Dodaj do ulubionych

Matyjaszczyk dostał lekcje od Wrony

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 22:44
na ostatniej sesji hehehe szef czestochowskiego hehe sld dostał lekcje
polityki od doktora Wrony. Zapytał sie nieroztropnie o jakies bzdury i
otrzymał w odwecie od radnych nastepujace pytania:
czy to prawda co pisza w GW o tym że członek SLD jest morderca i siedzi w
areszcie?
czy to prawda ze uczestniczył w kampanii wyborczej na prezydenta z ramienia
SLD?
czy to prawda że dopuszczano sie przy pomocy aresztowanego mordercy z SLD
czynów przestepczych podczas kampanii wyborczej?

szef SLD nie odpowiedział na żadne z pytan:)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: RED Re: Matyjaszczyk dostał lekcje od Wrony IP: *.com.pl 28.11.04, 23:11
      Ale na pytanie doktor Wrona odpowiedział?
    • Gość: Licho Doktor Wrona :)))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 00:03
      Na Politechnice chodzą legędy o doktoracie Wrony i samym doktorze Wronie :)))
      • Gość: xx Re: Doktor Wrona :)))) IP: *.icis.pcz.pl 29.11.04, 00:23
        Jestem z Politechniki, z Wydzialu gdzie bronil doktorat, i stosunek do
        doktoratu Przezydenta Wrony jest, o ile mi wiadomo, jak najbardziej powazny.

• Gość: XX2 Re: Matyjaszczyk dostał lekcje od Wrony IP: *.trustnet.pl 29.11.04, 09:26
      Nie odpowiada się pytaniem na pytanie. To nie była lekcja polityki ale zwykłego
      styropianowego buractwa!
      • Gość: nim Re: Matyjaszczyk czy Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:10
        Ale kto dał komu korepetycje z tych buraczanych "WYKOPEK"
        • Gość: obecny Re: Matyjaszczyk czy Wrona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:02
          to jasne że Wrona ośmieszył Matyjaszczyka nawet mówiąc mu "Panie lider"
          konsultacji partyjnych nie potrzeba by potwierdzić lub zaprzeczyć faktom.
          • Gość: gosc Re: Matyjaszczyk czy Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:29
            potem pojawiły sie nagle nieprzyjazne wpisy na forum przeciwko wronie..:-)
            • Gość: aa Re: Matyjaszczyk czy Wrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:29
              Matyjaszczyk jest wypuszczany przez swoich skorumpowanych kolegów .
              A że daje się wypuszczać to jest dupkiem. Panie Prezydencie Wrona tak dalej.
    • Gość: edi Re: Matyjaszczyk dostał lekcje od Wrony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 21:46
      i nigdy ich nie otrzyma bo co mozna wobec takiego nokautu odpowiedzieć?
      • Gość: ja Re: Matyjaszczyk dostał lekcje od Wrony IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.04, 22:50
        Sposób zachowania Matyjaszczyka przypomina mi styl Wiatraka - nadentego i
        zarozumiałego pustaka żeby nie napisać betonita.
        • Gość: gosc wiatrak plus matyjaszczyk = -1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 00:30
          takimi tekstami Wiatrak nie zostanie prezydentem chocby strasznie chciał. o
          matyjaszczyku sie nie wypowiem boi nie wiem po co sie w ogole wypowiadac.
          • babeczkaa A kto to jest Matyjaszczyk? 09.12.04, 08:41
            Może mi ktoś wyjaśnić?
            • Gość: inny Re: A kto to jest Matyjaszczyk? IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.04, 22:00
              Babeczko żyj Ty sobie długo i szczęsliwie...
              • Gość: Donald Re: A kto to jest Matyjaszczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 23:45
                jesli juz nawet kolezanki nie wiedza kto to jest..... to ja wymiękam
                • babeczkaa Re: A kto to jest Matyjaszczyk? 10.12.04, 08:33
                  a co to jakiś przystojniaczek? ja jestem a'polityczna wiec nie wiem, po prostu :))))
                  • Gość: edek TOŻ TO TWÓJ WÓDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 02:58
                    jest równie przystojny co inteligentny...:):):):):))))))))))))))))))))
                    • babeczkaa Re: TOŻ TO TWÓJ WÓDZ 11.12.04, 13:38
                      w takim razie poprosze o linka z jakimś jego foto :)
                      • Gość: darek Re: TOŻ TO TWÓJ WÓDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 02:21
                        chcesz umrzeć ze śmiechu?
                        • babeczkaa Re: TOŻ TO TWÓJ WÓDZ 12.12.04, 12:14
                          chętnie się rozerwę przy niedzieli :)
                          dajcie plissss
                          • Gość: xxx Re: TOŻ TO TWÓJ WÓDZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.04, 00:49
                            idż na sesje rady miasta i zobacz. a swoja droga co to za przywodca ktorego
                            nikt nie zna
    • Gość: paź Wrona to może lakierki Matyjaszczykowi pucować. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.04, 16:10
      Wrona juz się kończy i zaraz odejdzie a z nim odejdzie jego smród tzn.
      aferzyści których zatrudnia.
      • Gość: Łam Re: Wrona to może lakierki Matyjaszczykowi pucowa IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.04, 23:52
        Wiem że ta gebelsowska metoda "kłamstwo powtórzone 1000 razy jest prawdą"
        niestety co do Wrony nie zadziała. Mimo że tak by lewica chciała. Został
        wybrany przez mieszkańców miasta. Wim cos więcej kasżde wybory w mieście
        wygrywa. Kto mu dorówna Matyjaszczyk? Wolski, Wiatrak, Janikowa,Wosik ... ha ha
        ha wolny śmiech

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka