Dodaj do ulubionych

Powitanie Nowego Roku

31.12.04, 10:22
"W Koniecpolu od godz. 20 na rynku odtwarzana będzie muzyka mechaniczna."

hahahahhaahhahha ;-))))) mechaniczna? fajnie... :-)

------------------------------------------
www.lookas.prv.pl
Obserwuj wątek
    • lookas.prv.pl Re: Powitanie Nowego Roku 31.12.04, 10:29
      aaa i jeszcze jedno:

"Dlaczego szampanem lub winem musującym tak łatwo się upić? A nawet jeśli się
      ktoś nie upije, to na drugi dzień bardzo go po takim trunku boli głowa?"

heheh :-))) Dziękuję Gazeto za wprowadzenie mnie w niezły nastrój z samego rana
      w taki dzień :-)

Szczęśliwego Nowego Roku!! :-)

PS. i nie pijcie za dużo szampana <lol>

www.lookas.prv.pl
    • Gość: XYZ-ta Re: Powitanie Nowego Roku IP: 213.199.204.* 31.12.04, 11:39
      Paulini sobie postrzelają, a mój pies dostanie zawału, wcześniej demolując ze
      strachu mieszkanie. Ale kogo to obchodzi? :(
      • mmaly Re: Powitanie Nowego Roku 31.12.04, 11:48
        Znam ten problem z psem, chociaż obecnie mamy psa uwielbiającego fajerwerki i goniącego po ogrodzie w pogoni za wystrzałami, gdy je słyszy.
        Ale wiem, że to może być naprawdę problem i radzę proste rozwiązanie: wizytę u weterynarza i wyjaśnienie problemu. Jeśli zdążysz, Twój czworonożny przyjaciel dostanie zastrzyk uspokajający i spędzi dzisiejszy wieczór na lekkim odlocie, ale przynajmniej bez nerwów.
      • Gość: xx Re: Powitanie Nowego Roku IP: *.icis.pcz.pl 31.12.04, 12:09
        Masz pewnie psa uczulonego na paulinow i JG :))

On wsrod tych tysiecy wystrzalow w Nc Sylwestowa rozpoznaje tych kilka oddanych
        z JG i wpada w szal.

• Gość: drzazga Re: Powitanie Nowego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:53
          W ubiegło rocznym Sylwestrze jak ojczulkowie pizli ze swojego sprzętu na wałach
          co zwią się "armaty" to na ul.Wieluńskiej pękła chałupa na połowę.Dotej pory
          paulini nie wyremontowali domu i wiatr wieje jak cholera, jak w tego Sylwestra
          poprawią to chałupa rozpiżdzi się na cacy.Nowy Rok bedą mieli przesrany a
          ojczulkowie nic nawet worka cementu może im te armaty się roz....ą taki im
          dopomóż.Wszystkim składam najlepsze życzenia ,dużo zdrowia w Nowym Roku.
        • Gość: XYZ-ta Re: Powitanie Nowego Roku IP: 213.199.204.* 03.01.05, 09:16
          Masz rację, bo po wizycie u weterynarza, gdzie podano mu środki uspokająjące,
          pies fajewerki przeżył spokojnie, niestety po oddaniu salw armatnich z J.G.
          zrujnował mi łazienkę :(
          • lookas.prv.pl Re: Powitanie Nowego Roku 03.01.05, 17:44
            Poddaj go egzorcyzmom :-)

www.lookas.prv.pl
    • Gość: Czechu Re: Powitanie Nowego Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:44
      Niech mi ktos wyjasni co to jest za rodzaj muzyki.. "Muzyka mechaniczna"
      hehehehe moze sam autor artykułu będzie łaskaw?:D
    • Gość: gwiazda Tobie rowniez..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:01
      Ile razy Miller skłamał,ile Kwach obietnic składał,ile owsa Beger zjadła,ile
      Kalisz nosi sadła,ile Rywin dał na boku tyle szczęścia w Nowym Roku
    • Gość: Paulina zgineła młoda dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:28
      w sylwestrową noc okolo godziny 2 wypadla z okna bloku ( witosa 5 - północ )
      młoda dziewczyna .skoczyla z 7-mego piętra ,nie znam okoliczności w jakich sie
      to zdarzyło ,jednakże byłam przypakowym switadkiem gdy o 2 wracalam z imprezy
      sylwestrowej , zauwazylam karetke pogotowia stojacą na trawniku pod oknami
      bloku.nie wiem co bylo przyczyną jej desperadzkiego czynu , jednakze widac nie
      kazdy powitał nowy rok tak jak trzeba . warto sie zastanowic nad swoimi czynami
      i czy warto zakonczyc wlasne zycie w taki sposob . ..
      • Gość: kamila Re: zgineła młoda dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:34
        nie z bloku witosa 5 tylko z bloku kosmowskiej trzy i nie wiadomo jescze czy
        zginela wiec lepiej nie wypisywac glupot na forumjak sie nie wie a po drugie
        to on anie wypadla tylko wyskoczyla popelnila samobojstwo
    • Gość: bart_ Ludzie Pomocy !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:12
      Jesli ktos z Was byl na sylwku w Filutku i wychodząc ubrał sie nie w swój
      płaszcz to prosze o kontakt, bo to jest wlasnie moj, a ja z kolei mam cudzy
      plaszcz, w który omyłkowo sie ubralem. Niech sie ktos zglosi, plizzz oto moj e-
      mail - baartec@interia.pl Z gory dzieki za pomoc !
    • Gość: storima o muzyce mechanicznej IP: *.d2.club-internet.fr 02.01.05, 12:05
      muzyka mechaniczna

www.google.pl/search?hl=pl&q=%22muzyka+mechaniczna&btnG=Szukaj+z+Google&lr=
      Dosiego Roku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka