NA ZAMEK ZAPINANY,JAK CI SIE COŚ NIE PODOBA TO MOZEMY SIE
                              PRZESPACEROWAC GDZIES GDZIE MOZNA SOBIE POROZMAWIAC A I GRZECZNIE BEDZIESZ SIE
                              ZWRACAŁ DO KOBIET Z KLASĄ KTÓRYCH TU NIE BRAKUJE.

BARANQ ,NO DAJ GŁOS....
                              CZEKAM...

SORRY ALE CAPS MI SIE POPSUŁ :)
      • Gość: bartek Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:42
        pewnie Conncordia
        • Gość: Kubiś Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:18
          Wracając do tematu to też jestem za takim cmentarzem dla zwierząt .I to gdzieś
          stosunkowo blisko. Ale by huczały dewotki że TAKICH CZASÓW ZŁYCH DOŻYŁY .
          Zwierzętom też należy się szacunek chociażby dlatego że nie mają w sobie tyle
          mściwości co człowiek ....Głupek ..Kubiś
          • kurcgalop Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 17:26
            Gość portalu: Kubiś napisał(a):
            > Wracając do tematu to też jestem za takim cmentarzem dla zwierząt .I to
            > gdzieś stosunkowo blisko. Ale by huczały dewotki że TAKICH CZASÓW ZŁYCH
            > DOŻYŁY . Zwierzętom też należy się szacunek chociażby dlatego że nie mają w
            > sobie tyle mściwości co człowiek ....Głupek ..Kubiś

Czesc Kubis. Zgadzam sie z toba - jestes cool facio.Najlepiej by sie nadawal
            teren przy Elei - co nie? Blisko by bylo a i na zlosc dewotkom by sie zrobilo.
            Gupie baby nie? Nic ino sie modla stare flondry i mamroca ze ich wiara jest
            najwazniejsza :) A my tera w UE to juz swiatowe som i stare nam nie bedom
            nawijac jak ma byc. Wcale nie jestes gupek Kubi wcale a wcale ;) Jestes fajny,
            yntelygentny i w ogole spoko gostek - naprawde. Z powazaniem i te sprawy no
            szacunek - bo twoja wypowiedz swiadczy najlepiej o tobie. Musimy czymac sie
            razem bo nas tu te normalne ynaczej zjedzom. Widziales jak rudom zaatakowale
            jak tylko sie uklonila? no mowie ci hamstwo w bialy dzien sie szezy i no na psy
            (szacunek) schodzi fszystko
            • Gość: weterynarz Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 17:53
              Przyjmę informacje o psich skórkach.0-700001001
              • kurcgalop Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 17:58
                Gość portalu: weterynarz napisał(a):

> Przyjmę informacje o psich skórkach.0-700001001

No co ty gupi jestes czy jak? Tak nie wolno, pochowac czeba w calosci i w
                ogole szacunek sie nalezy zwierzentom. Poczekaj jak cie banda rudej obskoczy .
                Ale oczywiscie pisze to z szacunkiem i takie tam no dla twoich podgladow.
                • Gość: Pajęczyca Tekla Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:42
                  Chłopie ty chyba jesteś po nieudanej trepanacji czaszki, zwoje mózgowe ci zle
                  powkladali.Lekarze chyba mieli zły dzień i to był błąd w sztuce, ale reklamacji
                  nie uznaja.Jak sie ciebie czyta to ty i chcialbys i boisz sie.Masz pecha juz
                  nigdy nie bedziesz wiedzial jak to jest byc normalny.No coż..........trudno
                  bedzie.ale nie lam sie, medycyna idzie do przodu, najwyzej cie do formaliny
                  jako przyklad bledu w sztuce
                • iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 20:54
                  Coś Ty mi Ekspertum zalatujesz!
                  A może Filip w nowym wdzianku?
                  Nieee ani chybi Ekspertum !
                  Jeśli nie to nie i już
                  I to by było na tyle!
                  Już mnie TU nie ma .
                  Szkoda na faceta cennego mojego rudego czasu
                  nie ten poziom i klasa.
                  Wypisuj co tylko Ci lotem pingwina myśl przyniesie
                  , .....za ........inteligentny dla mnie jesteś i obce są mi Twoje klimaty
            • Gość: Kubiś Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:37
              No COOMENT.....................................................................
    • Gość: zega Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: 212.87.240.* 21.10.04, 19:39
      Zwierzęta zasługują na większy szcunek niż niektórzy ludzie nie są wredne,
      debilne jak niektórzy wypowiadający się na forum, a w niektórych wypadkach
      mądrzejsze, czytając wypowiedzi można dojść do wniosku że piszący ma dwa
      neurony w mózgu w tym jeden zatruty alkoholem lub innym rozweselaczem.
      jestem za cmentarzem dla zwierząt.
      • Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 20:54
        Ruda przepraszam za zamieszanie z moim wpisem.Rzeczywiście źle mnie
        zrozumiałaś. Chodziło mi o to aby nie wdawac się w polemikę z przedmówcą bo jak
        dyskutować z kims kto mam nadzieje żartuje.Przecież nie wierzysz, że tak można
        myśleć.Mój pies ma 11 lat i jest w świetnej kondycji.Nie wyobrażam sobie jeśli
        kiedyś przyjdzie koniec jego życia. Choć czasem za często mnie
        wyprowadza,szczeka kiedy nie trzeba to jest domownikiem na dobre i na
        złe.Jeszcze raz przepraszam, że zastosowałm taką ironię która Cię zdenerwowała.
        • iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 21:03
          Ja też przepraszam nie powinnam takich argumentów....
          Wybacz ..no poniosło mnie....
          Kocham zwierzęta i już wielokrotnie serce pękało mi z bólu po stracie
          czworonożnego domownika, i naprawdę takie wpisy powodują wzrost mojej agresji..
          Wybacz masz niewdzięczny zawód, ale ja tych nauczycieli mam w rodzinie kilku i
          zaprawdę prowadza oni takie rozmowy że nóz w kieszeni.........
          Ale nie generalizuję , poradziłas sobie jak dama z pazurem w wielu polemikach i
          stąd dziwne mi było że Ty tak?
          Najwazniejsze że już wyprostowane..
          Pozdrawiam i życzę zdrowia i sił
          Ruda
        • Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:14
          Jeszcze raz dokładnie przeczytałam Twój wpis nielubisz nauczycieli.Trudno.
          Nie musisz.Oburzasz się na cudzą głupotę lub żart bo myśle że była to swojego
          rodzaju "prowokacja" Ale czy nie posłużyłaś się tą samą bronią.Emocje te
          emocje...A przcież całego świata nie dostosujesz do swoich przekonań i chyba
          byś tego nie chciała.Czasy takie, że człowiek za życia czasem mało znaczy i
          oburza się, że są ludzie dla których ma znaczenie zwierzę po śmierci.Nie wiń za
          to tylko uwrażliwiaj.Siłą i złością nic sie nie zrobi.I to mówię jako
          nauczyciel Moim zdaniem z powołania.Miłej dalszej dyskusji życzę.Cel jest
          szlachetny.
          • Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 21:18
            Pisałyśmy równocześnie.Bardzo mi miło.Do pogadania w takich i innych tematach.
            Z sympatią i szacunkim za obronę tych co mniejsi i obrony potrzbują.
            • iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 21.10.04, 22:20
              Mam nadzieję ze nasze dyskusje też będą zajmujące, miło poznać babeczkę z
              fasonem.Gratuluję ...masz PAZUR i tak trzymaj .
              Śpij dobrze, dobranoc i ...dzięki spokojna zarzucę kotwicę na wyro
              Ruda
              t
              • storima ja bym to nazwal inaczej, 21.10.04, 23:22
                pazur kojarzy mi sie z zwierzeciem; dama z pazurem--jedno wyklucza drugie;
                dla mnie po prostu Elzbieta pisze z taktem i ceni sie jej subtelnie przekazywana
                ironie.
                (wpisy, ktore niejako zapraszaja do powolniejszego, przez co i dokladniejszego
                przeczytania)
                • Gość: Ruda Re: ja bym to nazwal inaczej, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 09:34
                  Zgadzam się z Tobą ....Ty nazwałbyś to inaczej, pozwól jednak że ja zostanę
                  przy swojej terminologii .Każdy ma prawo do WŁASNEJ opinii i przy tym zostańmy.
                  A ironia jakkolwiek podana moze być róznie odczytana, (no tak
                  częstochowski ).Ja nigdy nie wyrazam kategorycznych opinii o kondycji
                  psychicznej adwersarzy , chociaż czasem mi się ciśnie.............
                  A co do tempa czytania to każdy ma swoją percepcję przyjmowania przekazu, moja
                  jest ,jaka jest i dobrze mi służy................
                  Pozdrawiam bywalca Tajemniczych Ogrodów Ruda
    • storima oczywiscie kazdy wypowiada swoje opinie 22.10.04, 10:03
      ja nigdzie nie kwestionowalem tego prawa.
      wyrazilem tylko moje odczucia--to wszystko.
      a 'subtelna ironie' odnosilem tylko i wylacznie do wpisu Elzbiety.
      a na koncu podalem tylko wpis Elzbiety jako przyklad wpisu, ktory zaprasza do
      wolnego i uwaznego czytania ( ja temu zaproszeniu, ze tak powiem, uleglem)
      Pozdrawiam Ciebie Ruda Serdecznie
      (wyluzowany Storima
      na wolnosci)
      czego i Tobie zycze
      • Gość: Ruda Re:Szanowny Wolnościowcze............ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:00
        Nie mienię się detektywem ale bądż uprzejmy zerknąć na wątek o KURCGALOPCE
        Uważam ze mam rację i to nie Tobie grozi przepuklina uszu tylko Ekspertum
        ruptura mózgu
        Dygam grzecznie Ruda
        • Gość: Elżbieta Re:Szanowny Wolnościowcze............ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:14
          Kochami, kochani w tych ostatnich dyskusjach pies nam zginął !Dajmy spokój.Czy
          to ważne kto co miał na myśl.Jest dobrze.Choć powiem szczerze że temat nie jest
          mi miły. Niech ta moja psina żyje i niech mnie dalej wychowuje.Ja jestem
          podatna.A na cmentarz nie chcę. Ale niech sobie będzie.Pozdrowienia
    • Gość: SsMyK Do Kurcgalop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 11:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=16879141&a=16917784
    • storima Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 22.10.04, 11:44
      subtelnie przywolany do porzadku przez Elzbiete:
      widzialem (z czystej ciekawosci) takie cmentarze w USA.
      nie wiem czy istnieja w Europie, w tym w Polsce.
      jesli komus taki cmentarz niesie ulge po smierci ukochanego czworonoga, to chyba
      normalne, ze takie miejsce moze powstac. nie wiem tylko z jaka spotkaloby sie to
      reakcja w kraju (obelgi, wandalizmy itd.).
      ja osobiscie chowalem mojego ukochanego psa, gdzies w lesie, w miejscu ktore
      tylko ja znam i tam sobie moge w samotnosci powedrowac, ale to juz moja osobista
      preferencja.

ps zgadzam sie z Elzbieta: "Kochani jest dobrze."
      • Gość: Ruda Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:01
        My zakopaliśmy ukochanego kota brnąc po kolana w śniegu , na miejscu odległym
        na zakolu dziewiczo porośniętej malowniczej rzeczki.
        I w życiu nam nie przyszło ze będą ją regulować............
        Jak było nam przykro gdy robotnicy zapadli się w miejscu zakopania Mikusia
        Malo tego zobaczyli pudełko to myśleli że skarb...........
        Owszem był tyle że Nasz.........................
        Moi sąsiedzi już kopią swoich pupili gdzie popadnie, myśląc tak jak my ze
        spokojne miejsca............
        Gdzież tam.....................
        A na terenie zrujnowanej posesji gdzie jest piękny plac z trawą już jest
        zakopanych;trzy psy (jeden ogromny) i około pięć kotów.
        Jak przyjedzie kopara to elegancko wszystko naruszy
        jedyna nadzieja ze już ulegną rozpadowi.
        Brr temat w sam raz na czasie
        Pozdrawiam serdecznie i słonecznie Ruda
        • Gość: Elżbieta Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.10.04, 12:03
          A mój Budrysek żyje. Choć stary. Dlatego ten temat mnie tak nostalgicznie
          nastraja.
          • iwonnkaa Re: Cmentarz dla zwierząt w Czestochowie 22.10.04, 12:19
            I niech żyje jak najdłużej, pogłaszcz Go tak odemnie i ucałuj w mądrą mordkę
            • v.ci A co Częstochowianie robią ze zwłokami zwierząt 13.11.04, 01:14
              domowych ? Odpowiedzcie .

Ja sam zastanawiam się , co zrobię z moją kotką , gdy kiedys zdechnie .

Przecież nie wyrzucę jej na śmietnik !
              • Gość: storima Re: A co Częstochowianie robią ze zwłokami zwierz IP: *.d2.club-internet.fr 13.11.04, 01:57
                v.ci napisał:

> domowych ? Odpowiedzcie .
                >
                > Ja sam zastanawiam się , co zrobię z moją kotką , gdy kiedys zdechnie .
                >
                > Przecież nie wyrzucę jej na śmietnik !

kieruj sie wlasnym odczuciem, sympatia, wspomnieniem,
                a znajdziesz miejsce lepsze niz 'smietnik'.

P;S; prosze, nie histeryzuj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka