Gość: Poldek IP: *.skokarka.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 18:40 Nie ma jeszcze żadnych opinii bo pewnie wszyscy piewcy CC już tam siedza... Pozdrawiam i życzę miłych wrażeń. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: martha Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 19:00 Jestem pracownikiem CC i jestem bardzo zadowolona z ilości osób, które odwiedziły kino w dniu dzisiejszym. Mam nadzieje, że dzięki niemu nasza smutna Częstochowa troszeczke odżyje! Oby tak dalej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:33 witam Mam pytanko Marthy, czy mogłabyśmi powiedzieć czy może będą przyjęcia do cinema w częstochowie, czy jesta jakaś możliwość oprócz stronki internetowej Cinema-city i wypełnienia formularza ??? Z góry dzięki za info. Może być na maila mj23_ya@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:22 Jak na razie wszystkie stanowiska sa obsadzone. Ale cierpliwosci- umowy mamay podpisane na 3 miesiace, wiec na poczatku marca na pewno beda jakies prztjecia. Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 27.12.04, 14:06 pracuje tam wiecej takich idiotek jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 14:10 tytus srał cie pies debilu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 27.12.04, 14:11 mam nadzieje ze beda przyjecia na twoje miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiniMultikino Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:48 To takie mini mulikino. W Katowicach to sa dopiero kina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.icis.pcz.pl 27.12.04, 19:41 Dla "prawdziwego" Czestochowianina wszedzie jest lepiej niz w Czestochowie. Jemu nawet do glowy nie przyjdzie ze mozna byc dumnym z czegos w swoim rodzinnym miescie. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 22:32 A ja mam nadzieje, ze NIGDY sie nie spotkamy w kinie, a jesli nawet bys raczyl postawic tam swoja szlachetna stope, to zycze Ci, aby ci wszyscy ludzie, ktorzy tam pracuja portaktowali cie tak samo, jak ty mnie- TY ZAROZUMIALY AROGANCKI WIESNIAKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:29 Tak jest chamstwo trzeba zwalczać ponieważ obsułga kina stara sie byc jak najmilsza i obsułgiwac wszystkich jak najlepiej a tu człowiek jest miły kulturalnie na wszystko odpowiada a ludzie niektórzy sie zahować nie umią.Kino to miejsce dla ludzi kulturalnych widać nie wszyscy sie tam nadaja.Pozdrowienia dla wszystkich z CC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowijka Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 18:35 Ty kulturalny człowieku, a moze "nie umieją", a nie "nie umią"?? Najpierw się naucz po polsku pisać, a nie po polskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 28.12.04, 00:28 Uprzejmie uprasza się wyjątkowo nieuprzejmego klienta o pozostawienie w spokoju naszej sympatycznej koleżanki. Sorry, zapomniałam,ze należy dostosować się do poziomu rozmówcy. Już poprawiam : ODCZEP SIĘ IMBECYLU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.trustnet.pl / 83.16.102.* 28.12.04, 10:37 jak ty brzydko mowisz Martho(jak kto woli piszesz).Osiem klas podstawowki?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.icis.pcz.pl 28.12.04, 12:08 tytusie Ty pierwszy nie popisales sie poziomem swojej kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:38 Drogi tytusie!!! Skoro już rozpocząłeś tą polemike słowną na forum, to pragnę zauważyć, że to ty pierwszy popisałeś sie "wysokim" poziomem kultury nazywając mnie idiotką. A ja podtrzymując ton narzuconej rozmowy nazwałam cie zarozumiałym i aroganckim wiesniakiem- w sam raz na twoim poziomie. Przypuszczam, że gdybym użyła innych przymiotników określającym twoją osobę, mógłbyś po prostu nie zrozumiec. A tak w ogóle, to co cię obchodzi, jacy ludzie pracują w CC? Nie chcesz to nie przychodź, a wszystkim nam zrobisz ogromną przysługę:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 29.12.04, 10:53 nie pamietam abys nazwala mnie aroganckim i zarozumialym wiesniakiem.A z ta podstawowka to prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 29.12.04, 11:34 Martha, ja nie wiem czy jest sens dalej prowadzić tę "rozmowę". Wczoraj przekonałem się, że obsługa jest bardzo miła i sympatyczna, warunki do oglądania filmów wspaniałe i dzięki Wam za to! ;-) Pozdrawiam i życzę samych sukcesów! ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.icis.pcz.pl 29.12.04, 11:43 Zgadza sie - zycie samo przekona roznych niedowiarkow i po prostu do CC Czestochowianie beda chodzi glosujac nogami. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 29.12.04, 12:40 Ja będę tam częstym gościem :-) Choć przyznam, że aktualny repertuar nie przypada mi do gustu - byłem na Immortal i wpadnę jeszcze na Aleksandra, a reszta filmów mi nie odpowiada, no ale to kwestia gustu. Czekam na lepsze filmy od wytwórni filmowych ;-) A co do przeszkadzania podczas oglądania filmów przez jedzących popcorn, pijących colę itd... - za dużo się chyba ludzie amerykańskich filmów naoglądali - bo ja wczoraj siedząc obok pary pijacej colę oraz będąc 2 rzędy za osobami z popcornem nie słyszałem nic innego jak tylko dźwięk wydobywający się ze świetnych głośników ;-) również pozdrawiam. ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 20:11 Dzieki za wsparcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.icis.pcz.pl 29.12.04, 20:16 Cinema City jest po proste potrzebne Czestochowie - mieszkancy juz go zaakceptowali i coraz tlumniej chodza do nowego kina. A to ze zaloga jest mloda to tylko lepiej. