Gość: Przemo23 IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 10:15 Dzisiaj kolejny mecz na Rakowie. Nie wiem jak wy ale ja mam zamiar sie wybrać. Początek o godzienie 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jontek Re: Raków-GKS II IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 15.05.02, 11:25 Cholera wiedziałem że to sie kiedyś stanie!Nie moge dzisiaj iść bo do pracy zaraz lece.Nie opuściłem żadnego meczu od kilku sezonów ale dzisiaj się ten mój rekord skończy.Szkoda....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POSTAC Re: Raków-GKS II IP: 193.162.16.* 15.05.02, 11:33 RACZEJ NIE ZDAZE DOJECHAC W GODZINE Z WARTSZAWY DO CZEWY W KAZDYM RAZIE SERCEM I DUCHEM BEDE NA LIMANOWSKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Raków-GKS II IP: *.isep.pw.edu.pl 15.05.02, 18:15 To cholera zupelnie jak ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: Raków-GKS II IP: 193.162.16.* 16.05.02, 08:34 marcin ty tesz na wygnaniu w wszawce????? daj jakis kontakt do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Raków-GKS II IP: *.isep.pw.edu.pl 16.05.02, 17:03 tak sie zlozylo:) studjujem tutaj:) juz troche czasu:) a TY??? drex@poczta.onet.pl www.drex.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: postac Re: Raków-GKS II IP: 193.162.16.* 17.05.02, 09:13 ja tutaj pracujem heheh tesz od jakiegos czasu mosze jakies pifko? na ogrotkach pifnych nad wisla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Raków-GKS II IP: *.isep.pw.edu.pl 20.05.02, 12:15 naturalnie wskazane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Raków-GKS II 0-1 !?!? IP: *.chicago-43-44rs.il.dial-access.att.net 16.05.02, 10:25 Co sie stalo Raków-GKS II 0-1 ?!?! Znow bawimy sie w polityke finansową czy tylko wypadek przy pracy?? Czy ktos byl na meczu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Raków-GKS II 0-1 !?!? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.05.02, 10:28 Ja byłem na meczu i uważam, że to był wypadek przy pracy. W ostatniej minucie ( chyba 90 była ) jeden taki hanys strzelił na naszą bramkę, nasz bramkarz piłki nie złapał ( całkiem przypadkiem ) i wybił przed siebie i tam drugi hanysek dobił i niestety wpadła do bramki :( Ale trzeba przyznać, że nasz chłopaczek bronił przyzwoicie, nawet karnego obronił..... Trudno gramy dalej...... Pozdrowionka dla kibiców Rakowa !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bigpaolka Re: Nienawidzę! 18.05.02, 11:14 Nie znoszę piłki nożnej i żadnej sportu = zwłaszcza oglšdać. Po jakiego diabła o tym na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jontek Re: Nienawidzę! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl / 192.168.1.* 18.05.02, 14:52 bigpaolka napisał(a): > Nie znoszę piłki nożnej i żadnej sportu = zwłaszcza oglšdać. Po jakiego diabła > o tym na forum? Ty mister Big, to forum nie jest tylko dla ciebie i jak ci sie nie podoba to sie lepiej zajmij czymś porzytecznym.pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo23 Re: Nienawidzę! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.05.02, 09:37 bigpaolka napisał(a): > Nie znoszę piłki nożnej i żadnej sportu = zwłaszcza oglšdać. Po jakiego diabła > o tym na forum? Powiem to moze w ten sposób ( nie myśl, że jestem może jakimś gburem albo co ) ale mało mnie to obchodzi co Ty lubisz a co nie..... I tyle..... Jak mi temat nie pasuje to nie wchodze..... Forum jest dla wszystkich i o wszystkim.... A Raków był, jest i będzie tematem, który zawsze bedzie poruszany na tym forum. Proponuje zmienić zainteresowania.... :) Pozdrowionka !!!! Odpowiedz Link Zgłoś