Dodaj do ulubionych

fiat panda

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:26
Kto wie gdzie produkują Fiata Pande? Dzięki!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ball in play Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:30
      Moze na zlomowisku. Taki syf tylko w Polsce mozna produkowac bo gdzie indziej
      nikt tego nie kupi
      • Gość: roztargniony Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:39
        Dzięki!Jesteś przykładem typowego debila
        • Gość: . Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 19:55
          Ball in play - ten pewnie zaraz napisze ze najleprze to sa BMW albo auta ludu
          ale to jakis wiesniak wiec nie ma go co czytac a produkuja ja w Tychah.
          • Gość: roztargniony Re: fijat panda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:01
            Okey serdeczne dzięki
          • Gość: Kubiś Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 21:05
            Czy wiecie jak Niemcy nazywają fiata??
            Fehler In Alle Teilen --to znaczy BŁĄD WE WSZYSTKICH CZĘŚCIACH
            F......I..A....T---i chyba niestety mają rację . Byłem ostatnio w Austrii i
            jedno co zauważyłem i co mi przypomniało o tej nazwie to jadący przede mną Fiat
            Punto z
            zapalonymi wstecznymi światłami haha .To tylko czujnik wstecznego się zaciął.
            Pozdrawiam użytkowników Fiata nie martwcie się kiedyś będziecie mieli napewno
            lepszą markę samochodu.....Kubiś
            • Gość: pfan Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 22:09
              sa fajne fiaty.... wlasciwie byly w latach 60 :)

co do punciaka z zapalona lampa od wstecznych.... to dzis taki jechal przedmena w alejach :P

pozdrawiam
              • Gość: Prałat Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 09:52
                Muj sąsiad kupił Fiata Pandę i cały czas się psuje na gwarancji . Instalacja
                elektryczna siada , zapłon .Jak popada deszcz to wilgoci dostają nowe przewody i
                nie chce jechać ale jaja hahahahaha . Wszystko w środku skrzypi
                • Gość: pepe Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 10:45
                  LUDZIEEEE !!!!!! CZY WY PORĄBANI JESTEŚCIE KUPUJĄC COŚ TAKIEGO ?????????????????
                  Za 9000 plnów można już sobie kupić np.Opla Astrę z Niemiec w idealnym stanie .
                  Jak widzę coraz więcej Pand to mi nie pozostawia złudzeń ze Polacy to DURNIE!!!!
                  • Gość: robus Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:06
                    No tak tylko Polaczki bedą kupowac to co Niemcy na zlom wyrzucają.
                    • Gość: pepe Re: Fehler In Alle Teilen --FIAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 13:14
                      nie trzeba przecież kupować opla można Pełgeota lub Reno we Francji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka