Dodaj do ulubionych

fryzura na ślub

IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 06.02.05, 16:53
Wiem, że pytanie o dobrych fryzjerów w Częstochowie pojawiało się już
wielokrotnie, ale ja chciałabym zapytać konkretnie o fryzjera, który czesze
panny młody. Taki, który umie doradzić, uczesać niebanalnie, dopasować
fryzurę do typu urody i sukni, a przy okazji nie oskubac ze wszystkich
pieniędzy... Znacie takiego? Kogoś możecie polecić? A jakie są orientacyjne
koszty takiej fryzurki? Czy w cenę jest wliczona "wizyta próbna" ? Z góry
dziękuję, za porady i informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: fryzura na ślub IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 17:04
      Bez wahania mogę polecić fryzjerke z Rędzin-Marzena Sarna.Bardzo fajnie czesze i
      dobrze doradza.Jest tylko jeden miunus trzeba mieć bardzo dużo czasu, kiedy
      idziesz do niej-bo swoje trzeba odsiedzieć.Gorąco polecam::))))
      • Gość: Agata fryzjerka z Rędzin IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 06.02.05, 18:36
        Bardzo dziękuję. Obawiam się jednak, że w dniu ślubu będzie tak mało czasu na
        wszystko, że wyjazd do Rędzin byłby kłopotliwy. Wolałabym gdzieś w
        Częstochowie. A co z cenami?
        • Gość: Marta Re: fryzjerka z Rędzin IP: *.com / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 18:45
          Jesli chodzi o Cz-we to jest zaklad bylej pracownicy Sarny -Małgosi. Zakład
          mieści się na Michałowskiego.Cen nie znam dokładnie bo jeszcze nie miałam okazji
          czesać się na własne wesele;))).Ale widomo,źe jeśli chodzi o ślub to ceny
          wzrastają...najlepiej zadzwonic i zapytac.Gorąco pozdrawiam
          • Gość: gosclemena Re: fryzjerka z Rędzin IP: *.pl / *.7.sfc.pl 09.02.05, 15:55
            Jeżeli chodzi o Małgośke która pracowała u Sarny to o tyłek rozbić.W zeszłym
            tygodniu byłam u niej zrobić sobie pasemka i się obciąść zrobiła to fatalnie
            dziewczyny tak mi popaliła włosy że chce mi się płakać.miałam włos do ramion to
            mnie tak wyszczygła że teraz nie jestem wstanie się uczesać.Wiecie jak mnie
            skasowała wzieła 100 zł. Przestrzegam was przed nią!!!
      • Gość: młoda mężatka Re: fryzura na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 15:29
        Ja nie polecam fryzjerki z redzin.Poprostu jest bardzo,bardzo droga.Juz w
        trendach jest taniej o wiele.Za fryzure slubną zaplacilam tam 80 zł.Naprawde
        ladnie czesza.tylko potrzebna jest fryzura probna.To naprawde pomaga potem w
        uzupelnieniu lub jezeli bedzie sie chcialo cos zmienic.Kolo komisariatu na
        TRÓJKĄCIE tez jest swietny fryzjer i kolezanke uczesali super.Ale jezeli moge
        doradzic to trendy a Rędziny to jezeli ktos ma duzo kasy(z czym przed weselem
        kazdy sie liczy)a czasu znowu tyle nie potrzeba bo umawia sie sie na godzinke
        konkretna i moze byc opoznienia do 15 minut.Pozdrawiam i życze trafnego
        wyboru.pa
        • Gość: Agata a gdzie te "TRENDY" ??? IP: *.akron.wroc.pl / *.18.akron.wroc.pl 02.03.05, 20:44
          Co to za salon? Gdzie się mieści ?

Dla mnie jest bardzo istotne, że czesałaś się tam NA ŚLUB, bo wydaje mi się, że
          dobry fryzjer na codzień i dobry fryzjer na Taką Okazję, to dwie różne
          rzeczy :)

Dziękuję i pozdrawiam !!
    • Gość: Ania11 Re: fryzura na ślub IP: 212.87.240.* 07.02.05, 10:54
      Ja polecam ci zakład koło panoramy dawnej.
      Ja sie tam czeszę od samego otwarcia i z tego co wiem i czytałam na forum to niemaja do niego forumowicze nic złego do powiedzenia a i ja niesłyszałam na Panią Agatke bedąc u niej nic złego! A ceny ma naprawdę przystepne! POLECAM Z PWENOŚCIĄ
    • Gość: Ela Re: fryzura na ślub IP: 212.87.240.* 12.02.05, 11:29
      A ja npowruce do tego tematu PORADŻCIE gdzie się udac do DOBREGO NIEDROGIEGO FRYZJERA!!!!!
      • aniajafra Re: fryzura na ślub 20.02.05, 11:08
        Polecam mały salonik Edyta, przy Al.Wojska Polskiego, niedaleko stacji paliw BP.
        Pracują tam 3 fryzjerki, dużo nie biorą a nie pamiętam, żebym nie była
        niezadowolna z fryzury.
    • basia.bc Re: fryzura na ślub 02.03.05, 22:22
      Witajcie... polecam malutkie fryzjerstwo przy ulicy Bardowskiego. Pani czesze
      przeslicznie i bardzo gustownie. Za fryzurkę ślubną wzieła 60 zł. i szczerze
      powiem że do poniedziałku jeszcze po weselu miałam ułożone włoski.,,pozdrawiam
      Basia
      • Gość: Gość Re: fryzura na ślub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 13:13
        Witam!
        Ja jestem bardzo zadowlona z usług Anki Sochy która parcowała tez u pani
        Marzeny Sarny i ma teraz swoj zakład na Rakowie przy ul. Lenartowicza 6/8. Ja
        zawsze robie u niej pasemka, strzyzenie modelowanie. Nigdy nie robiłam u niej
        fryzury wieczorowej.
        Kilka razy robiłam wieczorowe fryzury u dziewczyn Anety i Romy pzry ul.
        Równoległejw Zakładzie fryz. "Oliwia". Zawsze byłam zadowolona.
        Jeśli chodzi o Salon "Trendy" to poszłam tam na próbna fryzure slubną, i bylam
        załamana. Czesała mnie taka 20-kilku-letnia dziewczyna z takimi tipsami ze
        nawet nie umiała utrzymac tych wsówek. Zajęło jej to wszystko chyba z 20 minut.
        Fryzura wcale nie przypominala fryzyry slubnej, tylko taki kucyk popodpinany
        wsowkami i 5 lat temu skasowala za to cos w 20 minut 45zł. Niestety 3 tygodnie
        przed weselem musialam szukac fryzjerki na swoje wesele bo tam juz nie poszłam.
        Pozdr.
        • Gość: Mysza Re: fryzura na ślub IP: *.21.pl / 213.199.204.* 03.03.05, 13:51
          witajcie.
          Moja szwagierka miała wesele w maju rok temu i robiła fryzurke w sece tam jest taki salon reklamowany. Przepraszam ale nie pamiętam nazawy. Probna fryzura to chyba 50 zł a slubna nie wiem. ale fryzurke miała ładną a przede wszystkim oryginalną.
    • Gość: Elinka Re: fryzura na ślub IP: *.prenet.pl 03.03.05, 15:08
      polecam salonik fryzjerski "EWA" ul.Kilińskiego 5 /I.p./"polot" artysty,
      czesała już wiele dziewczyn do ślubu i wszystkie były b.zadowolone - ja też !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka