Gość: roztargniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:26 Kto wie gdzie produkują Fiata Pande? Dzięki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ball in play Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:30 Moze na zlomowisku. Taki syf tylko w Polsce mozna produkowac bo gdzie indziej nikt tego nie kupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztargniony Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:39 Dzięki!Jesteś przykładem typowego debila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:55 Ball in play - ten pewnie zaraz napisze ze najleprze to sa BMW albo auta ludu ale to jakis wiesniak wiec nie ma go co czytac a produkuja ja w Tychah. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roztargniony Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:01 Okey serdeczne dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kubiś Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:05 Czy wiecie jak Niemcy nazywają fiata?? Fehler In Alle Teilen --to znaczy BŁĄD WE WSZYSTKICH CZĘŚCIACH F......I..A....T---i chyba niestety mają rację . Byłem ostatnio w Austrii i jedno co zauważyłem i co mi przypomniało o tej nazwie to jadący przede mną Fiat Punto z zapalonymi wstecznymi światłami haha .To tylko czujnik wstecznego się zaciął. Pozdrawiam użytkowników Fiata nie martwcie się kiedyś będziecie mieli napewno lepszą markę samochodu.....Kubiś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfan Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:09 sa fajne fiaty.... wlasciwie byly w latach 60 :) co do punciaka z zapalona lampa od wstecznych.... to dzis taki jechal przedmena w alejach :P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prałat Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:52 Muj sąsiad kupił Fiata Pandę i cały czas się psuje na gwarancji . Instalacja elektryczna siada , zapłon .Jak popada deszcz to wilgoci dostają nowe przewody i nie chce jechać ale jaja hahahahaha . Wszystko w środku skrzypi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:45 LUDZIEEEE !!!!!! CZY WY PORĄBANI JESTEŚCIE KUPUJĄC COŚ TAKIEGO ????????????????? Za 9000 plnów można już sobie kupić np.Opla Astrę z Niemiec w idealnym stanie . Jak widzę coraz więcej Pand to mi nie pozostawia złudzeń ze Polacy to DURNIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robus Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:06 No tak tylko Polaczki bedą kupowac to co Niemcy na zlom wyrzucają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:14 nie trzeba przecież kupować opla można Pełgeota lub Reno we Francji Odpowiedz Link Zgłoś