Dodaj do ulubionych

Top English na ul.Waszyngtona.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.05, 16:57
Zna może ktoś z was tą szkołę?? Jak tam jest?? Proszę o opinię:))
Kalina
Obserwuj wątek
    • Gość: nika Re: Top English na ul.Waszyngtona. IP: 195.116.1.* 17.01.05, 17:26
      Chodziłam tam kiedyś, fajni lektorzy i moim zdaniem lepsze efekty niż w szkole
      na ul.Wolności, która również uczy metodą Callana.
      • Gość: kalinka Re: Top English na ul.Waszyngtona. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.05, 16:36
        dzięki Nika:)
        pozdr
        Kalina
        • Gość: eMcE Re: Top English na ul.Waszyngtona. IP: *.darkstar.pl 18.01.05, 21:26
          Ja tam chodzę. Moja opinia jest pozytywna, fajni lektorzy, a w tym roku przybył
          native speaker - Tom, jest beztresowo i mam nadzieję, że efektynie.
          Przynajmniej nie wałkujesz w kółko nudnych z ćwiczeń z gramatyki, tylko jesteś
          zmuszony do mówienia, a gramatyka swoją droga sama wchodzi "na język".
          • Gość: Ciekawski Re: Top English na ul.Waszyngtona. IP: 212.244.80.* 18.01.05, 22:28
            Możecie mi napisac jak wyglądają zajęcia metodą Callana? Bo słyszałem różne
            wersje. Słyszałem że mówi sie tam tylko po angielsku niezależnie od znajomości
            gramatyki, że na każde zajęcia krecą się wokół pewnej grupy słówej itd..?

Oswiećcie mnie :)
            • Gość: nika Re: Top English na ul.Waszyngtona. IP: 195.116.1.* 19.01.05, 17:50
              Metoda polega na powtarzaniu słówek za lektorem, odpowiadaniu na zadawane
              pytania,pisaniu dydktand tylko sęk w tym, że wszystkie słówka,pytania i
              odpowiedzi oraz dyktanda znajdują się w podręczniku....Z pewnością metoda
              pozwala na zdobywanie umiejętności szybkiego mówienia i rozumienia. Jednak jako
              była słuchaczka w/w szkoły wiem,że drugi raz na taki kurs nie pójdę.
              • Gość: Ciekawski Re: Top English na ul.Waszyngtona. IP: 212.244.80.* 19.01.05, 19:36
                A czy prawdą jest to, że na zajęciach nie mówi się w ogóle po polsku?? Nic tylko
                non-stop angielski??
                • Gość: xxx Re: Top English na ul.Waszyngtona. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 07:16
                  wie ktoś może czy w którejś ze szkół uczących metodą kalana jest jakiś kurs
                  zaczynający się od lutego?? i jakie są koszta mniejwięcej takich kursów ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka