lookas.prv.pl 31.12.04, 10:22 "W Koniecpolu od godz. 20 na rynku odtwarzana będzie muzyka mechaniczna." hahahahhaahhahha ;-))))) mechaniczna? fajnie... :-) ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lookas.prv.pl Re: Powitanie Nowego Roku 31.12.04, 10:29 aaa i jeszcze jedno: "Dlaczego szampanem lub winem musującym tak łatwo się upić? A nawet jeśli się ktoś nie upije, to na drugi dzień bardzo go po takim trunku boli głowa?" heheh :-))) Dziękuję Gazeto za wprowadzenie mnie w niezły nastrój z samego rana w taki dzień :-) Szczęśliwego Nowego Roku!! :-) PS. i nie pijcie za dużo szampana <lol> ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ-ta Re: Powitanie Nowego Roku IP: 213.199.204.* 31.12.04, 11:39 Paulini sobie postrzelają, a mój pies dostanie zawału, wcześniej demolując ze strachu mieszkanie. Ale kogo to obchodzi? :( Odpowiedz Link Zgłoś
mmaly Re: Powitanie Nowego Roku 31.12.04, 11:48 Znam ten problem z psem, chociaż obecnie mamy psa uwielbiającego fajerwerki i goniącego po ogrodzie w pogoni za wystrzałami, gdy je słyszy. Ale wiem, że to może być naprawdę problem i radzę proste rozwiązanie: wizytę u weterynarza i wyjaśnienie problemu. Jeśli zdążysz, Twój czworonożny przyjaciel dostanie zastrzyk uspokajający i spędzi dzisiejszy wieczór na lekkim odlocie, ale przynajmniej bez nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Powitanie Nowego Roku IP: *.icis.pcz.pl 31.12.04, 12:09 Masz pewnie psa uczulonego na paulinow i JG :)) On wsrod tych tysiecy wystrzalow w Nc Sylwestowa rozpoznaje tych kilka oddanych z JG i wpada w szal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzazga Re: Powitanie Nowego Roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:53 W ubiegło rocznym Sylwestrze jak ojczulkowie pizli ze swojego sprzętu na wałach co zwią się "armaty" to na ul.Wieluńskiej pękła chałupa na połowę.Dotej pory paulini nie wyremontowali domu i wiatr wieje jak cholera, jak w tego Sylwestra poprawią to chałupa rozpiżdzi się na cacy.Nowy Rok bedą mieli przesrany a ojczulkowie nic nawet worka cementu może im te armaty się roz....ą taki im dopomóż.Wszystkim składam najlepsze życzenia ,dużo zdrowia w Nowym Roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ-ta Re: Powitanie Nowego Roku IP: 213.199.204.* 03.01.05, 09:16 Masz rację, bo po wizycie u weterynarza, gdzie podano mu środki uspokająjące, pies fajewerki przeżył spokojnie, niestety po oddaniu salw armatnich z J.G. zrujnował mi łazienkę :( Odpowiedz Link Zgłoś
lookas.prv.pl Re: Powitanie Nowego Roku 03.01.05, 17:44 Poddaj go egzorcyzmom :-) ------------------------------------------ www.lookas.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czechu Re: Powitanie Nowego Roku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 16:44 Niech mi ktos wyjasni co to jest za rodzaj muzyki.. "Muzyka mechaniczna" hehehehe moze sam autor artykułu będzie łaskaw?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazda Tobie rowniez..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:01 Ile razy Miller skłamał,ile Kwach obietnic składał,ile owsa Beger zjadła,ile Kalisz nosi sadła,ile Rywin dał na boku tyle szczęścia w Nowym Roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina zgineła młoda dziewczyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 18:28 w sylwestrową noc okolo godziny 2 wypadla z okna bloku ( witosa 5 - północ ) młoda dziewczyna .skoczyla z 7-mego piętra ,nie znam okoliczności w jakich sie to zdarzyło ,jednakże byłam przypakowym switadkiem gdy o 2 wracalam z imprezy sylwestrowej , zauwazylam karetke pogotowia stojacą na trawniku pod oknami bloku.nie wiem co bylo przyczyną jej desperadzkiego czynu , jednakze widac nie kazdy powitał nowy rok tak jak trzeba . warto sie zastanowic nad swoimi czynami i czy warto zakonczyc wlasne zycie w taki sposob . .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: zgineła młoda dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:34 nie z bloku witosa 5 tylko z bloku kosmowskiej trzy i nie wiadomo jescze czy zginela wiec lepiej nie wypisywac glupot na forumjak sie nie wie a po drugie to on anie wypadla tylko wyskoczyla popelnila samobojstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart_ Ludzie Pomocy !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:12 Jesli ktos z Was byl na sylwku w Filutku i wychodząc ubrał sie nie w swój płaszcz to prosze o kontakt, bo to jest wlasnie moj, a ja z kolei mam cudzy plaszcz, w który omyłkowo sie ubralem. Niech sie ktos zglosi, plizzz oto moj e- mail - baartec@interia.pl Z gory dzieki za pomoc ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima o muzyce mechanicznej IP: *.d2.club-internet.fr 02.01.05, 12:05 muzyka mechaniczna www.google.pl/search?hl=pl&q=%22muzyka+mechaniczna&btnG=Szukaj+z+Google&lr= Dosiego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś