Dodaj do ulubionych

Sala na wesele

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:57
Witam
Poszukuję dobrej sali na wesele. Bedę miał ok. 110 osób.
Bardzo liczę na Wasze opinie o salach w Częstochowie i okolicach. Jakości
obsługi, jedzenia, atmosfery.
Z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Maja Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 19:00
      Proszę Cię. Tylko nie na Zaciszańskiej.
    • Gość: miki Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 23:39
      Kleopatra odpada
      • Gość: ona27 Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 00:09
        BEATA we wrzosowej, miałam tam wesele 3 lata temu, potem moi znajomi, wszyscy
        byliśmy zadowoleni, naprawde polecam
        • Gość: martino Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 08:24
          Niestety Beata ma terminy zarezerwowane na prawie cały rok. A do przyszłego
          roku nie chcemy czekać;)
          • zgredek_ojejku Re: Sala na wesele 06.01.05, 08:47
            Zajazd Kruszyna w Wikłowie... jest super www.zajazdkruszyna.com.pl
            • Gość: gośc Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 10:18
              ojej znów odgrzewany kotlet poszukaj na forum ten temat już był opisywany jest
              ponad 100 odpowiedzi gdzie najlepsze sale się mieszczą
              • Gość: :-) Re: Sala na wesele IP: *.darkstar.pl 21.01.05, 21:59
    • Gość: izabs Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:30
      ja polecałabym salę w czarnym Lesie. Nazywa się DAGA. Byłam tam tylko co prawda
      gościem, ale było ekstra. I podobno w porównaniu z innymi salami wcale nie tak
      drogo, bo w zeszłym roku za 2 dni ok 140 zł. Sala super, obsługa
      przesympatyczna i żarcie rewelacja. Najprawdopodobniej ich przedstawiciele będą
      na Targach Ślubnych w Hali Polonia 30 stycznia.
    • Gość: Olga Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 17:58
      My też jesteśmy na etapie szukania sali na wesele na ok.120 osób i zastanawiamy
      się na Gracją na Huculskiej. Czy ktoś był tam na weselu?
      • Gość: Michał Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:01
        Jest tam OK,
        • Gość: kolo Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:09
          Bardzo polecił bym sale GREG-BIS WOLA HANKOWSKA koło Częstochowy jadąc od Reala.
          Byłem tam pare razy na weselu i jest spoko. Sala posiada klimatyzacje i extra
          obsługę a koszty jak wszedzie. Dobrym atutem tej sali jest ogródek gdzie latem
          można wyjść na powietrze i posiedzieć, ORAZ SUPER PARKING.
          Jest tylko mały problem ta sala może pomieści 100 osób.
          • Gość: tolek Re: Sala na wesele IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 21:48
            odradzam Kleopatrę.
            ja też tam miałem swoje wesele. rzeczywiście pani właścicielka miła jest ale
            przed imprezą w trakcie i po już nie. Poza tym to mięsa i wędliny są krojone na
            grubość 1 mm dla porównania proszę sprawdzić jak to jest u Beaty. Pani Marta
            oddała nam pozostałe po imprezie mięso. wyglądało, że jest tego cała
            reklamówka. W domu zorientowałem się, że cała reklamóka była klusek śląskich
            przykryte to było kilkoma kawałkami kurczaka. Tak można zobrazować całość usług
            kleopatry. Apartament dla nowożeńców to śmiech na sali... Prosze uważać bo przy
            rozliczeniu dodawana jest dodatkowo opłata za fontannę, stłuczone kieliszki,
            których nikt nie jest w stanie sprawdzić lub inne szkody o czym nie było mowy
            wcześniej. Ogólnie jeżeli wesele ma być udane to Klepoatra na pewno popsuje tym
            humor.
            • Gość: martino Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:01
              Dzięki za wszelkie inforamcje. To daje nam dobry
              • Gość: martino Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 11:03
                Dzięki za wszelkie inforamcje. To dla nas bardzo pomocne;) Pozdrawiam
                • Gość: masaa Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.05, 11:12
                  Idź na targi ślubne do Polonii w niedziele 30 stycznia. Tam może coś znajdziesz.
                  • Gość: 0SP Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:27
                    Jeśli szukasz ładnej sali polecam salę OSP w Rzerzęczycach mieści do 200- tu
                    osób jest nowa z całym zapleczem z kuchnią z chłodniami na wędliny i ciasta .
                    Byłem tam na Sylwestra zabawa znakomita . Z resztą dogadacie się na miejscu .
                    Pytać o prezesa OSP mieszka obok sali .
                    Sala nowe z parkingiem , parkiem i placem zabaw dla dzieci teren bardzo ładny.
                    Zapomniałem eleganckie sanitariaty . Miejscowość Rzerzęczyce około 20 km od
                    Częsstochowy Gmina Kłomnice.
                    • Gość: martino Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 13:52
                      Troche daleko. I 200 osób nie zbiore;) Ale dzięki za inforamcje. Może
                      wykorzystamy informacje na przyszłorocznego Sylwestra;)
          • okraglinek Re: Sala na wesele 26.01.05, 19:43
            A ja odradzam tam wesele w Greg-Bis ano dlaczego jedzenie na stołach jest
            ładnie zastawione wygląda ładnie.Ale gorące dania to paskudztwo przesolone bo
            odgrzewane ze sto razy flaki jak jadłam to mogłam po nich ziać ogniem jak smok
            wawelski a niedaj boze jak zaczniesz jeść a za chwile pójdziesz tańczyć i
            przyjdziesz spowrotem do stolika to juz tego twojego żarcia na tym talerzu
            nieujżysz. Potem obsługa do dupy o herbate i kawe to sie prosiłam i prosiłam i
            tak jej niedostałm bo pan kelner mi powiedział że ten stolik obsługuje jego
            kolega.Więc z całego serca ci odradzam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !1

• melaniusz Re: Sala na wesele 13.01.05, 19:41
        Gość portalu: Olga napisał(a):

> My też jesteśmy na etapie szukania sali na wesele na ok.120 osób i zastanawiamy
        >
        > się na Gracją na Huculskiej. Czy ktoś był tam na weselu?

Obyście się nie rozczarowali !!!
        W ubiegłym roku miałem okazję być tam za gościa, szkoda słów na ten temat pisać.
        Ja bynajmniej odradzam i sądzę, że osoby które tam gościły będą miały takie same
        negatywne zdanie.
        Pozdr.
        • Gość: gambinek Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 23:53
          skoro uwazasz ze sala na Huculskiej jest taka kijowa to choc napisz czemu bo
          tez sie nad nia zastanawiamy, a pierwsze wrazenie robi pozytywne i nie wiemy co
          negatywnego moze nas tam zaskoczyc. Prosimy o szybka odpowiedz. Dzieki
    • Gość: sala Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 13:24
      polecam u zbigniewa nodzynskiego. teraz ma sale "studnia" przy wodociagach!
    • Gość: Amadeusz Re: Sala na wesele IP: 212.87.240.* 12.01.05, 13:08
      Jezeli mam byc szczery to wszystkie te sale weselne sa o tyłek roztrzaść!! w kazdej z nich właściciel patrzy żeby zarobic jak najwiecej!A to którą wybieżesz i jak będzie zależy od Ciebie i Twoich rodziców!? Po pierwsze: wybiez sale (czy ci się podoba)Po Drugie: ustal jadłospis (jeżeli robisz 2dniowe to staraj się żeby wędliny zakaski zimne i gorace niepowtażały się.Bo to niebezpieczeństwo podania tych samych na drugi dzien!A TEGO CHYBA NIECHCESZ!!)Po trzecie:po ustaleniu spytaj jaka cena na osobę!I czy ci to odpowiada!Reszte zeczy mogę doradzić jeśli cię interesuja napisz e-mail pod adres: amadeusz1981@tlen.pl . Jesli jestes zainteresowana czekam!Sa kruczki w których mogę pomóz
      • Gość: kacha Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.05, 12:10
        a zna ktos moze z doświadczenia sale la torre na wojska polskigo?i jak moze byc
        czy kicha
    • Gość: ilona Re: Sala na wesele IP: *.chello.pl 12.01.05, 23:41
      dom przyjec okolicznosciowych "kinga" na ul stanisławy. super sala, obsluga,
      jedzenie. sama mialam niedawno tam wesele :) naprawde polecam !!
      • Gość: Kinga 2 Re: Sala na wesele IP: *.riph.silesianet.pl 13.01.05, 08:33
        To suuuper bo ja właśnie sobie tą salę wybrałam. Napisz mi proszę czy to, że
        część przeznaczona do tańczenia jest oddzielona nieco od tej gdzie są stoły
        przeszkadza w dobrej zabawie - bo to jest moja jedyna obawa jeśli chodzi o tą
        salę.
      • Gość: przem Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 17:16
        Również polecam dom "Kinga" ale obawiam się, że 110 osób to ta sala nie
        pomieści. Pozdrowienia i udanego weseliska życzę.
        • Gość: martino Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 10:45
          A według Ciebie ile osób ta sala pomieści, żeby nie było ścisku przy stołach i
          tłoku na parkiecie? Będe wdzięczny za odpowiedź;) Pozdrawiam
      • Gość: zz Re: Sala na wesele IP: 212.87.240.* 14.01.05, 13:17
        Kinga mjałam tam wesele rok temu dajcie spokuj kicha jak niewiem!!!
        A pozatym tuż przed weselem cena na osobe skoczyła az o 15zł ponoc inflacja dopadła mnie i mojego meza NA NIBY DZIADY!!!
    • Gość: Aga71 Re: Sala na wesele BiKajo IP: 80.51.222.* 13.01.05, 09:35
      Czy ktoś zna tę salę firmy BiKajo na ul. Lwowskiej??
      • Gość: Amadeusz Re: Sala na wesele BiKajo IP: 212.87.240.* 13.01.05, 10:24
        tak znam tą sale. jest niezła obsłóga nawet biega tylko ceny sa nieco wysokie.Sa tam 2 właścicielki kepiej załatwiac wszystko z ta wyższą jest sympatyczniejsza!
      • Gość: AGA Re: Sala na wesele BiKajo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 12:30
        Ja polecam BIKAJO na Lwowskiej.Rewelacyjna obsługa, dekoracje bardzo ładne,
        klimatyzacja, możliwość urządzenia przyjęcia w ogrodzie , np. 2 dzień i co dla
        mnie było najważniejsze-w budynku były do dyspozycji pokoje dla gosci za
        symboliczne 10 zl. Wszysc bylismy bardzo zadowoleni, jedzenie rewelacja.Jest
        wiele opcji i mozliwosci a ceny...od 100 zl za dwa dni (przynajmniej tak bylo-
        maj 2004).Pozdrawiam

• Gość: lilia Re: Sala na wesele IP: *.cn.com.pl 13.01.05, 10:17
      moze SALA RYCERSKA ?
    • Gość: MARRTA Re: Sala na wesele ZŁOTA SOSNA IP: 212.87.240.* 14.01.05, 13:24
      A co myslicie o ZŁOTEJ SOSNIE w ROMANOWIE? byłem tam na 2 sylwestrach 2002 i 2003 było ful ludzi z Czestochowy i nawet było duzo jedzenia i zespół fajny obsłóga tez biegała! niewjem jak jest teraz bo gdzies nawet w radiu FON ucichli!jestem na etapie szukania sali na 2006 weselnej pomóżcie!!!
      • Gość: eMcE Re: Sala na wesele RICK NA POSELSKIEJ IP: *.darkstar.pl 17.01.05, 21:52
        A ja mam pytanie ile osób ta sala pomieści? Kto robił tam wesele na 80-90 osób
        i chciałby się podzielić wrażeniami? Zachęcam :)
        • Gość: IZA Re: Sala na wesele RICK NA POSELSKIEJ IP: 212.87.240.* 18.01.05, 12:29
          JA ROBIŁAM TAM WESELE SZEF TO STARY WYGA!UWAZAJ NA JADŁOSPIS NAJLEPIEJ NIECH CI PODA WAGE ILE CZEGO PODA CI NA STÓŁ!MOI GOSCIE NAŻEGALI NA P.SULIGE I JA TEZ
        • ala52 Re: Sala na wesele RICK NA POSELSKIEJ 07.02.05, 17:38
          to jest sala na ok. 60 osob
        • Gość: gosciówa Re: Sala na wesele RICK NA POSELSKIEJ IP: 82.160.8.* 07.02.05, 20:53
          to nie jest sala na tyle osób, będzie niewiarygodny scisk
    • Gość: mania Re: Sala na wesele IP: *.net 26.01.05, 19:50
      z tego co ja wiem to zawsze jest tak samo; malo jedzenia, duzo kasy, problemy z
      wlascicielami a do tego pewnie wstyd przed goscmi bo dla mnie nie sztuka jest
      zaprosic ludzi posadzic ich przy pustch stolach i kazac bawic sie cala noc.
      moze
      lepiej byloby tak jak dawniej wynajac kucharke i zadbac o wszystko samemu.....
      na pewno taniej, smaczniej bo to twoje jedzenie na stole, swieze a nie jak w
      kleopatrze resztki z zeszlego tygodnia.

• okraglinek Re: Sala na wesele 26.01.05, 19:50
      A najleprza sala i kucharki i obsługa jest w Białej a nazywa się ROMEO zrób
      sobie tam wesele sala jest naprawde duza a ubawiłam sie tak jak nigdy w życiu .
      • Gość: Marta Re: Sala na wesele IP: 212.87.240.* 27.01.05, 12:07
        Ciekawe jak miałaś zespół dobry to i sie ubawiłaś !!!A jak obsłóga trzeżwi byli bo jak ja robiłam tam wesele to kelnerzy (a szczególnie jeden taki mały starszy facet po 40stce nabombany był jak helikopter!!! Jedzenie nawet w miarę
        • okraglinek Re: Sala na wesele 27.01.05, 19:28
          A dlaczego by miał się nie napić a może z przemęczenia facet tak wyglądał
          • Gość: Szalonka Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 16:07
            TRÓJKĄT, TRÓJKĄT I JESZCZE RAZ TRÓJKĄT.Super obsługa, jedzenie super, ceny
            przystępne, możliwość jakiejkolwiek negocjacji. Bardzo polecam, nie wyjdziesz
            niezadowolony. Miałam tam wesele i nie żałuję, na 130 osób, nie było wesela w
            mniejszej sali obok, mozna sobie to zastrzec, poza tym wszyscy goście byli
            zadowolenie, bo nie ma co ukrywać, nie o salę tak naprwdę chodzi, podstawą
            wesela jest przede wszystkim dobre żarcie i dobra muzyka, jeżeli choćby jedno z
            nich jest do bani, to wesele też nie bedzie tak do końca udane.
            Polecam równiez Kingę,choć sala tam jest mała.
    • Gość: AGA Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 17:48
      Ja polecam BIKAJO na Lwowskiej.Rewelacyjna obsługa, dekoracje bardzo ładne,
      klimatyzacja, możliwość urządzenia przyjęcia w ogrodzie , np. 2 dzień i co dla
      mnie było najważniejsze-w budynku były do dyspozycji pokoje dla gosci za
      symboliczne 10 zl. Wszysc bylismy bardzo zadowoleni, jedzenie rewelacja.Jest
      wiele opcji i mozliwosci a ceny...od 100 zl za dwa dni (przynajmniej tak bylo-
      maj 2004).Pozdrawiam
    • Gość: mężatka Re: Sala na wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:48
      Polecam Trójkąt. Sala w sam raz na ponad setkę gości. Super jedzonko i klarowne
      zasady opłat bez nieprzyjemnych niespodzianek. Sama miałam tam wesele i było
      extra. Jak nie masz zespołu to polecam 3611 412. Moi goście byli zachwyceni. Ja
      też. Udanego wesela
      • Gość: gosc Re: Sala na wesele IP: 80.51.233.* 08.02.05, 12:31
        czesc
        a na ile mialas osob to wesele bo ja planuje 70-80 i chce je zrobic na duzej
        sali. zastanawiam sie tylko czy nie bedzie tam za duzo miejsca;(
    • Gość: martino Re: Sala na wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 17:24
      Jakie wrażenia po Targach Ślubnych? Jak waszym zdaniem zaprezentowały się tam
      sale i lokale gastronomiczne? Co na was zrobiło pozytywne a co niegatywne
      wrażenie?
    • Gość: Marta Da-Ga IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 11:24
      Planuje wesele w 2006 i chcelibyśmy wybrać sale Da-Ga w Czarnym Lesie.Proszę o
      jakieś o jakięś opinie i kometarze:))))
    • ala52 Re: Sala na wesele 07.02.05, 17:43
      proponuję Beatę, Amorka i Grację tam naprawdę było fajnie, wszyscy sie
      pomieszczą, jest co zjeśc -co jest najważniejsze dużo i dobrze,obsługa
      kulturalna i szybka, jest gdzie wyjść nie na samej drodze, czyli można mieć
      troche prywatności, i te sle sa ładne. Nie zwacajcie uwagi tych co krytykują
      wszystko i wszystkich procz jednego lokalu bo to napewno ich właściciele, a
      pozatym to niemożliwe zeby wszedzie bylo tak okropnie i nie do przyjęcia:)
      udanej imprezy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka