Gość: karolaaa_0 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.05, 16:11 Poszukuję dobrego gastrologa w Częstochowie. Pomóżcie mi. Proszę o napisanie adresów i nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ljdasnf Re: Dobry gastrolog!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 20:42 Pan doktor Marek Świtalski, "Nasza przychodnia" To ogromnie doświadczony lekarz, który zna się na swoim fachu. PS: Ah, tak wszystko to super ok fantastyczny lekarz, ale gastroskopie to robi jak maszyna. Nie trwa to nawet 1 minuty. Wrąbuje ci rurę coś zobaczy i od razu wyjmuje. Tylko że potem człowiek wychodzi ze łzami w oczach i buraczano- czerwoną twarzą ;-) Wiem bo sam doświadczyłem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Świetny, profesjonalista - gastrolog!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 18:35 MAREK Świtalski - nic dodać nic ująć. Była przychodnia kolejowa lub prywatnie. Warto-pewna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda Re: Dobry gastrolog!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 08:37 najlepszym gastrologiem jest dr Leszek Gostkowski w Szpitalu na Rydygiera.Ma człowiek podejście do pacjenta. Jest przy tym miły i bradzo delikatny.Polecam dr Gostkowskiego bo to jest bardzo dobrym fachowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bab Re: Dobry gastrolog!!!! IP: 212.87.240.* 11.02.05, 19:59 tylko dwóch lekarzy, Leszek Gostkowski i Marek Switalski, polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
mola25 Re: Dobry gastrolog!!!! 11.02.05, 11:02 Leczylam sie u dr Franusiaka-słyszałam wiele dobrych opinii na jego temat.czeka sie długo, ale naprawde warto. Przyjmuje w przychodni hutniczej "Amicus" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuk Re: Dobry gastrolog!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 14:36 W pełni się zgadzam, dr Franusiak jest świetny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś