Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 23:38 Mieszkam w Śródmieściu. Faktycznie około tej godziny leżałem na kanapie i poczułem jakby ta 3 - 4 razy zafalowała. Pomyślałem wtedy z rozbawieniem - trzęsienie ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maciej Re: Ziemia się trzęsła? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 00:37 To prawda co do tego trzęsienia Byłem wtedy w pracy i nie tylko ja odczułem to trzesienie ale roniez kilkunastu moich współpracowników. acha zpomniałem dodac ze pracuje na ul. Kilińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezka Re: Ziemia się trzęsła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:01 tak a gdzie na kilińskiego sie trzęsło bo ja pracuję w teatrze i jakoś nic nadzwyczajnego sie nie dziełało? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcel Mieszkam na Zawodziu - identyczne odczucie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:49 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krys Re: Ziemia się trzęsła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 09:26 Mieszkam na Starym Mieście ok 18,20 siedząc na sofie odczułam falowanie,zerknęłam na kwiatki poruszały się jak przy przeciągu.Nie pomyślałam o trzęsieniu ziemi tylko, że ulicą przejechał jakiś ciężki pojazd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morning Calm Re: Ziemia się trzęsła? IP: *.com.pl 01.12.04, 15:15 Juz jest jeden temat o tym. Podalem tam linka do wiadomosci na onecie. Bylo to trzesienie ziemi na Podhalu, po polskiej stronie Tatr. Okolo 3.8 w skali Richtera, bylo odczuwane takze w Krakowie, Kielach i w aglomeracji slaskiej (na kilku budynkach pojawily sie pekniecia). Pozdrawiam J.M.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Ziemia się trzęsła? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 17:09 zaproś mnie do siebie, z ciekawością to sprawdzę.... też tu mieszkam ale bez ciebie jest to nieosiągalne? Odpowiedz Link Zgłoś