Gość: Eryka IP: 193.111.22.* 26.11.04, 13:25 Czy może mi ktoś polecic dobrego instruktora nauki jazdy.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MIKA Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 16:25 Tak ja mam dla ciebie dobrego instruktora ktory mi bardzo dobrze wytlumaczyl i nauczyl jak zdac prawko i pozniej jak sobie radzic na drogach. Nazywa sie Krzysztof Kuliński jeźdżi zieloną Corsą i mozesz go spotkac prawie o kazdej pelnej godzinie kolo Filcharmoni. Ja dzis zdałam prwko:) i zycze tez tego samego. Wrazie jakiś innych informacji napisz do mnie kozi1234@wp.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemek Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 11:35 Witam . Mogę Ci polecić siebie, jestem instruktorem nauki jazdy. napisz co ci trzeba, spróbuję pomóc vmax250@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
z.grabowski Re: prawo jazdy 21.01.05, 16:53 Ludzka głupota powoduje 10.000 śmiertelnych wypadków rocznie. Jak nie dać się zabić na drodze? Czytaj w tym e-booku. Podziel się też tą wiedzą z innymi użytkownikami dróg e-rozwiazania.webpark.pl/ftp/Dekalog_Myslacego_Kierowcy.pdf Jeździjcie z głową, by wszystkim było bezpiecznej. HOWGH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRLITZ Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 17:34 Jarek Karolczyk- wejście na plac Jacka od al.Wolności- jest bardzo dobry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 20:50 Chyba Karolczyk ma na imię Jacek, ale rzeczywiście jest świetny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STYRLITZ Re: prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 23:11 Jest Jarek i Jacek- po prostu bracia...pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursantka instruktorzy do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 15:35 tacy też się zdarzają, piszcie których omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Egon Re: prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:27 Eryka ja moge Ci zaproponowac dobrego instruktora. Osrodek znajduje sie na stadionie Rakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuber do Egona Re: prawo jazdy/start do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 15:01 jesli chodzi ci o pana piotrusia i jego zonę ze startu na rakowie to jeden wielki banał.Teoria na poziomie zerowym, laska ograniczona do minimum.pan Piotrus z corsy nastawiony na łatwy zarobek.Mozna byłoby pisac i pisac.Omijajcie ten osrodek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: prawo jazdy/start do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 18:28 Szukajcie szkoły Stanisława Woch świetny fachowiec polecam Odpowiedz Link Zgłoś
kingnothing86 Re: prawo jazdy 30.12.16, 08:22 ja mogę polecić szkołę, mają dużo fajnych instruktorów www.facebook.com/szkola.progress Odpowiedz Link Zgłoś