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:17 Martho mam prośbę abyś nie wypowiadała się w imieniu wszytskich osób pracujących w CC. Możesz wyrażać jedynie swoje własne opinie ale nie pisz, że jest to zdanie wszytskich tam pracującyh. Niestety mam tą niemiłą przyjemność pracować z Tobą i z przyjemnością przychylę się do zdania Tytusa. Pomimo tego, że może on nie znać Cię osobiście to z oceną Twojej osoby trafił w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.icis.pcz.pl 02.01.05, 21:56 Takich osobistych opinii nie wypowiada sie na forum - to nie jest odpowiednie miejsce. Tym bardziej ze Marte mozna jakos zidentyfikowac (po imieniu) a "wspolpracownika" jest trudno - jak jestes taki "odwazny" w stosunku do kobiety, to tez powinienes wystepowac z otwarta przylbica :)) Pozdrownienia dla Cinema City :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 00:07 Jak jesteś taki odwaźny to powiedz prosto w oczy komus co o nim myślisz a nie ukrywaj sie w necie cfaniaku.Pozdrawiam wszystkich z CC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 04.01.05, 10:48 cwaniaku pisze sie przez "w" a nie"f" drogi ojcze dyrektorze.Klopoty z ortografia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:55 :) Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 03.01.05, 02:10 A kim ty w ogóle jesteś, że uzurpujesz sobie prawo o takich wypowiedzi?! Oburzające! Poza tym słabo znasz marthe, skoro piszesz takie bzdury, albo wcale nie wiesz o kogo chodzi. Jak taki mądry jesteś, to sie nam "pokaz". Nam, bo ja też chciałabym widzieć jedyną czarną owcę naszej załogi. I tak, jak napisał xx, bądź bez przyłbicy "rycerzu"- wiesz co to znaczy? pewnie, że nie. Przecież każdy rycerz ma...wiadomo co ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 16:48 Chyba nie zabronicie mi nie lubieć kogoś. Dziwi mnie wasze oburzenie, a martwi to, że pozwalacie komuś innemu za siebie się wypowiadać. To świadczy o tym, iż nie macie własnego wykrystalizowanego zdania. Jesteście jak chorągiewki na wietrze. Poniekąd trzeba was zrozumieć, że nie powiecie złego zdania na CC, w końcu manager patrzy:):):):):) no a umowy tylko na 3 miesiące więc trzeba się postarać w taki czy inny sposób<hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 21:13 Powiedz mi człowieku(zakładam że niem jesteś chciaż mam pewne wątpliwości co do tego)w którym momencie mam chwiejne zdanie i zmieniam je jak choragiewka????A tak wogóle nikt Ci nie zabrania mieć własnego zdania.Wszyscy wszystkich nie moga lubic to moze nawet i lepiej ale miej odwage przyznać się kim jesteś???Boisz sie kogos czy czegoś, czy po prostu jesteś zwykłym tchórzem??A jak tobie się tak tam nie podoba to nie musisz czekać 3 miesiące możesz zwolnić sie już teraz.A wogóle to w pracy czy w szkole czy wogólen w zyciu ważne jest to zeby nie dać sie jakimś nędznym prowokatorom którzy chcieli by zepsuc dobrze rozumiejącą sie grupe ludzi od środka.Mysle że najlepiej bedzie dla Nas i dla Ciebie jak się po prostu zwolnisz.Pozdrawiam i licze na pozytywne rozpatrzenie mojej propozycji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 17:24 jutro Cię po twojej zmianie wyłowimy z tłumu więc oglądaj się za siebie gogusiu:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 05.01.05, 18:56 I co? to ma być groźba??? sam lepiej uważaj!!! my sie trzymamy razem, nie damy sobie zrobić krzywdy. Ani mi się waż zrobić cokolwiek głupiego. Liczę, że jesteś na tyle inteligentny, żeby domyśleć się jakie mogłoby to mieć konsekwencje dla ciebie. (?) Co za bezczelność, mieszać w takim udanym zespole!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:37 w dupie mam ten was zespół!!! z kolegą ojcem dyrektorem się spotkamy i już będzie po sprawie. inaczej zacznie komentarze na forum formułować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.icis.pcz.pl 05.01.05, 19:40 Kulture osobista masz nieamowita a jezyk bardzo wyszukany - bardziej z rynsztoka niz z kina rodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:12 a co oznacza ''nieamowita'', ''kulture'', ''jezyk'', ''niz''?? w języku polskim drogi polonisto i ortografie:):):) są słowa: niesamowita, kulturę, język i niż. więc najpierw do książek a potem na necik. pamiętaj !! nigdy na odwrót;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 05.01.05, 22:26 Denny jesteś. ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 05.01.05, 22:26 Bardzo cię proszę współpracowniku, zostaw nas(a zwłaszcza ojca dyrektora i marthe)w spokoju. Tak będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:27 Wiesz ja sie juz ze strachu trzęse:))Jesteś żałośnie śmieszny.Ja sie przed nikim nie ukrywam to wyławiaj sobie życze powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:29 A przy okazji będzie wiadomo cos ty za jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:32 Na raty pisze ale co tam:)A tak wogóle zapomniał był o pozdrowieniach dla wszystkich normalnych z CC:)Normalni sa tam wszyscy minus jeden współpracownik:) Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 05.01.05, 22:36 Dyrektorze,ja Cie tez pozdrawiam serdecznie. tylko sadze, że musisz jednak uważac na siebi, bo nie wiadomo co naszemu "miłemu" współpracownikowi przyszło do głowy!trzymaj się. Pozdrowienia oczywiscie dla całej reszty CC ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: współpracownik Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 14:56 cały czas monitoruję jaką tu wazelinkę uprawiacie:):):) po tym co widzę w pracy to juz niedługo będziecie sobie bąki z dupy wysysać:D:D:D ludzie przyjdzie czas walki o miejsca pracy w CC to wyjdą wasze prawdziwe charakterki:):) i wtedy porozmawiamy jacy to jesteście ''fantastyczni'' no i na koniec dodam: PRACOWAĆ PRACOWAĆ BO MENADŻER PATRZY hahahahahhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 15:26 Pozdro dla wspolpracownika-rzeczywiscie juz za duzo wazeliny sie przelalo przez to forum-az chlupie:)Aby wszytsko juz sobie wyjasnic i nie bylo wiecej niedomowien,wypunktujmy: 1.Atmosfera w CC jest super,zgrany,mlody zespol,dogaduja sie fajnie 2.O zarobkach glosno sie nie mowi(satysfakcjonuja pracownikow) ...i to chyba wszytsko. A ja mam pytanie-czy rzeczywiscie nie mozna wnosic wlasnego jedzenia do kina?Bo chcialbym cos pochrupac w kinie,a ile razy mozna jesc popcorn(za nie male pieniadze).Osoba ktore sie oburza "ze gdy wszyscy nie beda kupowac popcornu jak ja,to nam kino upadnie",albo "ze jestem oszustem i zlodziejem" z gory za komentarze-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:36 Wiesz co współpracowniek masz racje-faktycznie nie ma sensu pisać o tobie, nie ma sensu cie wyzywać-Ty sie sam kompromitujesz tym co piszesz.Jaki jesteś kazdy widzi nie trzeba cie wyzywać bo sam sie niszczysz pisząc swoje wypociny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu ja Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 22:55 DO WSPÓŁPRACOWNIKA: Sam pracujesz w CC i przypuszczam, że jesteś takim sam lizusem jak pozostali pracownicy. Albo nawey większym, bo te osoby, które się wypowiadają na forum mająd odwagę mówić o tym głośno. A ty????????? Ty potrafisz tylko ubliżać,a w pracy liżesz dupe do potęgi:)A ja wszystko obserwuję............ Pozdro!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 07.01.05, 00:04 Dzięki Wielki Bracie(Wielka Siostro). Pozdrowienia od lizusów(nie ma to jak się dobrze ustawić w robocie, no nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współpracownik Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:38 tak... i pewnie wiesz kto ja jestem!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po prostu ja Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 00:40 DO WSPÓŁPRACOWNIKA: Mój drogi, mam gdzieś kim ty jesteś. Ja tylko obserwuje co sie dzieje w CC i wyciągam wnioski. I jestem ciekaw, kto dalej będzie pracował w CC. Ale spokojnie, już za 2 miesiące sie wyjaśni:) Pozdrawiam i zycze sukcesów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 23:56 Wogóle dzieki za świetną impreze.Zabawa była przednia i jeszcze raz sie utwierdziłem w tym co tu wszedzie pisze-atmosfera w CC jest super.Oby tak dalej i wiecej takich imprez:)Pozdrawienia dla wszystkich z CC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 00:24 Wielkie dzieki za info, jesli mozesz to napisz mi cos wiecej na maila mj23_ya@o2.pl pozdrawiam ps. tytus czy jak Ci tam zastanow sie zanim cos napiszesz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
fuck15 Re: Cinema City wystartowało - pytania do MARTHY 07.01.05, 20:00 marta jest bardzo fajna dziewczyna,najlepsza z calej zalogi,sam z nia pracuje to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koles [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sceptyk Cena IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.04, 20:14 Nie jestem pewien ale wydaje mi się że ceny biletów w Katowicach są niższe, jeżeli tak jest to przydałby się jakiś mały bojkocik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 20:29 We wszystkich wiekszych miastach gdzie sa multipleksy wiekszosc mieszkancow i tak woli chodzic do mniejszych kina z "dusza"... w cz-wa potrzeba jeszcze jednego mniejszego kina z 2-3 salami. Sam osobiscie wole mniejsze kina multipleksy to dziadostwo... tak jak "fastfud-y" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: Cinema City wystartowało IP: *.prenet.pl 26.12.04, 21:18 zgadzam się, OKF ma duszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iskierkka Re: Cinema City wystartowało IP: cyberglina.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:16 Zwykle brakowało mi czasu na kino, wolałam na szybko,na domowym video ogladać nowości po czsie ... Jednak to co dzis mi się zdarzyło obejrzeć to prawdziwa uczta dla duszy ... I nie mów, że nie ma klimatu. Byłam w Multipleksie w Warszawie i nie było atmosfery ... wiesz czemu?? Bo to wielkie miasto i pełno obcych ... A takich miast jak Częstochowa jest mało, i nawet w wielkim kinie jest miło i przytulnie. Od kilku lat nie sadziłam że w kinie jest tak niesamowicie i tak inaczej niż w telewizji :) Pozdrawiam kinomanów! Aleksander był Wielki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinema Re: Cinema City wystartowało IP: *.pl 26.12.04, 22:24 ooo super !! :) wreszcie mamy profesjonalne KINO :) zapraszam takze na stronke www.cinema.com.pl ;];];] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:41 Jestem pracownikiem kina i musze przyznać że pracują tam całkiem ładne koleżanki moze nie wszystkie ale wyjatki mpotwierdzaja regułe.Pozdrowienia dla wszystkich z CC!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:44 BOJKOTOWAĆ ŻYDKÓW!!!!!!! NIECH ŻYJE OKF!!!!!!!!!!!!!! MÓWMY ''NIE'' ZACHODNIEJ MODZIE!!!!:):):):):):):):):) ale mnie poniosło:D te jogurty są bajeczne:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało 26.12.04, 22:51 Dlaczego bojkotować Żydków?? Widać dawna propaganda zrobiła swoje. ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoko Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 22:54 a kto jest niby właścicielem marki i sieci kin cinema-city?? odpowiedź na to pytanie wyjaśni Ci to co napisałem. Zgadza się, jest tak jak się domyślasz. Właściciele są Żydami. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało 26.12.04, 23:15 Wiem, że Cinema-City to firma Izraelska, ale nie wzbudza to we mnie żadnych emocji. Jest u mnie na równi z innymi firmami, np. z Hiszpanii, USA czy Czech... A bojkotować chcesz ich za to, że są Żydami czy za to, że ukończyli straszącą w centrum miasta budowę, otworzyli upragnione od lat kino i dali pracę kilkunastu osobom na stałe oraz zlecili roboty firmie Skanska, która zatrudnia następnych Polaków? ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało IP: *.icis.pcz.pl 26.12.04, 23:21 Dzieki za konkretna i racjonalna odpowiedz w tej sprawie. Ja tylko chcialem (raz jeszcze.. ) dodac ze Zydzi odegrali bardzo duza role w rozwoju Czestochowy - dla mnie jest to wiec jak najbardziej pozytywne zawiazanie do historii naszego miasta. Zresza wystarczy przeczytac artykul o 75-leciu budynku kina Wolnosc, zeby sie dowiedziec ze tamto kino tez powstalo w duzej mierze dzieki bogatym Zydom :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxc Re: Cinema City wystartowało IP: *.org / *.org 27.12.04, 07:49 Z jednej strony to dobrze z drugiej nie najlepiej. Prawdziwy powód do radoscy to by był gdyby kino wybudował kapitał Polski. Najlepiej wywodzacy sie z rynku loklanego. Niestety ze smutkiem stwierdzam iz okazało sie to być niemozliwe. Podobnie jak w przypadku marketów niestety Polskich firm w tej branzy jakoś za bardzo nie widać. Niestety zachodnie firmy transferuja zysk do kraju macierzystego wiec na dobra sprwe z tego ze osagaja one zysk Polska ma niewiele a miasto gdize jest postawion obiekt jeszcze mniej - bo podatki ida do budrzetu panstwa. Miasto ma z tego niewiele albo nic. I to jest najwiekszy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało IP: *.icis.pcz.pl 27.12.04, 12:39 Nie zgadzam sie - wlasnie miasto zyskuje najwiecej na takiej inwestycji. Zreszta caly swiat walczy o inwestycje obcego kapitalu, bo bez nich trudno jest o rozwoj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Złomiarz CC Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 17:31 A ja tam lubiłem KINO BAŁTYK koło katedry i jak raz kiedyś tam byłem z klasa OHP to szczury biegały po scenie ekranowej . Kolega jak to zobaczył to zaczoł żygać . A i po zamknięciu też trochę na nim zarobiłem bo wycisnąłem ze 100 kg kruszca metalowego tylko niestety było dużo odkręcania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:44 co wy o tej pracy na stałe tak dużo piszecie przeciez jest tylko na 3 miesiace. Mi sie tu dobrze pracuje. Mam fajne kolezanki, ale kiepsko płacą i nie ukrywam ze szukam czegos innego. Fajnie jest, ale czy az tak fantastycznie jak wy piszecie?? Gdyby nie to ze w Czestochowie jest jedno kino to pomyslałabym ze w innym pracuje. Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało 27.12.04, 00:24 W imieniu wszystkich koleżanek- pracownic CC - dzięki za komplemencik. Tylko skąd ma wiedzieć każda z nas, czy to akurat dotyczy właśnie jej? Żartowałam oczywiście. Przy okazji stwierdzam, że mamy w firmie przystojnych i bardzo sympatycznych kolegów. I to wcale nie jest "słodzenie" sobie nawzajem , bo panuje u nas bardzo miła atmosfera. Zupełnie niewymuszona uprzjejmość, wzajemna pomoc i współpraca na pełnej linii - tak właśnie u nas jest. Nigdy nie sądziłam ,ze można się tak rewelacyjnie czuć w robocie. Wszystkim życze takich układów z szefami i współpracownikami,takiego genialnego nastroju "firmowego" nie tylko z okazjii Nowego Roku, na każdy nastepny rok także.Pozdrawiam, koleżanki i kolegów, oraz całe "szefostwo". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 13:21 Hmmm ładnjych jest przygniatająca większośc więc mysle żeTy akurat znajdujesz się w tej większości.A swoja drogą faktycznie otmosfera w pracy jest zadziwijąco fajna.Może dlatego że pracuja tam po prostu ludzie którzy chcą czegoś w życiu a nie czekaja aż im manna z nieba spadnie.Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich z CC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sroka Re: Cinema City wystartowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 00:14 Byłem wczoraj i uwagę moją zwrocila koszmarnie brudna podłoga, to zresztą widać na zdjęciach. Gdzie ekipa sprzątająca? Co z tego że jest zima i że syf na zewnątrz, w środku powinno się jeść z podłogi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało IP: *.icis.pcz.pl 27.12.04, 00:41 Nie chcialem juz sie tego czepiac, zeby nie wyjsc na malkontenta, ale tez tego nie moge za bardzo zrozumiec - dlaczego ta podloga przy wejsciu do kina jest tak koszmarnie brudna ? Chyba ze to zrobili budowlancy i tego sie na razie nie da zmyc ? Bo tak w ogole ciesze sie bardzo ze kino wreszcie jest - pewnie i tak czesciej bede chodzil do OKF, ale takie nowoczesne kino jest niezbedne z wielu powodow - np. w sam raz na rodzinny wypad czy dla ... zakochanych :)) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sero Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 11:48 niestety ta podłoga już taka jest. Uwierzcie że jest regularnie myta i nie potrzeba jej wiele żeby wyglądała na bardzo brudną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało IP: *.icis.pcz.pl 27.12.04, 11:52 Domyslam sie, ze mycie tutaj nie pomaga - po prostu zostala spartaczona najzwyczajniej w swiecie. Rownie niezachecajaco prezentuja sie drzwi wejsciowe do CC - zwykle brudne i widac ze nie bardzo sa w stanie wytrzymac ten ruch - juz uszczelnienie sie sypie - oderwalo sie juz czesciowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMASZEK Super jest!! IP: *.inds.pl / *.pl 27.12.04, 09:27 bylem w kinie i jest poprostu extra wszystko basy wszystko obsluga jest super i wszystko poprostu a co ma do znaczenia ze zrobila to Izraelska firma to nie jest zle przeciez a robila to polska firma a nic do tego jacys Zydzi nie maja odczepcie sie od nich to nie znaczy ze jest zle jak to jacys ludzie robili z innego kraju pozdrawiam i zapraszam do kina wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scooby01 Re: Super jest!! IP: *.dupa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:50 zgadzam sie kino jest super i obsluga tez bardzo mila. tylko lazienki moglyby byc jakos wygodniej rozmieszczone - po wypiciu takiego "sredniego" napoju(troche mnie zamurowalo jak zobaczylem 750ml) ciezka sprawa. czy ktos wie ktora sala jest najwieksza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @li Cinema City - pytania do redakcji IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 14:47 A ja mam dwa pytania którymi redakcja się powinna zająć: 1. Dlaczego ceny w Katowicach są tańsze niż w Częstochowie?? www.cinema-city.pl/kino.php?cid=1065&t=10 - ceny w Katowicach www.cinema-city.pl/kino.php?cid=1075&t=10 - ceny w Częstochowie Przecież to jedna i ta sama firma? Ceny np. w MC Donaldach wszędzie są takie same a w CC nie - dyskryminacja? 2. Co z miejscami do parkowania ? W katowicach jest duży darmowy parking a u nas nie ma - za 2h parkowanie w podziemiach trzeba zapłacić 6 pln + cena za bilet to już niestety absurd. Pozdrawiam -= @LI =- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cinema City - pytania do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 23:48 to ja się dołączę z pytaniem: dlaczego nie ma koszy przy wyjściu z sal kinowych? gdzie mamy zostawiać pudełka po popcornie i kubki po piciu: na sali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City - pytania do redakcji IP: *.icis.pcz.pl 27.12.04, 23:49 Juz widzialem dzisiaj kupy smieci pzry wejsciu do kina - watpliwa to reklama. To wlasnie przez brak koszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: svenssoNN Re: Cinema City - pytania do redakcji IP: *.aster.pl 28.12.04, 01:34 Ceny wyzsze niz w Katowicach bo tam jest konkurencja a u Was w miescie nie. Najwieksza sala to 1 i 6. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęki TYRYRYRY IP: *.inds.pl / *.pl 28.12.04, 12:04 co jak co, ale mi to sie najbardziej podoba ten taki metalowy Cinema City księżyc na rogu :D a w ogóle czy ktoś słyszał, żeby redakcja czytała komentarze, bo chyba nikt oficjalnie nic nie pisze (np. zajęcie się sprawą cen, mogli by napisać czemu tak jest [ktoś tam napisał ale czy jest z redakcji?]albo po prostu powiedzieć że się tym zajmują) coś mi się zdaje, że jakby ktoś chciał napisać do redakcji to jedynie na meila :D i jeszcze jedno chciałem pozdrowić panią z kasy :P a którą to jeszcze nie wiem, ale jak się tam zjawie to się zobaczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczęk(i/s)hehe Wielkość sal IP: *.inds.pl / *.pl 28.12.04, 12:05 Sala nr 1 - 181 miejsc Sala nr 2 - 168 miejsc Sala nr 3 - 333 miejsca Sala nr 4 - 308 miejsc Sala nr 5 - 196 miejsc Sala nr 6 - 179 miejsc Sala nr 7 - 96 miejsc Sala nr 8 - 319 miejsc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: Wielkość sal IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 28.12.04, 13:27 jakie macie tam zarobKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comeill ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 16:52 podobno nie uwierzycie, ale mniej niż 2,5 zł za godzinę.awaria kpl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 28.12.04, 18:44 chyba zartujesz(chodzi o zarobki) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:45 Z tymi zarobkami, to wcale nie jest tak tragiczne. Płacą nam 5zł brutto za godzine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: auto Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 29.12.04, 10:51 to niezbyt wiele.chyba w Mc Donald's zarabiaja wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:14 Z tego co sie orientuje w MC Donaldzie zarabiaja chyba mniej a zreszta praca w Mc Donaldzie do najprzyjemniejszych nie należy i pracownicy tam nawet do wc isc nie moga a u Nas w CC praca jest bardzo przyjemna i są przestrzegane Nasze wszystkie prawa pracownicze.Pozdrawiam CC:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 29.12.04, 20:17 Z tego co ja sie orientuje to w Mc Donald's zarabiaja wiecej.Uwazam ze praca np.kasjera w CC i kasjera w Mc Donald's prawie niczym sie nie rozni.A to wc to chyba ci sie pomylilo z supermarketami(program Uwaga-tvn).Nie wiem co masz na mysli piszac "nasze wszystkie prawa pracownicze".A ktore sa niby lamane w Mc Donald's? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:47 Nawet nie wiesz jak sie mylisz mówiąc że praca za kasą w MC to to samo co praca za kasą w CC.Błądzisz synu błądzisz........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mach1ne Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.12.04, 13:45 true :] pozdrawiam całą załoge CC ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 22:37 Drobne uzupelnienie... w McDonalds nie ma takiego stanowiska jak kasjer. Ogolnie nazywa sie to kucharz - kasjer i praca ta calkowicie rozni sie od pracy w CC. "Kasjer" w MC robi wszystko, poczawszy od smazenia frytek do czyszczenia kibli wlacznie. A na kasie stoisz jak masz szczescie i Ci tam wysle manager :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 06.01.05, 08:38 Co za bzdury!Moze Ty pracujesz jako kucharz-kasjer w jakims mlecznym barze.Jesli chcesz sie przekonac ze takie stanowiska pracy istnieja,to idz i zapytaj. Pracownik kasy to kasjer, kuchni to pracownik kuchni, a ten co Twoim zdaniem kible myje to pracownik lobby.A praca na kasie wcale nie zalezy od dobrej woli managera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.trustnet.pl / 83.16.16.* 06.01.05, 09:07 Mala prosba:nie wycieraj sobie geby pracownikami Mc Donald's. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boki Re: ZAROBKI W MULTIKINIE IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:01 Nie wycieram sobie nikim geby, gdyz zadna praca nie hanbi, a ponadto sam pracowalem w McDonaldzie i na umowie mialem stanowisko kucharz - kasjer. Dlatego wiem, ze nie ma oddzielnego stanowiska kasjer, tylko pracownicy MC robia wszystko. To co danego dnia beda robic zalezy od tego gdzie posle ich manager, albo dzis robisz na kuchni albo idziesz na serwis. A sam niejednokrotnie stojac na serwisie, gdy byl maly ruch, bylem delegowany to umycia podlogi czy upchania koszy na zewnatrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martha Re: Wielkość sal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 00:51 Musze cie rozczarować, ale masz błędne info co do wielkości sal. 1- 317 miejsc 2- 96 miejsc 5- 334 miejsca Reszty nie pamiętam, ale sprawdze w kinie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Cinema City - pytania do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:52 jak widac tych "niedoskonałości" "niedogodności" troche się uzbierało. To do tych co mają różowe okulary. Gratuluję wam super atmosfery w pracy, ale ostrzegam ze pracujecie tam dopiero 2czy 3 tydz. Gdy przyszłam do sojej pracy gdzie tez jest młody zespół tez było rewelacyjnie niestety zycie pokazało ze jest to niemozliwe na dłuższą mete. Tam gdzie pracuje duza załoga nigdy nie bedzie świetnie. Nie chce studzic waszego zapału ale poczekajcie troche z tym zachwytem. Obym się myliła. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyniu Re: Cinema City - pytania do redakcji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 11:11 MAM POMYSŁ CO DO PARKINGU W CINEMA CITY A WIĘC MOŻNA GO ZROBIĆ ZA OBIEKTEM CINEMA CITY. STOI TAM TERAZ PUSTY PLAC PO PRACACH REMONTOWYCH A TAK NADAWAŁBY SIĘ W SAM RAZ NA PARKING.MOŻNA BY BYŁO ŁATWO DOJECHAĆ PRZEZ BRAMĘ OD STONY ALEI I NA PEWNO BYŁOBY WIĘCEJ MIEJSC DO PARKINGU NIŻ NA PRZYSTANKU AUTOBUSOWYM DZIĘKUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor Bylem w niedzielę i była awaria klimy to CC to g.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 01:03 W połowie filmu siadła klima i 200 osób przez pół filmu sie wachlowało a obsługa była nieodpowiedzialna ciekawe co by się stało gdyby ktoś zemdlał!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SveNN Re: Bylem w niedzielę i była awaria klimy to CC t IP: *.aster.pl 30.12.04, 00:46 A łyżka na to: NIEMOŻLIWE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Bylem w niedzielę i była awaria klimy to CC t IP: 80.51.233.* 05.01.05, 22:35 Igor masz rację, popieram. Cinema nie jest przygotowane na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
fuck15 Re: Bylem w niedzielę i była awaria klimy to CC t 07.01.05, 19:59 jest przygotowana na wszystko,i wiem o tym dobrze sam jestem pracownikiem,i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KINOMAN Re: Bylem w niedzielę i była awaria klimy to CC t IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 09.01.05, 09:16 w Katosach to dopiero są kina Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_wpadka Re: Bylem w niedzielę i była awaria klimy to CC t 16.01.05, 23:06 jestem praconicą CC. Powiem prawdę, atmosfera jest spoko, faktycznie mamy dużo pracy, ale kierownictwo jest nam przyjazne, w razie potrzeby można skorzystać z wc. Nie ma problemów z dniami wolnymi oraz wyjściem na przerwę. Z tego co obserwuję, ruch jest bardzo duży, nie zawsze wszystko nam wychodzi, tak jak byśmy tego chcieli, ale wyrobimy się... o ile nas nie zwolnią ;) Szczerze mówiąc podoba mi się ta praca, mimo że niektórzy klienci potrafią zaleźć za skórę, bo uważają się za wielkiego pana, który musi zaszpanować, że do kina przyjechał. Co do podłogi to z tego co się orientuję to była ona robiona na specjalne zamówienie i to chyba w Gdańsku. Również uważam, że nie sprawdza się w kinie, każdy pyłek jest widoczny, zwłaszcza przy kasach, ale no cóż, nie my o tym decydowaliśmy. Chciałabym zaprosić wszystkich pracowników na forum prywatne forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1540807.html?x=1375961&sortorder=4 do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zszokowany Re: Bylem w niedzielę i była awaria klimy to CC t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:57 ŁAŁ!Pozwalają wyjśc do kibla.Jestesm w szoku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia Re: Cinema City wystartowało IP: 80.51.233.* 05.01.05, 22:27 Byłam w kinie cinema, brak klimy wogóle się dusiłam. Smród niemiłosierny, współczuję tym co tam byli. Premiera Aleksander.Ogólnie kicz. Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało 06.01.05, 07:09 To na drugi raz siedź w domku i nie wychodź nigdzie. Tak będzie lepiej i dla Ciebie i dla wszystkich. ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 20:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:01 No wiesz to chyba nie jest profesjonalne potraktowanie swojego klienta. Skoro cos było nie tak to trzeba za to przeprosic, a nie kazac zostac w domu. Jak wszystkim takie dobre rady bedziesz dawał to zostaniesz bez pracy bo zamkna twoje "doskonałe" kino. Dopiero startujemy wiec mała wpadka moze sie zdarzyc. Mówicie o super obsłudze, prosze niech tak zostani. Jeśli bedzie przemawiac przez was zarozumiałość i pycha to niestety niezadługo juz bedzie tak miło i sympatycznie. Zapraszam wszystkich do kina i pyszna kawe której mozna sie napic w cafejce. I przepraszam jesli nie wszystko jest zgodne z waszymi oczekiwaniami. Przepraszam za kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Cinema City wystartowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 23:20 To mozna wlasne chipsy wniesc czy inne jedzenie czy nie???? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało 07.01.05, 23:32 Ale o co chodzi? :-) Ja nie jestem pracownikiem CC, ani nic mnie z nim nie łączy - oprócz tego, że jestem jego klientem. A koleżanka "julia" się dusiła w sali (sic!), no więc nie chcę po prostu, żeby się jej coś stało złego w tym CC to niech lepiej w domq siedzi... to CC jest przecież takie niedobre.. a fee! ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justi Re: Cinema City wystartowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 21:53 Droga Asiu-dupowłazie.Przepros ze zyjesz najlepiej. "Przepraszam za kolegów" bo ja jestem doskonała! no nie. rzygac mi sie chce.Tu pewnie z tej cafejki ja tam sprawdze czy jest jakas Asia bo zdaje sie ze nosicie identyfikatory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 09:56 nierozumię Twojej agresywnej reakcji. Nie napisałam, ze jestem doskonała, więc proszę nie przekręcaj mojej wypowiedzi. Przepraszam za tych którzy tak wiele piszą o sympatycznej obsłudze, a potem każa zostać komuś w domu tylko dlatego ze zwrócił uwage na zaistniały problem. Łatwo być miłym dla miłego klienta, trudniej dla tego problemowego, tego co nic mu sie nie podoba. Więc może emocje na wodzy moi koledzy. (zamin zaczniesz kogoś krytykowac to moze wysil się minimalnie i przeczytaj wszystkie jego posty, może powie ci to coś wiecej o tej osobie.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buba Re: sprostowanie IP: *.prenet.pl 09.01.05, 10:39 wiecie co ? załóżcie sobie osobny wątek - dla pracowników CC. Jesteście juz nudni, nie chce się tego czytać. Ten wątek zostawcie widzom. Nie muszą wiedzieć o Waszych animozjach i tarciach, to wasza wewnętrzna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 11:38 Ciekawy pomysł nawet z tym osobnym wątkiem ale jak Ci sie nie podoba to, to po co wogóle czytasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: sprostowanie 09.01.05, 12:22 Droga Asiu.. czy Ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem? Odpisałem Ci, że nie jestem pracownikiem CC tylko obiektywnym klientem, dodatkowo do tego zadowolonym klientem. Więc nie rozumiem Twoich wypowiedzi. ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 14:27 Przeciez ja nie do ciebie pije. Tylko do tych nadetych pracowników. Na poczatku rzeczywiście myślałam ze z nami pracujesz, ale weszłam na twoją strone i juz wiem o tobie wiecej. Sory za wszystko. Posłużyłam sie twoja wypowiedzia rzeczywiście. Ale przyznaj czy nie mam racji?? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: sprostowanie 09.01.05, 17:22 Cieszę się, że wszystko sobie wyjaśniliśmy. A czy masz rację? Nie wiem, ja jestem po drugiej stronie barykady i niech tak zostanie :-) ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Re: Cinema City wystartowało IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 09.01.05, 09:18 w Katosach to dopiero są kina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało IP: *.icis.pcz.pl 09.01.05, 12:39 Pozdrowienia dla mieszkanca Katowic - kazdy ma prawo chwalic swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Endi Re: Cinema City wystartowało IP: *.com / 213.199.204.* 09.01.05, 11:59 Cieszy mnie, że tyle osób wypowiada sięna temat CC, ale szkoda, że to wypowiedzi głównie pracowników i ich wzajemne żale. Chciałabym aby ktoś - kto był jako zwykły klient, napisał mi obiektywnie coś na temat kina, bo się wybieram, ale nie wiem czy warto. I nie chodzi mi o wygląd i obsługę ( o tym się już naczytałam)ale o samopoczucie i efekty odbioru wizualnego od wejścia do kina do momentu opuszczania go. Z góry dzięki... Pozdrawiam wszystkich ..... Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało 09.01.05, 12:25 Ja jestem klientem CC i nie mam nic wspólnego z pracownikiami CC :-) I spokojnie mogę Ci polecić to kino. Miła, młoda obsługa, ceny prawie takie same a komfort o dwa nieba lepszy :-) PS. siadaj na środku sali, nie na końcu, lepsze wrażenia :-) Pozdrawiam. ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Cinema City wystartowało IP: *.icis.pcz.pl 09.01.05, 12:38 Ja bylem po raz pierwszy i mam jak najlepsze wrazenia dotyczace samego kina. Super wygodne fotele, nikt nie zaslania, idealna widocznosc, bardzo dobra jakosc projekcji, mila obsluga itd. Wiec spokojnie moge polecic. To kino bylo po prostu potrzebne i ciesze sie ze jest - na pewno warto tam chodzic od czasu do czasu. Inna sprawa to same filmy - bylem np. na Aleksandrze - wyszedlem przed koncem. Ale beda tez rzeczy ciekawsze - Upior w Operze, Zycie jest Cudem Kusturicy, jakies polskie ciekawe. Zreszta kazdy ma swoje gusty - ja po prostu widze ze na szczescie CC nie jest w stanie zastapic OKF - tam sa generalnie inne filmy. Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Re: Cinema City wystartowało 10.01.05, 21:56 Szanowni Widzowie! Jak podobały się Wam filmy "W stronę morza" i "Upiór w operze"?Jakie pozostawiły wrażenia? Czy telefoniczna rezerwacja automatyczna już się nie zacina? Pozdrawiamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Szczecin Re: Cinema City wystartowało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:06 Pues a mi me gusto mucho la nueva adaptacion cinematografica del "Fantasma de la ópera". Me encanta la musica de Andrew Lloyd Webber. !Emmy Rossum es la mejor! (y su voz tambien) P.S. Yo no soy rubio, piotrek.us@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia ! Que sorpresa mas agradable ! 13.01.05, 01:58 ! Hola Piotr ! !Muchas gracias a tu opinion ! Por desgracia, yo no hablo bien espanol, sino empiezo estudiar (sola). Pero nosotros somos polacos y hablamos polaco, si? ;-) PS. Quiero la musica A. L. Webber tambien. ! Qiuero toda la musica mucho, mucho ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: Cinema City wystartowało IP: *.realestate.net.pl 15.01.05, 09:36 Witka. Orientuje sie ktos po ile sa bilety do CC? Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Cinema City wystartowało 15.01.05, 12:49 Wystarczy ruszyć głową... www.cinema-city.pl ----------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: relax Re: Cinema City wystartowało IP: *.dip.t-dialin.net 15.01.05, 15:38 fajnie bylo kino relax.Natomiast jesli chodzi o zarobki.To mysle, ze jest to plus minus minimum krajowe czyli ok 850zl brutto. Ale praca jest o wiele ciekawsza i fajniejsza niz w barze McD, ktorego produkty sa niezdrowe i tylko pozornie smaczne. Jesli np ktos chce np studiowac pozniej w filmowce, to na 100 procent, daje taki staz pracy w kinie full atutow podczas kwalifikacji wstepnej. Po prostu praca w kinie, jest super. Wiem to z autopsji, ale preferowalem prace w videotece- mysle, ze fan-filmu, wiecej sie tam uczy, gdyz jest konfrontowany totalnie bezposrednio z jego tematyka- musi byc na biezaco, ale i znac historie Kina,tzn. musi sie permanentnie uczyc.Natomiast kasjer w kinie ( ale praca luz,ok ), to juz nie to, jesli ktos na powaznie chce poznac ten na pewno pasjonujacy kierunek w kulturze.Dlatego polecam prace w videotece. PS A Tytus to kretyn i prymityw Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Bylam wczoraj 16.01.05, 12:18 Bylam wczoraj na Bridget 2 i mi sie podobal zarówno film jak i kino.No mozna sie przyczepic do oznakowania rzedów -wiele osób sie mylilo albo pytalo obsluge bo te numery sa slabo widoczne-zauwazylam je dopiero wychodzac-sa na podlodze- takie malenkie Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_wpadka Re: Cinema City wystartowało 16.01.05, 23:07 jestem praconicą CC. Powiem prawdę, atmosfera jest spoko, faktycznie mamy dużo pracy, ale kierownictwo jest nam przyjazne, w razie potrzeby można skorzystać z wc. Nie ma problemów z dniami wolnymi oraz wyjściem na przerwę. Z tego co obserwuję, ruch jest bardzo duży, nie zawsze wszystko nam wychodzi, tak jak byśmy tego chcieli, ale wyrobimy się... o ile nas nie zwolnią ;) Szczerze mówiąc podoba mi się ta praca, mimo że niektórzy klienci potrafią zaleźć za skórę, bo uważają się za wielkiego pana, który musi zaszpanować, że do kina przyjechał. Co do podłogi to z tego co się orientuję to była ona robiona na specjalne zamówienie i to chyba w Gdańsku. Również uważam, że nie sprawdza się w kinie, każdy pyłek jest widoczny, zwłaszcza przy kasach, ale no cóż, nie my o tym decydowaliśmy. Chciałabym zaprosić wszystkich pracowników na forum prywatne forum.gazeta.pl/forum/0,46581,1 540807.html?x=1375961&sortorder =4 do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_wpadka Re: Cinema City wystartowało 16.01.05, 23:11 już się poprawiam... forum znajduje się na gazecie na farum prywatne w kategorii różne. Przepraszam za zamieszanie i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at SKANDAL!!! IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 17.01.05, 08:30 Wczoraj udaliśmy się na "Aleksandra". Film, zwłaszcza gdy ktoś zna historię był wspaniały. Jednak oburzające jest, jak traktuje się częstochowskiego widza!!! Jak można pokazywać ludziom taką kopię!!! Wyglądało to niczym film oglądany w filharmonii. Cały czas widoczne były jakieś migające kreski, które psuły piękne zdjęcia. Wielokrotnie byłam w CC w Katowicach i nie wyobrażam sobie, żeby tam do czegoś takiego dopuszczono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: SKANDAL!!! IP: *.icis.pcz.pl 17.01.05, 11:16 Nie wiem skad takie wrazenie - ja bylem na Aleksandrze wczesniej i wszystko bylo OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: SKANDAL!!! IP: *.icis.pcz.pl 17.01.05, 11:17 P.S. Natomiast sam film mnie rozczarowal chociaz znam historie :)) Wyszedlem gdzies na godzine przed koncem - byl za dlugi i po prostu nudny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at SKANDAL!!! IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 17.01.05, 14:05 Nie było to tylko moje spostrzeżenie, a z tego co się dzisiaj dowiedziałam na innych filmach jest podobnie. Na filmie nie nudziłam się ani minuty. No pewnie mogli nakrędzić ciekawy film, na którym wyżynaliby się bez przerwy. Krew lałaby się przez 2 godziny, ale byyyyłoby fajnieeeee. A tak to nuuuuda, piękna roślinność, budowle, krajobrazy, stroje, biżuteria i wielu pięknych mężczyzn, prawie jak bajka - bleeeeee ale nuda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: SKANDAL!!! IP: *.icis.pcz.pl 17.01.05, 14:49 Film byl po prosty slaby, to byl wlasnie film bardzo pod publiczke, bez glebszych wartosci, rowniez w aspekcie historycznym. Dlatego byl nudny bo byl przerazajaco sztampowy. Osobiscie nie nudze sie na trudnych filamach w OKF i jeszcze mi sie nie zdarzylo stamtad wyjsc przed czasem. Oczywiscie nie jest to zarzut pod adresem Cinema City. Ogladajac Aleksandra nie mialem zadnych zarzutow co do jakosci projekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: at Re: SKANDAL!!! IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 17.01.05, 14:59 OK jesteś więc bardzo szczęśliwym człowiekiem. Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: SKANDAL!!! IP: *.icis.pcz.pl 17.01.05, 15:25 Dzieki :)) Wybieram sie na kolejny film - zobaczymy jak bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Soulfly Re: SKANDAL!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 15:52 Najdziwniejsze jest że ludzie do kina chodza na najgorsze filmy a na te ambitniejsze nikomu sie niechce.Niestety jest tak u nas w kraju że ludzie wierzą w to co im w tv powiedzą:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sb from cc Przepraszamy! IP: *.prenet.pl 20.01.05, 01:43 Kochani widzowie, to niestety wina porysowanej kopii. Mamy 2 (bo film jest wyświetlany na 2 salach) i jedna z nich jest właśnie taka wadliwa. Przepraszamy, to nie nasza wina, po prostu taka taśma została nam przysłana. W przyszłości postaramy się was nie zawieść. Gorąco zapraszamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phantom from CC Tylko dla pracownikow! - Cinema klimat IP: 212.87.240.* 26.01.05, 22:02 witam,widze ze troche nam sie dyskujsa rozrosla, ale to dobrze chyba,nie bede sie mieszal w spory personalne bo nie lubie tegi i dobrze nie znam pracownikow (sam nim jestem) moze troche napsze o podlizywaniu sie,ja naleze do osob ktore zawsze swoja robote wykonuja na najwyzszym poziomie i z pelnym zaangazowanie,sa osoby ktore prace zlewaja,obijaja sie ale nie zawsze widzi to kadra.wystarczy pozniej ze taka osoba usmiechnie sie to i tam powie jakas bzdure i juz wszyscy mysla jaka to ona jest fajna i wspaniala a ze nic nie robi,no coz to akby sie nie liczy,wiec ja jestem goracym zwolennikiem aby wszystki wpadki takich osob i ich obijanie sie bylo naglasniane,pamietajcie ktos musi wyleciec.dlaczego masz to byc ty,a nie taka osoba ktorej to sie nalezy,w pracy badzmy profesjonalistami! MAM jeszcze pytanie do kadry:ciekaw jestem czy jest jakis zformalizowany system oceny pracownikow kina? jaka wazna role taki system pelni w organizacj chyba kazdy menadzer wie... ciekae czy widza o tym osoby zarzadzajace CC... dziekuje... mam jeszcze propozycje aby stworzy forum tylko dla pracownikow CC co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Tylko dla pracownikow! - Cinema klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:35 Widze drogi Phantomie, ze nie śledzisz uważnie wypowiedzi. Prywatne forum dla pracownikow CC już istnieje- powsało z inicjatywy "kobiety wpadki". A jeżeli chodzi o Twój "apel" dotyczący kablowania (bo najwyraźniej o to Ci chodzi), to zmień nastawienie, bo to według mnie jest nielojalne wobec Twoich współpracowników - pamiętaj, że w dzisiejszych czasach "każdy orze jak może", więc popracuj lepiej nad strategią zdobywania punktów u szefostwa i zapomnij o "donoszeniu" na innych:) Pozdrawiam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec Dyrektor Re: Tylko dla pracownikow! - Cinema klimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 21:20 Phantom jeśli robisz wszystko uczciwie to czym sie martwisz??Jeśli masz czyste sumienie to i tak w życiu wyjdziesz na swoje bez donoszenia na innych..Jak ktoś robi jakieś przekrety albo sie obija to i tak prędzej czy później wyjdzie na jaw.Ty sobie chyba nie zdajesz sprawy że jesteśmy cały czas obserwowani nawet wtedy kiedy o tym nie wiesz ale jeśli chcesz kablować to nie ma sprawy każdy robi co lubi.Tylko dla mnie to jest troche zachowanie jak dzieci w przedszkolu.A że na kasach jest najłatwiej nas ocenić to sie akurat zgodze z Tobą.Atmosfera na kasach wogóele jest chyba mimo wszystko najlepsza ,mimo że My musimy być skoncentrowani na pracy cały czas bo jeden mały bład i manko jest. A to że ktoś sie uśmiecha to chyba dobrze bo uśmiech robi dobrą atmosfere.Wydaje mi się że jak już sie pracuje to lepiej chyba w dobrej atmosferze a nie jzak każdy jest skrzywiony i czycha na bład kogos obok.Phantom radze Ci skoncentruj sie na tym co Ty robisz i jak sie wywiązujesz ze swoich obowiązków,zamiast patrzeć na innych a zapewniam Cie że źle na tym nie wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
yo_soy_rubia Mamy swojego upiora! 27.01.05, 00:58 Jak to miło wiedzieć, że mamy kinowego upiora! Mam nadzieję, że jest choć w połowie tak przystojny jak ten z musicalu(super przystojny facet, jaki tam z niego upiór).Ciekawe, czy wypatrzył już sobie swoją muzę...hmm... Jednak myślę ,że jego sugestie o "rozdmuchiwaniu", czy nagłaśnianiu wpadek potencjalnych kandydatów do "odsiewki" są podpuchą, a jeśli nie , to wobes tego wielkim nietaktem. Właśnie, drogi Phantomie! Bądźmy profesjonalistami! Profesjonalista zaś nie zajmuje się tak niesympatycznym i mało ważnym zajęciem, jak donoszenie na nielojalnych pracowników. On pilnuje swojego nosa, swojej roboty, żeby była dobrze wykonana, nie patrzy innym na ręce. Sprawdzaniem efektywności i jakości pracy innych zajmują sie manager'owie. "Nasi" już udowodnili, że potrafią się zająć czym trzeba,że radzą sobie w trudnych warunkach, więc taki monitoring nie sprawi im trudności, nie martw się o to Phantomie. Jeśli faktycznie sprawdzasz się w swojej roli, nie ma obaw, nie "wylecisz". Forum dla pracowników już jest(tylko, że trochę "martwe"). Pisała o nim Kobieta_wpadka parę postów wcześniej. Proponuję nie brać sobie do serca rad naszego upiora, jeśli chcemy zadbać o to aby dobra(napisałabym rewelacyjna, ale ktoś pewnie powie, że przesadzam ;-) ) atmosfera w naszym Cinema się utrzymała. Pozdrawiam całą kadrę oraz widzów. Ps. Sądzę, że ja też dobrze wywiązuję się ze swoich obowiązków, a czy to, że przy okazji często (chyba nawet nieustannie)sie uśmiecham, to cos złego. Ojej! Po prostu taka jestem. A może mój albo twój uśmiech uratuje czyjś dobry humor? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
phantom_cc krytycznie 27.01.05, 18:09 co do forum pracowniczego,to bylem tam ale cos sie nie kreci,nie wiem gdzie pracujecie w jakiej jednostce CC ale w mojej sukces mozna osiagnac przez WSPOLPRACE! na kasach pewnie tak nie ma kazdy ma swoja kase i koniec,u mnie poza kasa jest jeszcze wiele innych spraw... i jesli ktos nie wywiazuje sie ze swoich obowiazkow spadaja one na innych,a przeciez mamy zapisany w umowie rowny podzial pracy wiec co? ktos lamie nasze prawa a my mamy sie temu przygladac i usmiechac!O nie!precz z obijaczami! jesli komus nie chce sie pracowac a tylko odstac te kilka godzin to chyba pomylil systemy to juz nie prl! Smiesza mnie wasze slowa ze kadra sie sprawdzila w trudnych sytuacjach! chyba jestescie zbyt duzymi IDEALISTKAMI.mam wraznie ze ta kadra to jeszcze dzieci.ktore usiluje sie bawic w powazny biznes,ale oni juz dziecmi nie sa,ale z 2 strony powazny biznes to to tez nie jest,co do atmosfery to na pewno bedzie ona super jesli kazdy bedzie rzetelnie wypelnial swoje obowiazki,na razie to tyle,napiszcie z jakich dzialow jestescie? pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś